Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Blog întredeschis pentru Christmas time

Similar Posts

175 thoughts on “Blog întredeschis pentru Christmas time

  1. Comentariul trimis in jurul orei 11.10 a pornit de la ideea ca D-l Ciutacu trebuie sa fie fericit, si trebuie sa fie cuprins de caldura in suflet, impreuna cu cei dragi ai lui, pentru numeroasele felicitari de Craciun, felicitari pornite din gratitudine pentru munca prestata neobosit pentru bucuria
    noastra a tuturora. Ziceam ceva de genul: Cred ca dumnealui s-a asteptat la acest mod de multumire, in forma concentrata, la finele anului 2009, ca in mod intentionat a crapat fereastra blogului sau ca aceste mesaje care au strabatut distante mari, unele cutreierand mari si tari, sa ajunga la Bucuresti pe blogul dumnealui, si sa-i dea curaj ca sa ramana vesnic acea “luminita” la capatul tunelului care sa ne indrepte pasii pe drumul cel bun al unei vieti intr-o normalitate.
    Mai spuneam ca indemnul lui George Michael:”Sa ne rugam” nu numai pentru sufletele noastre si pentru “ceilalti in vreme de Craciun”,este sublim, si vom proceda ca atare.

  2. Am facut a doua oara greseala azi, in Sfanta zi de Craciun sa rescriu un comentariu trimis in jurul orei 11.10, si care vad ca nici dupa ce am semnalat “inghetarea apelor in care se pescuieste” dupa cate un comentariu, nu a aparut pana pe la 2,30 pm. L-am rescris, si din nou a facut zbarr!si atat. Ma intristeaza!

  3. Craciun fericit Familiei Imperiale! Imperatorului Victor, Imparatesei Mana, Printului Mostenitor Vladut si ultimului dar nu cel din urma, Printisorului Billy Idol, le doresc multa sanatate si un Craciun frumos, cald si tihnit!

  4. Cred ca ati avea mai mult de castigat sa aveti un comentariu fie si de felicitare pe blog “din prima” cum ziceti Dvs. Eu nu vorbesc neadevaruri D-le Ciutacu. Imi primiesem ca nu mai scriu pe blog direct, nu m-am tinut de cuvant fata de mine, dar repet fata de mine. Daca va oboseste nu este greseala mea, este greseala tehnicii, sau a aparatului pe care folositi. Dar in fond, nu toate mesajele sunt importyante pentru Dva. si atunci nu va mai obositi sa cautati “la radacina oboselii Dvs.
    vis-a-vis de “Do you know it’s Christma, poate adaug ceea ce Simon Le Bon a spus, repectiv a cantat: “cand te distrezi, o lume intreaga este dincolo de geamul tau”. O lume care poate nu are motive sa se distreze, eventual sa…

  5. transmite-i lui mihai gadea sa se grabeasca sa ma angajeze,din 2010,la antena2,pe un salariu f. bun,pt. ca nu stiu cat pot sa-i mai aman pe cei de la cnn;de un an tot trag de mine…Nici de Craciun putina gluma nu strica;ciutacu,numero uno!el e sg. jurnalist cu adevarat pasionat.13.13,nr. de sms.DOAMNE AJUTA,SANATATE FERICITA va doresc.

  6. :))
    lui ‘I.I.’ deja ii lipsiti.la fel si noua.speram sa nu fiti prea mult timp in vacanta:))

  7. Pace, sanatate,fericire si realizari profesionale sa va aduca steluta norocoasa din noaptea de Craciun , va urez de aici, din…Sinaia !

  8. Sper ca mosul v-a adus ce va doreati!
    Don ciutacu, va multumesc pt blog, pt deschidere, pt verticalitate, pt efort si tenacitate, va urez sanatate si liniste, fericire familiei si sa aveti si bani, ca prind bine! Va salut cu respect, va urez la multi ani si va astept cu nerabdare dupa vacanta! Sa fiti iubit!

  9. De Craciun impodobeste-ti inima cu dragoste. Sarbatoarea Craciunului sa-ti deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri.”La Multi ani!”

  10. Craciun Luminos!!
    Iti doresc Domnule Ciutacu sarbatori frumoase , si apoi dupa ele (caci tot ce e frumos tine putin), un an cu puteri sporite (caci si ei s-au intarit), cu liniste in familie si cu galagie in emisiunile pe care le asteptam din ce in ce mai aprige.
    LA MULTI ANI!!
    Ginduri bune, sanatate si putere pentru tota gasca “ciuruitilor”

  11. Superb! Doamne, ce frumosi erau toti asa tineri!
    LA MULTI ANI, VICTORE!!!! CRACIUN FERICIT SI SA NU VA LASATI!!!

  12. Sarbatori fericite si La multi ani.
    Poate te duci si ti in Calea Victoriei in fata Guvernului si sa strigi in gura marea Boc ce faci ma cu bani mei.
    Ar fi Cool sa stii, mai ales stind ca te-a injurat data trecuta

  13. Sanatate si la multi ani, nea` Victore!
    (chiar daca sunt un pic suparat ca nu mi-ai raspuns la mail).
    Marius

  14. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi,vecine!Locuiesc in sectorul lui “vanghele” cum ii spune presedintele Basescu!

  15. L-am vazut urcand pe cos
    Cu tupeul lui de mos
    Bani,noroc si sanatate
    Le avea in sac pe toate.
    CRACIUN FERICIT!

  16. Omenirea este impartita in instariti si saraci.Pentru primii, abundeta in exces se confunda cu abundenta din zilele de sarbatoare, cu abundenta de Craciun. Pentru ei, Craciunul este in fiecare zi, in acceptia lor. Si totusi, ce le lipseste pentru ca sarbatoarea de Craciun sa fie in fiecare zi?! Empatia, puterea de a darui, de a se ruga pentru semeni. Prin rugaciune bogatia noastra sufleteasca se indreapta catre ceilalti, spre cei tristi si impovarati de grijile zilnice, spre cei flamanzi. Daruind un gand, o farama din viata noastra, celor din jur, lacrimile celor intristati se usuca, sau se transforma in rauri de apa vie, devenind lacrimi de bucurie.Aceasta este incarcatura Craciunului. Comportandu-ne in felul acesta le inducem celor din jur ideea de compasiune si comuniune sufleteasca, oferindu-ne hrana spirituala care este mai presus de cea materiala, ea fiind esenta vietii. Acesta este mesajul cantecului care prin incarcatura lui de o profunzime emotionala remarcabila ne face sa simtim valentele spirituale ale Craciunului chiar si atunci cand nu este Craciun, de parca ar fi…

  17. Sarbatori fericite in continuare, uratilor! Sa aveti tot ce va doriti anul ce vine, in special liniste! Va pup cu mare drag!

  18. Sper sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi.Pentru anul care vine nu va doresc o viata lipsita de probleme ci puterea de a le invinge.Va multumim pentru ca intr-o societate in care politicienii si “oamenii de cultura” nu reprezinta niste repere pentru tineri, dumneavoastra o faceti!

  19. eu nu inteleg ce vrea I.I sa spuna…ori e prea tarziu in noapte ori nu ma ajuta prea mult creierasul….nu ca ar fi asa important…ziceam doar….

  20. Sting si Simon Le Bon continua ideea ca dincolo de fereastra “ta”, a “mea”, etc. este o lume a fricii inspaimantatoare, unde singura apa curgatoare este lacrima amara iar sunetele Craciunului sunt cele care vestesc, din nou, zorile, revarsarea luminii peste intreaga omenire.

  21. Sarbatoarea Craciunului sa va aduca lumina si pace sufleteasca, sanatate, prosperitate, fericire si multe, multe bucurii.

  22. “Well tonight, thank God, it’s them, instead of you” se refera la cei bogati de care am pomenit intr-una din comentarii, cei care si-ar putea permite sa fie Craciun ( cu masa imbelsugata) chiar si in fiecare zi, cei care nu au “empatie, puterea de a darui”.Ei, de data aceasta le-a venit si lor randul sa fie tristi.

  23. Io vă scriu o urătură:
    Voie bună şi-o colindă
    Şi-un cârnaţ legat de grindă;
    Cine l-a dezlega,
    Hăpt în gură i-a pica!
    Vă urez tuturor să aveţi parte de tot ceea ce vă doriţi! LA MULŢI ANI!

  24. “Sa nu va imaginati ca va fi zapada in Africa de Craciun, acolo, unde nimic nu creste, unde nu ploua, unde nu curg raurile”- continua “baietii” motivatia pentru cantecul lor. Singurul, si cel mai important cadou pentru ei, pentru noi este VIATA.
    Deci, sa ne bucuram pentru ea, acum si intotdeauna.

  25. Sarbatori fericite…si mananca si bea bine…adica intareste-te bine ca ne asteapta 5 ani de nebunie.

  26. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi,anul care vine sa-ti aduca numai bine, sa te bucurii si sa-i bucuri pe altii,sa primesti si sa daruiesti,visele sa ti se-mplineasca !Asa cum ti-ar placea in Belize, St.Lucia,Seychelles…si visul nostru sa te revedem anul viitor alaturi de “echipa castigatoare care nu se schimba niciodata!!!” La multi ani,Victor Ciutacu!

  27. Daca observati, aroganta nu ii permite domnului Ciutacu sa fie modest macar azi si sa va multumeasca tuturor pentru urari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.