Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Băsescu nu se predă. Acu-i care pe care

Băsescu nu se predă. Acu-i care pe care

Sper că de-acum nu-şi mai închipuie nimeni că Traian Băsescu se va preda. Răspunsul ţâfnos la discursul parcă decupat din Pif al lui Tony Grebă, în care a rezumat aproape toate liniile directoare ale propagandei portocalii (justiţie, plagiat etc.), mie-mi arată că omul se va lupta până la capăt. Şi că e gata să folosească orice mijloc pe care-l are la îndemână să se salveze. Fiindcă-n povestea asta, a suspendării (cu tot cu referendumul pentru demitere la pachet), e vorba doar de salvarea lui, nu a instituţiilor pe care le-a încălecat şi cărora le plânge ipocrit de milă. În mandatele sale, a construit un sistem propriu. Care azi a ajuns să arate, nefiresc, ca o piramidă de sticlă aşezată cu susu-n jos. Echilibrul este instabil. Cineva încă ţine, apăsat, un deget pe bază. Dacă-l ridică, instantaneu, toată construcţia pică şi se sparge-n mii de bucăţi.

UPDATE: Ca înaintea fiecărei bătălii, şi-a reactivat contul de twitter. q.e.d.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Băsescu nu se predă. Acu-i care pe care

  1. Referendum pentru unicameral…penibil, absolut penibil. USL trebuie să scoată pe masă ceva fierbinte. Am senzaţia că o va face. Iar Băsescu să crape cu unicameralul şi cu studiile lui Ponta ( până la grădiniţă ) în gură.

    P.S. Doar cocoaşa era un indiciu că aceea cu coadă e Udrea. Mi se pare că a slăbit. I-o fi pierit pofta de mâncare?

  2. Victore,
    Il cunosti pe om de mult timp. Te asteptai la alteceva? Daca erai tu in locul lui, iti faceai bagajele si plecai?

  3. Lucram in timp ce mergea televizorul, deci n-am fost atent la tot ce s-a spus. Din rechizitoriul prezentat am retinut si chestii ridicole, citate din diverse declaratii ale lui Basescu sau chestii notorii dar nedovedite, insa au fost si chestiuni importante, semnificative, care pot constitui motive de demitere: de pilda, faptul ca nu s-au respectat deciziile judecatoresti de returnare a salariilor taiate sau cea a Curtii Constitutionale care limita reducerea pana la 31.12.2010. Cred ca au vrut sa faca un document cat mai stufos care sa-i ofere eventual mai multa greutate. Nu cred nici ca Toni Grebla era cel mai potrivit sa prezinte rechizitoriul. Raspunsul lui Basescu a fost, asa cum ma asteptam, mai destept decat atacul USL. A recunoscut legitimitatea actiunii Parlamentului (semnal pentru exterior), a dat-o pe subjugarea justitiei (tot pentru exterior), pe plagiat si Nastase (pentru uz intern- “copy paste” e similar cu “motanul Felix”) si pe referendum comasat de suspendare si revizuire a Constitutiei (tot pentru intern, ca dovada a consecventei, vezi bine).
    Cum ziceam chiar pe blogul tau imediat dupa arestarea lui Nastase nu cred ca e oportuna suspendarea acum (devenea oportuna dupa alegeri). Mi-e frica de ce s-ar putea intampla la referendum. O infrangere a coalitiei atunci ar putea schimba dramatic cursul vointei electoratului (cum a fost si in 2007). Sper sa nu fie cazul.

  4. @bigradu: deloc. spun de multa vreme ca nu se lasa. e ca sarpele veninos. ori ii strivesti capatana, ori te musca

  5. Off-topic oarecum, dar mi se pare foarte important. Markus Ferber a anuntat initierea procedurilor de suspendare a Romaniei din Consiliul U.E.. Alte jocuri sau e chiar pe bune? Se justifica sau nu?

  6. Cred ca acum au ajuns la “ruleta ruseasca”, in 2 ture, initiata de basescu care oricum nu mai are ce pierde.
    1. daca oamenii “chilotarului” o dau la intors, sau cei de la udmr ?
    2. daca la vot romanii voteaza iar pentru basescu ?
    Cred ca usl e slab de tot in contracararea atacurilor externe si nu inteleg de ce ponta – pentru mine se poarta ca un copil natang – nu face o conferinta de presa cu reprezentantii straini ai mass-media sa dea niste explicati.
    Nici pe plan intern nu sunt prea activi si sa nu uitam ca referendumul va fi in iulie, probabil la peste 37 grd C si pe timp de vacante – nici cei din mediul rural nu se vor inghesui la urne.
    E clar cineva va disparea din politica romaneasca – basescu @ company sau liderii usl ….
    E adevarat ca l-au saltat pe Marga ???

  7. Eu cred că mai bine își dădea demisia. Va fi singurul președinte din istorie care va fi demis.

  8. Sper ca Băsescu să se ţină de cuvânt şi să vină şi mâine în Parlament, pentru dezbateri. Şi să răspundă naibii odată la întrebările de care a fugit ani de zile, mergând doar la TVR, labeunu etc.
    Să-i pună Crin Antonescu nişte întrebări aşa cum numai el ( cel puţin la liber ) poate sintetiza.
    Şi poate mai aflăm şi cât de mândru şoim al patriei a fost Ponta.

  9. PD-L-ul si Basescu erau in cadere libera (sondaje&locale). Intentia jucatorului e sa ii lase pe Crin cu guvernul Ponta sa se harsaiasca pana in toamna, cand vor fi alegeri generale la care va participa din nou pentru un nou mandat intreg. PD-L-ul daca scoate un 25%, va incepe deja sa conteze. Asta e socoteala. Bafta Victor

  10. Mie mi-a placut cum a fost rostit discursul de catre Toni Grebla. Si documentul asta mi se pare ca are in componenta mai multe fapte care chiar reprezinta incalcari ale Constitutiei, comparativ cu documentul din 2007.

    Sa-si spele CCR pacatele printr-o decizie istorica ? Poate ca ungurul de la CCR o sa-i lase in offside pe PDL-isti, avand in vedere pozitia UDMR fata de suspendare (pozitie influentata si de apropierea alegerilor, evident) ?

  11. Deci marinaru’ stand singur si insingurat, in zona aia pustie a prezidiului, mi-a facut ziua! Stiam ca nu se lasa pana in ultima clipa, deci obraznicia cu care ne-a explicat ca ei s-au sacrificat si ca a fost sincer si cinstit, nu m-a surprins! Sper sa nu surprinda pe nimeni nici felul in care o sa se agate de portile cotrocenilor!Azi, totusi, nu m-am putut opri de la a ma infiora la gandul ca or sa se gaseasca destui imbecili care sa voteze nu! Teama si nesiguranta sunt sefe in tara asta!

  12. Arogant si prost din cale afara Piratu…batalia asta a pierdut-o din momentul in care a inceput sa decimeze guvernul USL.
    Cred ca daca era un pic mai destept putea sa joace la offside , oricum pierdea scaunul mai bine isi dadea demisia inaintea revocarii lu Blaga si propulsa potaia in scaunul de presedinte si ramanea functia la PDL si putea sa continuie sa puna bete in roata USL-ului…dar totusi am impresia ca frica de ce vine dupa ce nu mai e presedinte (dna,judecati,flota etc etc ) e cu mult mai mare si atunci lupta cu disperare pana la capat.
    Nici nu vreau sa imi imaginez ce urmeaza daca la referendum poporul nu il va da jos.

  13. Cum sa cedeze fara lupta si mizerii de tot felul ? prima miscare ,se spune ca d-l marga e candidat la suspendare ! si urmeaza cine stie cate dosare ,gata pt acest moment ; basescu nu cred ca ajunge la referendum ,il iau oamenii pe sus din ..culcusul superaparat! sa vedem urmarea….

  14. @violet: in locul duduii, n-ai fi slabit daca faceai in doua luni doar 200 de mii de euro?! Ca doar nu s=o fi uitat in gura lui mircea, care zicea ca-i rotofee, si acum sa se fi apucat de vreo dieta, ori, mai stii, poate chiar de programul de gimnastica al d-rei bruma!

  15. Iar a iesit cu prosteala pentru prosti…personal nu-mi vine sa cred ‘europenii’cat sunt de prostovani…personal nu astept nimic mai bun in viitor(ne-am invatat sa ne desurcam singuri) dar il vreau pedepsit pe cel care ne-a batjocorit in ultimul hal…

  16. Strainii spun: “societatea civila din Romania a reactionat dur impotriva suspendarii” unui dictator modern.”Societatea civila” ??/ A3, ziaristi, oameni de presa, independenti, va rog cu respect, in numele multor romani (sondaje, alegeri), aflati si spuneti-ne, clar. complet, cu subiect si predicat, CINE SUNT ACESTI CETATENI CARE-L APARA PE BASESCU??? Avem dreptul sa stim, sunt un simplu om, nu fac si nu as avea pe ce sa bazez sa fac amenintari cum fac pdlistii pe mii de site-uri. Dar avem curiozitatea si avem dreptul sa stim cine sunt si cati sunt cei care profita de pe urma regimului Basescu!!!
    D-l Craciun, Piata Universitatii…i-am admirat, i-am respectat, i-am sustinut si le-am multumit in iarna. Ne-am pus speranta in ei si in viitoarea clasa politica din Romania. Ne-am dorit sa fie ascultati, sa invete politicienii de la ei si de la noi. Sa avem un STAT DEMOCRATIC.
    Dar, stupoare, d-l Craciun si altii apar ieri.Si ce zic e aproape corect. Si as vrea si ar fi absolut necesar ca noua putere sa-i asculte si sa nu uite.
    Dar de ce ieri? De ce nu inainte, de ce nu dupa? De ce exact ca sa para ca-l apara pe Basesc?? Daca ne amintim , parca si-n iarna a aparut exact cand multi strigau “JOS BASESCU”. sI EXACT ATUNCI A SPUS “JOS TOTI”. D-le Craciun, cu mult respect si scuze pt exprimare, clarificati-va pozitia!!! Nu ne lasati sa credem ca sunteti noul Mesia (vorba lui Blaga: “au fost doar doi si unul la PDL). Trebuie sa stim, sunteti prosti sau doar va faceti? Il ajutati pe Basescu constient, sau sunteti doar idealisti aerieni?
    Tot pt Piata Universitatii si d-l Craciun: peste doua saptamani, cand eu (care acum sustin USL 100%) si mii de oameni, care au munci si au platit impozite zeci de ani, care au construit lucruri foarte durabile si foarte profitabile pt tara, vom iesi in strada, impotriva guvernului Ponta si ne vom revolta daca ne va lasa gfara locuri de munca (asa se pare ca va fi…); atunci, eroii nostrii din PU, care acum luptati alaturi de pdl si basescu, atunci, veti iesi alaturi de noi, ne veti sustine???????????????????????????????????????????
    De fapt, aveti vreo idee clara despre ce vreti??????

  17. Va rog, faceti o campanie agresiva si acuzati-l pe toate caile posibile pe Basescu de genocid. Trebuie sa-si aduca aminte toti oamenii de perioada fara medicamente pentru bolnavii de cancer, de pensionarii fara bani de medicamente si caldura si chiar de statistica prezentata de antena 3 la un moment dat prin care aratau ca a crescut numarul decedatilor cu 100.000 fata de anul trecut. El, Duta si toti cei care i-au sustinut in partid sunt in egala masura vinovati.

    multumesc,
    adina

  18. eu nu tin cu basescu dar nici cu ceilalti…sunt cu totii hoti si mincinosi si acum lupta pentru oase ca niciodata
    nu stiu daca poporul asta mai are vreo sansa…ei fura si mint iar noi suntem niste lasi, latram fiecare la luna, si mai rau, avem fiecare luna lui

  19. Sparge-s-ar piramida de sticla in milioane de bucatele, eu sper numai ca tara asta sa-si revina dupa cei opt ani de giorlanie, proasta educatie, mitocanie si tupeu jegos. Nici macar nu ma refer la faptul ca au furat, pentru ca din punctul meu de vedere, exemplul prost pe care l-au dat tianul si ai lui a facut cel mai mare rau tarii, pentru ca din pacate pentru popor exemplul conteaza.

  20. Daca n-as cunoaste procentele mici de sustinere a presedintelui , m-ai ca m-as teme de rezultatul referendumului, dupa ce Basescu Traian a glasuit de la tribuna parlamentului. A mintit ca de obicei dar a incercat sa induca telespectatorilor , asa cum a facut in confruntarea cu Geoana in 2009, ca isi rupe camasa de pe el de dragul tarii si, in general, este o victima a banditilor din USL.Nu-mi vine sa cred ca n-a plans un pic, dupa care sa zica ” sa-ti fie rusine Dan Voiculescu ” Preferam ca cineva sa-i dea replica, doar pentru a le lumina tartacuta celor ( de la tv. ) carora inca nu le e foarte clar cine e Basescu, si sa nu se lase pacaliti din nou.

  21. 🙂 javra nu m-a dezamagit…
    spargeam televizorul daca-si dadea demisia…

    pe securistul asta penal vreau sa-l vad tavalindu-se in cele mai cumplite chinuri in mizerie totala sa ramina fara nici un ban din cit a furat de la noi bestia asta impreuna cu toate pedeleprele

  22. Florin Georgescu a declarat ca e bine sa creasca euro,se incaseaza mai mult la buget!? Tu ai rate in euro? Crezi ca a declarat asta?

  23. “Reporter: Dar ţineţi în continuare la schimbarea preşedinţilor celor două
    Camere?
    Traian Băsescu: Este o decizie deja luată. E prevăzută în regulament. Deci
    nu mai are nici o relevanţă la ce ţin sau la ce nu ţin eu. Posibilitatea schimbării preşedinţilor
    celor două Camere a fost statuată în regulamentul celor două camere. Sigur că da, din punct
    de vedere al logicii politice este normal ca majoritatea să aibă preşedinţia celor două camere.
    Unii spun, nu se poate, Constituţia spune mandat de patru ani. Sigur Constituţia spune mandat
    de patru ani pentru preşedinţii celor două camere, la fel cum spune că şi mandatul
    preşedintelui României este de cinci ani. Dar, aşa cum pentru preşedintele României există
    procedură de întrerupere a mandatului sau prin voinţa electoratului, a poporului, prin
    referendum, şi pentru preşedinţii celor două Camere trebuie să existe procedură de revocare.
    Ei ar fi singurii care, afirmă ei, sunt de neschimbat în ţara asta.”

    Interviu BBC 2005

  24. repet a mia oara, ca doar nu ma doare-n degete de tastatura:usl trebuie sa foloseasca sintagme tari.azi, l-am auzit pe Ponta vorbind despre sabotajul basescian, cam asta face basesscu acum…

  25. Si eu m-am oprit din lucru, doar cat sa ii vad fata lui basescu care imi parea ca are niste draci, mama mama.Mintea lui machiavelica deja cocea niste planuri numai de el stiute, gata sa le puna in aplicare.1 e faza cu Marga, ca nu ii accepta ambasadorii la post, mai ales in italia isi vrea pupila de la transporturi ca doara are nevoie de voturi.Sincer m-a bufnit rasul pe mine si pe colegi, cand a spus ca il v-or vota pensionarii carora le-a marit pensia, rusine basescule de ce nu spui de medici pe care i-ai indemnat sa plece, bolnavi pe care i-ati lasat sa moara, si nu oricum ci in chinuri, ca ti-ai renovat vilele pe 3 mil.euro in timp ce altii romani nu au ce pune pe masa, ca a-ti platit pt asa zisele autostrade 1,5 miliarde de euro si ar mai fi multe de spus .
    Ada ai dreptate, am ramas si eu surprinsa de tanarul Claudiu, a aparut ca si cum il sustine pe BASESCU, iar noi am cerut clar in piata jos basescu.
    Stau un pic cu emotie in cele 22 ore sa vad ce se hotaraste, si mai ales la referendum.Cat despre ce a scris in twitter imi vine sa vars, si tocmai am mancat o amandina de draci.
    stima

  26. F F Important, nu are cum sa cada moneda nationala doar pentru ca nu mai e un om! Oricum, daca moneda nationala statea doar in Basescu, eram pe un taram foarte periculos, pentru ca ce ne faceam daca el murea? Inca ceva, aici nu au fost desfiintate institutii, au fost doar schimbati niste oameni din functii. O criza politica influenteaza moneda nationala doar daca pleaca investitorii si sa se deregleze mediul de afaceri, se retrag masiv investitorii sau se suspenda imprumuturile, asta-i rationamentul. S-a intamplat asa ceva? In 3 zile nu avea cand sa se intample asa ceva. Ultima idee este ca, se vehiculeaza pe toate mijloacele de propaganda basiste aceasta teza, ca a cazut leul pentru ca vezi doamne nu mai e Basescu. Asta a tocmit scaunul de presedinte al Romaniei pe posibilitatea data americanilor de a isi deschide baze NATO&baze de rachete si imprumutul cu dobanda luat de la FMI. In rest el n-a avut niciun program de guvernare, economic sau altceva. A fost un simplu troc. Nu mai suntem la gradinita! Sa ii fie de parastas!

  27. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Care pe care, intradevar;basescu e mai mult decat un sarpe veninos.E diabolic si lupta pana la capat.
    Cineva-ul acela care tine degetul pe baza piramidei(excelenta idee !)sa faca ceea ce trebuie pentru acest amarat popor:sa sparga in mii de bucati sistemul basescian!
    Doamne ajuta!

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  28. Nimic nu-mi repugnă mai mult decât când cineva mă minte în faţă. Că mă ia de prost, treacă-meargă, atâta timp cât nu-mi aduce prejudicii. Dar, să vii să-mi spui, ca unui idiot, ca albu-i negru, şi invers, e prea mult pentru mine. Mă simt împroşcat cu bale după discursul lui Băsescu de azi.

  29. Domnule Ciutacu, cu tot respectul va rugam insistent sa comunicati USL-ului sa fie mai vocal, sa-si anime electoratul si sa contracareze atacul extrem de agresiv si murdar al PDL-ului. Cel mai periculos in acest moment ar fi ca USL ca se culce pe o ureche si sa se considere, in avans, invingatoare. Pe RTV si Realitatea e plin de propagandisti portocalii si, credeti-ma, inclusiv unele persoane ce erau anti PDL, acum “musca” din momeala lui Basescu. Antena 3 este, pe langa liderii USL, speranta noastra. Multumim!

  30. Victor, asa de curiozitate: ai remarcat ca, pentru Basescu, cele mai importante (in sensul de active si in sensul de receptoare de finantare) sunt “serviciile” si propaganda? Cam cum erau Ceka si “maskirovka” pentru bolsevici…

  31. O varianta de “noaptea mintii” !! – basescu nu este suspendat, fiindca nu vrea poporul sau “chilotarii”, dar la parlamentare USL face peste 51 %
    1. ce se intampla pana la parlamentare ?
    2. ce se intampla dupa parlamentare – cine va fi prim-ministru si se va incerca a 3-a incercare de demitere a lui basescu ?? – ceva “made in Romania”
    Deci e clar ca acum e ultima sansa pentru USL, dar si pentru basescu

  32. @Kronstadt, basescu daca oamenii sunt sanatosi la cap, nu mai are nicio sansa daca traim intr-o lume normala! In rest la propaganda o sa li se reduca banii substantial si odata cu banii li se va diminua si pitpalacul, bineanteles! Ca sa iti fie frica de basescu, trebuie sa il iei in considerare! Pentru mine el nu exista. Sicla fara dop si whisky cu 4 cuburi de gheata

  33. Victor te rog mult sa-mi lasi citeva cuvinte oarecum offtopic vizavi de cei care au manifestat aseara in Piata Universitatii la fintina si aveau sloganuri impotriva suspendarii lui basescu sub masca acelorasi usl si pdl aceeasi mizerie… e vorba de craciun, alex, geroge si inca citiva de acolo in frunte cu … nimeni altul decit MIRCEA TOMA de la academia catavencu…
    in ianuarie acest mircea toma nu a fost la nici o manifestatie, singurul care a fost acolo si facea pe ochiul si timpanul era LIVIU MIHAIU…
    deci e vorba de cei de la organizatiile “occupy” si “salvati rosia montana” care pareau in ianuarie ca sint si ei impotriva lui basescu cu toate ca mare parte dintre cei care manifestam am avut ceva retineri in privinta cestor grupari si oamenilor care roiau in jurul lor…
    odata cu aparitia din umbra in care a stat a acestui mircea toma ca fiind organizatorul principal al manifestatiei de ieri pro-basiste de la fintina s-au destupat multe legaturi mizerabile ale basistilor…

    Doru Buscu, Cornel Ivanciuc, Liviu Mihaiu, Ioan T. Morar si Mircea Toma faceau parte din senatul academiei catavencu ce era rasplatit financiar de nimeni altul DINU PATRICIU… o lecuta era vorba de un dosar penal la PNA acu ceva vreme.

    DINU PATRICIU oare are ceva basisti infiltrati printre cei de aseara de la fintina si care se dadeau de ceasul mortii lui basescu ca e democratia basista calacata in picioare ?!!! 🙂

  34. Degetul ce apasa pe baza piramidei e al “marelui licurici”

    Oare cum se face ca in noaptea de dupa inchiderea urnelor la alegerile prezidentiale atat Basescu si Geoana, cat si Basescu si Nastase de la scrutinul anterior erau la ambasada SUA precum voievozii de pe vremuri veniti sa sarute pulpana sultanului la Inalta Poarta, fiecare incercand sa-l convinga ca-i mai slugarnic decat celalalt?
    Caci cine poate sa creada in 50-50% sau 49-51% la vreun scrutin oriunde, daramite in Romanica?! Sa fim seriosi…

    Asta-i adevarul: suntem sclavii corporatiilor si intereselor americane, sclavii lui Soros de cand cu sceneta din ’89, la care au participat toti securistii din toate serviciile posibile. Ei dicteaza de atunci tot ce miscam la nivel macro.

    Vreti trai decent, democratie, civilizatie, suveranitate, cultura si bun-simt? Emigrati intr-o tara nordica.

  35. Am sa concretizez ceva ce foarte multi gandesc si afirma sub diferite formulari: ne temem de comoditatea, lasitatea si de votul paradoxal al poporului.
    Ce este votul paradoxal? Este acel vot care, cel putin din doua motive pe care am sa expun pe scurt in cele ce urmeaza, este exprimat contrariu vointei intime a alegatorului, desi este exprimat in mod constient si activ.
    Despre ce este vorba: in mod normal, cu alegatori normali, cei care sunt de acord cu suspendarea ar vota pentru, iar ceilalti contra.
    Numai ca la noi, exista inca doua situatii care converg catre un vot paradoxal:
    1. eu doresc sa votez pentru suspendare, insa pentru ca majoritatea doreste sa voteze la fel, eu vreau sa fiu factorul care sa compenseze vointa majoritatii si votez contra, desi vointa mea intima era sa votez pentru;
    2. majoritatea doreste sa voteze pentru, chiar si eu sunt convins de binefacerile votului in asentimentul majoritatii, insa psihicul meu spune ca este mai interesant sa se complice lucurile decat sa se rezolve, firea mea fiind amatoare de spectacol, nu de lucuri care se linistesc, motiv pentru care, chiar daca in mod normal as vota conform dorintei majoritatii, care este in mod intim si a mea, voi vota totusi in mod contrar.

    Sigur, sunt doua filozofi gresite, chiar bolnave, insa daca nu as fi intalnit ambele moduri de gandire in discutiile cu cei din jur, nu m-as aventura sa le mentionez. Si totusi exista, pentru ca uneori romanul nu este sanatos la cap (motiv pentru care alege sa-l reprezinte pe cei care ii seamana).

    Poate gresesc, insa ceva ma face sa cred ca acest vot paradoxal ar sta la originea castigarii ambelor mandate de presedinte de catre Basescu. Un elector cinstit cu sine insusi nu ar vota un hahaitor colorat la limbaj, nemanierat, obraznic si tupeist, insa asemanarea cu felul de a fi a majoritarii i-a dat castig de cauza. Aceasta asemanare a contat mai mult decat glasul constiintei.
    Ma tem ca votul paradoxal sa produca cumva marele necaz!

  36. Are, are emisiune Colonellul. I-am transmis aseara vreo 200 de mail-uri pana cand m-a blocat la mantinela. As dori sa fac o precizare, la discursul de dimineata din parlament, basescu a zis ca victor ponta este recunoscut in toata europa drept “premierul copy/pest”. Parca ultima data era copy/paste, eu asa stiu! Cum adica “copy/pest”? El parca stia engleza la perfectie, ca sa nu mai vorbesc de calculator, economie, finante etc., rupea pe peste tot… Era obosit in timpul programului? Etilotest, ca este bugetar, nu are voie sa consume in timpul programului.

  37. Inspaimantator si umilitor pt orice om normal la cap acest discurs al d-nului Basescu.Ce naiba ne facem????

  38. Eu sunt tare curioasa de ce isi baga coada in treburile noastre interne ambasadorul SUA, “Gututenstein” (american get beget pare-mi-se, mai ales dupa nume) si alti eurolaci de la PE. Nu cumva asta confirma teoria asasinilor economici? De ce nu faceti o ampla dezbatere pe aceasta tema? Nu ei sunt cei care au interese ca Rosia Montana sa fie macelarita? Nu ei au interese sa intre Chevron-ul sa ne polueze apele si sa ne imbolnaveasca? Ups, am uitat, Antenele doar au avut contract cu RMGC. Mai este in vigoare sau veti putea vorbi in sfarsit deschis despre acesti asasini economici care vor sa ne fure tot ce ne-a mai ramas in tara? Pentru asta au o mare bila neagra antenele si chiar daca am urmarit emisiunile, am facut-o mereu cu o spranceana ridicata pentru ca era ca si cum unul care pretinde doar adevarul de la cei din jurul lui, ascunde ceva urat in spatele acestor adevaruri. Pacat ca nu aveti deschiderea necesara si pana la urma ar fi si un act de inteligenta sa prezinti DOAR ADEVARUL si nu sa folositi anumite cuvinte in incercarea de a manipula in favoarea unui partid politic, pentru ca sincer, azi manipulati pt USL, maine daca va razganditi si o faceti pentru PDL? si asta pentru ca nu spuneti tot adevarul! Oricum eu sunt impotriva psihopatilor portocalii si impotriva lui Basescu, dar nu pot sa uit cum ati lasat reclamele de la RMGC si cum ati instigat si voi la crima si stiti despre ce vorbesc prin antene.

  39. Buna ziua

    D-nule Ciutacu.
    Dupa dimineta de azi m-am convins ca numai ,,antenele ” ne pot scapa de Basescu.
    USL, comunica prost , fara strategie, si prevad ca ii asteapta multe capcane.
    Poporul asta saracit ( la propiu si la figurat ) va fi usor de pacalit.
    A fost pacalita ea Uniunea Europeana de propagandistii PDL , dar acest popor care nu poate vedea mai departe de ziua de maine ( in proportie de 70%).
    Singura speranta sa sustina aceasta campanie sunteti dvs. impreuna cu colegii din trust.
    Altfel se va alege praful de sansa de a scapa de Basescu.
    Si asa decizia a fost luata pe ,,repede -nainte ” fara a tine cont ca exista multe necunoscute in aceasta batalie.
    O batalie de tipul acesta se incepe cand ai toata ,,artilieria pregatita “, ( comunicatori interni si extereni excelenti , un scenariu declansator si o propaganda agresiva etc.)
    Dupa opinia mea a te napusti pe ,,repede-nainte” nu constituie o strategie.
    Dar findca este unica oportunitate de a scapa de acest om malefic , ,,luminatii” pe romani din datorie civica si mila fata de acest popor care risca sa fie iarasi manipulat .
    Nu cred ca USL merita ajutat sau sfatuit , dar poporul da.
    Sofia

  40. da sustin si eu ce a scris Dan pe Liviu Mihaiu, l-am vazut si eu in piata in ianuarie, dar pe marean asta ba, pe fb chiar il aveam la prieteni pana cand am vazut ca face mare propaganda si ne invita sa il votam pe nicusor dan, si acum e mare aparator al lui base ca si simona ionescu, care s-a intors la dragostea din tinerete si anume evenimentul zilei.Sa le fie rusine.
    ps din curiozitate am dat pe fb elena udrea, nu apare in schimb apare grupul elena udrea am dat si eu unu din lista ales la intamplare, tanar dar prost de bubuie, are numai poze tampite si indoctrinat rau de tot.Daca face parte din gasca succesuri imi dau seama cam ce scoala au la baza.
    Nr.1 iarasi a-ti iesit, felicitari trustului

  41. mahorcu: il face ca e tare, el si colegii lui.Sa crape coloneii de ciuda

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.