Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Asta nu (mai) e țara mea

Asta nu (mai) e țara mea

http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU

Nu mai simt că aș aparține acestei țări. O țară care pleacă la culcare cu un președinte și se trezește cu altul. O țară unde alegerile se câștigă cu autobuzul și cu heblul tras, o țară unde votul meu e egal cu al celui care primește 10-15 euro sau o găleată cu produse alimentare pentru o ștampilă, o țară care tocmai este pe cale să consfințească triumful suprem al cercopitecilor, al analfabeților, al hoților, al securiștilor și al curvelor. Îmi pare rău, sunt un simplu rezident în țara lor…

UPDATE: Dacă mai aud pe cineva cu grija noastră faţă de soarta românilor de la Chişinău, îl scuip între ochi! E valabil şi pentru cei care propăvăduiesc necesitatea democratică de a da unora care tăiesc în afara graniţelor dreptul de a decide soarta celor care trăiesc înlăuntrul aceloraşi graniţe.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

1,134 thoughts on “Asta nu (mai) e țara mea

  1. Si cand este D-l Ciutacu amarat, modul de a ne transmite starea dumnealui este deosebit.Alegerea Requiem for a Dream a lui Clint Mansell, pentru pierderea sansei de a schimba Persoana de la carma tarii, este foarte inspirata si denota preocuparea D-lui Ciutacu de a ne transmita mesajul sau imbracat in sunetele unei muzici stranii.
    Pe mine m-au trecut fiori reci ascultand aceasta muzica.
    Clint Mansell face o scurta introducere, drept explicatie pentru compozitia sa sub forma de intrebare retorica.
    Se mira cineva de ce se comit atatea sinucideri in zilele noastre. E o lupta crunta impotriva dedarii la viciu, la dependente de tot felul. Multi se lasa in voia unei patimi si sunt multi doritori de a vizualiza distrugerea unor oameni ca sa faca apoi declaratii apoi despre dependenta, de patima, viciu.In Requiem…se vorbeste despre distrugerea a patru vieti din cauza heroinei, a pilulelor de slabit, despre inducerea in eroare a oamenilor privind efectele drogului.
    Muzica este un amestec neoclasic de instrumente electronice si muzica de camera. Acest gen de muzica castiga teren prin simplul fapt sa este diferit. Mansell introduce in muzica sa elemente ale curentului -flux al constiintei- care nu ajunge la intelegerea oricui. Aceasta muzica parca ne loveste cu toporul in cap.Unii spun ca este o lucrare mult prea complexa si complicata pentru cei care nu au o educatie muzicala adecvata.Unii considera ca o asemenea muzica are caracter de hipnoza. Fiind total diferit in ton nu inseamna ca la compunerea ei compozitorul ar fi trecut printr-un proces de gandire complexa.
    Ca sa redea dependenta a trebuit sa se focalizeze asupra unei singure persoane simple, aceasta simplitate este vitala in constructie.Compozitia se desfasoara ca o spirala fara speranta a infringerii individuale, se insereaza ideea inevitabilitatii soartei.
    Ca sa adaptam la situatia noastra trebuie sa spunem ca si noi ducem o lupta impotriva dependentei, dar de alta factura. Si esecul nostru se pare ca a fost inevitabil. Dar viata merge inainte.

  2. Cum poti sa pretinzi ca doar pdl-ul a furat si psd-eii sunt niste ingerasi, niste inocenti. sa fim seriosi…uita-te la bietul ponta cum se da singur de gol. supararea lui mare nu e ca au furat cei de la pdl ci ca au furat mai mult decat cei de la psd.si sa nu uitam ca psd-ul a inventat turismul electoral si mita electorala.

  3. O tzara care nu ma reprezinta.
    O tzara de marsavi hoti, boci, analfabeti si lipsita total de elite. Asta e tzara in care regret ca m-am nascut, insa n-a fost voia mea.
    Partea cea mai proasta e ca nci nu e schimbabila pentru ca nu are mecanisme care sa-i permita schimbarea.
    Sau poate ca numai oameni care nu stiu sa umble la aceste mecanisme.

    Ne meritam soarta, dar e prea blanda cu imbec1lii.

    Este exact ca si in bancul cu cainele care urla stand pe un cui. Inca nu ne doare suficient ca sa reactionam.
    Cineva ne-a prostit ca suntem pun popor destept. Nimic mai neadevarat. Suntem doar un popor. Mai rau, doar o populatie. Lipsita de vlaga si siluita de adevaratii comunisti – conducatorii de azi – prin metode securiste pe care toti ei le blameaza.

    Daca nici difenta dintre vorba si fapta lor nu s-a dovedit mai mare decat suma fraudelor atunci nu ne ramane decat sa deschidem geamul si sa ne arungam in golul ce in curand se va naste…

  4. Da… Acum stiu ce mi-a mai ramas de facut. Sa muncesc pe rupte sa plec din tara asta. Romania nu ma merita! O ardeti toti cu jos palaria, dar mai elegant se zice f*ck you Romania!

  5. Nu este posibil asa toti nenorocitii au vandut tara pantru 1L de ulei, 1kg de faina sau orez banii pe care o sa ii scoata de la ei Udrea si Rizzi. Poate la contestatie o sa se dovedeasca fraudarea si sa se faca un nou tur de scrutin

  6. Ciutacule de ce nu pleci tu din tara asta mizerabila? Ar fi mai usor pentru toti….

  7. Aoleu, s-au pierdut alegerile? Da’ cum? Ei, ei, sunt sigur ca a dat PD galeti, mita si a pus voturi in urne. PSD, nu!

  8. DRAGA CIUTACU,
    GEOANA NU, NASTASE NU,JOS ILIESCU!
    BA,DA PD-L E BUN? ATUNCI SA VEDEM LA CE LE-A DAT ULEI,SALAM SI FAINA ALBA….,ULEI SA SE UNGA LA CUR CU EL SA LE-O BAGE BINE…,FAINA ALBA,SA DEA PE FATA CAND O NEGRI DE FOAME SI SALAM SA SE INVETE CU GROSIMEA A CE0O TRAI BINE IN URMATORII 5 ANI CU STAPANII LOR BASA,VIDE,SI ALTI STAPANI DE-AI LOR.

  9. E si in asta ceva bun: STIM SIGUR CA PESTE 5 ANI BASESCU NU VA MAI FI PRESEDINTE. Eu nu mai sunt tinar,dar copiii de acum vor beneficia din plin de iesirea din scena a acestui personaj grotesc. Tara asta nu va mai naste un astfel de papagal.
    Vasile Roaita

  10. asadar salutari la prieteni si muie la dusmani, nu ca ar interesa pe cineva dar azi m-am inscris in PSD.
    Domnul Presedinte daca americanii au castigat razboiul din Iraq inseamna ca ati castigat si dumneavoastra alegerile.

  11. Te-ai culcat cu un sondaj si te-ai trezit cu o numaratoare oficiala. Ce n-ai inteles din asta ???

  12. Asta-i tara in care traim, tara in care, in statisticile B.E.C., numarul voturilor valabil exprimate adunat cu numarul voturilor anulate nu este egal cu numarul total al alegatorilor prezenti la urne, iar suma procentelor este 99.99, la fel ca pretul intr-un supermarket. Oare cate din cifrele care ne decid viitorul in urmatorii 5 ani au dat, initial, cu virgula?! E retorica.

  13. @Mihaela: Daca pleaca Ciutacu, sunt sigur ca vom pleca si altii cu el. Si dupa aia in 2014 il votam din “diaspora” tot pe basescu ca sa va saturati de el.

  14. Nu plecati inca! Mai e de lucru! Ca nimic nu e vesnic, deci nici Basescu sau PDL-ul. Si “What goes around, comes around”…In limba materna, cine seamana vant, culege furtuna…Exista o justitie, nu stiu daca divina, dar a sortii…Si un om care a reintrodus cuvantul “frica” in slogane electorale, mai devreme sau mai tarziu va plati pretul! Hang in there and help us do the same! Chiar nu ma intere daca pedeleii nu pricep ce scriu! Sa mearga la scoala!

  15. frumoasa tara, pacat ca e locuita.

    NU mi se pare normal ca in ziua alegerilor sa fi sunat din partea pdlului sa-ti aminteasca sa te duci la vot si mai ales cu cine sa votezi.
    Sincer imi e frica de ceva urma in astia 5 ani…. asta nu mai e nici tara mea si cu siguranta nu mai e tara multora, e a baietiilor “destepti” si a parasutelor de langa ei.

  16. E bine. Ne-am lipit de 5 ani de subiecte tari la “Mondenii”, daca pleca papagalu’ pe mare nu mai aveam de ce ride…am trecut noi si prin vremuri mai rele, macar ne vom descreti fruntile cu aventurile printre articolele de constitutie. Victore, nu te intrista, esti tinar, nu lasa hormonii liberi…ciracii lui BASescu se vor minca intre ei cind or fi doar 300 de locuri in Parlament

  17. Draga d-le Ciutacu,

    Sunt un oradean si va urmaresc de ceva vreme – toata stima pentru ceea ce reusiti sa faceti si mai ales SA NU FACETI (spre deosebire de altii) impreuna cu d-nii Gadea, Badea & Comp.!…
    Ceea ce vreau NEAPARAT sa va spun acum este altceva:

    NU POT SA INTELEG: CINE L-A VOTAT PE BASESCU IN ORADEA in procent atat de mare????!!! (cca. 53%) In toate mediile pe care le cunosc – intelectuali (in economie, justitie, sanatate, servicii), domenii cu pregatire medie, adica zeci de oameni + anturajele lor, cam TOTI AU VOTAT (fara sa detaliem ratiunile care i-au determinat) CONTRA BASESCU. Cum e posbil sa iasa tot el???
    E CEL MAI ORDINAR FURT!!! SI TREBUIE SA SE STIE CA NU TOTI ARDELENII SUNT TREPANATI SAU CUMPARATI!!!

  18. basescu a castigat corect, nu a fost nici o frauda nu sunt membru de partid dar sunt un antipesedist, majoritatea care au votat basescu au votat anti psd, sa nu credeti ca mergand inapoi la psd ar fi fost mai bine, voi sunteti cei care striga ca tara merge rau la orice guvernare vreti schimbare votati altceva nu pdl pnl sau psd astia au fost au aratat cat sunt de buni hai verzii.

  19. Doxa, ….era sa nu fiu eleganta si sa-ti raspund dupa cum imi dicteaza nervii pe care-i am azi. iti zic doar ca ai pierdut esentza…
    p.s. doxa in ce? :)) Na, ca n-am rezistat!

  20. @Dan: Da’ de unde sti tu, Danutz, ca nu am stat in plus la munca si ca suntem “populatia intretinuta a Romaniei”? Cred ca multi dintre noi munceam de ani buni pe cand tu te jucai cu oareshce in nisip…Ca dupa generalizarea infantila pe care o faci, nu pari sa fii sarit mult peste 18 anishori (if that)…Si cred ca nici copilashi nu ai inca fiindca ti se cam rupe de tema…Spune-ti tu, puiu, parerea si lasa criticile a ce zic altii! Sau te-ai ofensat in orgoliul tau de organizatie de tineret PDL?

  21. Te-ai culcat cu un sondaj si te-ai trezit cu o numaratoare oficiala. Ce n-ai inteles din asta ???

    cat timp o sa stergi ORICE comentariu care NU iti convine?

    asa de jalnici am ajuns in 20 de ani ?

  22. Basescu arunca matza moarta peste gard. Diaspora Americana a decis votul! Care diaspora americana? 90 % din cunoscutii mei stabiliti in America de nord NU AU DOCUMENTE VALIDE SA POATA VOTA! La multi le-au expirat pasapoartele romanesti de multa vreme … cine a votat cu basescu atunci?
    1. securistii trimisi cu “misie” in America
    2. tiganii care au obtinut si INCA obtin azil politic
    3. voturi fraudate

  23. Domnule Ciutacu trebuie sa te scuturi ca armasarul din poveste si sa o iei de la capat.In voi ne este speranta.Nu va lasati deloc.Bafta multa!

  24. Dincolo de orice fraude aproximativ jumatate dintre cei prezenti ieri la urme au votat – liber – cu Traian Basescu. Au facut-o, pentru ca acest om gregar, cu temperament violent (si nu refer aici la violenta fizica, ci la gesturi politice), necioplit si needucat ii reprezinta. Aceste este idealul lor. Ei isi doresc o amanta sau amant blond(a) pe care sa o/il refeti cu haine de firma si posturi de ministru in doua ministere, caci doar unul e pentru fraierii pe care nu ii tine; viseaza sa ca un copil sa aiba bani de o casa de un milion de euro, iar pe celalat sa il puna europarlamentar. Vor sa se cante manale despre ei si sa apara la Etno TV si OTV. Si mai vor sa taca toti cand ei vorbesc, iar vointa lor sa fie lege. Pe ei Traian Basescu ii reprezinta. Este presedintele pe care il merita. Este dupa chipul si asemanarea lor.
    Dar mai exista o minoritate – si acestia sunt cei mai vocali sustinatori ai lui El Lidero Maximo. Ei se deosebesc esential de prototipul reprezentat de Traian Basescu – unii dintre ei sunt chiar intelectuali fini. Ei practica, insa, aceeasi meserie ca si Elena Udrea. Doar ca vand altceva la preturi la care noi, muritorii de rand, nici nu visam.
    A acestora este Romania azi. Ramanem noi, cei care am votat contra, marea majoritate, fara a fi manipulati de vreun mogul, intelegand ca „anticomunismul” e o vorba de dansii inventata, fara o speranta in mai bine, ci pentru o schimbare, un pas inainte si impotriva scandalurilor si tendintelor spre tirania unui clan bine delimitat. Multi dintre noi au votat acum cinci ani cu Traian Basescu din aceleasi motive. Am gresit. Azi platim. Pentru ca noi sau cel putin, unii dintre noi suntem in Romania cei anormali. De aceea, cred ca bine si logic ar fi sa se faca un schimb: noi sa plecam din tara, iar diaspora sa se intoarca in tara careia i-au ales un presedinte care o reprezinta.
    P.S. Asadar, Presedintele stia inca de la ora 19.00 rezultatul alegerilor. Cu doua ore inainte de inchiderea urnelor. Cand a castigat la o diferenta de sub un procent, iar ultimele doua de vot puteau face toata diferenta. Ma intreb de ce a mai trebuit sa cheltuim banii pe care nu ii avem si cu alegeri, iar Seful nu s-a numit singur dictator pe viata?!

  25. asta va ramane memorabila:”romania-tara in care te culci cu un presedinte si te scoli cu altul”.. apropo si de cele declarate ieri de membrii PDL- electoratul nostru iese seara la vot… cred ca a iesit si noaptea, tarziu, dupa ce PSD-ul a adormit…..

  26. Atata puteti??? Dati cu totii dovada de foarte multa intelepciune. Cu ce sunteti voi mai presus de aia din piata care vand cartofi? Cu cateva clasa cred, dar asta nu se oglindeste in felul in care vorbiti. Omul destept stie sa piarda, indiferent ce pierde. Asta e Romania in care traim, plina de smecheri care considera ca au tot dreptul sa jigneasca si sa scuipe pe altii… Ca doar e democratie. Nu o sa va fie niciodata rusine de ce spuneti, rusine ii este doar omului care are constiinta, nu animalului.

  27. nici tara mea nu mai e! absurditatea ridicata la rang de mare virtute?????????? nu, multumesc! pacat ca nu mi-a placut gustul cernelii sa o beau, eram mai castigata daca as fi baut-o decat sunt acum, ca am folosit-o sa fac o facultate. doar…. scoala romanesca scoate…”tampiti”, parca…., nu?? sau sunt atat de idoata incat nu ma duce mintea nici cat sa pricep atata lucru. in no man’s land, in tara pitipoancelor si a cocalarilor, nupot spune decat ca mi-e rusine sa ma privesc dimineata in oglinda

  28. Victor, eu ma uit la jumatatea plina a paharului. Mai intai, de data asta am fost mai multi. 5 milioane nu-i de colea.Apoi, si-au sapat singuri groapa. Nu pot guverna singuri. Iar premier n-o sa aiba. Alegeri anticipate inseamna sinucidere politica a PD. Bani nu mai sunt ioc.
    Pasarea pe limba ei piere.

  29. Am si eu o intrebare va rog. Basarabenii sunt idioti? Doamne si cand ma gandesc cate griji mi-am facut pentru ei. Cum va permieti mai sa hotarati voi cum sa traiesc eu? Asa este…. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti!
    Rusine si celor din Spania, Italia, SUA care au avut naivitatea de a crede in amenintarea cu comunismul! Care comunism mai IDIOTILOR???? Suntem la 20 de ani de revolutie handicapatilor psihic ce santeti!

  30. Se stie clar ca romanii din Romania au votat cu Geoana, Base pierzand la 15.000 de voturi. Cei care au schimbat soarta au fost romanii din strainatate. Ce remarci pot face eu acum?
    1. Jumatate din romanii din tara sunt niste tampiti.
    2. Romanii din strainatate – alti tampiti!
    Pai bine mai fratilor! De ce naiba ati mai plecat din tara?!! De bine?! Traiati prea bine? Si in ultimul rand, nu credeam ca o sa imi para rau vreodata ca cetatenii de peste prut au primit cetatenia! Mai cetateni romano-moldoveni! Vreti dictatura? Votati la voi acolo cu tatuca Voronin si nu pe Base; daca va e asa drag de el, luati-l la voi in R. Moldova!
    Sa va fie rusine la toti de dobitoci!

  31. Oameni buni, sa ne calmam
    Nu s-a intamplat nimic atat de melodramatic pe cat spuneti
    Este democratia, asta este regula jocului
    Sa fim rezonabili, la un scor atat de strans, nu este plauzibila ipoteza fraudarii, si inca cu faina si ulei, zau! Nu este verosimil.
    Sa fim demni, sa nu o luam personal, sa dam dovada de fair play si sa fim increzatori, prin contrast cu suspiciunile astea obsesive!
    Fiecare a votat cum a crezut ca este cel mai bine, BEC a contorizat si astea sunt rezultatele, fie ca ne plac sau nu, trebuie sa le acceptam! Numai bine!

  32. Frauda sau nu, se pare ca totusi pe Basescu l-au votat cam jumatate din cei ce au mers la vot. Concluzia este ca traim intr-o tara de otv-isti, manelisti si pupincuristii! Dar noi, ceilaltii care am votat impotriva :pasaricile, gaozarii, tonomatele ca voi , unde putem sa traim ?!

  33. Domnule Ciutacu
    Expresia “sa ii scuip intre ochi” este cam golaneasca, dupa gustul meu, poate gasiti altceva mai civilizat?
    c.r.

  34. Le doresc tuturor celor care l-au votat pe chior sa planga de disperare, sa simta pe pielea lor ce inseamna sa te “calareasca” manelistii, spagarii, hotii. Sa isi planga de mila si sa se blesteme pentru ca au votat cu acest imbecil care a distrus tara.

  35. aproximativ jumatate dintre cei prezenti ieri la urne au votat cu Traian Basescu….sincer mi-as dori sa-i vad pe astia 50,33% care au votat cu Basescu…daca au votat cu Basescu inseamna ca traiesc bine, cinci milioane de romani o duc bine. Unde sunteti fratilor de o duceti atat de bine? De “traiti bine”?

    Eu nu traiesc bine, parintii mei nu traiesc bine, cunoscutii mei nu traiesc bine… La naiba sa va ia! Sa traiti bine inca 5 ani de acum inainte!

  36. “Peste 20.000 de persoane aflate pe mare, marinari si personal nenavigant, cat si angajatii de pe platformele petroliere, nu pot vota la alegerile de duminica deoarece, potrivit legii, nu mai este permisa organizarea de sectii de votare la bordul navelor”

  37. Imi pare rau ca sunt romanca..

    Tot citesc postarile si unele imi dau speranta dar unele ma ingrozezc..

    Fratilor, nu sa plecam din tara e solutia pentru o lume mai buna; nu sa fim barmani cu diploma de ingineri in afara tarii e solutia, solutia e sa votam cu cap! Si nu cu ura ca PSD sunt ba cu mineriadele ba ca au furat.. COMPARATI FURTURILE SIMATILOR si numarati vizitele d-lui Geoana la d-ul Vantu si vizitele lui Basescu la acelasi domn! Sau ce face Basescu e bine ce fac mogulii e rau? TREZITI-VA FRATE CA NE DUCEM DE RAPA!
    Nu sunt sustinatoare PSD, insa nu mai suport situatia exasperanta in care ne aflam.
    Eu am votat PSD pentru ca astfel am dat o sansa NORMALITATII sau macar deschiderea acestei cai.. Am votat schimbarea pentru a avea guvern; pentru a avea buget corect pentru 2010; pentru a incerca macar sa iesim din criza ;

    Nu am sa dau argumente pro PSD (mai ales ca in primul tur l-am votat pe Crin Antonescu) insa Victor Ciutacu NICI EU NU SUNT DE ACORD SA-MI DECIDA SOARTA ROMANII DIN DIASPORA!

    Nu de bine ce le era aici au plecat ci de rau.. si acum nu pot ei sa vina sa incline votul ca si cum stiu cat costa un iaurt sau cum se opreste curentul la sectiile de votare in timpul numararii voturilor!

    Nu pot incheia cu Sa ne ajute Dumnezeu pentru ca se pare ca Dumnezeu ne-a intors spatele insa sper sa se destepte macar in ceasul al 12-lea masa asta de inversunati imbecili care voteaza pentru Udrea si pentru Paris Hilton a Romaniei..

  38. De maine sa nu mai poata decide pentru Noi, cei de peste hotare. Sunt zeci de motive sa fie opriti.

  39. 3 ore nu am reusit sa ma ridic din pat dupa ce am deschis televizorul si am vazut ca Basescu e inca presedinte.Dupa 3 ore mi-am dat seama cand am sa mai fiu fericita cu adevarat:CAND PE BULETINUL MEU,LA CETATENIE,VA SCRIE ORICE ALTCEVA DECAT RO.Romanii merita sa traiasca mai rau decat ceea ce traiesc acum.Nu mai sunt romanca,tara asta nu ma reprezinta.Nu am fost adepta plecarii din tara,dar se pare ca tara ne cere noua tinerilor si in special celor care au terminat o facultate sa plece.

  40. Buna Seara! Domnule Ciutacu, sunt satul pana peste cap de cei de la PD-L, se cred ei mai destepti si sar ca arsi ca nu au furat nimik. Mie personal miau trimis in 2 zile peste 30 de SMS pe telefonul mobil de pe un nr scur tot felul de mesaje toate pro basescu, apareau in unele si un individ Dan Marian, plus ieri toata ziua miau trimis si exitpolluri.

  41. asa ca cei de la PDL sa nu mai spuna ca ei nu au furat, ca au avut o campanie curata si mai ales ca nu au manipulat sau cumparat voturi.pt mine e mai mult decat clar…zarurile au fost aruncate, cei care sunt la putere sau folosit excesiv de asta.

  42. nici mie nu mi se pare normal ca cei din afara granitelor sa-mi hotarasca cine ma va conduce in tara. sa vina cei din afara in locul nostru pentru timp de un sa traiasca in Romania cu salariile noastr. eu si sotul meu suntem medici rezidenti si va inchipuiti ce fericire pe noi sa ramanem fara bani inaintea sarbatorilor cu un copil mic si o rata la banca de 300 euro. ii invit pe stimabilii din afara tarii sa traiasca in locul meu

  43. victore,urla sufletul in mine de indignare.traiesc in diaspora dar am votat cu geoana.nu atat pt ca m-a convins foatre mult dar mi-e rusine sa ma reprezinte base&co.in iordania,scorul a fost 119 – 95 pt geoana.deci,procentul de tampiti a fost mai mic.ce vreu sa precizez e ca multi dintre tampiti au fost influentati de tampitii din romania (ma refer la rudele acestora)si asta sigur pt c-am fost destui cei care am incercat sa le schimbam intentiile dar nu am putut.dar,lipsa de informatie e mare si prostia si mai mare.sunt profund dezamagita…crede-ma,printre cei din strainatate mai sunt si oameni de buna intentie si carora le pasa de cei “din cetate” si cum traiesc ei. cu respect

  44. Concluzii:
    1. Geoana a pierdut pe mana lui, caci avea toate ingredientele necesare ( dar se pare ca nu suficiente ) sa castige – Antonescu, Iohannis, un program, PARTID, elite intelectuale si ale sportului in spate etc. Va fi mazilit de balaurii din PSD care au renuntat la putere cu cateva luni in urma tocmai in ideea ca Geoana va castiga.
    2. Probabil Antonescu va fi mazilit pt ca si in PNL foamea e mare, si uite asa cel putin eu ( si am sentimentul ca un mare nr. de persoane ) voi ramane fara cel care era reperul moral al politicii momentului.
    3. johannis – jos palaria pana in ultimul moment.
    4. NOI, cei ciuruiti, asa cum suntem vom suporta inca 5 ani demagogie, curvasarii, betii samd

    http://www.youtube.com/watch?v=p0tsTgBKmhU

  45. Vreti sa stiti cum a castigat Basescu diaspora?Prin FRAUDA!!!Sambata cu o zi inainte de alegeri intr-un orasel micut din Spania “Guadalajara” toate colturile de strada erau pline cu afise electorale.Daca puteti ghici ale cui partid erau?Va raspund eu PD-L.Cat am stat la rand sa votam aproape toata lumea vorbea ca-l voteza pe Basescu cu gandul ca o sa le dea si lor ceva (bani).La un moment dat am vrut sa ma intorc sa le spun ca ce lea dat in ultimii 5 ani le va da si in urmatorii,adica NIMIC.Altii vorbeau cum prin orasele invecinate destul de mari si unde cred ca se afla cea mai mare comunitate de romani din spania anumite persoane faceau plimbari cu microbuze pline cu votanti intre diferitele sectii de vot.As fi de acord ca acei romani care au ales drumul strainatatii sa nu aiba dreptul la vot pentru presedinte sau alte cum ar fii parlament etc…Si sincer sa va spun cu toate ca nici aici nu-i situati asa de roz daca pana la urma va iesi Basescu presedinte in urmatorii 5 ani vom veni in Romania doar in concediu.Faza cu afisele electorale se poate dovedi prin poze.

  46. Subsriu. Nu mai e tara mea, nu mai merg la vot niciodata pt ca nu conteaza, imi retrag orice obligatie pe care o am pt aceasta tara. Sa voteze curvele din Italia si capsunarii din Spania, sa raspunda ei pt cei un milion de someri, mie unu nu-mi mai pasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.