Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Blog întredeschis pentru Christmas time

Similar Posts

175 thoughts on “Blog întredeschis pentru Christmas time

  1. Ne-am asteptat la o surpriza de la bloggerul Victor Ciutacu.Am ascultat pana acum zeci de formatii, zeci de colinde, zeci de gospels, zeci de coruri, zeci de interpreti individuali slavind nasterea lui Iisus, sau cantand de Mos Craciun, de bucuria copiilor, de bucuria tuturora in Christmas time. Ceea ce ne ofera d-l Ciutacu aduce o nota de vivacitate, vioiciune, ritm, optimism. Ii multumim.

  2. Acum, cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile pentru intampinarea Craciunului, cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina, acum, dupa sfanta porunca a datinii strabune, va incredintez cele mai frumoase ganduri,calde urari de fericire, sanatate, belsug şi impliniri.
    Colindul, melodia postata, este superba…
    Un Craciun fericit alaturi de cei dragi !

  3. CRACIUN FERICIT TIE SI FAMILIEI SA FITI FERICITI SI CEL MAI IMPORTANT SANATATE.VICTOR UITA DE TOATE CELE RELE SI TRAIESTE DIN PLIN SARBATORILE DE IARNA.

  4. Crăciun fericit îi doresc unuia dintre jurnaliştii pe care îi apreciez cel mai mult!
    Sărbători fericite în familie, Victor Ciutacu!
    🙂

  5. Sarbatori Fericite Domnule Ciutacu … a fost superba eminsiunea cu Domnul Teodorescu legat de craciun …
    Va urez ca in 2010 sa fiti sanatos, sa continuati emisiunea de la antena 2 si echipa favorita de fotbal ( FC Dinamo ) sa castige campionatu 😛 😉 …

  6. Dumneavoastra si familiei dumneavoastra, va doresc din suflet numai bucurii, zambete si multa sanatate. Sarbatori fericite!! Va multumim pentru ceea ce ne oferiti.

  7. Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!si sa continuati emisiunea la antena 2:)

  8. Craciun fericit alaturi de cei dragi! Iar Noul An sa iti aduca, tie si familiei tale, multa sanatate, bucurii si impliniri!

  9. Poveste de Crăciun

    I-au flăcărat obrajii Pruncului Isus
    Când domnul Preşedinte l-a lovit de sus
    Cu dosul palmei, nespălate, pe Bogdan,
    (Abia de-şi aminteşte sinistrul mitocan).

    Iar tu Maria, mamă de copii, tăcuşi
    Fără să scri ce doar cu ochii tăi văzuşi.
    Ai umilit de-atunci, în veci, pe Preacurata;
    Teme-te că-n curând vă veţi primi răsplata.

    Soţu-ţi netrebnic jură pe Cartea Sfântă, ca un laş;
    Cum poţi Maria să te culci în pat cu un borfaş ?
    Sau l-ai respins de mult, că-şi are ţiitoare,
    Cu care spurcă jilţul sfânt şi ţara muritoare?

    Nu-i prea târziu, iar Steaua, sus, se află-n misie;
    – Păgâne treci de scrie cât mai iute o demisie
    Şi te călugăreşte în noaptea de Crăciun
    Când Sfânta şi cu Pruncul iartă pe orişice nebun !

  10. CRACIUN FERICIT !!! nene Victore,fie ca odata sa ti se implineasca dorinta minunata,de a petrece Craciunul la soare,la caldura,si departe de orice dusmani!

  11. de ce mai stai in romania domnule Ciutacu?nu cumva iti irosesti viitorul ? esti un om capabil,lasa romania si du-te. sanatate si restul celor bune

  12. Un Crăciun fericit alături de cei dragi vă doresc, multe realizări în anul care bate la uşă şi bineînţeles, multă sănătate, nu degeaba se spune că-i mai bună decât toate.

    Cu drag, şrumfiţa cu eşafa colorată.

  13. Multa fericire , liniste sufleteasca si bucuria unor clipe unice alaturi de toti cei dragi tie…!
    Craciun Fericit tuturor …!

  14. Sarbatori cu lumina si zambet, in suflet si pe chip, domnule Ciutacu. Multumesc pentru un 2009 pe care mi l-ati facut… traibil. Va astept aproape si in 2010. La multi ani!

  15. Nasterea DOMNULUI ISUS CRISTOS este prilej de bucurie mai ales daca EL S-a nascut in sufletul fiecaruia dintre noi! Nici o mireasma de cozonac, de turta dulce, nici un clinchet de clopotel, nici un miros de vin cald, nici un cadou primit de la cei dragi nu poate rivaliza cu CEL MAI MARE CADOU FACUT OMENIRII : ” caci DUMNEZEU L-a dat pe singurul SAU FIU pentru ca oricine crede in EL sa nu moara, ci sa aiba viata vesnica “. Asa ca … daca ne-am pune nadejdea in DUMNEZEU doar pentru viata pe pamantul acesta ( brazi, cozonaci, turta dulce, carne de porc, vin si alte bauturi, cadouri de la mos craciun, ) atunci… am fi cei mai nenorociti dintre oameni ! Insa, cei ce cunosc adevarul stiu ca de fapt, DARUL LUI DUMNEZEU e FARA DE PLATA, NU PENTRU FAPTELE NOASTRE, nu se poate CUMPARA CU BANI, ci… este cu adevarat DARUL vietii ! Daca asta este in inima fiecaruia dintre voi, atunci veti putea cu adevarat intelege bucuria magilor, a ingerilor, a pastorilor, si chiar a lui IOSIF si MARIEI, prilejuita de NASTEREA CELUI ce S-a intrupat din inaltul cerului, pentru ca noi, niste pacatosi, INCAPABILI SA FIM MANTUITI PRIN FAPTELE NOASTRE, sa primim totusi mantuirea, PRIN CREDINTA, pentru a trai vesnic alaturi de DUMNEZEU ! Asa sa va ajute DUMNEZEU …

  16. zice Badea ca va da afara de la Antena… voi n-aveti patratele, sau care e ideea?:D
    Craciun fericit iti doresc!

  17. Sărbători luminate de flacăra iubirii ! Multă sănătate întregii familii, iar lui Vlăduţ să-i aducă Moş Crăciun tot ce-şi doreşte !

  18. Nene Victore esti tare! Undei-ai gasit?
    Boy George, George Michael,Sting, Phil Collins si altii pe care nu-i recunosc…
    In ’84 aveam 16 ani…
    Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti! Tie si familiei tale!
    Asemenea doresc tuturor care frecventeaza blogul asta!
    Sarbatori fericite!

  19. Cu multa placere il ascult pe Paul Young, Boy George, George Michael, Sting si Simon Le Bon, etc.Cu catva timp in urma D-l Ciutacu a postat cateva piese cantate de Paul Young, si au avut ecou in sufletele noastre.
    Single-ul “Do they know, it’s Christmas?” care nu a fost lansat de vreun Craciun, dar a fost lansat pentru a servi un scop nobil umanitar, respectiv intrajutorarea celor suferind de foamete din Etiopia, a devenit hit-ul nr. 1 pentru Craciun, intrecand cu mult asteptarile, sperantele producatorilor.
    Intrebarea retorica “Do they know, it’s Christmas?’ de fapt are menirea de a trezi constiinta tuturora ca sarbatoarea fericirii, bucuriei, nu se poate desfasura fara ca aceste “ingrediente” sa existe in fiecare casa, fiecare suflet. Paul Young subliniaza ca unica sarbatoare cand trebuie sa lasam ca lumina sa patrunda in suflete, si umbra sa fie interzisa este Craciunul, cand nimeni nu trebuie sa se teama de ceva. Frumos spus si cantat.

  20. Crăciun fericit pentru toţi cei dragi. Să fim mai buni, dar să nu acceptăm niciodată să ne ţinem gura!

  21. Craciun fericit tie si familiei tale!Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.La multi ani! Te apreciez din ce in ce mai mult.Continua tot asa.

  22. la tine văd că am unde, aşa ca am dat copy – paste de pe blogu lu Mana cu mici modificări, vă urez un Crăciun Fericit şi liniştit. Vă aştept cu forţe proaspete şi pe tine şi pe Împărateasă. Sper ca moşul să fie darnic cu prinţişorul vostru. Numa bine şi salutări de la Oradea.

  23. Sarbatori fericite, Victor Ciutacu. Sper ca si anul viitor sa ne mai putem bucura de Vorbe Grele , Sinteza si In gura presei.
    Multa sanatate dvs , familiei si tuturor celor dragi.

    Cu respect,

  24. Victor,

    In murmurul tainic al colindelor, iti doresc sa ai parte de un “Mos Craciun” darnic si bun, iar din sacul lui sa-ti aduca lumina in ganduri, caldura in suflet si multa sanatate.

    Fie ca toate visele pe care le fauresti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implineasca, iar drumul strabatut pentru realizarea lor sa-ti aduca bucurie in inima, fericire si belsug in casa ta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.