Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine a inventat al cincilea anotimp?

Similar Posts

122 thoughts on “Cine a inventat al cincilea anotimp?

  1. Dupa emisiune, mi s-a facut un dor de un concert al lui Tudor Gheorghe. Am fost o singura data, acum 10 ani.Eram mare fan, dinainte si am ramas, numai ca etern
    a scuza…timpul!!! Si-mi aduc aminte ce frumos era sa il ascult la casetofon!!! Alternam, Tudor Gheorghe cu Ducu Bertzi! Asa ca m-a convins. Imi voi lua bilete!!!
    Nu pot sa nu remarc ca a mai imbatranit, deja arata a bunicut bland! LA spectacolul la care am mers era ca un stalp,drept si de neinduplecat, mai ales ca a intarzaiat sa urce pe scena,mai bine de 30 minute! O mica mare neintelegere – o teapa tipic romaneasca,il amanau cu banii organizatorii. Si el, venit direct din S.U.A., cu spectacole cu casa inchisa,va imaginati cat de umilit s-a simtit.
    Ce palma le-a tras,in direct, ce discurs a putut tine despre respectul datorat marilor artisti, inclusiv artistilor de la Filarmonica ce il acompaniau!

  2. Esti un om extraordinar , Victor …
    De ce nu te intorci cu o emisiune zilnica ???…
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni , dar daca Badea , care nu face altceva decat sa – si arate muschii si sa-i faca prosti pe toti , e prezent seara de seara … scuza-ma , dar , nu se compara calitatea emisiunilor lui cu ale tale . Tu chiar stii sa faci EMISIUNI FRUMOASE , nu numai critici si amenintari !!!…

    O zi buna …

  3. @andreea: Mircea face foarte bine ce face, nu din cauza lui nu ma intorc eu la emisiune cotidiana

  4. De existenta celui de al cincilea anotimp,ne-a constientizat Tudor Gheorghe. Fin observator al sufletului omenesc, un sentimental veritabil cu o sensibilitate exacerbata a inchinat si mereu inchina oda Femeii numind-o “anotimpul permanentelor iubiri”; si o canta cu o naturalete greu de egalat.E pur si simplu
    divin.D-l Ciutacu, a sesizat aceasta sensibilitate si platicitate mai de mult si l-a nvitat la emisiune sa ne incante pe toti. Mult timp ne va ramane in amintire aceasta emisiune.Multumim.

  5. Extraordinar, incredibil, minunat, genial, imperial, magic, fabulos – sunt cateva dintre reactiile care au curs aici, in urma emisiunii de vineri (pe care eu n-am vazut-o inca). Da, asa o fi fost, daca invitatul a fost lasat sa vorbeasca, spre a-si merita epitetele de mai sus. Daca ar fi fost invitatul lui Gadea – aseara, de exemplu – abia ar fi reusit sa strecoare cateva jumatati de fraza printre comentariile interminabile si ingalate ale moderatorului. Dupa ce am vazut emisiunea dezastruoasa de aseara – masochist, cum sunt – am revazut-o pe net, pentru a masura (din nou 🙂 ) cat timp le-a fost acordat invitatilor (desi n-aveam de gand sa mai fac asta vreodata). Mentionez ca primul sfert de ora – lipsind din inregistrare – n-a fost masurat, dar imi amintesc ca a fost dominat copios tot de Gadea. Nu bag mana-n foc pentru acuratetea masuratorii (au fost replici foarte scurte, cand au vorbit mai multi in acelasi timp, pe care nu le-am luat in calcul), dar e destul de precisa, in conditiile in care toti timpii cumulati dau cat durata totala a emisiunii, fara reclame:
    25:40 – Mihai Gadea
    5:10 – Mircea Badea
    7:25 – Daniel Buzdugan
    6:00 – Mihai Morar
    4:50 – Victor Ciutacu
    3:50 – Mihai Bendeac
    0:35 – material video cu EBA
    4:00 – convorbire telefonica cu sora
    drogatului mort in accident
    9:20 – farsa falsa
    7:30 – materiale video cu cei 10 “sinistrii”
    (care au fost doar 3) si lingusitorii
    lor
    Se poate vedea ca Gadea a vorbit cat toti invitatii la un loc. Si inca n-am spus nimic despre continut… Ce rost a avut sa se ia tocmai de Marinescu ala ? Pentru ca, post-mortem, sa-i dea satisfactie lui Octavian Paler ? Toti crainicii de stiri de pe vremea aia sunt, in aceeasi masura, vinovati ca citeau pe post niste texte dictate de (foarte) sus; de ce numai Marinescu ? Apoi, ce relevanta au avut secventele cu Ceausestii ? Astia doi ne-au chinuit vietile cel putin zece ani, iar noi “ne radem” de ei, niste taranoi batrani, ca nu stiau sa joace volei ? Ba, pe deasupra, nici nu erau echipati corespunzator ! Ar fi contat daca Leana era potcovita cu niste “tenesi” de Dragasani ? Si, in ultimul rand, credeam ca am terminat cu facaturile lui Buzdugan, prezentate prostilor drept “farse telefonice”. Parca am asistat la varianta radiofonica a unei emisiuni imbecilizante gen “Sa te prezint parintilor”. Cine era aia care nu voia uniforme la scoala, vreo actrita amatoare de la teatrul din Targu Bujor ? Jenant… M-am mirat ca Badea a pus botul, calificand-o p-aia drept parvenita…

  6. @Bubulea: pai uita-te si posteaza-ti parerea. cu tot respectul, oricat m-ai aprecia pe mine, aici nu-i Valea Plangerii pentru Sinteza zilei. Gadea are site si mail.

  7. Nu am vrut sa spun asta … Ideea e ca am dori sa te vedem mai des !…
    Ai emisiuni extraordinare !

  8. @Victor Ciutacu: Iertare, boierule, dar de cate ori am scris cate ceva pe blogul Sintezei, nu mi-a fost publicat mesajul, indiferent daca a fost de bine sau dimpotriva. Nu stiu care e motivul. Si nici nu stiam ca Gadea are site. Asa ca mai scriam si eu aici, din cand in cand, ce ma nemultumeste la Gadea, in speranta ca o citi si el blogul tau. Ai dreptate, n-am respectat topicul (ceea ce mi se-ntampla destul de rar, trebuie sa recunosti 🙂 ), dar ce sansa as fi avut sa reiei tema asta in viitorul apropiat ? Oricum, nu tineam sa-mi aprobi mesajul, mi-era de ajuns daca-l citeai numai tu.

  9. Trebuie sa recunosc: dupa Marius Tuca, au fost foarte putini realizatori capabili sa gazduiasca in emisiunile lor asemenea comori.
    I se mai intampla si lui Gadea (mai rar dupa O.Paler, ce-i drept), dar el are tendinta sa monopolizeze discutia… da, stiu, are si el forum…
    Pentru seara unica pe care ne-ai oferit-o si pentru felul in care te-ai intrecut pe tine, iti multumim si admitem ca ne-ai cucerit.

  10. Il iubim.dar sa stii Victor,ca bucuria asta costa.Mai exact 75 lei biletul,in provincie..ceea ce e echivalent cu…o piata buna pe o saptamana sau o factura de renel sau..etc.CD ul nu se pune,atmosfera din sala e irepetabila.Offffff…ma oftic.

  11. Este unul din favoritii mei, cred ca este artistul contemporan care reprezinta cel mai bine sufletul romanului in opera sa

  12. E, CONASULE, AI COMIS-O IAR! SUPER EMISIUNEA, SUPER INVITATUL, SUPER GAZDA! O LECTIE DE CULTURA SI ROMANISM! LA MAI MARE! SI LA CAT MAI MULTE EMISIUNI DE ACEST FEL, MAI ALES CU DOMNUL TUDOR GHEORGHE! MARE OM…

  13. Superba emisiunea !!! Am urmarit-o si in direct si in reluare. Trebuia sa dureze mai mult aceasta emisiune. Vreo 2, 3 ore !!!
    Toate cele bune! Sa mai aduci astfel de invitati.

  14. Felicitari. Ma bucur ca emisiuni cu asfel de invitati au audienta. Inseamna ca vom avea mai des emisiuni de genul asta?
    🙂

  15. Felicitari domnule Ciutacu. Sunteti genial impreuna cu domnul Gadea si Badea. Va urmaresc cu interes pe toti, impreuna cu copilul meu care are doar 17 ani. Alt post de tv nu urmarim in special emisiunile dvs. Tinet-o tot asa. FELICITARI!

  16. De ce sunt oare emotionat pâna la lacrimi de fiecare data când îl ascult pe Tudor Gheorghe. Cred ca din cauza faptului ca este un geniu…. Asta trebuie sa fie

  17. Am privit emisiunea si nu ai dezamagit. Ce cred ca ar fi bine pentru tine ar fi sa mergi sa-l vezi pe Tudor Gheorghe la un spectacol in Canada(nu stiu cum e in alte tari unde traiesc romani; dar aici am fost personal). E cu totul altfel decat ce se vede in Romania. E mai intim si mai direct. E verde in fata. Unplugged. Cam cum ai incercat tu sa faci in emisiune.

  18. Presedintele nostru a acuzat pe Majestatea Sa regele de tradare a poporului si ca el prin natura maseriei lui (mare capitan de vas) nu ar face asta….Stau acuma si ma intreb unde este acum marele cirmaci????!!! A fugit inainte sa se scufunde barca??Asta da dovada de curaj de Boc nici nu mai vorbesc.este seara de 14/01/2012

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.