Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ciuti, Ciuti, Ciuti, lasă-ne, lasă-ne…

Ciuti, Ciuti, Ciuti, lasă-ne, lasă-ne…

Startul l-a dat, ca un trendsetter ce se află, Traian Băsescu. După ce a băgat mogulii de presă, ca oameni răi, în conştiinţa poporului suveran, a stârnit o luptă cu televizorul. Mai exact, cu oamenii din el, Mihai Gâdea, Vali Stan şi Mircea Badea având nesperata onoare de a deveni chiar personaje de clipuri electorale. Ulterior, delirantul Sebastian Lăzăroiu a ridicat obsesiile prezidenţiale (materializate într-o strategie de imagine articulată) la nivel de bătălie între presă şi democraţie, iar Elena Udrea ne-a declarat, oficial, adevărata opoziţie din România. Au urmat interdicţia oficială pentru membrii PDL de a participa la talk-show-urile Antenei 3, încercările de a închide postul (şi nouă gura) şi, cireaşa de pe tort, declaraţiile politice din Parlamentul României. Acolo unde, ca orice om preocupat de ţărişoară, senatorul PD-L Alexandru Mocanu, recent desemnat vicepreşedinte al Comisiei de control a activităţii SIE, cere demisiile lui…Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu. Şi, ca să fie sigur că-l ia lumea în serios, le şi publică în presa din Teleorman. Haios e, dincolo de faptul că eu pot demisiona doar de la Jurnalul Naţional, că supărarea ghiduşului ăsta, distins în activitatea parlamentară prin încercarea de ştergere prin lege a datoriilor fabricii de bere a nevesti-sii, a fost generată de faptului reprobabil că eu îl înjur la Antena 3 pe…Victor Ponta; de la PSD.

P.S. Dacă tot se pregătea să treacă şi el, imediat după Sorin Frunzăverde, de partea poporului, finuţul Ghiţă Falcă s-a trezit cu procurorii-n poartă

UPDATE: Hai că l-au dat afară şi pe şeful de la doi ş-un sfert. Pus de Igaş, executat cu mâna lui Berca. Ponta şi Antonescu ar face bine să plece-n concedii prelungite. Prezenţa lor în campania electorală mai mult ar dăuna cauzei. Fac pedeliştii ce trebuie în locul lor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Ciuti, Ciuti, Ciuti, lasă-ne, lasă-ne…

  1. @mircea pisaltu: pentru ca le e frica, d-aia
    or apela la “recrutari din surse externe” ?

  2. Cine palaria mea-i mocanu asta? De ce dracu l-ar baga cineva in seama? Sunt atatea furturi executate de guvernul lui basescu incat mi-e greu sa cred ca se mai poate discuta despre altceva! DE CE SE VINDE SUBSOLUL TARII ???? CE SPAGI SE IAU PENTRU ASTA ?

  3. Eu vreau sa isi dea demisia Regina Elisabeta 🙂 sa nu mai fie liderul monarhiei Britanice, pentru ca aia se dezvolta si astfel demoralizeaza popoarele mai slab capacitate.
    Omul asta este bun tare. Cum cere el demisia unor oameni care lucreaza la o companie privata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.