Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Badea a dezbrăcat corporatista Nicola

Badea a dezbrăcat corporatista Nicola

Nu de tot şi nu definitiv, ci doar de ţoalele de friptură şi de întâlniri cu oameni trişti pe care-i strâng pantofii. Dacă mă întrebaţi ce l-a apucat, vă pot răspunde imediat că n-a avut suficiente jucării când era mic şi că s-a dilit la bătrâneţe, când a început să-l mistuie pasiunea pentru fotografie. Dacă mă lăsaţi să elaborez răspunsul, eu cred că a vrut să-i facă o plăcere Fotomodelei şi, înainte s-o pozeze pe ea, şi-a făcut mâna pe Mihaela, care i-a promis că nu se supără pe el. E talentat micuţu’. Dacă-l lasă mogulul sportiv, îl debutez în industria NBC (nunţi-botezuri-cumetrii).

Comentarii

comentarii

Similar Posts

18 thoughts on “Badea a dezbrăcat corporatista Nicola

  1. Așa prieten ești dumneata, domnule Victor, faci haz de nechemarea omului!? Vai și amar! Mă ustură ochii!

  2. Astea-s slabe. Cele facute “Fotomodelei” sunt mai reusite, au mai mult nerv.
    Da’ hai sa te laud: tin minte si acum poza facute de tine pe faleza, anul trecut. Poate a fost doar sansa sau poate ai “simtit” momentul, dar ti-a iesit foarte bine.

  3. Noi, cei care îl îndrăgim pe Mirciulică, suntem alături de el în încercările vieţii: întâi, cântare cu Magnolia, acum, asta. 😆

    Serios vorbind, chiar îl susţinem. 😀

  4. Şi-apoi, mi se pare normal să fotografiezi, atunci când ai ce. Mă refer nu numai la Mircea, ci şi la Victor. 😉

  5. @all: daca voiam comentarii privind caracteristice fizice ale Mihaelei, publicam pozele intr-un tabloid

  6. E de apreciat faptul ca tu raspunzi comentariilor oamenilor. Nu ca altii, nu dau nume (Mircea Badea)

  7. Fotografia imprima niste stari,celui(lei) ce o face si celui(lei) ce i se face,sunt momente unice,irepetabile,de asta si frumusetea lor indiferent de stare sau aratare.Este foarte frumos si bine sa incerci sa le surprinzi,chiar daca crezi ca nu ai experienta,este o degajare,o descarcare a unor trairi.O tempora…frumos prinsa,iar Badea a ghicit,nici cu tine nu mi-e rusine,farmecul lor ramane pour toujours.Ipostazele comice ies intotdeauna in evidenta,ni la boc fotogenie cand taie panglici,sau la nutzi cand calareste.Salutam fotograful!

  8. Las’ca-i trece!
    Sau poate…nu?
    Oricum tu ai constiinta impacata ca doar ti-ai oferit public srijinul pentru debutul “pozarului nepereche” in industria NBC (nunţi-botezuri-cumetrii).

  9. de cantat a cantat, de facut poze a facut, intrebarea pertinenta este cand se apuca de pictura? va picta vreo muza ceva sau doar peisaje? si acum vorbind serios sinteti oazele noastre de relaxare si de incantare; cel putin pentru mine este o incantare sa vizionez emisiunile dvs, ale lui Mircea, ale lui Mihai Gadea…Succes in continuare!

  10. Se reprofileaza Mircea, intotdeauna e bine sa stii cat mai multe chestii sa faci si pana la urma sa iti si placa, cat despre a o poza pe Carmen( fotomodela, cred ca despre ea este vorba) domne arata super beton fata asta, jos palaria pentru ambitia ei si a lui Mircea de a face sport si de a manca sanatos asa ca dle Ciutacu felicitari pt colegul dvs. dana

  11. E corect gramatical titlul articolului? parca “… a dezbracat-o pe…”suna altfel….in rest multa sanatate !

  12. Pana la urma, cu toate glumele, Mircea Badea chiar face poze frumoase… nu asta e termenul…bune?…interesante?… mie chiar imi plac. Deocamdata e doar descriptiv: adica unghiuri, profunzime… Asteptam cu interes si poze de compozitie, de caracter… de care mai sunt? E bun, domnnule, si dl.Ciutacu e invidios(hi,hi!).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.