Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Cea mai surpriză plăcută :)

Cea mai surpriză plăcută :)

Parafrazându-l pe Fane Spoitoru, care a caracterizat România drept cea mai ţară proastă, spun şi eu că Jenica şi Alexandra mi-au făcut ieri, în direct, cea mai surpriză plăcută. Mă jur pe portofel că n-am bănuit ce manevră lucrau ele pe şest şi că n-am fost atât de uluit nici măcar când, acum 4 ani, m-am trezit cu Traian Băsescu la ziua mea. Iar pe scrisul cu Prigoană vorbeşte şi Doctoru’, da’ cred că nu ne-a mai ajuns cerneala să-l trecem pe burtieră, că doar e criză economică gravă.

UPDATE: Un pamflet mişto

UPDATE EXCLUSIV: RCS şi Antena 1 au plătit astăzi, către LPF, fără reducere, tranşa de bani aferentă noii rate din contractul de televizare a campionatului de fotbal al României. Mă aşteptam să vă dea altcineva informaţia, dar e prea ocupat să-şi asigure back-up în Împărăţia Rafinăriilor Kazahe. Lasă, omule, lumea e rea…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

91 thoughts on “Cea mai surpriză plăcută :)

  1. Sursele noastre ne spun ca mai pe la spartu’ petrecerii, dimineata o sa apara la restaurant Comandante de gat cu Daniel Morar. Sa te faca o geampara si sa plateasca lautarii… :))

  2. La multi ani coane, lasa, sa fie intr-un ceas bun. Nu mai conteaza faptul ca maine poimaine schimbi prefixul si ajungi la burtiera.
    Voi sa fiti sanatosi !

  3. LA MULTI ANI, VICTOR ! Din partea mea, a sotului, a familiei, a vecinilor si prietenilor nostri ! Sa ai parte de sanatate – in primul rind, sa-ti traiasca baiatul, sa te bucuri de el, sa ajungi bunic (asa ca mine), sa-ti traisca sotia si sa va bucurati amindoi de tinerete…Nu se reintoarce. In rest,te asteptam in fiecare seara cu drag. LA MULTI ANI !

  4. Grasule, de la 16, îţi transmit în direct şi eu “La mulţi ani!”. Îţi trimit înregistrarea! Să fii sănătos, Victor!!!

  5. La Multi Ani!!! Sanatate, fericire ..si tot tacamul va doresc dvs. si familiei dvs.!!!Si.. binenteles..petrecere placuta! :>

  6. La multi ani, Victore ! Astazi am aflat de la cumnata mea ( Ligia Alecu ) ca am ceva in comun cu tine : suntem nascuti in aceeasi zi si luna, drept urmare suntem niste oameni foarte inteligenti!Sanatate maxima , sa te bucuri de cei dragi de langa tine si sa ai puterea sa lupti cu cei cocotati in fruntea tarii, asa cum ai facut-o si pana acum !

  7. Un mare Bravo lui Jeni si Alexandrei, ca banuiesc ca ele ti-au copt-o! 🙂
    “La multi ani”-i de la mine ii primesti diseara la chef!

  8. La multi ani, Victor Ciutacu! Sa fii sanatos si sa ramai acelasi bun analist si cunoscator al clasei politice, acelasi om franc si cu principii democrate! Petrecere frumoasa!

  9. Te cunoaste bine si a stiut cum sa le inventeze.Misto facatura!
    Inca o data LA MULTI ANI si … petrecere frumoasa !

  10. La Mulți Ani, domnule Ciutacu! Să aveți parte de tot ce e mai bun, în lumea asta!
    P.S. Postarea de ieri seară, adresată lui Crin Antonescu, a dovedit încă o dată, că Victor Ciutacu știe să fie prieten adevărat, fără a uita că are coloană vertebrală! Chapeau bas, domnule Ciutacu!

  11. fara suparare dar nu-si merita banii liga lu’ mitica. nici pe jumatate. sunteti de acord cu mine k e cel mai slab campionat din ultimii 10 ani si k antena 1 au fost fraieri k nu-si scot banii?

  12. La multi ani si multe bucurii alaturi de cei dragi!
    Petrecere frumoasa!

  13. La multi ani sanatosi si norocosi! Si o reverenta in fata pretului imens pe care-l platiti dumneavoastra si familia pentru ca jurnalistul Victor Ciutacu sa fie un meserias. Pe care-l simtim alaturi de noi. Noi, astia multi si muti.

  14. Referitor la updateul exclusiv. Trebuie să fii mare mâncător de rahat ca să apreciezi mizeriile ale şi măcar în glumă. Patriciu se critică pe el însuşi fără să-şi dea seama. El şi prietenii lui (care nu sunt antreprenori, aş putea să jur asta, ci făcături), avizi de bani şi putere, se opun şi progresului. Asta e cauza crizei, cel puţin în percepţia populară. Auzi! Informaţia e gratuită pe internet. Citeam o ştire zilele astea care zicea că SUA are doar ceva mai puţini bloggeri plătiţi decât avocaţi (ştirea respectivă). Faptul că presa trebuie să se adapteze realităţii, e un adevăr pe care îl cunoaşteţi chiar şi voi, jurnaliştii, susţinut nu de mine ci de antreprenori veritabili (eu l-am auzit pe Kevin Rose, unul care a făcut o afacere de sute de milioane de dolari nu din petrolul Statelor Unite ci dezvoltând tehnologie). Munca şi valoarea unor oameni trebuie să genereze bani, dar când îi vezi pe unii ca Patriciu te întrebi cât de mulţi bani trebuie să genereze, şi mai ales unde se duc banii ăştia.

  15. frumos din partea colegelor 😀

    La multi ani! Sa fii sanatos,voios,sa ramai acelasi critic atent si demn.Ani frumosi si fericiti alaturi de ai tai.
    petrecere faina !

  16. la multi ani , Victore imi pare rau ca ieri la romexpo nu am putut sa ajung la tine sa ma trag in poza cau tine

  17. Mircea Dinescu a spus in urma cu 5 minute la RealitateaTv ca Traian Basescu vrea sa-l schimbe in functia de premier pe Emil Boc cu Daniel Daianu. 😯

    Oare i-a dat Dumnezeu minte presedintelui si astfel Romania va fi salvata de la dezastrul economic care se intrevede deja ?!? 😕

  18. la Multi Ani Domnule Victor Ciutacu sa aveti parte de sanatate ca restul le ve ti rezolva in timp

  19. La multi ani !

    Adimiratoare a OM – ului CIUTACU

    De la mare distanta de tara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.