Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Cluj, Mănăştur, 2010, după blocuri…

Similar Posts

149 thoughts on “Cluj, Mănăştur, 2010, după blocuri…

  1. cand dai filmu’? pune-l pe canalul tau de pe YouTube!

  2. @everybody: defulati cat mai e loc de desfasurare, ca de maine revenim la normal

  3. basescu stie CA NU L-A VOTAT POPORUL , iar acum se razbuna : pe copii , pe pensionari , pe toti , in general !!!… E simplu !!!…
    ” Nu m-ati vrut , acum platiti…” se hahaie el acum dupa perdelele Cotrocenilor !!!
    Mai grav e ca noi toti si stam si ne uitam SI NU FACEM NIMIC !!!

  4. P.S.
    Probabil unii vor spune : ” L-au votat 5 milioane !!!” …
    Nu l-au votat CHIAR 5 MILIOANE … ASTA E SIGUR !!!

  5. Desi, daca stau sa ma gandesc, omul a dovedit fara drept de apel ca e un impotent.

  6. cand iese boc in direct il asociez cu acei caini mici si pichinetzi ,care se roaga ”castrati-ne,castrati-ne/eutanasiati-ne”.
    cand i se va indeplini dorinta?

  7. Boc esti un nesimtit mincinos ne spui ca ,,Romania cheltuie mai mult decat produce,,. Din aceasta cauza baga guvernul tau bani in societati falimentare vezi minele (cate au mai ramas) si alte societati care au mai multe datorii decat profit. Ce ne mai aburesti tu pe noi scamatorule. Oare nu va ganditi voi ca prin iarna sa luati proprietatile oamenilor (pe o anumita perioada desigur)si sa va platim chirie asa ca sa salvam statul? De ce sa platim impozit cand banii astia ii puteti lua in doua luni pe chirie?

  8. Victor!
    Daca Base are un talent,trebuie recunoscut!Cum mama naibi o fi reusit sa gaseasca cel mai dobitoc om din tara,si sa-l unga prim ministru!

  9. Aceasta opera de arta a aparut in 2009 nu in 2010, in timpul campaniei electorale. Nu e singurul loc unde se gaseste acest mesaj cat se poate de adevarat.

    Ma bucur sa vad totusi ca cineva aprecieaza mesajul pe care am vrut sa-l transmit printr-un mod mai vizibil incercand astfel sa deschid ochii fanaticilor portocale din Cluj.

  10. Pedofil?
    OMUL si-a facut propria-i fata(!)de ras!A trimis-o in parlamentul european fara logoped!

  11. Aia e din toamna pictata acolo. Extremisti cel mai probabil cei care au pictat asta ! Ma intreb cu spray au scris sau cu pensula ? :))

  12. Nene Victore, pe cuvintu’ tau ca nu ma banezi de-mi dau drumu la “defulari”?
    Ca io am mai zis ca pot sa dau si meditatii la injuraturi. Pe literele alfabetului de la A la Z fara sa ma opresc!
    Sa-mi zici numa’ cind sa-ncep! 🙂
    Banzai! si nu ma provoca… 🙂

  13. Asta nu-i nimic sa vedeti ce au aparut la Timisoara si Constanta pe DN-uri.Eu nu-i vad bine pe micuti anul asta.Daca demisioneaza atat guvernul cat si Base poate scapa daca nu cred ca 89 a fost nimic.Eu am zis ca sfarsitul anului 2009 va fi crincen dar cred ca iaran 2010 va fi exploziva.Mai vedem.

  14. Eu cred ca suntem o tara de onanisti ! Ne-o tragem singuri de 20 de ani, din decembrie 1989. Si suntem si exibitionisti ! Ne place sa ne avem spectatori unii pe alti si toti intreaga lume.

  15. Base, in starea lui de ebrietate, de altfel obisnuita, i s-a parut Boc “o frumoasa mignona”. Apoi, dupa cum il stim pe Base, a recidivat si l-a vazut pe Boc chiar “refutabil”. 😀
    Acum Base vrea sa bata recordul mondial (daca exista), si sa incerce cu cateva milioane de Boci (sunt multi in Romanica).

  16. Ma gandesc la un afis pe usa “Guvernului Romaniei”:
    Lichidare activitate
    Sales
    Bugetari -25%
    Pensionari -15%
    Cine-l face?
    Cine-l afiseaza?
    ;(
    P.S. Nu am pretentii de drept de autor, ca-mi taie din ele cu coasa 😉

  17. Boc este o nulitate. Acest fapt era evident inca de la inceputurile lui politice. Cadenta vorbelor era o dovada suficienta a insuficientei intelectuale. Am mai spus-o:”Incontinenta verbala dezleaga cuvantul de obligatiile lui intelectuale”! De fapt, povestindu-si peripetiile, asemenea marinarului, a selectat acele fapte care-l fac de rusine. Seful lui a aprins vasele din port in timp ce descarca petrolul in Franta! Boc a “stat pe bara” un an de zile, abia dupa doi ani intrand la Facultatea de istorie, sectia FF (fara frecventa)-si noi stim ce calitati aveau inainte de 1989 asemenea performeri!
    De ce au fost alese asemenea specimene?! Pentru ca cei care i-au votat se tem de cei mai destepti ca ei, nu iubesc inteligenta si talentul. Am auzit explicatii de genul”lasa ca e bun ca presedinte, ca e ca noi, vorbeste prost, a fost bisnitar, hahaie ca cei din strada…

  18. D-le Ciutacu,

    Cred ca intreaga Romanie a devenit frigida sub guvernarea lui basescu…

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  19. Solutia adoptata de acesti incompetenti iresponsabili – reducerea veniturilor – va avea ca efect scaderea consumului, care va produce scaderea productiei, aceasta scazand consumul,…, iar cercul asta vicios ne va prabusi atat de jos incat nici un guvern responsabil de tip Nastase sau Vacaroiu nu ne va mai putea aduce pe linia de plutire. De doi ani guvernul asta se lamenteaza si nu face nimic ! Valoarea relativa a guvernarilor Nastase si Vacaroiu se poate deduce din evolutia pozitiva a PIB-ului tarii dupa 1989, in timpul acestor guvernari. Trebuie judecat dupa cifre si realitati, nu dupa norme prestabilite de cei care apartin asa-zisei intelectualitati care a propus huiduitul ca stare de spirit – vezi Liiceanu-Plesu_Patapievici (fizicant ratat, ca muzicantul). Ce-ar fi sa-i obligam pe cei care conduc si pe cei care-i aproba sa traiasca macar 6 luni cu salariul minim pe economie?! Sa se intretina si sa-si plateasca din el creditele !!!

  20. Cel mai mare farseur e Isarescu!!! Un finantist care “mesteca” doar 2 idei: cursul si inflatia. Stie cineva ce averi a strans “olteanul” asta din salariul pe care si-l da singur la Banca Nationala. Daca l-am pune alaturi de Aurel Vijoli, care a intrat la Banca Nationala, student fiind, prin anii 1923-25 ca simplu functionar la ghiseu si a trecut prin toate functiile, reusind sa puna la punct pana si o economie socialista. Dar Vijoli gandea productia, nu falimentul! Analiza cauzele si sprijinea “punctele” nevralgice. Smecherasul asta care a criticat in Almanahul Scanteia din 1989 economia capitalista si finantele ei (alaturi de Stolojan), habar n-are cum s-a iesit din criza din 1929-1933: prin investitii, controland atent cresterea inflatiei! De ce Suedia a fost prima tara iesita din criza, o data cu venirea socialistilor la putere (pentru marea majoritate a celor 80 de ani care au urmat)? Poate si pentru ca prim-ministrul socialist de atunci mergea la minister cu tramvaiul! Modelul suedez (socialist) n-a resimtit criza (pe care la noi guvernul Baseboc o accentueaza!) de azi, iar nivelul de trai este cel mai ridicat din Europa. Si PIB-ul. Cu o impozitare progresiva, in care in mod normal cel care castiga mai mult da socetatii inapoi mai mult, ca doar banii lui n-au picat din cer, ci sunt cei luati de la ceilalti cetateni!

  21. Aceasta cred ca este o melodie ce ar trebui folosita la urmatoarele proteste
    Este mai potrivita decat dansul pinguinului

  22. Vreau sa merg luni la mitting.Vad ca toti incep sa se rasgindesca,si sa se dea cu un pas in spate.Parca indoiala incepe sa-mi roada inima.Sint dezamagita…

  23. Nu-i bai. Cata vreme o sa fie Boc futut de Basescu, Clujul o va duce bine. Bucurati-va de el cat mai puteti.

  24. Pe vremuri se spunea “No…pana aici, ca de aici incolo incepe Manasturul!”… Mais ou sont les neiges d’antan?

  25. La Cluj,psd-ul a facut jocurile pentru bombonel si a iesit tabachera asta porno. La Timisoara ce scrie pe blocuri?.Nu l-au vrut pe Geoana,acum sa stea sa-i futa piratu’.De la Milut au servit pui”la punga pdl”, de la base muie sau legea lustratiei,pe alese.Desigur,vorbim aici de Timisorenii,aripa pulii, aia care au sarit ca arsi la intelegerea dintre Geoana si Antonescu.Sa auzim numai de bine! P.S. Doamna cu “pixelul” de la miting ramane pe locul 1.

  26. 1.dar oare udreasca nu o fi geloasa?
    2. adevarul nu e chiar asa. base il impinge la treaba pe boc, prostu satului se opune, se pune invers si , din greseala, base il patrunde cu inteligenta sa.
    3. grav e ca prostii de romani stau si sufera, in loc sa le f**a una acestori mascarici sa dispara din istorie.
    4.romanii merita ce li se intampla, din pacate. un popor de lasi.

  27. E clar. Astia tre’ sa plece. “Corditi” sau “necorditi” . Mai bine “ne” ca se inmultesc si nu este bine. Pentru ca nu am facut-o pina acum vreau sa intreb pe cei 5 milioane de romani care au votat Basescu asta iarna : unde v-a fost capul fratilor?. Nu cum ar fi mers combinatia Johanis – Geoana dar macar stiu ca ar fi fost mult mai multa decenta decit la sleahta asta ce ne conduce!

  28. Ca o fi fost sau nu pe bune n-avem de unde stii.
    Da un lucru e cert, si anume mesajul clujanului care a scris acolo. Om ciudat si pidosnic clujanul asta .
    Se bucura ca l-a futut Base pe Boc, in felul in care se bucura cineva cand moare capra vecinului.
    Adica zice clujanul:
    M-a futut Base pe mine, da uite ca l-a futut si pe Boc.
    Altfel nu vad de ce s-ar bucura. Sau poate ca spera sa urmeze la rand si el, clujanul.
    Ciudat oras, ciudati locuitori.

  29. BAROSANA TESTARE

    De proporţiile unui baban frigider, cu amplasare inferioară a congelatorului, latifundiara miss cocoşata este un enorm berbec ciut cu cap de lună plină, uzat moral şi fizic în confruntările cu zidul opoziţiei, după cei 34 ani de la fabricaţie. Masa inerţială neregulat dispusă în treimea bazinului, cu un tur de 144 cm, a favorizat instalarea timpurie a flambării slugarnice de tip cobiliţă cu serioase consecinţe de poziţionare la orizontală.
    BAROSANA TESTARE este anagrama politică a personajului de pe locul trei în ierarhia de turmă, cu literele căreia curioşii pot alcătui – exact – numele şi prenumele personajului iresponsabil care va încerca să treacă prin chiloţii diformi, legile răspunderii naive a celui ce îi ajunge, pe vârfuri, cu nasul, prin prejma cordonului ombilical cicatrizat.
    Arvinte de la Cotroceni protejat de pampersi reciclati speră la un orgasm fără erecţie, pe fondul grevei gnerale a pulimii !

  30. se pare ca toti idiotii pun vina pe cei 5 milioane care l-au votat pe basescu. bai, da de ailalti vreo 7 milioane care nu au votat nu ziceti nimic?
    de aia care au stat cu botu-n vasu cu laturi si care acuma critica, de ce nu ziceti nimic? daca din aia 7 milioane 500 mii ar fi votat cu geoana, nu il mai aveam acum pe base.

  31. …Sa ateptam 9 luni sa vedem ce iese din asta-vreo parâma sau alt pitic atomic.

  32. Băsescu şi gaşca lui să se ducă Dracului !!!

    Aşa strigau cu ceva timp în urmă greviştii de le penitenciare.
    Nea Traiane ai imaginaţia necesară să vei de ce beliciune poţi avea parte când vei fi locatarul lor permanent ? Macar atâţia ani câţi ne-ai distrus nouă viaţa !

  33. Boc e dat dracului de ceva timp.Vad ca se incalzeste pe margine Udrea pentru sefia pdl.Cucoana asta “latra” in ultima vreme (am folosit cuvantul preferat de ea)despre afaceri si politica.Poate se gandeste ea serios sa divorteze de barbatul ei care are afaceri cu statul?Se destrama familiile pdl-iste din cauza afacerilor?Nu cred.Apa de ploaie propunerea ei.De ce nu face lumea greva?Pentru ca nu e proasta.Orele nelucrate nu sunt platite si tot statul iese in castig.Nici macar oamenii lui Marica nu au incredere in el.Vad ca o tot da cotita cu chestia ca Basescu isi apara partidul.Vai ce bun e Basescu!Ultimii 20 ani au fost cei in neregula.Decredibilizarea intregii clase politice ii convine perfect lui Basescu.Astia sunt pasi inceti si siguri catre o dictatura mai ceva ca pe timpul lui Ceausescu.Stie Marica ce spune lumea despre el in teritoriu?Daca ii mai ia mult apararea lui Basescu o sa ajung sa cred ce se spune despre acest lider sindical in teritoriu.Proteste pot fi organizate si in afara orelor de serviciu.Daca nu ii duce capul.

  34. analiza grafologica a textului o indica pe Udrea? sau pe Blaga? Asta trebuie lamurita!

  35. Basescu e cel mai pervers om ca ar vrea sa ne fu..ta pe toti. TVR-u e jucat la table intre Turcescu si Tolontan la Realitatea sunt multe mamaligi ca tot le pleaca o nuca tare, Razvan Dumitrescu si ati mai ramas voi.
    Concluzie, v-a platit mogulu’ sa ziceti nasoale de fiul poporului…

  36. Cluju ii plin de astfel de mesaje care il injura pe BOC dar si pe Basescu… aicea lumea s-a saturat de ei …

  37. Urmand principiul “O tara de oi naste un guvern de lupi” va indemn la anti-beeeehait.

  38. Nu i-a “tras-o” doar lui Boc…ci tarii intregi. Nu ai pe cine alege competent in tara asta!! Cum a putut fi Boc repus la sefia guvernului, dupa ce fusese demis?! Numai in Romania se intampla din astea…vai de noi, ca avem halal conducatori.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.