Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine a inventat al cincilea anotimp?

Similar Posts

122 thoughts on “Cine a inventat al cincilea anotimp?

  1. Am urmarit cu mare placere emisiunea aseara, mirific, m-ati incarcat cu energie pozitiva.

  2. O adevarata terapie emisiunea de aseara.M am ratacit in ganduri cand am vazut titlul cu Mubarak.Bine ca nu a durat 🙂

  3. In sfarsit un om cu alt tip de discurs. Mai asteptam emisiuni de genul asta.
    Te felicit si spor la treaba in continuare!
    PS: emisiunea a fost una placuta.

  4. n-am stiut ca vine maestrul Tudor Gheorghe la tine. La astfel de emisuni n-ar strica niste promo…..ma duc sa ma uit la inregistrare…
    ps Tudorul meu de un an doarme

  5. Felicitari pentru emisiunea de aseara. A fost o incantare sa urmaresc un asa invitat.
    Multumim pentru o seara de vineri, altfel!

  6. va rog sa mi spune-ti si mie cum se numeste melodia asta pe care o aveti expusa pe site ,cantata de tudor gheorghe!multumesc!

  7. Despre Tudor Gheorghe n-am cuvintele la mine niciodată să pot spune ceva de Doamne-ajută! Da’ e acoperit de zgomote de fond: manele, claxoane, mârlani, piţipoance, telejustiţie, politică, dar mai ales şi-n primul rând de prostie! Suntem un popor pe cale de dispariţie şi o personalitate precum Tudor Gheorghe NU MERITĂM!

  8. salutari din anglia . eu am scapat din aceasta romanie indobitocita de portocaliu.tu esti unul din putinii oameni ce ii urmaresc din afara , om ce imi aduce aminte de o anumita stare de normalitate ce ar trebui sa fie si nu mai este.
    respect !

  9. powerful man, powerful music !

    Tine aminte Ciutacule !

    Since I only got one life to ive, God forgive me for my sins, let me make it and i’ll never steal again, or deal again, my only friend is my misery. Wantin revenge for the agony they did to me.

  10. Felicitari domnule…superba emisiune..uite asa invitati mai vreau sa vad la dumneavoastra in emisiune…Nu-ti mai calca pe inima si adu maestrii adevarati…politrucii de orice culoare lasa-i la 0tv, b1, tvr1.
    Superba emisiune.Multumesc

  11. va rog sa publicati si urmatorul punct de vedere. sunt un instrumentist. de foarte multa vreme se incearca genul acesta de fusion pe diverse stiluri. raman la parerea ca totusi, fiecare interpreteaza cel mai bine in propriul stil. imbinarea instrumentelor de background ale muzicii clasice cu diferite tendinte, improvizatii, etc., de cele mai multe ori nu duce la ceva autentic, in sensul ca exista si o zicala romaneasca referitoare la “lucrul amestecat”. nu am nimic impotriva maestrului tudor gheorghe, nu m-au incantat prea tare niciodata imbinarile de instrumente ale muzicii clasice cu diferite stiluri moderne, populare, etc. sa traiti si va doresc de bine. bafta

  12. Deja au scris multi altii ce voiam sa exprim si eu, asa ca voi incerca sa nu repet idelie.Pot oricum spune: MINUUNATA emisiune. Tudor Gheorghe e absolut genial, e un artist mare dar si foarte modest, si in acelasi timp ancorat in realitate si in actualitate. In acelasi timp nu te lasa sa uiti ca esti Roman. Multumim dle Ciutacu, e bine sa ni se reaminteasca.

  13. Ne mai trebuie cuvinte pentru a elogia, la adevăratul nivel, întreaga activitate a Maestrului Tudor Gheorghe!

    Tizule tot respectul pentru emisiune! Le-ai închis nenorociţilor gura! Ai făcut concurenţa zop! Dar cel mai important e că după emisiunea ta, poporul a primit o gură de oxigen, ca după o lungă perioadă de stat sub apă!

    Mă uit la acel clip şi nu mă satur! Pur şi simplu nu mă satur!!!

    Felicitări ţie pentru emisiune! Glorie Maestrului pentru tot ceea ce face, pentru că există, pentru că ne lasă să fim contemporani cu el!

    Păcat că nu ştim să-l apreciem la adevărata lui valoare!

    Îndrăznesc o sugestie sau 2 pentru emisiunea ta? Neagu Giuvara şi Regele Mihai!

    Victore ai o şansă mică de a trezi ceva în conştiinţa acestui popor! Foloseşte-o la maxim! Respect Victor Ciutacu! Respect Tudor Gheorghe!

  14. cata bucurie… merci
    prietenii stiu de ce
    astept si mai tare saptamana viitoare
    pana atunci,s’auzim numai de bine

  15. Victore,

    Felicitari! O alegere foarte buna. Tudor Gheorghe este o persoana care prin educatie, buna cuviinta si profesionalism reprezinta o alternativa pozitiva la “nimicurile” care sunt invitate mult prea des in emisiunile tv.

    Am vazut, pe scurt, si un interviu cu dl. Constantin Balanceanu Stolnici tot la A3: exceptional. Oamenii acestia (si multi altii) au facut ceva la viata lor si vorbesc cu modestie despre ceea ce au relizat. Ei reprezinta repere care ar trebui promovate mai des.

    Acesti oameni ar putea contribui (prin intermediul emisiunii tale sau a altora ca tine) la imbunatatirea educatiei nationale, care din pacate sufera.

    In final, cred ca daca ai avea mai multi invitati ca TG si CBS, ai realiza ca modestia nu este pentru prosti. Modestia este, de cele mai multe ori, atributul unor oameni obisnuiti care au facut lucruri extraordinare, care sunt recunoscute si acceptate de ceilalti. Ei au “modestia” sa accepte cu gratie cine sunt si care este valoarea lor si se jeneaza de laude desantate, chiar daca sunt meritate. Ei sunt opusul celor pe care laudele (de cele mai multe ori nemeritate) ii transforma in niste dictatori mai mici sau mai mari.

  16. Buna seara d-le Ciutacu,

    FELICITARI pentru aceasta emisiune,ca de altfel pentru toate!

    E un ARTIST si un OM extraordinar!
    Multumesc din suflet pentru aceasta emisiune.

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  17. Felicitari pentru emisiunea de vineri!
    Pe Marie Rose Mociornita sau pe Lia Roberts le putem vedea in emisiunea Dvs.?
    Cu respect,
    AlinaS

  18. Nişte Bălăceanu Stolnici nu ne-ar strica deloc într-o vineri… De-am avea măcar încă zece ca Domnia sa! Am furat ideea de la colega de aseară…

  19. Apropo de faptul ca nu-l difuzeaza niciun post de radio privat. Magic FM ii difuza una sau mai multe piese din spectacolul Calvarul Unei Inime Pribegi. Asta stiu sigur, am auzit cu urechile mele.
    In alta ordine de idei, sincere felicitari pentru emisiunea cu Tudor Gheorghe. A fost o gura de aer proaspat pe care am tras-o cu o pofta nebuna, mai ales ca apare si foarte rar la tv. De la Calvarul Unei Inime Pribegi incoace nu am pierdut niciun spectacol al lui, intai la Bucuresti, apoi la Timisoara unde vine si canta cu mare bucurie. Nu cred ca mai e cazul sa spun ca biletele se vand extraordinar de repede.

  20. Frumoasa emisiunea si extraordinara initiativa celor doi realizatori de la radio zu!In sfarsit are cineva o reactie fata de aceasta drama sociala.Numai la mine in oras,la spital ,la mama mea,vin aproape saptamanal tineri adolescenti in coma ,din cauza etnobotanicelor.E o tragedie,presupun ca va fi o reactie doar cand se va intampla ceva cu fiica prezidentului,altfel nicio reactie din partea guvernului.

  21. Din păcate, cei asemeni maestrului Tudor Gheorghe se sting, căci li se termină timpul, iar Dumnezeu îi vrea înapoi, iar în urma lor nu se mai văd flăcări arzând de cultură şi de spirit, ci doar luminile albăstrii de la farurile gipanelor maneliste.
    Mă îngrozeşte faptul că noi, românii, ne cinstim elitele doar după ce mor.
    Vă mulţumesc că mi-aţi dat ocazia să îmi reamintesc de maestrul Tudor Gheorghe.

  22. Imperial:un mesaj puternic pentru si despre generatia tanara din Roamnia. Voi sunteti mieii care-si varsa sangele pentru nu-sh ce fii de Dumnezei…au facut copii nostrii dinti, musca din bunici si din parinti…eu zic ca musca din cine nu trebuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.