Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Branding: ţării, cât mai multe curve!

Branding: ţării, cât mai multe curve!

Preşedintele în exerciţiu al României a declarat că unele decizii ale Curţii Constituţionale au transformat-o într-o instituţie penibilă. Are perfectă dreptate! Ultima demnă de remarcat e validarea alegerilor furate pentru preşedinţia României.

Iar l-a adus Traian Băsescu în ţară pe Omar Hayssam să-şi ispăşească pedeapsa. Vine din ce în ce mai des clientul lui Felix Tătaru, dar nu ne prindem. De fericire, l-a dus pe omologul dictator la birt, că doar nu era să-l încurce prin vreo galerie de artă.

Slugile partidului portocaliu al amantelor se dau indignate că pesediştii merg la curve. Dacă sunt minore, atunci chiar e deranj penal mare.  Dacă nu, înseamnă doar că stânga plăteşte prostituatele din bani privaţi, nu din bugetul de stat, ca dreapta.

Vedetoaiele de tabloid şi emisiuni bulevardiere au căzut, parcă toate odată, într-o frenezie dementă a povestirii vieţii şi experienţelor sexuale. Mă aştept să aflăm cât timp pierd la WC şi cât de tare le put picioarele, altfel nişte informaţii esenţiale.

UPDATE. Încununarea supremă a unei cariere jurnalistice exponenţiale: Cristoiu va avea o rubrică săptămânală pe un blog insalubru portocaliu al unui slugoi (al Duduii) care n-a mai avut loc la nici un cotidian. Aştept cu nerăbdare polemicile lui cordiale de labeunu cu Laurette, Ogică, Bianca Drăguşanu, Maharu şi Simona Sensual

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Branding: ţării, cât mai multe curve!

  1. …superba poza ! cineva intreba ca pe unde respira respectivele… pe cele 2 gauri , normal!!! poza reprezinta poporul romin, dupa 20 de ani. si fututi sparti si in curul gol !!! sa ne fie de bine !!!

  2. Poza asta separa oamenii seriosi de cei neseriosi. E un nivel la care nu trebuie coborat…

  3. Cu astfel de posturi, in care ai imagini ……… nu se mai uita omul la ce scrii, se uita doar la popoul femeilor

  4. Sase frunze de-ale Elenei ar fi rezolvat decnta imaginii!!!

    Dar, propetara frunzei nu se poate lipsii de ea!!! Castitatea-i trebuie pazita si de un mare si puternic PUGILIST, ca, nu cumva, sa dispara si sa se multiplice centura de castitate a Evei(pardon,a Elenei).

    Proprietatea intelectuala e proprietate, nu gluma!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.