Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Cluj, Mănăştur, 2010, după blocuri…

Similar Posts

149 thoughts on “Cluj, Mănăştur, 2010, după blocuri…

  1. Daca l-ar fi aranjat numai la Cluj, mai avea o sansa….. sa nu-l stie lumea…

    oricum, atunci cand s-a aplecat, cred eu, stia ce face! poate ii place!

  2. …si boc, piticul porno din industria politicii pdl-iste a aplicat tactica gainii fugarite de cocos: daca stau, zice ca-s curva, daca fug nu ma prinde; mai bine sa ma impiedic. Nebunatic micutul pervers masochist, isi arata latura sadica umflandu-si orgoliul meschin pe seama muritorilor de foame pensionari si bugetari.

  3. In America cand esti gasit baut la volan ti se da amenda pentru DUI(driving under the influence) Cred ca Base a facut un FUI. A gresit adrisantul, saracu Boc ,asta-i mai trebuia. Cat priveste tara ,Base o GUI.

  4. no, amu
    om fi noi ardelenii mai răbdători şi a fi vorba că în Ardeal ne mişcăm încet şi fooarte încet DAR NICIODATĂ prostiţi nu ne om lăsa chiar dacă unu s a lăsat dus de un marinel asta nu înseamnă că ne om lăsa cu tăţii amu duşi…

    La Cluj ardeleanu Boc a făcut multe şi bune DAR la capitală a cam uitat de unde vine asta din punctul de vedere al personalităţii şi mândriei ardeleneşti…

    păcat, mare păcat că un ardelean a ajuns în aşa hal încât să se lase călcat în picioare de un marinel…

  5. Corect era “la” scris legat!Se cunoaste ca ala care a scris nu e un manelist adica votant PDL!Omul care a scris stie mai multa gramatica decat orice membru PDL!Sorry dar mi se pare incredibil sa vad “l-a” scris corect pe zidul unui bloc din Romania!Sigur nu ai scris tu Victore?Meriti o bere oricum!Sunt putini oameni care mai stiu sa scrie corect romaneste.Pana la urma cred ca era un profesor!Astia de la SRI ce pazesc?Pai se poate?!

  6. Interesant cum se precipita lucrurile. Nu numai la Bucuresti se practica grafiti cu entuziasm & confort, ci si intr-un cartier al Clujului. Interesant si iar interesant. Asta-i viata. Iti asumi puterea si responsabilitatea.
    Numai bine & weekend plin de imagini haiose, ba chiar picante! Asta-i viata! E si maine o zi!

  7. Mănăştur? Atunci se scrie “l-o”, agenţi corijenţi care sunteţi!!…

  8. Numarul 1 ramane tot poza cu matusa de la mitingul din P. Victoriei cu “Basescu, Romania iti da muie”
    : ))

  9. Am facut un comentariu la articolul:
    Ponta: Nu vom mai face aranjamente cu alte partide. Vreau să facem alianţă PSD-PSD
    la Antena 3.
    Numai dupa o secunda comentariu meu a fost cenzurat ca fiind obscen! Sper ca reproduc exact! ‘Ponta se pare ca este un nou Basescu! Nu am sa votez niciodata cu comunistii sau securistii!’
    Ce este obscen in comentariul meu? Este chiar atat de rau in Romania? Nu mai putem avea incredere nici macar in Antena 3? Chiar sunteti numai buni de gura si atat? Unde este onestitatea si credibilitatea d-voastra cand cenzurati comentarii care nu folosesc cuvinte obscene? In primul rand trebuie sa dovediti ca sunteti altfel prin ceea ce faceti si pe urma prin ceea ce ziceti!

  10. Cum altfel putea aceasta piticanie,acest limbric sa ajunga primministru decit cu pantalonasii in vine? Piratul se foloseste de oameni pentru scopurile sale malefice dupa care calca pe cadavre,vedeti:Petre Roman,V Ciorbea, Stolojan…

  11. Expresia aia era mai corecta la “prezentul continuu”, chiar daca nu exista in romaneste!

  12. Base e impotent! din pacate si impotenta produce daune majore societatii

  13. Rădeţi voi rîdeţi,da porcu-i mort în păpuşoi.
    Zău că pînă la urmă îmi este milă rău de tot de micul nenorocit.
    Marga nu-l mai primeşte la universitate la Cluj.
    La primărie nici aşa.
    Colective agricole de producţie nu-s,să meargă la coasă.
    Salariile vor fi mai mici cu 25%.
    Vai de mama lui.
    Poate la cioplit buşteni.Dacă are milă Flutur de el.

  14. Fac offtopic ca nu stiu unde draq sa scriu!
    Ordinele de la Ministeru Educatiei sunt asa:
    Toti inspectorii generali suna la scolile rurale si: Se face lista cu necalificatii si suplinitorii. In capu` listei directorul scolii. SI asa frumos incolonati se merge la BAC la supraveghere. O sa fie un BAC de pomina.
    Plus marlania cu spaga data de Minister, intre 275 si 600RON.
    Asta e pentru invatamantul romanesc:

  15. Mda, mai grav e ca si pe noi…
    De fapt, poate mai corect ar fi sa spunem ca pe noi ne-a violat si ne-a supus la perversiuni… sociale, ca doar n-a fost cu voia noastra 🙂

  16. @john: de ce trebuie sa raspund eu pentru ce (nu) face Antena 3?

  17. “În spatele Pansiprod se află urmăritul internaţional Sorin Beraru “asa scrie la gazeta.Ce bani credeti ca invarte asta desi e fugit din tara?Evaziune fiscala , furatura etc…Doar din impozitarea astuia se pot gasi bani suficienti de pensii pana in decembrie.

  18. Nu clasa politca este de vina pentru ce se intimpla, ci noi singuri prin ceea ce am ales:cu alte cuvinte culegem ce am semanat in trecut.

  19. Domnule Ciutacu,astfel de mentiuni ,chiar daca sunt reale,cred eu ,ca ar trebui comentate civilizat,caci noi nu suntem aparatori ai realitatilor de zi cu zi,cu un caracter similar celor de la guvernare (nesimtit).
    Sper ,ca mesajul meu va fi inteles,corect si nu voi fi considerata ,o aparatoare a celor aseviti-dintr-un motiv sau altul-,puterii.

  20. @ tanti jenica (uadafac?)
    comentati dumneavoastra, civilizat, “Base l-a futut pe Boc”. va rog, start!

    eu comentez asa: Base l-a futut pe Boc, si pe noi toti, si inca o face, pentru ca poate. ma intreb ce va face cand n-o sa mai poata…

    poate conflictul cu cei 3 muschetari (Blaga, Videanu, Berceanu)o sa-l infunde. sper ca asta sa fie “butonul” de autodistrugere.

  21. Gresit,Basescu NE FUTE pe noi toti iar noi nu stam degeaba.I-o si sugem ca deh,capu’plecat…

  22. Basescu & Boc au futut & fute in continuare toata populatia Romaniei. din pacate,acest cuplu nu-i primul & nici ultimul care va silui populatia. toti conducatorii ne-a(u) violat & ne vor viola in continuare.

  23. Nene n-am mai fost in Cluj cam demulticel, da am stat in manastur neste ani buni. Fix in centru lui, pe Mehedinti. Aia-i o zicere cuminte fata de ce pot scoate manasturenii pe gura!
    Banzai!

  24. @jenica
    Tanti, nu mai bine faci matale o ratota din 3 oua, cu slana…
    Ca pe paretele ala scrie ca l-o futut nu ca i-o servit o partida de amor!
    Ori nu-i clar ?!?
    Banzai!

  25. Sistemul Sanitar Roman a mai ucis un om,un copil vreau sa il intreb pe f…tul Boc daca Ministrul Sanatatii Cseke Attila si-a dat demisia?? Prin faptul ca sistemul sanitar ucide oameni Cseke Attila este un CRIMINAL.

  26. @doru: hai ca are Cseke alte “n” motive intemeiate sa demisioneze

  27. A murit copilul ala cu zile, saracul…
    Pentru o fractura banala i-au taiat mana!
    Dupa ce i-au taiat mana, apoi i-au “taiat” si viata.

    Ar trebui sa le taiem capul celor din cauza carora s-a ajuns aici!

  28. yess…baietii din Cluj nu se lasa…si eu sunt din Cluj dar din Marasti…imediat o sa apara si prin Marasti asemenea mesaje :)))

  29. @Adi pe 29 May 2010 la 21:20

    Povestea cu Manasturenii e reala. Eu stiu de la batranii mei (clujeni) o versiune usor diferita de a ta: Manasturul era o zona de gradini in afara Clujului si cand au venit sa le ia gradinile cu colectivizarea s-au opus cladind baricade pe soseaua ce lega Clujul de Manastur. Pe baricade au pus lozinca : “Pana aci e Romania, de-aici incolo’i Manastur”.
    Bine ar fii ca Manasturenii de zi sa aibe macar o farama din curajul celor de atunci.
    Apropo de curaj: Cum pot profesorii sa cedeze amenintarilor Ministerului Invatamantului si sa nu faca greva anuntata?
    Lasitatea o sa-i coste. Creaza un precedent pe care portocalii o sa-l exploateze cu varf si indesat.
    PROFESORILOR, NU VA MERITATI SALARIILE NICI SFARTECATE CU 25 %! CE EXEMPLU DE LASITATE OFERITI ELEVILOR? CEI 10% CARE PARTICIPA LA GREVA SUNT SINGURII CARE MERITA CU ADEVARAT TITLUL DE PROFESOR!

  30. si funeriu pare destule de satisfacut de base..pare ca se daruie cu totul.e pe baricade zi -lumina.oare de ce?

  31. Si pe peretii de la WC-urile publice stau scrise mascari. Iar frazei “BASE L-A FUTUT PE BOC” ii lipseste un semnul exclamarii !; asta denota ca cine l-a scris nu a avut timp sau il urmarea cineva…
    Corect ar fi ca Boc l-o futut pe Base; si anume l-o pus sa-si ia si functia de prim ministru, ceea ce Base nu ar fi vrut sa faca niciodata. El respecta Constitutia, legea si pe populatia din Romania, deci Boc i-a tras-o.
    Romanii ii gasesc Marlanului oricand circumstante atenuante; zdreanta de boc este de vina…

  32. Victore au majoritatea ministrilor in frunte cu Boc ,,n,,motive sa demisioneze dar au invatat de la capcaunul sef ca pana ajung in functie sa o faca pe responsabilii pe iubitorii de tara iar dupa ce obtin functia devin niste nesimtiti aroganti care nu au nici o vina si nici o raspundere.

  33. i-am aratat fotografia si lu’ Nutzy: se oprise din mers (e “peripateticiana” pe centura) si inca se intreaba “cu ce?”

  34. Eu nu stiu cum de unora nu le e rusine sa il injure acum pe basescu dupa ce l-au votat. Ei acum sunt mari anti-basescieni si l-au votat si in 2004 si in 2009. Decat sa-l injurati pe basescu mai bine injurativa pe voi ca sunteti cantaretii lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.