Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Cea mai surpriză plăcută :)

Cea mai surpriză plăcută :)

Parafrazându-l pe Fane Spoitoru, care a caracterizat România drept cea mai ţară proastă, spun şi eu că Jenica şi Alexandra mi-au făcut ieri, în direct, cea mai surpriză plăcută. Mă jur pe portofel că n-am bănuit ce manevră lucrau ele pe şest şi că n-am fost atât de uluit nici măcar când, acum 4 ani, m-am trezit cu Traian Băsescu la ziua mea. Iar pe scrisul cu Prigoană vorbeşte şi Doctoru’, da’ cred că nu ne-a mai ajuns cerneala să-l trecem pe burtieră, că doar e criză economică gravă.

UPDATE: Un pamflet mişto

UPDATE EXCLUSIV: RCS şi Antena 1 au plătit astăzi, către LPF, fără reducere, tranşa de bani aferentă noii rate din contractul de televizare a campionatului de fotbal al României. Mă aşteptam să vă dea altcineva informaţia, dar e prea ocupat să-şi asigure back-up în Împărăţia Rafinăriilor Kazahe. Lasă, omule, lumea e rea…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Cea mai surpriză plăcută :)

  1. Erata :

    ” Te cunosc bine si au stiut “…, ca l-am uitat pe Jenica. 🙁

  2. Tolo o fi ocupat cu vreo carte de-a lui Patapievici sau discuta la telefon cu TRU despre idei si orizonturi 🙂

  3. Cel mai Premier Papagal in acelasi timp la putere cu cel mai Presedinte Nepriceput din istoria unei tari democratice,o situatie rara de 1 la 100 care tocmai se desfasoara in Romania acestor zile.Avem nevoie mare in aceasta unica situatie de cele mai Tonomate ale dracului ca sa traim macar cu senzatia ca mai apucam totusi si mai bune zile.Unul il avem sigur.

  4. Preferam mărăcini în loc de crini

    Când şulfa înţeleaptă CTP, brutal, ţi-a-ntins
    Cursa cu limba lui Voltaire ş-a lui Shakespeare,
    Sărmane pinguin de Tulcea nu te-ai prins
    Că te-ar fi vrut un vultur călare pe vampir…

    PS Ai luat-o-n mână băietaş, cu ochi albaştri !
    Nu tot ce licăre pe la tv, se-anunţă a fi aştrii.

  5. la multi ani victor,si sa ramai acelasi,ironic,simpatic,acid,bland,……….adidica tu…VICTOR CIUTACU/

  6. Salut Ciutacule, La multi ani !, multa sanatate si tine-o tot asa, te ascult seara de seara dar nu am avut ocazia sa-ti las un comentariu pe forum. La multi ani! inca o data

  7. Victore,

    O mica completare la “La multi ani-ul” de ieri. Iti doresc din toata inima ca toti prietenii care sunt acum alaturi de tine când esti “pe creasta valului” sa-si pastreze aceleasi sentimente si acelasi sprijin neconditionat si dezinteresat, când viata, în mod inevitabil si ciclic, te va face sa cobori… Nu realizam cred niciodata pe deplin ca prietenii când ti-e bine sunt atât de diferiti de cei când ti-e mai putin bine. Dar, cei din urma sunt cei mai solizi si … putini!

    Cu mult drag,

    Cristina

  8. Happy Birthday!!! asa cum ar spune cei de pe aici, scuze de intarziere, de obicei sambata am timp sa-ti citesc blogul. Iti doresc multa sanatate, sa ramai tot asa pt ca imi place ce faci si cum faci, si grupul din care faci parte, doar pe voi va urmaresc la tv, sper sa avem noroc la toamna si sa vedem o schimbare in bine pt noi toti, poate….
    O zi buna.
    Laura

  9. asta pentru ca meriti, pentru ca esti tu, pentru ca ce ar mai fi blogosfera fara ,,geniul,, tau si contrele tale?:D

  10. M-am amuzat copios pe seama interviului.Stiti ce a facut mai nou Crin Antonescu?L-a sedus pe nepotul lui Amarie,colegul meu de birou.Dosarul “Flota”,va amintiti?Mi-a cerut esarfa galbena,pe care i-o oferisem la spectacolul organizat de liberali,la care a fost Crin.A zis ca-i pare rau ca nu a luat-o.Hm…El zicea ceva de genul ca ,intr-o tara normala ,Basescu ar fi trebuit sa fie in puscarie,nu la carma tarii…Dar mai bine incetez,ca iar ii vaneaza astia.Noroc ca e Predoiu la justitie,care cum prinde ocazia ,cum pune in aplicare sfaturile lui taica-miu…chestii de organizare judecatoreasca…bla,bla bla…am terminat.

  11. off…. ce n-as da sa mai am si eu 39….
    hai sa traiesti la multi ani…..!

  12. Chiar daca am scris mai rar in ultima vreme, ziua dvs. de nastere este in agenda telefonului meu. Anul trecut v-am urat “La multi ani!” apeland la un catren scris de Omar Khayyam.
    Poate ca urmatorul catren nu este potrivit, dar este scris de Khayyam:
    “Nu cheltui-n tristete parelnica ta zi!
    Pe drumul nedreptatii sa-ti fie calea dreapta.
    Si pentru ca la capat neantul ne asteapta,
    Inchipuie-ti ca nu esti – si liber ai sa fii.”

  13. La multi ani domnule Victor Ciutacu! In popor se spune: “Sa traiesti ca ne trebuiesti!”
    Sa-ti traiasca familia si sa-ti vezi stranepotii in jurul mesei tale!

    Multe critici la adresa puterii, oricare ar fi ea!

  14. ieri sera l-am prins si pe mitica dragomir la realitatea tv…vorbea in genul lui vanghelie…zicea de prunea ca sint doar “scandale” in fotbal…haios

  15. Domnule Ciutacu nu am decat 21 de ani si se prea poate sa am doar 1% din experienta dvs in politica fapt pentru care va port un imens respect.Cand domnul Cristoiu a plecat de la sinteza zilei pentru ca partidul “mogululului” a intrat la guvernare am crezut ca e, sa ma scuze domnia sa, penibil.Insa acum cand dvs va-ti declarat deschis sustinerea pentru Dl. Crin Antonescu, am inceput sa il inteleg pe Dl Cristoiu. Emisiunea(Sinteza Zilei) pe care o urmaream pentru obiectivitatea ei a inceput sa isi piarda din esenta. Insa asta este doar opinia mea.Va las pe Dvs sa trageti concluziile.

  16. DE 12 ANI TARATA IN CARJE JIGNITA PRIN TRIBUNALE (!). Nu sunt nici Dinu Patriciu nici Adrian Nastase, nici Sorin Ovidiu Vantu, nici Ion Ion Tiriac. Timp de 12 ani justitia mi-a distrus viata mai rau decat accidentul rutier. Sunt un ‘simplu cetatean’ adica un nimemi adica un nimic. Si cu toate acestea justitia si magistratii ei de talie europeana mi-au distrus viata si -mi-au calcat in picioare demnitatea, iar in prezent imi este diminuat si dreptul la viata.Numele meu nu are importanta in Romania, el are importanta mai mult in Europa si in intreaga lume acolo numele meu este apreciat ca om Cornelia Galavan.Va aduc la cunostinta ca pe data de 05 mai 2009 dupa 12 ani de la tragedia accidentului am avut proces la Judecatoria Sectorului 4, al -8 -lea termen la care datorita tegiversarii dosarului vroiam sa fiu prezenta cu toate ca la celelalte termene nu ma prezentasem din motive generate de starea de sanatate precum si de traumele psihice create de instante pe parcursul anilor.
    Dar intre timp am primit de la ONU o invitatie de a participa in Belgia la Brussels pe 7-8 mai ac. la o conferinta avand ca subiect ‘ Siguranta Rutiera ‘, invitatie ce se datoreaza proiectului ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ pe care il organizez din proprie initiativa si organizare inca din 2001 cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier stabilita de ONU. Invitatia asigura gratuit avionul si cazarea, plecarea fiind exact pe 05 mai cand aveam termen de judecata.
    La Brusels am prezentat un material in care am aratat ca Romania are cel mai mare numar de decese provocate de accidentele rutiere si datorita lipsei infrastructurii rutiere dar si actului de justite in care ‘asasinii soselelor nu sunt condamnati in mod real asa cum se intampla in UE. Din datele statistice pe care le am rezulta ca de exempu in anul 2008 nici 10% din asasinii rutieri nu au fost condamnati cu executarea pedepsei in penitenciar.
    Dupa 12 ani de la tragicul accident rutier infirma si bolnava din nou in fata instantei
    Dupa 12 ani mi-e frica de magistrati si instantele judecatoresti.
    Dupa repetate amanari si repuneri pe rol instanta de judecata a Judecatoriei sector 4 nu s-a pronuntat amanand pronuntarea pe 26 mai 2009 !

  17. Contractul de televizare a campionatului? A campionatului? De cand substantivul “contract” e feminin?
    Vai, vai, vai! Ce mai surpriza neplacuta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.