Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cazul Voicu: statul de drepti si de spaga

Cazul Voicu: statul de drepti si de spaga

– Lumea relevata de stenogramele publicate de Hotnews (lovitura de presa, desi intuiesc lesne sursa, orice s-ar spune) e pestilentiala. Avem in fata ochilor o amestecatura de politicieni, oameni de afaceri si judecatori care convietuiesc intr-un melanj gretos pe principiul “o mana spala pe alta si amandoua obrazul”. Evident, lipsesc procurorii, ca ei sunt pe partea corecta a cazului, nu-i asa? De parca NUP-urile pe care se falea ca le produce generalu’ pesedist le scria fata de la debit. (UPDATE: A apărut şi episodul 2, altă greaţă ininteligibilă cu miliţieni şi imobiliari)

– Asa functioneaza, de la Revolutie incoa’, poreclitul stat de drept, asa s-au facut si s-au conservat o sumedenie de mari averi, asa s-au pronuntat (si se pronunta) o multime de sentinte judecatoresti strambe, asa s-au santajat (si se santajeaza) oameni, asa s-au cladit grupuri de influenta, de interese si de puterea in mediul politico-economic romanesc. Doar ca unii ne iau de prosti si mimeaza cu talent surprinderea si naivitatea.

– Dupa tam-tam-ul de presa pe tema “retelei mafiote Voicu”, mai exista vreun senator care sa aiba curajul sa-si asume responsabilitatea de a sustine in plen inoportunitatea si injustetea unei decizii politice privind arestarea omului negru? Am serioase indoieli. Apropo, daca exista la dosar probe incontestabile privind activitatea mafiota a grupului care l-ar avea in centrul sau pe senatorul pesedist si acesta chiar e un pericol social, raspunde cineva pentru ca, ani de zile, acuzatul de azi a tras sfori in libertate, iar politicul, sistemul de justitie si cel al serviciilor secrete au conlucrat de minune la mutilarea unor destine si parvenirea frauduloasa a gastilor? Da, stiu, vine reforma statului si ne scoala din boala…

– Cu exceptia lu’ Badea, nimeni nu scoate o vorba ca s-au postat, la momentul oportun, fix in locul unde isi depunde traditional DNA icrele (“cazul Remes” va mai spune ceva?), fisiere si scripturi dintr-un dosar nefinalizat, deci deocamdata secret, pe care pedelistii se jeleau ca-l tine Geoana sub cheie.

– Voicu (pe care, har Domnului, m-a ferit Dumnezeu sa-l intalnesc vreodata) e exemplul tipic al reusitei postrevolutionare: alunecos, aproximativ, descurcaret, megaloman, amenintator. Si are o gandire tipic militieneasca. Numai ca obiectul marii manevre, procesul intentat de Casuneanu statului si aflat pe rolul instantei supreme, a fost “solutionat” fix invers decat s-a negociat/platit.

– Personajele care apar sunt selectate profesional. Orban are o imagine consacrata de chefliu, iar accidentul lui e notoriu (apropo, avem vreo stenograma a interventiei lui Voicu in acest caz?). Geoana-i daunatorul care trebuie ras de la sefia Senatului. Pe fruntea lui Casuneanu scrie din istorie Basescu (autorizatii de transport, casa-n Baneasa, Mercedes, dosar de spalare a banilor). Alaturarea lui de Vanghelie si Mazare (al mic, da’ nu mai conteaza), simboluri ale raului in campania electorala, este magistrala din punct de vedere al actiunii de imagine. Costiniu e sotul guralivei si protestatarei judecatoare omonime. Oprea si Ontanu sunt, de data recenta, de partea corecta a liniei de demarcatie politica. Deci postura de prezumtive victime ale lui Voicu (viitor posesor de dosare penale, respectiv arestat) e de-a dreptul emotionanta pentru constructia viitorului partid politic al independentilor. Isi mai aminteste azi cineva despre povestita stenograma pesedista din perioada 2001- 2004 in care Oprea-i cerea lui Nastase, la fel de abuziv, acceptul de a-l aresta pe Basescu? Mai lipsesc rusii, mogulii, minerii si Iliescu.

P.S. Nu strigati dupa diacrtice. Am schimbat laptopul si n-am.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

182 thoughts on “Cazul Voicu: statul de drepti si de spaga

  1. Se face dreptate dar bob cu bob. Tara e infestata de cele 1,4 milioane de cercetati dar de luat ii luam binisor pe cine trebuie si cu cat mai mult tambalau. Imi spune si mie cineva de la deneau ce cautau ciracii lor la Nastase prin 2005 in fiecare seara pe la 7 cu fel de fel de aparate asa ca sa vada poporul? Vax. Spectacol ieftin pentru poporul suveran. Prosti da multi cum zicea Lapusneanu.

  2. Da cu Anghel de la Baia-Mare ce-au avut de-mpartit? Ca prea e imediat dupa povestea cu Voicu, Solomon, etc. Nu se leaga? Fereasca Dumnezeu ce lovitura de teatru, ce punere in scena, ce regizor!!!

  3. Maitre,

    Poate nu stii, dar locuiesti exact in colegiul unde distinsul domn Voicu este senator… Ales senator bineinteles la recomandarea vajnicului Marean.

    Sa ne traiasca mareanii printre care locuim 🙂 !

    In alta ordine de idei, nu cred ca taman acum te-ai dezvirginat (mental vorbind) la capitolul coruptie in Romania…
    Chiar daca nu se scrie, chiar daca nu se dovedeste, toata lumea stie ( nu, nu ca Borcea-i meserie) ca marii bosi din tara asta s-au scos din cacao fiecare in felul lui: cu o spaguta, cu o vorba, cu o limba.
    Partea mai misto ( citeste nasoala) e ca sistemul s-a perfectionat in timp…

    Cand ne uitam noi la La Piovra, Tano Caridi si Aciduzzu credeam ca sunt basme…. Voila ca nu-s !

    Mai ales intr-o tara unde locuitorul vomeaza dupa cum recomanda Marean, etc, etc.

    Sa ne traiasca demnitarii, coane Victore ! Ca noi avem tot mai putine sanse.

    Ps. Mi-ai stricat tot week-end-ul… Te rog eu baga vinerea ceva mai subtire, de vara…

  4. EU cred ca dosarul voicu e pt ,,stupid people,,. daca treaba ar fi oabla AR TREBUI SA MAI VEDEM SI *VEDETE* P D L ca astia n-or fi toti INGERI in imperiul lui Zeus ! o fi asta singurul zmeu sau e un ,,ajutor,, dezinteresat pt driblarea lui Geoana si un,,goooool,, in poarta lui (Radu) Mazare ?

  5. Cu cât ies la iveală mai multe elemente din dosarele Voicu si Patriciu, cu cât mafia capătă chipuri şi nume, cu atât realizez că nu mai avem nicio şansă să ne salvăm, ca naţie. Corupţia, atât de profundă, va avea pentru spiritul românesc acelaşi efect pe care l-au avut bolile europenilor printre popoarele lumii noi.

  6. o manipulare imensa, un jigodism fara seaman. stenogramele nu sunt probe. candva ma simteam jignit ca astia care ne conduc ni se adreseaza ca unor prosti. de fapt ei se adreseza majoritatii, celor care i-au votat. totul se face in plan mediatic. prostii vor fi multumiti inca odata pentru telejustitie in timp ca se bat la intrarea supermarketului pentru bormasini, oamneii astia nu vor face puscarie , cel mult un arest preventiv, ei trebuie distrusi ca persoane publice. nici macar nu s-au obosit sa construiasca un caz adevarat exact ca in cazul Remes. cel care selectat ce sa ne dea public si ce nu a stiut ce afacut ca sa cada totul pe adversarii lui basescu. il urasc visceral pe basescu pentru ce face si pentru cum transforma incet incet tara asta. istoria e ciclica si tot acest mecanism se va intoarce impotriva lui.

  7. mojicule, sa nu ne termine cutremurul inainte de basescu. nu uita ca mai are inca 4 ani si nu stiu daca va mai putea fi,, bagat in seama,, ca voicu. ce zici de parerea mea?

  8. ne vindecam? nu prea cred. dam cu alifie o bubita si cand colo noi avem cancer. fara indoiala personajul e sinistru si chiar merita ce i se intampla. problema e ca i se intampla prea tarziu.
    din nefericire sunt multi voicu liberi si care isi vad nestingheriti de “treaba”.

  9. @biciclistul: nu stiam ca i se duce colegiul pana la mine. ba chiar am impresia ca nu. altfel, daca-i Marean primar ales democratic, nu vad de ce n-ar fi Voicu senator

  10. Toti stiam ce se intampla . Ei (politicienii) stiu si ei ce se intampla . “Institutiile statului de drept” (folosesc ghilimele ca nu pot proceda altfel) ne-au aburit de 20 de ani cu lipsa de probe , cu “judecatorul e suveran in decizii” , cu amanunte procedurale (pe care statul nostru de drept le considera sacrosancte , mult mai importante decat fondul “cestiunii”) . Cand nimic nu mai functioneaza apare cate un alt subiect important care ne distrage atentia – o diversiune , la care sunt maestrii . Ne este insultata inteligenta zi de zi si ne enervam degeaba . Norocul lor este ca celor mai multi nu au cum sa le insulte inteligenta – acestia ii voteaza cu voiosie . Eu nu pot sa cred ca acest Voicu e senator – nu pot sa cred . Uitati-va la el . In sfarsit …

    PS Tot nu am aflat de unde a avut Ioana Basescu bani pentru penthouse . As vrea sa nu uitati subiectul si sa puneti intrebarea asta cand le e lumea mai draga (de pilda azi – cand jubileaza ca pisica moarta e la PSD) . Nici de afacerile fratelui Mircea nu am fost lamuriti .

  11. Eu nu inteleg indignarea oamenilor fata de acest caz. Momentan e doar circ mediatic. Daca procurorii au administrat corect acest dosat o sa le dea si condamnare celor implicati. Totusi eu cred ca o sa se musamalizeze cazul asta pentru ca e prea multa lume “buna” implicata.
    Pe ciclicitatea istoriei politice se bazeaza evolutia spre mai bine a unei societati corupte. Problema la noi este ca “ei” stiu ca pot sa amane dosarele pana cand ajung ei la putere ca sa le inchida (vezi “Flota” lu Basescu – a facut ce a facut si cand a ajuns la putere s-a rezolvat problema, vezi cazul Nastase – se tot amana si o sa se amane pana o sa ajunga psd-ul la putere). Dupa ce o sa se mai imbunatateasca sistemul juridic din Romania astfel incat un dosar mare sa nu stea mai mult de 2-3 ani in cercetare si judecare atunci o sa inceapa schimbarea. Nu vor mai fi partide/grupari la putere mai mult de 1 ciclu electoral la rand si cand unii sunt la putere altii vor intra la puscarie. In felul asta in 10-15-20 de ani o sa se curete cat de cat tara asta. “Jmecherii” adevarati oricum nu or sa cada pentru ca ei au legaturi foarte puternice in toate partidele dar oricat de jmecheri ar fi ei politicienilor or sa le fie frica sa le dea prea multi bani pentru lucrari/servicii publice fara sa si faca ceva.
    Non-politicienii (procurori, judecatori, sri/sie, politisti, etc) sunt cei mai “alunecosi” oameni din sistem … ei fac dosare tot timpul dar le scot pe alea pe care le doreste puterea actuala. Eu sunt convins ca DNA-ul are dosare la fel de grele cu pdl-ul dar o sa le dea cand o sa cada pdl/basescu de la putere. Am auzit o poveste in care un nene si-a facut o intrare la un procuror ca sa un NUP printr-un politician si procururul i-a spus: de ce nu ai venit direct la noi ca ala vine, sta 4 ani si pleaca … dar noi sunt tot timpu aici.
    In cazul Voicu pe nu m-a impresionat prea mult discutiile si “caracatita” formata pentru ca sunt convins ca in toata lumea se intampla chestii de genu asta. Pe mine m-a frapat faptul ca ei zic ceva de genu: “aia nu au vrut banii nostrii si au luat banii din partea ailalta dar lasa ca ii vede Dumnezeu si ii pedepseste”. Ei cred ca tarie ca ceea ce fac ei este corect si moral, sistemul lor de valori se bazeaza pe mita, coruptie, santaj (si sunt convins ca sunt in toate partidele politice oameni de genu asta).
    Problema tarii noastre in momentul de fata este ca pdl-ul este acum in pozitia in care era psd-ul in 2004 cu 2 diferente: 1- la psd mana de fier era la guvern iar la pdl e la cotroceni, 2 – pdl-ul a mai castigat un mandat.

  12. Am intrat de curiozitate sa vad daca incerci sa-i scoti cu basma curata. Nu m-am inselat. Campania “Jos Basescu!” continua si nimeni nu-si pune problema cum ar fi aratat Ro, daca ar fi castigat Geoana. Bleah!

  13. Praf in ochi ? Diversiune ? Blabla uri exirate de care ne-am plictisit ? Stenograme pe net, dar fara condamnari ? Praf in ochi ??!?!!
    NU! JUSTITIE tataaa !!

  14. Parerea mea este ca vrajeala asta cu Voicu e iar o diversiune pentru prosti , in primul rind ca s-au publicat in presa stenogramele ca sa li se umfle venele la git prostilor de indignare si in al doile rind pentru ca toti din parlament si toti cei cu bani si-au aranjat zarurile sa pice 6-6 cu ajutorul cuiva care cunoaste pe cineva si are intrare la cine trebuie.

  15. Betivanu arunca acuma in stanga si dreapta cu arestari, asta pana vine raportul pe justitie …nu va faceti iluzii. Singurul care ramane inchis e Anghel de la Baia Mare. Singura lui vina fiind apartenenta (loiala) la PNL.

    In alta ordine de idei, ce e cu farsa “nu am stiut ce votez” (“oh, chiar am votat pentru?” “ai de labuta mea ca o votat gresit!” )a opozitiei legat de OUG piticului in care cere dreptul de a schimba legile dupa bunului lui plac?
    Nu-i cred . Imi miroase a “targ”… ceva de genul :da-mi OUG si-ti las scaunu’ al mare de la senat?

  16. Off ce nu ma doare ca-l aresteaza pe Voicu, pe altul, pe altul.De fapt ma doare ca ma dau astia afara din serviciu.Ma doare ca vine Pastele si preturile explodeaza.Ma doare ca a coborat politicul pana la nivel de sef formatie de lucru.Ma doare ca toti sefii astia politruci sunt expresia clara a incompetentei.
    Asta ma doare Victore.Sindicatele se fac ca lupta,administratia mimeaza negocierea,guvernantii mimeaza guvernarea.
    PS .Inca astept sa-l inviti in fiecare seara pe Base la Vorbe Grele.

  17. shmekerii,hotii,mafiotii,criminalii,ticalosii,politicienii e binecuvantati de la D-zeu. ati vazut ca sunt foarte credinciosi &-L pomenesc foarte des pe D-zeu. ei s-a nascut in locul potrivit,cum spune cantecu’. adica s-a nascut in tara asta de 2 bani c-un popor pe masura. noi,fraierii & nevolnicii,nu ne-am nascut in locu’ potrivit. se pare ca suntem blestemati. …

  18. Urmatoarele cuvinte rostite de Catalin Voicu mai ca intra in sfera panseului, doar ca ele nu apartin vreunui mare ganditor, ci unui “mafiot”:
    “Un om ti-e loial, daca are un motiv”, si daca omul uita cumva de ‘motiv’ atunci ii fluturi “cate o hartie, din trecutu’ lui” si revine la matca.
    Pun si eu intrebarea de la Hotnews:”Are Catalin Voicu toata Romania in mana?”. Pacat ca nu sunt la Bucuresti sa particip la dezbatere.

  19. marfa stenograma…

    hai sa fac si eu una
    Udrea su s-a[… neinteligibil] si am vorbit cu Monica Iacob Ridzi in campanie. Ne-a ajutat
    sa […neinteligibil]

    Nu am vorbit eu cu primul ministru la telefon de oulale lui Nastase in 2009? Cine a sarit […neinteligibil]..
    Megapower a fost afacere buna. Nu stiu ca si-a tras […neinteligibil]… e baietzas Berceanu. Are firma aia cu care face reparatii la Metrorex.
    Vezi ca sta Ciutacu cu ochiu geana pe parlamentari in special pe […neinteligibil].
    Nu stiu ce o sa scoata… EBa a iesit ca a sarit cu gura Emil Boc sa dea bani in campanie […neinteligibil]

    ========
    Un fleac. L-au linsat pe Voicu.

  20. @aitistul: esti realmente tampit. n-ai priceput nimic dintr-un text cat se poate de clar. iar eu trecucatori din romana-n romana nu angajez.

  21. Ii vor da verde la arest,il vor tavali..frectie…comprese apoi vor lua pixul in mana si vor spune bogdaproste ca au mai aburit-o o luna- doua scapand de marea tema:

    SITUATIA ECONOMICA.GUVERNAREA LUI HAOS SUB MARELE NAS DE LA COTROCENI.EPURAREA TUTUROR CARE PAPA IMPOTRIVA.

    In stenograme de fapt sunt niste baieti care “vorbeste”.
    Nu e “fapte” si “flagrante”.
    Nu e astea-avem Nimic.

    Dar prost de rand ce sunt ma intreb unde sunt dosarele lui:

    Videanu,Blaga,Berceanu,Sulfina Barbu & Silvian Ionescu,Liviu Negoita & Carmen Negoita,Albu,Pirpiliu & Brother,Udrea vs Ritzi,Agramatele lui Tata vs Banutii de Apartamente si Campanie.

    Unde?

    *pana la ora la care scriu nu au aparut pe tv vidanjele de serviciu Hoara si Urban.
    Mai e o speranta..

  22. Rugaminte: nu le mai permite agramatilor sa-si vada comentariile aici.
    Macar aici putem citi ceva in romaneste.Cat ai sa mai poti si tu.
    Bafta si sanatate.

  23. Ura care-ti intuneca ratiunea!

    D-le Ciutacu, din articolul dvs. lipsesc exact “vorbele grele”. Sunt de acord ca stenogramele au aparut exact cand trebuie, desi nu stiu daca in final aparitia lor in presa nu ii va servi chiar lui Voicu (pentru ca ele nu mai pot fi folosite ca proba in instanta). Pe de alta parte insa nu pot sa nu remarc cum incerci, in finalul articolului, sa ii speli imaginea prietenului tau Ludovic Orban si sa creezi ideea unui complot mai amplu care ii are ca tinta pe Geona, Vanghelie, Mazare iar pe de alta parte consideri ca acelasi complot isi propune sa creeze imagine pozitiva inca nenascutului partid care totusi deja exista.
    In concluzie as spune ca tu, orbit de ura viscerala fata de Basescu si PDL, nu vei putea fi niciodata in totalitate obiectiv ci doar pe jumatate asa cum este si acest articol.
    Si in afara topicului: ma pufneste rasul de fiecare data cand imi amintesc infatuarea si aroganta cu care ai tinut sa punctezi, in noaptea alegerilor, atunci cand Crin Antonescu venise la voi in platou sa anunte victoria lui Geoana, ca victoria lui Geoana vi se datoreaza si voua, antenistilor. Personal consider ca victoria lui Basescu vi se datoreaza voua: tie, lui Stan, Badea si Gadea. L-ati transformat intr-o victima chinuita de niste bolnavi psihici.

  24. Mai adaugă la Mercedes, autorizaţii de transport, pământ în Băneasa şi ceva afaceri cu fier vechi din vagoane noi de marfă de la CFR, precum şi praf de îngheţată la preţ sub preţul de fabricaţie.

  25. …ca intr-un banc prost, plictisit de faptul ca iepurasul tot iesea in calea ursului si ii dadea acestuia ocazia sa-l “varzuiasca”, asa si noi, cei care ne lamentam acum.
    avem ceea ce meritam!
    si cei care au votat cu mana pe grebla, si cei care au fugit la sectia de votare dintre doua pahare de “pufoaica”, darmai ales cei care nu au votat.
    de multe ori imi spun ca daca as putea, poate ca as face mai ceva decat ei…
    si ma intorc la ale mele!

  26. @alexandru: ma lasa rece atat parerile tale despre rolul nostruin victoria lui Basescu, cat si inchipuirile ca n-as mai putea de grija lui Orban. orice om logic pricepe ca faptul ca Voicu s-a laudat ca l-a scos pe Orban din cacat nu e si echivalent cu certitudinea rezolvarii cazului pe aceasta cale. si Basescu s-a laudat ca l-a primit acasa pe Orban, venit sa-i ceara ajutorul in acelasi dosar. cand vad si niste probe, discut.

  27. Daca vrei diacritice, pe Windows XP procedezi asa:
    Control panel – Regional and language options – (tab-ul) Languages – Details – Add: Romanian / Romanian – OK

  28. Orice om care n-are rahat in loc de creier a simtit duhoarea de multi, multi ani. Dar nu lor li se adreseaza Basescu acum, ci entitatilor de tipul @aitistul, in cazul in care, cu foamea-n vintre, ar fi inceput sa se indoiasca de votul pe care i l-au dat. Concluzia trebuie sa fie una singura: oricat am patimi acum, e nimica toata pe langa iadul care s-ar fi dezlantuit cu Geoana presedinte.

  29. Doamne ce fete au astea….numai fete care exprima cinste si incredere….si astea sunt primari, senatori si alte cele..si sunt alesi ….

  30. putem fi lucizi cand judecam ? pai omu’ asta ne spune ca el isi incorda muschii si punea osu’ la treaba sa rezolve un caz/cazuri in care dreptatea era siluita in justitie, cu alte cuvinte el indrepta abuzurile din justitie ! conform lui, casuneanu murea cu dreptatea in brate si el era ingerul salvator care lupta cu caracatia din justitie (aservita stim noi cui). “ASTA E TARA LU BASESCU” . pai despre ce naiba discutam? daca inregistrarile sunt legale si apare informatia ca o judecatoare “a luat argintii” asta insemnand ca (scz cacofonia) Casuneanu a fost dezavantajat, ce naiba a pazit DNA-ul, noua securitate a lui basescu? De ce nu s-au bagat si peste judecatoarea mituita?

  31. nu va dau ordine d-le Ciutacu, dar data viitoare cand mai apare “autistu” 🙂 dati-i banned la nume la IP si la adresa de email. Sa mearga pe blogul lui udrea acolo pupatul undeva e la liber

  32. motto:
    “CA ASA VREAU EU”
    Boc se comporta ca si stapanul sau. Cine se mai indoieste de natura acestui regim politic?
    Raspunsul “Ca asa vreau eu” spune absolut totul. Este marca inregistrata a puterii actuale. Nu asa au procedat in permanenta stimabilii guvernanti? Absolut totul se subscrie acestei expresii: “Ca asa vreau eu”
    Baesescu a imprimat o directie (spre dictatura) politicii sale, iar toti acolitii sai procedeaza in consecinta.
    De la siluirea Constitutiei si pana la batjocorirea tuturor reperelor specifice unui stat democratic nu asistam decat la acelasi de acum devenit reprezentativ…
    … “CA ASA VREAU EU”

  33. na,ca pana acum furam nitel fecioare si nu stiuram ca astia se spala unii pe altii,dar de ce ii vedem numai pe unii?unde-s si celalalti?ca pare ca ministrii astui guvern sunt cam multi in”top 300″ si nici nu sunt primii descalecatori care decoperira”apa calda”si in tot acest rahat unde-i”JUSTITIA IMPARTIALA,VIRGINA AIA CU BALANTA”ca aia spunea despre unul ca-i vinovat si nu”televiziunea poporului”

  34. d-le Ciutacu, avand in vedere vizibilitatea de care va bucurati, m-am gandit ca nu ar strica daca postez pe blogul dvs. urmatoril apel:
    ***
    APEL CATRE PUTEREA JUDECATOREASACA!
    Nu permiteti inscrierea acestui partid “al independentilor” la tribunal.
    Daca se infiinteaza partidul acesta si trece de inscrierea la judecatorie, atunci devine partid parlamentar printro uriasa frauda, nefiind validat si legitimat prin alegeri legislative.
    Ar trebui ca judecatorii daca sunt intradevar independenti, ceea ce ma cam indoiesc, sa respinga inscrierea acestui partid si sa-l trimita in afara Parlamentului pana la urmatoarele alegeri si abia dupa aceea, daca va fi ales sa intre in Parlament.
    Nu este admisibil ca un partid politic sa devina partid parlamentar altfel decat printrun proces electoral.
    Daca totusi acest lucru se va intampla, precedentul creeat astfel va deschide calea oricarui tip de abuz la adresa si asa inexistentei democratii politice in Romania.

  35. ps.urmatoarea data cand voi vorbii cu mamaia am sa ma controlez nu de alta dar stiu eu…..uitasi cum este sa nu mai poti vorbi liber,dar cum am stiut odata,sigur imi aduc aminte

  36. Sunt anii de plumb ai Romaniei, dar mai putin violenti decat cei din Italia anilor ’70.

  37. eu zic că lipseşte din ecuaţie omul cu mister abstract de la procesul , execuţia şi îngropăciunea ceauşeştilor Gelu Voican Voiculescu;

    nu i ciudat că avem o a 2 a elenă la cabinetul 2?
    ce ciudat, ce ciudat, uite cum rimează marinar cu pantofar?
    ce ciudat ce ciudat, uite cum din această lehamite de metehnire naţională emană cel mai înpământenit consens la nivel relaţional al “clasei politice” şi anume şantajul acreditat prin dosariade
    peste o românie săvârşită portocaliu s a pus scutul flăcării violet iar tot poporul este pus în deja vue; acei care îl refuză sunt acuzaţi fie de mogulie, fie de duşmănie dar mai ales de reacţionarism

    trăiască, să trăiască, cel mai iubit marinar al ţării

  38. vrajeala totala…o mana spala pe alta si amandoua obrazul , o sa vedeti ! Victore ce faceti cu galatenii urmatorul meci ?

  39. Pe mine nu m-a surprins nimic mai mult decat … un anume amatorism al lui Voicu.

    Mi-ar placea tare sa aud si cateva inregistrari cu Blaga si cu Udrea. Cred ca am avea surpriza sa constatam ca totusi PD-Lul are si profesionisti adevarati.

    In rest, se poate remarca inovatia adusa in lumea filmului de catre Departamentul de Negative Advertising și Știri Fierbinți: crearea scenariului funcție de castingul comandat.

  40. In urma cu vreo 3 saptamani am avut o treaba la Finante . Aveam nevoie de o hartie si l-am sunat pe un prieten , comisar la Garda Financiara , sa vorbeasca el pe acolo sa se intereseze ce hartii sa aduc pentru documentul acela . Mai intai , cand l-am sunat , mi-a zis ca e foarte ocupat , sa-l caut deseara acasa . Am facut-o . Cand am ajuns a luat telefoanele mobile (al meu si al lui) si le-a pus intr-o alta camera . Apoi a marit sonorul televizorului . Mi-a spus conspirativ ca s-ar putea sa fie urmarit . “Ma , da’ eu nu te rog altceva decat sa pui o intrebare pentru mine – ma gandesc ca tie iti vor da mai usor informatiile . Nu e un favor , nu e nimic ilegal , ce-ti veni ?” . A inceput sa ma descoasa : la ce-mi trebuie hartia (o chestie banala) … Imi venea sa renunt . In cele din urma mi-a zis , cu aerul ca-mi face o mare favoare , ca merge sa intrebe . Mi-am amintit acum de chestia asta , dar stiu ca atunci m-am cutremurat : in ce dracu’ de tara traiesc ?

  41. @markuss: agramatii e la putere.&-n opozitie. & ne prosteste pe noi. & e plini de succesuri,accesuri,permisuri etc. agramatii nu scrie aici. & agramatii crede sincer in D-zeu. de-aia ei ne conduce pe noi & ne prosteste-n continuare.

  42. Scuze Victor, dar…

    Se pare ca jurnalistul Mile Carpenisan este in coma si are nevoie urgenta de sange.

    Timisorenii sunt rugati pe sa doneze sange pentru Mile Carpenisan.

    Mile Carpensian ar fi suferit un blocaj renal si a intrat in soc septic. El are nevoie de sange din grupa A2 pozitiv. Starea sa este foarte grava si este netransportabil dar medicii din Timisoara incearca sa-l stabilizeze.

    Mile Carpenisan a ajuns in aceasta stare din cauza unui furuncul de 30 de centimetri lungime si 4 centimetri diametru, au declarat pentru Ziare.com surse apropiate familiei.

  43. & era sa uit.(scuze!) am observat ca securistii,adica astia care asculta telefoanele,e tot agramati k sefii lor. ma-ntreb de ce…sa fie doar o coincidenta? in tara noastra oribila,sinistra & de 2 bani nu prea e loc de coincidente.

  44. @PANEM ET CIRCENSES: am postat demult pe site-ul ziarului, iar Antena a facut eforturi sa-l sprijine. nu se da nimic pe tv fiindca tatal lui nu stie.

  45. In toti acesti 20 ani, omul simplu care a avut o problemă in justitie si nenorocul să se bată cu o mafie de “politicieni, oameni de afaceri, judecatori”, eu adaug si notari numai sufletul lui stie cum a murit cu dreptatea prin tribunale. Pur si simplu iti râd in fata… ei au painea si cutitul… si “te fac” ca pe prosti… indiferent de partid, toti s-au amestecat intr-un ghiveci de bani si influente iar acum cand cascavalul s-a subtiat se dau “in gat”. Parca noi n-am sti ca toti sunt o apa si un pamant…

  46. Iarta-ma Victor, dar aproape toate posturile TV au dat stirea…

    Oricum, e o zi neagra pentru jurnalismul din Romania. Un om atat de dedicat, vertical, care si-a aparat principiile, care sa nu fie rapus de croati, irakieni, serviciile prezidentiale sau marsaviile “apropiatilor”, sa moara din cauza unei infectii nedescoperite la timp…

    Povestea lui trebuie sa ne faca sa reflectam, macar pentru cateva clipe la ironia sortii…

    Soarta bate filmul, Victor…

  47. Ce lugubru este ca la 20 ani de la Revolutie sa auzim doar comenzi militaresti: “Drepti” si “Sa traiti, am inteles”. Ne lipsesc doar uniformele militare. Probabil, ca producatorii si politicienii nu au ajuns la intelegere privind materialul din care sa se confectioneze acestea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.