Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Coloneii, la unitate. Ziariştii, la televizor

Coloneii, la unitate. Ziariştii, la televizor

Vai, a ajuns USL la guvernare şi n-o să mai aibă Antena 3 în cine da! Ce audienţe făceau ei când erau ai lor în opoziţie. Să-i vedem acum. A zburat puiul cu aţa. În plus, a mai venit şi vara, scade consumul de televiziune. Şi Ciutacu a rămas fără producătoare. S-a terminat cu ei. Nici nu o să mai aibă de unde să-şi ia salariile.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Coloneii, la unitate. Ziariştii, la televizor

  1. @intruderei, uite cum sta treaba, tu esti pierdut din start, iti garantez! Tu cum vrei sa conduci o masina daca ala din dreapta iti schimba vitezele, iti trage frana de mana, te sugruma cu centura de siguranta si iti da si bucati dupa ceafa?! Ia zi, ca in rest vad ca esti destul de perspicac. E o metafora, nu stiu daca te prinzi.

  2. Mă gîndesc serios dacă fără aceşti soldaţi de la Antena 3 nu cumva pdl era şi acum cu botul în miere. Am avut noroc că ei au fost cei care au tras mereu semnalul de alarmă. Am avut noroc că prin profesionalismul lor au reuşit să ne trezească din hipnoza pdl-istă. Dacă pdl nu era acum alungat era vai de noi. Vă daţi seama dacă organizau ei alegerile ce făceau? Cît despre domnul preşedinte băsescu mă abţin de la comentarii. În orice caz pentru faptul că a fost în stare să lovească un copil…..spune absolut totul. Să fii preşedinte şi să juri strîmb pe bilie că nu ai lovit acel copil este un gest golănesc. JUR CĂ NU AM LOVIT COPILUL CU PUMNUL ÎN BURTĂ ŞI NICI ÎN FAŢĂ. Păi cetăţene Băsescu ai dreptate nu ai lovit cu pumnul ai lovit cu palma peste faţă. Colonelul Turcescu a avut grijă să te înveţe să minţi.Cum credeţi voi că mă simt eu ca simplu român, cînd văd un preşedinte de ţară care se plimbă stingher cu mîinile în buzunar de unul singur? Cum credţi că mă simt cînd văd că nu-l bagă nimeni în seamă? Cum credeţi că mă simt cînd îl văd pe Sarcozi că îl împinge impulsiv din calea sa pentru a putea trece?

  3. Am spus deja ca nu am nicio strabatere in legatura cu restu’, deci ce n-ai priceput papushe? E un epitet, nu te prinzi sigur.

  4. Felicitari Ant 3! Aveti oameni de mare calitate! Voi ati trezit romanii la realitate! Sper ca a venit timpul sa ne mai lase si base ca destul a batjocorit Romania!

  5. @intruderei, uite cum sta treaba cu epitetu’. eu banuiesc ca tu esti ultras. nu?! apropo, te-ai dat cu jandarmeria in ianuarie, ca sa stiu si eu? pa PD-L-isti ori i-a apucat impartialitatea, ori f marea grija in ce priveste democratia romaneasca. pana acum, cu boc, roberta, udrea si vicleanu, parca nu mai era problema de asa ceva. sa zici cum conduci masina daca iti trage ala din dreapta de volan. baga.

  6. protv-mai basisti decat b1. Practica o manipulare perfida. In timpul stirii cu deprecierea leului l-au bagat pe Ponta care era intrebat de un reporter protv : “D-le Ponta, ati vazut cursul?” Jegosilor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.