Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Coloneii, la unitate. Ziariştii, la televizor

Coloneii, la unitate. Ziariştii, la televizor

Vai, a ajuns USL la guvernare şi n-o să mai aibă Antena 3 în cine da! Ce audienţe făceau ei când erau ai lor în opoziţie. Să-i vedem acum. A zburat puiul cu aţa. În plus, a mai venit şi vara, scade consumul de televiziune. Şi Ciutacu a rămas fără producătoare. S-a terminat cu ei. Nici nu o să mai aibă de unde să-şi ia salariile.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Coloneii, la unitate. Ziariştii, la televizor

  1. Pai a ajuns USL la guvernare si voi tot in PDL dati care e in opozitie

  2. Unele cifre ridicate la B1 se datpreaza dorintei multora de a vedea ce mai spun acum ei.Am auzit la multe cunostinte care m-au sunat sa-mi spuna cat sunt de afectati cei de la B1( si cum ridica tonul tapalaga la macovei…

  3. Ha! Primele 19 locuri plus…plus… Democraţia în televiziune e în pericol! 😆

    P.S. Băsişti ( colonei au ba ), nu uitaţi, atunci când crăpaţi, s-o faceţi musai cu doctoratul lui Ponta în gură! 😆

  4. siu dom.colonel Turcescu NIMIC????Nu se poate statul de drept se zduncina,drepturile omului sunt facute praf,USL a trecut la USL-izarea telespectatorilo cu forta,prin presiuni si amenintari.Daca DOM COLONEL NIMIC atunci la instructie cu el,nici macar la brutarie n-ar fi bun!!!!!!Despre Cristoiu pina la aparitia a celei de a doua gaii cu trei picioare,tot nimic,la APROZAR cu el!!!!!

  5. de cand cu ‘mizeriile'(Ponta dixit) basiste , ma stapanesc cam greu in a riposta pe masura la obrazniciile si ipocriziile basistilor.

    Ponta a incercat sa fie decent(a se vedea discursul lui mult hulit, din parlament,atunci cand i se adresa foarte cuviincios lui mru).Cu alcoolicul(e doctor in baute, cuburile de gheata, propriile ziceri plutesc/stau drept marturie ) de la cotroceni nu se mai poate…e o dementa colosala… a reusit OFICIAL (folosindu-se de niste intelectuali seriosi in meseria lor, dar naivi in ale intrigilor politice) sa decredibilizeze pina si doctoratul.

    daca sunteti o televiziune care functioneaza pe rating , ma intreb , cu ‘rautacisme’, realizatorul de pe locul 30 mai are paine de mancat la A3 ?sau stricati orzul pe gaste?ca vad ca , mai nou, e si el de dreapta , si atunci trebuie sa-si justifice si el banii…by-the-way, in polemica lui, pe un ton nerusinat de ridicat cu Alistar, de acum cateva zile, vorbea despre faptul ca pe agenda convorbirilor de la Bruxelles erau subiecte prezidentiaaaaaale (doar) in asa-numitele ‘other items’ca si cum toata tarasenia de acolo era doar un ‘other items’. nu stiu, chiar, pe cine naiba incearca sa pacaleasca d-nul V.Stan?sincer, ma gandesc ca o fi si el activat…se simte neglijat de USL?(parerea mea e ca e un profesionist, dar in ultimul timp opereaza cu prea multe sofisme la adresa usl)…

  6. Felicitari pt. activitate si pt. rating! Asta inseamna ceva si pentru noi. Tot aud pe posturi de “teza de master” a lu’ Basescu. Lucrarea de absolvire la finalizarea masterului, se numeste lucrare de disertatie si nu teza. El e mandru ca nu are studii. Noi suntem mandri ca avem! Romania nu e vapor, psihopatu’ dreacului…

  7. Stimate Domnule CIutacu,

    Tin sa va felicit pentru stilul si perseverenta dumneavoastra. Sunteti foarte tare, cu tot cu aroganta. Va completati foarte bine cu dl. Mihai Gadea. Ce sa, mai! Doi meseriasi in ale cuvintelor pe sticla.

  8. @ex: da, are paine de mancat. se uita cam 200.000 oameni/editie la el. daca tu ai un fix, nu inseamna nici ca ne-am angajat parteneri media la USL, nici ca Stan nu-si are publiucul lui. cand ne-or da USL si fanii ei salariile, sa emita si pretentii. momentan ni le castigam singuri.
    @republica africa: lasa-ma, frate, cu Basescu!

  9. Pai si Cristoiu cu Turcescu nu sunt?Asa ceva?!!.Data viitoare sa bagi top 40,ca poate ii gasim pe la pozitia 39!!

  10. @mihai stancu: mai bine baga top 70, ca sigur-sigur sunt pe pozitia 69.

  11. “@ex: da, are paine de mancat. se uita cam 200.000 oameni/editie la el. daca tu ai un fix, nu inseamna nici ca ne-am angajat parteneri media la USL, nici ca Stan nu-si are publiucul lui. cand ne-or da USL si fanii ei salariile, sa emita si pretentii. momentan ni le castigam singuri.”

    -multumesc pt. raspunsuri, totusi,cred ca n-am fost prea bine inteles, nu stiam cum se traduc acele cifre in mii sau sute de mii de privitori.inseamna ca a reusit sa atraga 200.000 de pdisti sau 200.000 de uslisti cu spirit autocritic f.dezvoltat.lol…chiar n-am niciun fix, era doar o constatare ca e pe ultimul loc…
    2.acuma,esti si tu rau… indirect, fanii usl, majoritar(sper sa nu gresesc) privitori ai A3, nu va dau voua banii prin rating ?daca gresesc, imi cer scuze…

  12. Victore, pe mine mă îngrijorează ratingul B1 plus sondajele prezentate de Radu Tudor – băse e detestat de mulți, totuși procentul cretinilor este înca înfiorator de mare!

  13. Pai Victor, vrei sa vorbim de contracte derulate de Berceanu cu fina-su, cand era primu’ Ministru la Industrii, contracte pe care le-nvartea prin Pro Auto Ind. de 1-3 mil $ pe an, cu Transgazul? Sunt tunuri care se pot verifica extrem de simplu. Vrei sa-ti mai vars de o deconcentrata, toata schema de tragere a banilor bugetati de primarie si care este filiera (organizarea retelei), vrei sa iti spun cum curge cu doctoratele ca mi l-am dat?! Vrei sa iti spun cum ii dau mail-uri de 3 saptamani de zile lui Colonelu’ si el zicea aseara ca il ataca astia de la USL cu mail-uri injurioase si ca numarul lor probabil, urmeaza ca sa creasca… Sau vrei sa discutam de Ospatarul Cap de Pork, care apare la pozitia 26, fiind de altfel singurul de la distrusii aia? Stai sa schimb IP-ul, ca ma detecteaza astia cu serviciile, ca idiotii cred ca eu sunt de la USL… Iti dai seama???!!! Enormitate. Sunt doar un fost soldat cu stagiu militar si am boala pe colonei facuti cu porcul si cu damigeana, la apelul bocancilor. Bafta si tine-o tot asa. Noi, de la capul asta, suntem doar oameni simpli. Stim multe si ne vedem de ale noastre. Esti sigur ca ce e pe televizor nu sunt operatiuni de manipulare in masa, informari/dezinformari? Am facut la arma de elita. Diversiune, ceva. O sa inchid canalul de comunicare. Am murit. Pa

  14. Gorilele portocalii, pe langa agresivitate, dau dovada si de o mare doza de prostie, atunci cand isi umplu televiziunile de osanale basiste. Isi pierd audienta si, in timp, probabil si ceva bani din reclama. Exemplu: Pana luna trecuta, priveam Realitatea si citeam Gandul (printre altele). Acum, de cand ambele au intrat in solda marinelului (santajati sau cumparati, nu mi-e clar) si concureaza cu labeunuTV, am renuntat complet la ele. Singurele media pe care le mai accesez sunt cele din trustul Intact, plus Cotidianul. In concluzie, au pierdut un cititor/telespectator, iar ca mine or mai fi si altii. Or sa ajunga sa se citeasca si comenteze ei intre ei, ca nimeni altcineva nu-i mai baga in seama pe propagandisti. Felicitari A3 si JN! Ati ramas printre putinii care se mai opun dictaturii in tara asta.

  15. e si meritul concurentei, eu nu pot sa-l urmaresc pe Igas comentand cu dezacorduri plagiatul lui Ponta, dar ei saracii nu inteleg asta 🙂

  16. @mihai 15:38 Cum incercati voi sa manipulati spunand ca USL-ul e la putere, cand parchetul, dna-ul, serviciile secrete si multe alte institutii si “debarale” inca sunt sub conducerea chiorului si a sclavilor lui din pdl… Deci nu sunt chiar in opozitie lichelele astea si asa se explica si faptul ca inca mai exista bani pentru cei ca tine, care scriu pe bloguri si forumuri mesaje de propaganda 😉

  17. @nelu
    eu la b1 ma uit o data in an.recunosc in luna iunie i-am urmarit constant.iti sta mintea-n loc.nu ai idee pana unde poate merge absurdul.te si miri daca aia de comenteaza pe acolo sunt oameni in toate mintile.incerca sa rastalmaceasca tot .m-am lasat se sportul de a-i mai privi,dupa o saptamana dau greturile peste tine.asa ca …cred ca s-a nimerit sa -i urmareasca unii din curiozitate intr-o zi ,si gata ratingul.nimereala.

  18. Nu vă atingeţi de Stan!
    :))

    P.S. Faptul că ascult argumente extrem-critice nu-mi schimbă orientarea politică, aşa cum greşit interpretează unii. Prefer să le aud de aici, că teoriile cu “albe-ca-zăpada” nu mă prind.

  19. @republica africa: vreau sa vorbim despre ceea ce scriu eu. daca voua nu va place, va faceti bloguri si scrieti ce aveti chef

  20. nu mor caii cand vor cainii. si un sfat pentru portocalii cainele moare de drum lung…

  21. Bravos. Ma bucur, pentru tine in primul rand. Dar, desi eu nu ma uit prea des la ei, si ceilalti de la A3 isi merita locul. Fac un demers cu rol de catharsis, un soi de terapie a privitorilor… De asta si are A3 un public fidel. Ofera terapie colectiva.

    PS Ai si destui cititori / privitori masochisti. Nu inteleg cum se plang aici de emisiunile de la B1. Nu va place, nu priviti, fratilor.

    Ma laudam mai sus ca sunt cam taliban, un fundamentalist. Eram acum multi ani privitor fidel al lui Turcescu. Imi placea omul si chiar si azi cred ca este un jurnalist bun. Numai ca prin 2007 ori 2008 l-am prins, flagrant, cu minciuneaua. S-a terminat! Ultima data cand m-am uitat la el mai mult de 2-3 minute de atunci incolo a fost in 2009, la celebra emisiune din campanie cu juramantul lui Base (pe care am vazut-o toata si o am si inregistrata).

    Inca o data, felicitari!

  22. Audientele de mai sus din ce perioada /zi / seara / minut sunt? Asa, ca intre oameni neatinsi de melanjul rosu-albastrui.

  23. as vrea ca voi, la A3 , sa faceti si o emisiune cu noul, vechiul(fsnist 90-92) sef al pd Blaga,in definitiv e liderul autoproclamat al opozitiei…asta, daca nu-l cauta ddd intre rucar si bran.ar face rating?eu zic ca da.

  24. @buburuz: toata luna iunie. Digi nu intra-n tabele, ca-i scump abonamentul si nu face 🙂
    @all: nici un comentariu total off-topic nu mai trece. la trei consecutive, spam forever!

  25. Nu este vorba despre asta Victor, dar sa stii ca inainte erati mult mai simpatici.Vreau sa spun ca atunci cand critici puterea esti mult mai apreciat decat atunci cand îi iei apararea desi lucrurile sunt evidente.Ceea ce ne arati tu noua acum este irelevant pentru ca a trecut prea putin timp, iar lucrurile nu se pot schimba brusc.E in regula sa va mentineti pe pozitii in ceea ce il priveste pe Traian Basescu care este inca in prim-plan , dar crede-ma ca eu deja m-am saturat de eternul subiect Elena Udrea , si desi personajul imi este foarte antipatic emisiunile Oanei Stancu au devenit deja plictisitoare avand in vedere ca acum Udrea nu mai este ministru.Ceea ce incerc sa iti spun eu e ca este mult prea evident ce faceti, si riscati sa va pierdeti din credibilitate daca mai continuati asa.

  26. Un tabel delicios! Foarte tare! Nu stiu, se pune cand io tin trei televizoare odata pe antena3, pt ca nimeni din casa sau io cand am treburi in incaperi diferite, sa nu scap vreun cuvant? Zic ca sa se puna! Totusi, marinaru’ tre’ suspendat!

  27. @Elena: apreciez grija pentru credibilitatea colegilor mei, da’ n-am inteles care-i rolul meu in povestea asta

  28. aia de la concurenta nu si-au dat seama ca daca tot ii pupa in fund pe aia de la putere, la un moment dat o sa-i rezolve contabilitatea…

    dpdv al stategiei pe termen mediu/lung e o prostie sa lasi o singura televiziune/trust sa atace puterea si tu sa te multumesti sa iti iei banutul pentru propaganda. toti isi merita soarta !

    mai bine emisiuni plictisitoare/trase de par in care se critica puterea, decat unele care ridica in slavi, pe bani publici, aceeasi putere

  29. Fiind un post unde se dezbat problemele Romaniei si a romanilor cu ziaristi bine pregatiti ,curajosi ,inteligenti , (uneori ma tem ptr. voi ,luati-va masuri de protectie pana pleaca basescu si haita lui de maidanezi )todeauna A3 este regina .Avem nevoie de informatii si A3 le ofera cu documente ,comentarii bune .
    Astazi, chiar nu mai am nodul in gat dupa ce l-am auzit pe d-nul Antonescu. De cateva zile nu stiam unde este ,nu-i auzeam vocea ,parerile ,comentariile ,erau necesare ,aveam nevoie de ele Dintre toate televiziunile numai A3 mi-a dat satisfactie ,celelalte mai putin sau deloc.
    VA MULTUMIM A3 cu Ciutacu in frunte ,deja ii recunosc vocea dintr-o mie .

    PS.pentru cei ce l-au prins pe turcescu cu minciunica in anul 2009 ii dau o veste mai noua :este mare gradat in armata romana cu minciuna pe umeri si cascheta ,vizibi ,vizibil.
    Mai merita sa se uite cineva la b1?Mai merita respect?Sigur ,Nu.

  30. D-le Ciutacu! Dracu e negru si politica tot curva! S-a schimbat obladuirea, dar amaratii tot amarati. Un mare circ se desfasoara la Colegiul Nadia Comaneci, un circ tare bine acoperit de Realitatea Tv care a filmat toata ziua la scoala, dupa ce Adevarul a publicat ieri o intreaga “poveste” despre mizeriile unei doamne care a distrus invatamantul bacauan. Cu cat se acopera rahatul, cu cat noi cei mici suntm mai disperati. Va rog nu publicati comentariul meu si faceti tot credeti ca e mai bine. Tot timpul, ultima mea speranta ati fost dumneavoastra! Cu toata consideratia!

  31. tre sa multumiti totusi marelui Tatuka 🙂 alias lupul moralist, cu nava de 100 de cm…TOTUSI MERITATI FELICITATI PENTRU CURAJ ! BRAVO !!!!

  32. De ce? Pentru ca lovitul in Basescu si spiritul critic fata de USL, dar in special critica la Basescu creste urias audientele.

  33. Bah da’ protv-ul a iesit de pe piata? Doamne ajuta! Postul ala e degeaba! Tot ce face e sa il imbogateasca pe Sirbu. Pentru tara si popor nimic. A scuze, a facut foarte multe pentru a crea o alta imagine unei anumite minoritati. Stim toti care.

  34. @Cusurgiu fara cusur: si-a ales o existenta, probabil, mai buna
    @Narcis: n-a iesit, sta inca foarte bine. da’ nu prea serveste talk show

  35. Felicitari si voua dar si privitorilor pentru ca stiu sa aleaga. Unul dintre putinele exemple din societatea romaneasca unde scara valorilor e din punctul meu de vedere exact asa cum trebuie…
    Ma bucur si pentru ca arata ca basistii sunt putini, mult mai putini decat ar parea din comentariile de pe site-uri (chiar si pe Antena3.ro) unde propaganda e inspaimantator de activa.

  36. Problema multora este ca nu inteleg ca propaganda trebuie facuta cu cap, de ziaristi, nu de colonei acoperiti .
    Multa lumea nu intelege ca daca inviti intr-o emisiune nulitati nu ai cum sa faci audienta, pentru ca nu are lumea pe cine sa asculte si la cine sa se uite .

  37. Si totusi.

    Banciu este peste Turcescu. De ce ?

    Datele nu “minte”, nu asa ? Atunci, de ce?

    Eu am o explicatzie deoarece in emisunea sa Banciu simuleaza “solidaritatea” cu “pulimea” cu mai mult talent si aplicatzie decat reuseste sa o faca concalvurile lui toars’ col. Turcescu.

    Si vorba lui Mandrutza din noul sau editorial de la Gandul “adevărul pierde alegerile”.

    “Sa nu uitzi Darie, sa nu uitzi”.

    Sa nu uitzi ca “solidaritatea” vostra cu “nacazul” publicului va face voua rating-ul si share-ul baban.

    Nu deontologismul, ori gramatica. Nu investigatziile abile ori expozeuriel competente.

    Nu ca acestea ar fi rele, fara ele voi v-atzi reduce le esentza la ceea ce vede majoritar Badea cand se uita in oglinda Giunbix-Giumbusluc TV. Daaaa ele prin ele nu vand.

    Ceea ce vinde e concluzia lor e “solidaritatea” cu “nacazul”

    Din acelasi motiv pentru care Banciu este peste Turcescu este si Oana Stancu sau Badea peste Valentin Stan.

    Nu din cauza de linie politica ci din cauza de ipocrizie si vorba lui Badea din cauza de “sindicalism”.

    Lumea il simte pe Badea ori pe Banciu mai apopiat de sufletul ei frustrat si plin de ranchiuna fatza de “oranduirea cea cruda si nedreapta. Ce lumea o imparte in mizeri si bogati” decat il simte pe Valentin Stan.

    Altminteri felicitari si:
    “Sa nu uitzi Darie, sa nu uitzi”.

  38. Ca unul din milioanele care au contribuit la situarea emisiunilor voastre in top nu pot decat sa va felicit.E o mare diferenta intre A3 si celelalte televiziuni de stiri.E o mare diferenta intre Turcescu si Gadea sau Badea si CdP :))
    De turcescu m-am lecuit inca din campania din 2004 cand l-a avut invitat pe Liviu Luca.Cine a vazut gunoiul ala de emisiune in care se jurau amandoi ca Vantu n-are nimic de-a face cu Realitatea Tv nu poate uita usor.Eu nu am pretentia ca nu pot fi manipulat dar macar sa fiu mintit frumos, nimic nu e mai revoltator decat sa vezi cum unii te considera un gibon care poate crede orice.
    Din pacate totul mi se pare inutil, am senzatia ca oamenii de rand si cei care lucreaza la A3 sant singurii care-si doresc schimbarea, in afara lui Crin eu nu vad pe nimeni dispus sa se bata ca sa schimbe ceva.Nu e normal ce se intampla, de asta se numesc unii “lideri ” , ar trebui sa fie in fruntea luptei nu sa socializeze in timp ce noi ne revoltam.

  39. @ narcis: da’ ce ai cu protv-ul ? mie imi palce ca da sange pe pereti de la 20.30. Si imi place ca repeta filmele in nestire (campion: total recall)

    Abdel Kader.

  40. Tabelul arata bine era de asteptat sa nu scada audientele.
    Cred ca si daca USL are toata puterea politica (nu puterea toatala a lui basescu care controleaza si institutii care nu sunt sau nu ar trebui sa fie politizate)A3 va fi lider de audiente, din simplu motiv ca audienta o face profesionalismul echipei A3 nu puterea politica.
    Intrebare:
    In ce tara democratica presedintele isi permite sa decoreze membrii Curtii Constitutionale?
    De ce nu decoreaza presedintele si postul B1 sau EVZ.

  41. Bravo voua, LA MULTI ANI pentru cei 7 ani de rezistenta si deschidere a mintilor noastre, pentru faptul ca desi au stat cu ochii pe voi mai ceva ca pe butelie, narcisa salbatica si ai ei v-au amendat, voi a-ti continuat zi de zi sa dovediti ca sunteti buni.Abia astept ziua de azi sa vad ce ne pregatiti, incepand cu jurnalul ala prezentat de BADEA si DANA GRECU si continuand cu SINTEZA ZILEI, unde Mihai precis v-a avea o emisiune tare, ca cea de aseara.Buna treaba in timp ce romanii dabia o duc de pe o zi pe alta, basescu isi aloca 3 mil euroi pentru renovari, si pt a avea toate conditiile de nabab dupa ce nu v-a mai fi la putere.

  42. Vad ca azi a inceput jihadul.Nu va fi o problema de legalitate, legea nu inseamna nimic in Romania.Dar e o mare problema de perceptie.Propaganda basista rezolva chestia asta aruncand cu noroi in ceilalti. Cei care se opuneau schimbarii erau “comunisti, corupti, sclavii mogulilor etc. “.Si chestia a functionat de minune.In planul asta batalia poate fi castigata atata timp cat iti demonizezi adversarul.Lumea il percepe ca pe ceva rau si oricine se bate cu raul este bun, indiferent de mijloacele folosite. Problema este ce te faci cand tu iti validezi adversarul ? Ce te faci cand nu ai in spate armata de lingai pe care o are in spate Basescu, armata care sa repete de mii de ori aceeasi poezie ?

  43. Chiar ..7 ani de Antena celor 3 ! Sunt curios cum s-ar fi sarbatorit daca va lansati cu 1 zi mai tarziu (4 iulie). Abia astept ziua de maine sa vedem daca tv-urile (alea de atac, generaliste, bugetare) se vor ingramadi in ograda lui Vitan(stein) cu palarii de vacar (cowboy) si costume din blugi fluturand steguletele Furnizorului Mondial de Democratie. Acum vreo 4 ani ProTV era fanatic pe partea asta.

    Abdel Kader.

  44. Victore,
    N-am reusit sa pricep de ce spui ca abonamentul DIGI este mai scump (sper ca nu e o irnonie si eu nu m-am prins:))
    Eu platesc la UPC, pentru abonamentul de cablu analogic, RON 24/luna, acelasi pret ca la abonamentul prin cablu digital.
    Din cate am vazut la DIGI abonamentul de baza pentru DTH este tot RON 24.

  45. Cred ca mi-am descoperit o noua vocatie: sunt fan opozitie, sau nu-i prea duc pe astia de la putere, oricum s-ar numi ei. De aceea, in ultimii ani, am rezonat grupa mare cu toate emisiunile voastre.
    Acu’, mi se pare ca baietii din USL acuza faptu’ ca nu-si pot pune-n aplicare minunatia de program guvernamental (vorba prietenului Badea)din cauza ca n-au control asupra unui numar impresionant de 3-4 institutii, trecute fix. Pe sistemu’ patentat “Dati-mi Consiliul General, ca fac din Bucuresti, Parisu'”. Daca n-o sa reflectati matrapazlacurile astora de la putere asa cum ati facut-o cu oranjeii, daca JN va deveni oficina guvernamentala substituindu-se EvZ, atunci pe mine unu’, fara a avea vreo strabatere in legatura cu optiunile restului audientei A3, m-ati pierdut de client.
    In rest, numai de bine, daca sunteti atat de sus in ratinguri, atunci probabil ca le meritati..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.