Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Băsescu şi-a găsit, în sfârşit, tinichigiul!

Băsescu şi-a găsit, în sfârşit, tinichigiul!

Cât de dus cu capu’ trebuie să fii, indiferent de strategia de campanie aleasă, ca să te apuci să discuţi serios probleme de tipul Geoană vinde ţara ruşilor şi fosta mea unealtă Nastasiu a defectat cu un vânzător de uşi de garaj? Acu’ nu că Văru’ Săndel ar fi vreun academician doctor inginer, dar, după ce te lauzi că te-ai văzut pe un hol cu Obama, Sarkozy şi Merkel, să ajungi să te destăinui unui tinichigiu? Mâine-pomâine îl vedem, păcatele-mele, dezbătând problemele încălzirii globale cu ospătarii de la Golden Blitz la ora când oamenii serioşi pun scaunele pe mese.

P.S. Kovesi cere CSM să-i apere reputaţia profesională. Aia se câştigă, cucoană!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

119 thoughts on “Băsescu şi-a găsit, în sfârşit, tinichigiul!

  1. am si eu o intrebare pt dvs dle ciutacu: cum vi se pare faptul ca in romania candidatii la presedintie negociaza intre ei cine va participa la confruntari? de cand stabilesc candidatii cine participa si cine nu? cum e posibil ca nimeni sa nu sesizeze asemenea discriminare si manipulare grosolana?

  2. ce ce-l simpatizeaza pe acest om il vor vota si dupa acest interviu.
    ma asteptam ca dupa dezbaterea de la cluj sa mai scada in sondaje. sa aiba de dat niste raspunsuri pe care sa nu le poata da. asta cred ca ar fi sensul acestor dezbateri dupa 5 ani infecti. orice confruntare ar trebui sa-l mai coboare putin. si sorin oprescu ce-a facut s-a retras dar a uitat sa ne anunte? domnule ciutacu scrieti pe blog si ce legaturi logice se mai pot face intre ultimele evenimente pentru ca sunt sigura ca ati tras cateva concluzii, chiar daca nu sunt multumitoare.

  3. base e suparat ca participa si el la astfel de convrbiri, nu-l baga nimeni in seama pt ca ceilalti omologi ai sai sunt seriosi nu ca el un mafiot. apropo are si el preiten ca alde hayssam, yasiim, cu care dicuta,ce altceva decat afaceri spre binele tarii? in rest lui basescu asta iar trebui o statuie la cat de cumnte e el si restu si rai. vai mi-e mila de el

  4. @Ovi: devii spamer si-ti iei viteza. ai avut o parere, ai postat-o, ajunge! intrebari o sa-mi puneti voi cand ma vor chema ai lu’ Kovesi la interogatoriu.

  5. ciutacu
    pe blogul tău intră numai oameni civilizaţi, care nu înjură şi nu aruncă cu lături în nimeni. doamne fereşte, vai, cum adică?

  6. E doar inceputul. Monopolul vostru se apropie de sfirsit. Imagineaza-ti citzi Bleen-i pot fi in tara asta. Si fii sigur ca o sa ajungi si ziua cind citiva dintre ei vor intra si in politica.
    Stiu sigur ca un tinichigiu e de-al meu dar nu stiu zau cu ce va ocupati voi.

    Sper ca urmatoarea actiune a blogosferei sa fie un apel masiv de la consumatori catre firmele care cumpara timp de reclama de la mass-media “jucatoare” ce are o clara lipsa de obiectivitate si o clara activitate anti-romani.

  7. @Tio: da, o sa cumpere masiv reclama pe blogurile voastre de cacat pe care nu vi le citesc nici neamurile. ba, noroc ca nu sunteti multi!

  8. Doamne portocalii astia cred ca nu pot inghiti nici flegmele trase de base, fara sa scrie un comentariu probase sau propupincuristi lu base pe bloguri, vreau sa le amintesc acestor colorati politici ca pupincurismu exacerbat duce la herpes mental iar prostia manifestata e primul dintre simptomele noului virus electoral

  9. Ne mai mira ceva la Basescu Traian?? Este un DISPERAT care isi vede “visul erotic” de a mai ciocani inca 5 ani Romania dupa vrerea muschiului lui.
    PS: Probabil ca era cre-un analist politic de(z)ghizat in tinichigiu.

  10. Denunţ

    Când poştăriţa îţi vâră în cutia de scrisori un plic 230/115 mm expediat de băsescu ( azi ora 13:30 ) fară destinatar preciyat nu se chiamă atac politic la persoană cu violarea drepturilor ? Dacă în plic se află virusul ucigaş AH1N1 ?
    Personajul sinistru e în stare de orice, doar să ne termine…
    În holul scării sunt aruncate, nedesfăcute, cîteva yeci de astfel de plicuri, dovedind interesul iscat.
    Atacul asupra Vioricăi Dăncilă a fost unul armat şi nu politic, făcut de nişte asasini la drumul mare. Dacă murea frumoasa ?

  11. BASESCU e speriat de moarte de o dezbatere doar cu MIRCEA GEOANA!

    Stie foarte bine ca nu face fata unei confruntari cu GEOANA pe probleme de interes national, ECONOMIE, SIGURANTA NATIONALA, EDUCATIE, POLITICA EXTERNA…. de asta isi doreste o dezbatere cu mai multi candidati, in special cu Antonescu!

    Vrea sa fie cat mai multi candidati pentru a reduce numarul de atacuri din partea dnului Geoana, dat fiind faptul ca trebuie sa spuna poporului care sunt realizarile lui in cei 5 de mandat.

  12. De ce Basescu si Geoana tergiverseaza confruntaea barbateasca? Pentru ca ambii au bube in capa,pentru ca sunt patati, pantru ca le este frica de Crin Antonescu.
    Nimeni nu mai vorbeste de problemele reale ale Romaniei pentru ca clasa politica romaneasca este corupta.Sa vorbim de Metrorex sa vorbim de Hayssam.

  13. Traian Basescu nu se impaca cu gandul ca americanii nu il baga in seama si ca Obama nu a vrut sa il vada in 2009.Pentru el este de ajuns sa se vada singur in oglinda si are satisfactia dorita.Un iubitor de sine insusi mai rau ca vestitul Narcis!

  14. oamenii neinformati si mai usor manevrabili sunt din pacate cei mai usor de manipulat si cred absolut tot ce li se spune ,iar Traian Basescu profita din plin de asta!

  15. pai da ca tot ce se face in tara asta si s-a facut pana acum e dupa cheremul lui Basescu!Nu a mai vrut guvern acum vrea sa schhimbe parlamenraii…ma intreb daca s-o sfatui si el cu cineva sau face dupa bunul lui plac;)

  16. Ciutacule, tu esti mai informat. Pe cand viitorii consilieri buldozeristi, excavatoristi, macaragii (ca asti-i plac lui Base)? Ca cu telectualii m-am lamurit. Pupincuristi toti!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.