Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine a inventat al cincilea anotimp?

Similar Posts

122 thoughts on “Cine a inventat al cincilea anotimp?

  1. Un poet, desigur! Si nu unul marunt ci unul unic!
    Da, la timpurile astea de rahat, sa uitam un pic de mizerie si sa respiram poezie! Felicitari si sa ne vedem cu bine, diseara!

  2. Asa cum am postat deja pe topic-ul anterior: multumim pentru “medicament”. Nu l-am mai vazut pe Tudor Gheorghe la tv de cativa ani…ultima data pe la emisiunea Mihaelei Radulescu unde a facut un duet memorabil cu Ioan Bocsa. Pentru noi, oltenii, e leac de suflet si totodata e o cinste pentru moderatorul la a carui emisiune a venit. Pentru mine, Tudor Gheorghe e omul care umple sufletele, le umple cu ce vrea el, dupa bunul lui plac asa cum doar o mana de olteni au mai stiut sa o faca. Daca imi cere cineva sa spun pe nerasuflate 4 olteni in care am impresia ca gasesc chintesenta olteanului, care imi tin inima in mana si fac ce vor cu ea, o intristeaza si o inveselesc, o joaca cum vor ei si dincolo de asta raman simpli si sfiosi cu lumina jucandu-le in ochi, as rosti dintr-o suflare: Marin Sorescu, Amza Pelea, Tudor Gheorghe si Marius Tuca.
    La mai multe emisiuni asa!
    Nu uita, Victore, sa-i spui cat de mult il iubim, profund si curat cum doar lacrimile mai sunt…

  3. Felicitari pentru aceasta alegere. Mi-am dus copilul la ultimul concert din orasul nostru. Zilele trecute am vazut noul afis, in timp ce mergeam catre gradinita. Fiul meu l-a recunoscut si mi-a cerut sa mergem si noi. Va rog sa-i transmiteti ca il asteptam cu doua nuci, pe care o sa i le dam tot in culise, daca reusim sa ajungem acolo.
    Si sa-i mai transmiteti ca este un lord.

  4. Eu cred ca daca vrei sa le arati colegilor de trust ca se poate face rating si cu alt fel de emisiuni decat politice sau semi-porno, esti pe cale sa reusesti.
    Felicitari! Abia astept.

  5. @Catalin: nu vreau sa arat nimanui nimic. acesta-i tipul de emisiune pe care l-am dorit, asta fac.

  6. Bravo Dom Ciutacu abia astept aceasta emisiune – am programat Recevierul pentru ora 23 Antena 3 .

  7. Vad ca toti vor sa-l auda cantand! Gresit, de cantat o sa-l mai auziti, sa-l vedeti vorbind!

  8. E inventat de mai bine de 5000 de ani!
    Vară Târzie sau Apus de Vară … este al cincilea anotimp utilizat în ciclul pământean de peste an considerat în filosofia și acupunctura chineză!

    Cât despre Tudor Gheorghe, e exact trăirea anotimpului blând.

  9. In ignoranta mea (in ceea ce te priveste) am impresia ca sistemul tau de valori este incompatibil cu cel al lui Tudor Gheorghe, asa ca am o curiozitate: care e parerea ta sincera despre el ca om si apoi ca artist?

  10. Felicitari pentru invitatul din aceasta seara! Sunt absolut convins ca va fi o emisiune memorabila. Mi-ar placea sa nu abordati subiecte actuale, ci mai degraba sa fie o discutie libera, deschisa, de suflet. De la Amza Pelea nu am mai intalnit un ROMAN care sa se apropie si sa identifice atat de mult cu spiritul acestui neam. Sa ne traiesti Tudor Gheorghe! Felicitari Victor Ciutacu pentru acest cadou!

  11. Nimeni nu stie raspunsul la intrebare. Dar nu ma pot abtine sa nu ma gindesc ca miine iese Boc intr-o conferinta de presa si spune ca el si guvernul lui 🙂

  12. EMISIUNE SUPER_CULTURALA, Victore, lasa politica, e de manual dialogul, invitatul, chiar tu (arogant si genial).

  13. Draga Victor…

    Iti scriu in timpul emisiunii, este ora 23 si 27 de minute… Mi-e groaza, este un dezastru si imi pare rau ca trebuie sa o spun: fundalul muzical distruge tot ceea ce poate transmite Tudor Gheorghe. Nu mi-o lua in nume de rau, oricine il poate asculta pe Maestru pe CD-uri dar ne este dat atat de rar sa-l AUZIM ce spune.

    Cel putin prima jumatate din emisiune a fost asasinata de catre sunetistii Antenei. O seara buna Victore, imi pare rau… Trebuia sa le spui celor de pe mixere sa ni-l lase sa vorbeasca!

  14. Daca un bou de primar si-a ridicat statuie omului acesta ce ar trebui sa-i facem? Poate ca pentru el ar trebui gasit leacul vietii vesnice.

  15. “sodade”…cred ca despre asta e vorba, in portugheza.
    Cat despre Tudor Gheorghe, eu il consider cel mai mare artist ever. In afara micului defect pe care-l are, acela ca se victimizeaza un piculet in tuse cam groase, il consider artistul perfect.
    Un episod trait de mine(eram elev de liceu, in ’87 sau ’88, cei ce-au trait vremurile alea isi pot da seama cat curaj putea avea!). Spectacol la Casa Sindicatelor din Targoviste, Maestrul Tudor Gheorghe, citand din Sorescu, cred: “Femeia…ce stie femeia?! Ea sa lase politica, sa stearga sticla lambii…”
    Si mai tarziu, in spectacol: “Acu’ nici malaiu’ nu mai e…(pauza voita de aproape 10 secunde)…atat de dulce si bun…”
    Asa ca alti “disidenti” s-o lase cam balta!
    Felicitari pt idee, domnule Ciutacu!

  16. 23:45…ma uit la Vorbe Grele 🙂
    Imi dai voie la 2 comentarii?
    1) Cere sa ti se schimbe cameramanii sau regizorul de emisie 🙂 Ori sunt cu gandul in alta parte, ori isi bat joc de emisiune. Miscarea camerelor este foarte enervanta si de 2 ori erau sa-l loveasca cu camera-n cap pe saracul Tudor Gheorghe.

    2) Putin dezamagit de invitat. Imi place enorm de mult mare parte din munca lui, dar ceva nu pusca. Nu stiu ce…nu pot pune degetul pe ceva anume, dar parca este un pic prea artificial. Prea vrea sa spuna lucruri memorabile (se vede si in muzica, prin incercarile de melanj cu muzica simfonica) Este un tip super ok, dar vorbele lui nu se potrivesc cu aura pe care si-o pretinde. Cateodata avea formulari din care reiesea ca este autoritatea suprema in materie de cultura, muzica si educatie…iar la intrebarea ta in legatura cu tineretul, justificarea lui a fost ca vin la concertul lui. Asta nu este un motiv de incredere.
    Tudor Gheorghe mi se pare ca este pentru muzica, ce este Dan Puric pentru filosofie.
    All in all…great show! Felicitari.

  17. Victor Ciutacu si Tudor Gheorghe – Maestrul “vorbelor grele” si maestrul “vorbelor poetice”… As vrea o astfel de emisiune in format otv-ist (doar din punct de vedere al intinderii, intrucat ambii protagonisti ai emisiunii din aceasta seara ar avea foarte multe de transmis prin dialogul lor). Felicitari pentru emisiune. Il mai asteptam pe Tudor Gheorghe la dumneavoastra in emisiune, d-le Ciutacu

  18. Buna,
    N-am mai intrat din pacate de mult pe blogul tau. Deci n-am stiut ca invitatul tau din aceasta seara este Tudor Gheorghe. Preferatul tataului meu. Tin minte ca-mi spunea ca este cel mai mare cantaret si actor autohton. Povestirile din partea mamei, se rezuma la un concert de prin 1970 al lui Tudor Gheorghe pe la Palat (vechiul) tata i-a trimis un cos cu trandafiri – lui T. Gheorghe, mamei nimic 🙂 Va dati seama de discutiile de dupa 🙂

  19. Am urmarit emisiunea cu imensa placere. Se poate face rating si cu altceva decat cu marlanie si oportunism.

    FELICITARI!

    Hai si cu Johnny Raducanu, pana nu ne uitam ca fraierul in teava!

  20. Domnule Ciutacu pacat ca a fost doar 1 ora cu Maestru Tudor Gheorghe asteptam sa il revedem cat mai curand pentru ca timpul sa scurs prea repede.
    Sincer daca ar fii fost de 2 sau chiar 3 ore tot nu as fii schimbat canalul .
    Un mesaj si pentru Dom Mihai gadea sper ca director al Antena 3 sa interveniti sa mai fie invitat Tudor Gheorghe avem nevoie de cultura si de ce nu chiar sa transmiteti din concertele maestrului nu cred ca ar fii o investitie proasta .

  21. Pic de mila nu au avut sunetisti, aceeasi piesa in bucla… Chitarile si toba aia insuportabila!!!

    Asculta te rog “blancurile”… Sa vezi acolo cata liniste, cat de bine ar fi fost sa fie numai vocea lui Tudor Gheorghe… Dar poate data viitoare cand va veni… Cine stie? 🙁

  22. gheghe, daca vrei cu chilotii lu’ varciu, ti-ai gresit emisiunea – aia n-o sa apara niciodata la Ciutacu – mai cauta, chiar si pe Antene gasesti (scuze, d-le Ciutacu, da’ prostia pura merita macar punctata, ca de dat la dinti cu d-astia nu se cuvine pe domeniul Dvs si pe teme pioase !)
    Multumesc si respect pentru seara asta – la dracu, Maestrul pare un ultim mohican, chit c-ar mai fi cativa, da’ prea sunt putini si concentrati pe ale lor – tara asta n-are sanse pentru ca oamenii cu bun-simt isi vad de treaba de-o cunosc, nu se manjesc cu “politica-tarfa” !) Maestrul putea fi in “89 un Havel, da’ tot in Cehoslov., ca aici e manelarie de la Burebista-ncoa’ !

  23. Mai exista cineva in aceasta tara,de talia lui Tudor Gheorghe?
    Curajul tau…cu astfel de invitati va fi rasplatit sunt sigur!

  24. Acum s-a terminat emisiunea.
    A fost un Victor Ciutacu deosebit fata in fata cu un artist mare.
    Iti multumesc ca am vazut atata respect din partea ta.
    Tudor Gheorghe este hrana pentru sufletul meu si realizatorii emisiunilor de la Antena 3 sunt hrana pentru mintea mea.
    La moartea lui Adrian Paunescu Mircea Badea spunea ca simte ca nu mai are repere.
    Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fara voi.
    Imi este teama sa nu vina un timp cand nu o sa mai rezistati, cand totul o sa vi se para desartaciune. Imi este teama sa nu ajungeti la concluzia ca nu meritam.
    Prima si singura data cand am scris am folosit pronumele de politete.
    Nu l-am folosit azi, cu toate ca-l meriti pe deplin.Nu l-am folosit pentru ca fara el te simt mai aproape.
    Iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi. Unii ar putea spune ca o faci pentru bani, ca esti retribuit. O puteai face si altfel, in alt format de emisiune,
    Iti multumesc ca o faci asa cum o faci.Stiu cat este de greu sa-ti pastrezi verticalitatea in tara asta si cat este de greu sa simti ca tot spui si tot spui in zadar.
    It

  25. Felicitari pentru emisiune domnule Ciutacu ! Insa sper ca li se pregateste ceva si cameramanilor, eventual o mai buna pregatire in domeniu 🙂 .

  26. Victor,

    Am 22 de ani si pana acum nu am fost un fan a lui Tudor Gheorghe . In urma emisiunii din aceasta aseara, mi-am dat seama ca valorile romanesti nu sunt pierdute asa cum credeam . Am fost fascinat de felul maestrului de a privi lucrurile . Simt ca am regasit parte din rezidurile ereditare pe care le credeam de mult apuse . Pe cale de consecinta mi-am si luat bilete pentru concertul lui de pe 4 martie unde mi-am invitat o parte din prieteni … Sa vedem si altceva . Poate o sa fie bine !

    Multumiri pentru “luminare” si bafta multa in tot ce faci !

    Respect,

    Mihai

  27. plang ca un copil, acum cand scriu aceste cuvinte …desi sunt oarecum oltean, pana acum nu am simtit ceva asemanator…ca roman…nu ma impresioneaza si nu ma scoala in picioare manifestari artistice nationaliste sau de genul asta…desi se vede ca a imprumutat ceva din tehnica spectacolelor britanice, sau poate tocmai din acest motiv, rezultatul este 100% romanesc. Felicitari tie pentru acest rapel la romanism si lui pentru ca exista.

  28. @Victor Ciutacu: Vroiam doar sa evidentiez faptul ca mai exista si realizatori TV care nu imbratiseaza doar ce e facil, ci care depun eforturi si acepta provocari. Unora nu prea le iese asta cu “a fi profesionist”, dar e bine si cu putini decat deloc:). Mirifica emisiunea.

  29. Dupa emisiunea aceasta primul lucru care imi veni un minte fu : “Ave Caesar, morituri te salutant !”
    P.S. A naibii, uite ce scoase din el… !
    P.P.S. Poate ca pana la urma are sanse sa ajunga Primul ziarist pe sticla al tarii ?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.