Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Avem o campanie. Deci cum procedăm?

Avem o campanie. Deci cum procedăm?

Emisiunea-si va pastra (non)formatul. Nu fac tiganii, nu canta nimeni, nu pun clepsidra pe masa, nu-i socotesc la numarul de locuitori, la kile pe cap de om, la gagicile din palmares si nici la milioanele din off-shore. Discutam, la aceeasi masa, ca oamenii. Ceva propuneri instructive sau, daca nu, constructive aveti?

P.S. Da, Masha, stiu ca arat oribil in spot. Ma gandesc, insa, cu groaza ce moaca de gratar de mici o sa am dupa marele circ electoral. Las’ ca ne facem noi mari si-i spargem la nas pe toti care n-au loc de noi; scurt, direct si fara somatie…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “Avem o campanie. Deci cum procedăm?

  1. Poate ne explica si noua domnii candidati de ce, in ciuda faptului ca toti ne spun ca acum important e omul, nu partidul, “greii” partidelor s-au inghesuit sa candideze acolo unde au primari iar contracandidatii le-au trimis drept adversari niste oameni cu mult mai putina notorietate (anonimi ar avea o nuanta peiorativa, chiar daca exprima adevarul).

  2. Dle Ciutacu, pur si simplu m-a oripilat “In gura presei” din 02-03.11.2008! Realmente, Mircea Badea – in inconstienta sa – a ridiculizat sistemul de vot american si, prin aceasta, a dat “apa la moara” onor presedintelui Basescu. Cind spui ca la presedintia SUA candideaza “UN MULATRU”(care va si cistiga!), de fapt esti un rasist-rasat! Ce mi-e “tiganca imputita” si un “mulatru la presedintia SUA”! Inconstienta dlui Mircea Badea este din ce in ce mai accentuata, dovedind deviatii comportamentale greu de acceptat(face pe gorila, scoate sunete onomatopeice care frizeaza spitalele de boli nervoase, imita retardati, etc). Cu astfel de atitudini nu va face – pe termen lung – decit sa aduca desrvicii “Antenelor 1 & 3”.

  3. Chi-x…
    Obama, ESTE mulatru şi sigur se mândreşte cu originile sale, de ce să fie considerată afirmaţia asta un afront? Sistemul “democratic” al Americii Unite, mi se pare şi mie o glumă proastă făcută pe seama cetăţeanului american de rând. Să nu crezi că “electorii” lor, sunt mai puţin influenţabili/ coruptibili/ interesaţi, decât oricare alt politician din lume.
    Nu-i de ici de colo să închei o zi stresantă cu o oră de râs sănătos.

  4. va rog dati-mi si mie un post de televiziune unde nu este campanie electorala,ca nu mai pot varsa am facut-o din greu pana acum si nu mai am putere sa mai inghit nimic,dar absolut nimic,exceptie facand poate…… venirea martienilor asta poate am sa o cred este ceea ce ne lipseste,,tichie de margaritar,,

  5. Dana, AXN, MGM, HBO…. şi alte câteva posturi de filme după gen, la alegere… 🙂

  6. Dle @ SUKARIT, daca iesirile isterice ale dlui Badea le considerati “ora de ris sanatos” -este alegerea dvs, personala. Nu stiu cit de “mindru” este OBAMA de apelativul “MULATRU” care i se “serveste” de la un post romanesc Tv, dar perorind – pe “Antenele” din Romania – ca la fotoliul de cel mai puternic om al planetei, unde candideaza “un mulatru si un tataie”, “MULATRUL” nu are nici o sansa, afirmatiile dlui Badea nu sunt departe de cele ale dlui Basescu cu privire la… rusi!

  7. A inceput oficial campania, pentru ca ea exista de cand inca nu era…oficial.

    Il vad acum pe Cezar Preda, lamentandu-se de Tariceanu, ca are cea mai opulenta campanie electorala.
    Opulenta, ca opulenta, da’cine l-a facut erou pe Tariceanu daca nu Dl Basescu cu partidul sau.!!!
    L-au atacat de 4 ani incontinuu, incat cetatenii s-au saturat de asta si chiar sau mai gandit cat este adevar au ba, asa incat la final de mandat sa il vada ca pe salvatorul Romaniei de la un dezastru economic.

  8. @Victor: depinde ce intelegem prin rating. La urma urmei, OTV-ul face un rating mai mare decat A3 dar conteaza si cine se uita la emisiunea ta.

  9. D. Ciutacu v-am vazut saptamana trecuta la “sinteza zilei” cum va plecati capul in fata lui Geoana , va citez : “asa sa va ajute Dumnezeu” . Nu pot sa inteleg cum un om inteligent ca dv. se poate inchina la un om care conduce un partid (alianta ?) plina de mafioti , exempul : promit pensia 13 , aeroport la Focsani , etc , iar astazi am vazut in Buzau caravana PSD in niste “gipane” personalizate de zeci de mii de euro .
    Cum poti tu partid social – democrat sa afisezi atata bogatie si aroganta ?

  10. cum se face ca si-au pus in toate institutiile publice pe posturile de conducere doar membrii de partid. Acestia si-au angajat toate rubedeniile si membrii de partid posibili. Impreuna acuma sunt in campanie electorala deci sunt in concediu fara plata sau concediu normal. Folosesc toate resursele posibile ale institutiei respective in interes de partid. Cum sa mai vrei sa auzi de alegeri si de schimbare cind se schimba doar intre ei si totul se va relua de la inceput doar cu probabil cu alte personaje. Nu se intimpla nimic niciodata si in postura de sef al institutiilor publice poti sa faci ce vrei pentru ca ai protectia partidului pentru care esti pus acolo sa faci bani

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.