Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Asta nu (mai) e țara mea

Asta nu (mai) e țara mea

http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU

Nu mai simt că aș aparține acestei țări. O țară care pleacă la culcare cu un președinte și se trezește cu altul. O țară unde alegerile se câștigă cu autobuzul și cu heblul tras, o țară unde votul meu e egal cu al celui care primește 10-15 euro sau o găleată cu produse alimentare pentru o ștampilă, o țară care tocmai este pe cale să consfințească triumful suprem al cercopitecilor, al analfabeților, al hoților, al securiștilor și al curvelor. Îmi pare rău, sunt un simplu rezident în țara lor…

UPDATE: Dacă mai aud pe cineva cu grija noastră faţă de soarta românilor de la Chişinău, îl scuip între ochi! E valabil şi pentru cei care propăvăduiesc necesitatea democratică de a da unora care tăiesc în afara graniţelor dreptul de a decide soarta celor care trăiesc înlăuntrul aceloraşi graniţe.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

1,134 thoughts on “Asta nu (mai) e țara mea

  1. darmat diaspora cu vreo cateva sute de mii de voturi. Daca nu veneau rezultatele alea ultimele, si veneau 3 judete, sa spunem, la urma… cine mai schimba regimul politic in Romania.

    Pe de alta parte, mi se pare stupid ca cei care locuiesc in America sa decida mentinerea sistemului politic in Romania, cat timp nu au de-a face, decat cel mult la nivel informational cu el.
    E mama absurditatii.

  2. Realitatea e ca nici PSD nu s-a schimbat peste noapte si cu siguranta ce-au facut de cand se stiu au facut si ieri . Ca PDL a fost mai iute de mana , se mai intampla . Dar realitatea corecta e ca s-au facut gafe monumentale (Geoana) si greseli de strategie . Greselile au inceput inca din 2007 (Basescu se ducea la vale in sondaje si parlamentul a reusit sa-i dea un branci in fata victimizandu-l inca o data la suspendare) si au continuat in toti acesti doi ani si jumatate . Geoana a semnat pe furis intrarea la guvernare acum un an pentru a-si mai asigura o victorie mica in partid , Antonescu a disparut din viata publica exact cand trebuia sa fie mai prezent (amintiti-va ca in martie – aprilie era un val de simpatie in favoarea lui care trebuia valorificat) . In sfarsit , nu sunt eu cel ce trebuie sa faca analizele astea , dar ma tem ca taberei anti-Basescu i-a lipsit luciditatea , indarjirea si incapatanarea in urmarirea scopului . Basescu si-a facut o armata disciplinata (unii convinsi , alti interesati , cei mai multi nauci si dispusi sa se vanda ieftin) , care n-a miscat in front . Ceea ce i-a adus victoria , pare-mi-se . Somn usor , Romania , oriunde te-ai afla .

  3. Am 21 de ani.Eram foarta hotarata sa nu plec din Romania, crezand ca noi, cei tineri, vom reusi sa schimbam ceva daca ne implicam. In aceasta dimineata mi-a murit speranta. Fiecare popor isi merita conducatorul. Pentru prima data in viata imi este rusine ca sunt roman.

  4. Îmi e scârbă de tot și aș vrea să mă trezesc din coșmarul ăsta … Încă cinci ani? wow! cred că am să votez din străinatate la urmatoarele alegeri, nu știu dacă mai am nervii necesari pentru a mai indura incă cinci ani să fiu condus de ticăloși așa ca s-ar putea să plec undeva și să mai mă intereseze România atunci când are orice alt lider.
    Sunt prea tânăr și nu aș vrea sa îmi pierd tinerețea într-o țară de țarani maneliști (băseșcieni).
    FUCK YOU ROMÂNIA!

  5. I`m speachless..eu nu cred toata chestia asta cu diaspora..au furat la greu..spre norocul meu sunt unul dintre cei de peste ocean(stati linistiti eu si familia mea am votat cu Geoana)si nu o sa trebuiasca sa emigrez, am facut-0 acum 15 ani, dar…este un mare DAR..am ajuns la concluzia ca HOTIA si PROSTIA isi dau mana in Romania…imi pare sincer rau pentru cei ca dvs.care o sa fiti nevoiti sa traiti in acea tara..SORRY FOR YOU FROM THE BOTTOM OF MY HEART..

  6. faceti fratilor o petitie pentru a vota inca o data la prezidentiale.si sa votam cu totii

  7. cu 2 zile inainte de vot in cutiile postale ,pe parbrizele masinilor,pe stalpi au aparut fluturasi electorali.pe ceirosii scria ca Psd-ul se dezice de Pnl si ca nu_ mai vor pe Geoana.pe cei bleu asa numitul Comitet de onoare al Pnl se dezicea de Geoana .in toate eram indemnati sa nu votam anti Basescu.cine oare a imprastiat acesti fluturasi? cei care au avut bani sa manipuleze nu pe oamenii care inca mai gandesc in tara asta si le pasa,ci pe cei pentru care nu viitorul e important,ci prezentul unei sticle de cea mai infecta tuica sau al unui pahar de vin ordinar. unde s-a intamplat asta? in Braila,unul dintre orasele “rosii”.Si probabil ca lumea,vazand portretul primarului psd-ist Simionescu pe asemenea fluturas a zis ca asa o fi si au votat pro Basescu.Asa ne trebuie, dar intrebarea mea este:se poate gasi o bucata de pamant nelocuita pe care sa ne mutam ca sa scapam de tot balamucul asta?poate in ATLANTIDA…ca deh, din disperare de cauza,s-ar putea s-o descoperim noi,doar suntem inventivi.pe drept poate niciodata cuvintele lui Mircea BADEA nu au avut o mai mare relevanta ca astazi:”traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”

  8. Stiti care a fost cheia succesului la basescu? pai a tinut romanii in foame 5 ani si acum cand le-a tat un colt de paine a parut a fi zeu si lumea s-a grabit sa voteze. Mie rusine ca sunt roman la fel cei care si-au vandut viitorul pe 50 lei, o galeata, un pui sau 4 kg de zahar sau faina.
    Io am votat schimbarea si romania merita acest lucru. sunt satula de prepotenta celor din haita pdl.

  9. cei care si-au vandut votul sa tina bine de ceea ce au primit pentru ca asta vor manca in urmatorii 5 ani. altceva nu vor mai primii in afara de pumni si palme.

  10. Simt exact ca tine Victore, de astazi nu mai sunt roman. Sunt un om fara tara si voi face tot posibilul ca in 5 ani sa nu mai fiu in haznaua asta, sa emigrez.

    Mie rusine ca m-am nascut in tara asta, mi-e rusine de familia mea care a votat basescu, mi-e rusine de atata frica, lasitate si de minciunile sfruntate spuse cu zambetul pe buze si mai ales crezute cu constiinta impacata.

    M-am saturat sa imi fie rusine mie pentru ce nu le este lor rusine!

  11. Victoras,

    Asta e, Basescu e invingatorul! Si in US dupa ce a iesit Obama toti erau happy, iar acum dupa ce a recunoscut ca e musulman, circula pe mail clipul cu declaratia lui, multora de acolo le pare rau ca l-au ales.
    Asa ca nu vad de ce asa multe opinii ca Geoana & PSD duceau tara altundeva unde Nastase & camarila au praduit-o intre 2000-2004. Oricum Geoana era slab ca si presedinte, o marioneta in mainele lu’ Nastase, Hrebenciuc, Vanghelie, Oprisan etc. care sunt profesori in manipulare.

    Crezi ca il lasau pe Iohannis sa conduca cum vroia? Cred ca il 3 luni pleca inapoi la Sibiu. Crezi ca nu se baga Hrebenciuc cu vreo “ciuca” prin guvern. Cel mai rau a picat din astea Antonescu, care a dus partidul pe marginea prapastiei.

    Asa ca hai sa nu mai bravam cu emigrari, ca nu stiu daca ai lucra si tu in vest ti-a fi super bine si ai fi nemaipomenit de satisfacut. Cui nu ii convine sa plece sa vada pe pielea lui cum e in alta tara.

    Basescu e presedinte, asa ca hai sa il respectam! Restul sunt ifose de frustrati.

    Traiasca Romania!

  12. Imi pare rau de rezultatele alegerilor dar fiecare isi merita soarta. Eu am plecat in 2000 cand personal mi-am dat seama ca nu mai e nici o sansa. Va doresc tot binele din lume tuturor care a-ti votat impotriva chiorului. In rest Canada inca are nevoie de oameni calificati, you are wellcome!

  13. Ultimul comentariu nu mi-a aparut. Nu ma intreb de ce…la cate se intampla in tara asta ca nu apare un comentariu pe blog…
    Si uite ca mai luam o palma: marea coalitie, bunii prieteni tradeaza! Am crezut pentru cateva zile ca avem 2 partide care chiar s-au maturizat, ca oamenii de acolo chiar au inteles menirea de politicieni. Nu ma deranja daca furau atat timp cat traiam si noi si nu ne tratau ca pe niste prosti. PNL fuge in bratele PDL-ului iubit…sigur ca va fi pentru interesul national!!! Ei! lasa! sa ramana un singur partid! PDL. Restul isi merita soarta.
    Aveti idee unde am putea exporta niste politicieni? Poate luam ceva pe ei si mai platim si noi salariile si pensiile o luna…

  14. Sa va fie rusine cetatateni romani din Basarabia!
    Sa va fie rusine cetatateni romani care lucreaza in strainatate! RUSINE! Nu vreau sa mai aud de voi. Cum va permiteti voi sa hotarati in numele meu si sa imi nenorociti viata? Voi care nu trati aici? Nu meritati calitatea de detatean al Romaniei.
    Pedntru mine nu mai existati!

  15. Sunt student in Birmingham, Anglia, si pe langa asta am si facut parte din membri sectii de votare din Bham. Am ramas cu un gust amar dupa ce am numarat atatea voturi pentru betivan. Cei care puteti, plecati din tara. O sa rad sadic cand o sa-i vad pe cei 5 mil de votanti betivani cum se chinuie fara bani in buzunar. Nu o sa mai umble nimeni dupa ei sa le dea zahar sau pui.

  16. Nu am crezut ca voi spune vreodata aceste cuvinte: “Plec din tara!”. Am fost mereu impotriva tinerilor care plecau din Romania din start sub pretextul ca aici nu isi pot face un rost in viata fara sa fi incercat macar si sa nu fi reusit. Mi-am jurat ca eu nu voi proceda asa, ca nu se poate sa faci scoli dupa scoli, sa termini primul sau printre primii aceste scoli, sa faci orice lucru cu daruire si straduinta, sa ai o educatie si bun simt si sa nu reusesti in viata. Acum insa m-am convins. Tara asta nu mai are scapare. Atata timp cat aproape jumatate dintre romanii cu drept de vot aleg un om ca Basescu, nu trebuie sa ne plangem in primul rand de fraudarea alegerilor. Trebuie sa intelegem ca fraudarea a fost posibila tocmai din cauza gradului de mizerie morala in care au ajuns locuitorii acestei tari, caci chiar milioane de voturi nu se pot frauda. Sute de mii pentru a completa milioane insa da. Trebuie sa spun ca am ajuns sa imi iubesc doar tara, nu insa si pe locuitorii ei. Daca in plan cultural am fost infranti de manele, in plan moral si care tine de valori de lanturi groase, masini de lux, cluburi cu fite, pitipoance si cocalari, in plan de educatie de dezacorduri gramaticale, badaranii si tiganeli, in plan politic am fost infranti de Basecocratie. Caci dupa rezultatul de aseara demos-ul nu mai e altceva decat Unicul Conducator Basescu multiplicat in milioane de romani spalati pe creier si uniformizati in toate sensurile posibile. Asadar, voi pleca din tara asta si mi-e teama ca nu doar pana va fi inlaturat Basescu de la putere, ci pentru totdeauna, caci generatiile si mentalitatile nu se schimba o data la 5 ani.

  17. sunt de acord cu Nicolae 5.19:
    S-A FURAAAAAAAT
    Chiar daca 4 mil au votat din adancul inimii cu Base, nu trebuie sa ne pierdem speranta.
    IERI SEARA AM SIMTIT PENTRU PRIMA OARA DUPA 20 DE ANI CA ROMANII POT FI SI UNITI SI ONESTI SI INIMOSI.
    BRAVO GEOANA, ANTONESCU, IOHANIS.
    NU VA LASATI !!!!!!!!!!!!! Alegerile trebuie reluate, cu observatori straini. Rusinos dar necesar.

  18. Dați în cei plecați afară fără motiv. Ei sunt cei care țin în spate un sfert din populația țării. Probabil că peste ceva ani se vor întoarce. De ce să nu avem dreptul la vot?

    Astea sunt regulile democrației. Fiâi demni și acceptați înfrângerea.

  19. este incredibil…..blaga la ministerul de interne cu toti greii pdlisti( videanu, berceanu flutur), la ultima intrunire televizata in stafful lui basescu trona primarul chisinaului..acum inteleg de ce, datele din procesele verbale nu se “pupa”….totul e clar ca ne duce la ideea unei fraude…si cu toate astea sunt convins ca nu o sa se intample nimic…ci doar inca 5 ani cu base…INCREDIBIL!!!
    Chiar nu se poate face nimic….doar sa inghitim mereu in sec.si sa ne resemnam cu eternul…”ASTA ESTE!”?????

  20. …o zi trista…o zi in care cred ca multi ne-am intrebat ce mai cautam in aceasta tara unde in fiecare zi simtim gustul umilintei si a bataii de joc! Vom mai trai inca 5 ani urmarind la televizor aceleasi gunoaie care ne vor minti ca pe ultimii prosti…
    Sper sa pofteasca inapoi toti romanii din diaspora sa traiasca ei in tara condusa de basescu, sa simta ei pe pielea lor votul pe care l-au dat! Iar celor 5 mil de romani care au votat sa traiasca bine …sa tina la pastrare kilogramele de zahar primite ca la ce saracie ne asteapta vor avea nevoie de ele.
    In fine… sa incercam plecarea din mizerie ca altfel putem astepta resemnati sa ne ia dracu’!!!

  21. Subscriu la ce ai zis si tu… Dar sincer ne meritam soarta, suntem ca vrem sau nu parte din acelasi neam de dobitoci… Am 27 de ani, sigur nu o sa ma apuce varsta de 30 in Romania, sau in viata…
    PS. Marfa coloana sonora din Requiem for a Dream 🙂

  22. Nu mai pot! Nu-i m-ai suport. I-am vazut pe nesimtitii aia care “si-au luat portia de mancare/voturi” la MAI si intrebatii fiind au raspuns cu o greata si cu un dezgust pe care jumatate de tara il accepta. Le doresc romanilor “rationali”, care odata cu campania asta, si-au imbogatit vocabularul cu cateva cuvinte, ce le definesc principiile,(comunism, mogul, manipulare) sa traiasca bine!
    Apropo de straini:A vorbit Base la 5 si a spus ca le multumeste romanilor din Canada si SUA care vazand ca el era condus, conform sondajelor,s-au mobilizat pentru el dar dupa 1 minut a declarat ca el stia de la ora 19 ca a castigat….. Cum dracu poti sa crezi un asemenea “infantil betiv”. Nu-l impusca nimeni?

  23. Ce sa zic.
    Am fost plecat 2 ani din tara din 2006.Am lucrat munca de jos desi am terminat o facultate.Am revenit mi-am gasit ceva de munca dar sincer nu mai pot indura sa plec iar.Sunetm vazuti ca niste violatori,hoti,curve.oameni josnici la fel ca cel pe care “unii” l-au ales.
    Sunt dispus sa stau sa lupt.E tara mea.Simt nevoia sa ies in strada si o voi face.Si cred ca va iesi lumea in strada ca deja incepe sa ajunga la os.M-am saturat de atata minciuna si hotie.Mi-e sila de clasa politica.Mi-e sila si de tara mea.Dar toate au o limita la fel ca-n ’99.
    Simt acelasi sentiment in suflet de a inlatura tiranul.

  24. Eu traiesc in tara asta de 32 de ani si pana acuma inca nu am avut sentimentul asta pe care il simt acum. Astazi pentru prima oara in cei 32 de ani ai mei IMI ESTE RUSINE CA SUNT ROMAN. Stau si ma gandesc foarte serios sa imi iau sotia si pe cele 2 fete ale mele si sa ma duc dracu din tara asta de fatarnici si jegosi.

  25. toti cei care va plangeti ca acuma plecati din tara ca acuma vine dictatura: de ce nu ati votat cu Antonescu/Oprescu si nu ati adus alti canditati in turul 2? De ce ne-ati fortat sa ne trezim cu astia 2?
    unde era spiritul vostru civic?
    Cam tarziu acuma.

  26. Astăzi aș renunța la cetățenie dacă aș avea alta…
    Președintele susținut de maneliști și țărani (ușor oximoronic) a câștigat.
    Cum spunea aghiotantul ăla al lui … doar constituția ne mai scapă de Băsescu.
    Îmi e rușine și scârbă că sunt român !

    http://badeablog.wordpress.com/

  27. In primul rand ma mira ca o persoana geniala, cu o pozitie sociala destul de buna, ce se invarte prin anumite cercuri, nu cunoaste care este adevarata realitate politico-economica din tara, care sunt interesele anumitor cercuri si care este miza acestor alegeri ! (asta poate fi de la aroganta recunoscuta)
    Sa inteleg ca esti scarbit de cei ce isi vand votul pentru 10-15 euro si eu aunt de aceeasi parere cu tine, dar ce ne facem cand in centrul Bucurestiului pe str. George Georgescu langa o sectie de vot erau membri PSD (cei drept cu o anume coloratura ciocolatie) care “premiau” oamenii pentru a vota cu Geoana.
    Ehe, acum de cine ne mai este scarba ?
    Este destul de evidenta disperarea unora pentru a ajunge la putere, incat sunt in stare sa faca orice :
    – Vanghelie in calitate de Presedinte PSD Bucuresti inpartea vineri 04.12.2009 cuptoare cu microunde si prajitoare de paine, pentru a cumpara voturile bucurestenilor, tot in saptamana premergatoare votului, o haita de ciocolatii coordonati de un anume MITITELU Dorin (dat in urmarire de politie), tot la comanda lui Vanghelie incalcau decizia BEC si BES aparandu-si interesele cu sabii, cutite si topoare.
    Ehe, asta este realitatea de sub patura politica pe care o scuturi de praf !
    Cat despre tara in care din pacate te-ai nascut, cu toata aroganta ta trebuie sa accepti ca mai sunt si altii care au avut aceeasi soarta si s-au nascut aici, asta nu inseamna ca ei nu trebuie sa aiba sansa la un viitor mai bun sau la o viata mai buna !
    Semnat,
    Un muritor de rand.

  28. Maghiarii din Romania nu primesc cetatenie maghiara. Nu inteleg de ce moldovenii sovietici primesc cetatenie romana? Avem destui ticalosi si imbecili in Romania nu ne mai trebuie si aia sovietici. ELIBERAREA CETATENIEI ROMANE SOVIETICILOR DE LA CHISINAU TREBUIE SISTATA IMEDIAT. CETATENIILE ROMANE ACORDATE DEJA REEVALUATE SI ANULATE DACA POSESORII NU S-AU NASCUT IN ROMANIA SAU NU AU DOMICILIUL PE TERITORIU ROMANESC.

  29. “Astea sunt regulile democrației. Fiâi demni și acceptați înfrângerea.

    De Beleaua pe 7 December 2009 la 6:03 pm ”

    INFRANGEREA E USOR DE ACCEPTAT DAR HOTIA/FRAUDA E IMPOSIBIL DE TOLERAT!

  30. bine ca au avut votul decisiv cei care nu stau in aceasta tara. aceia care au trait asa de bine incat au emigrat. aceia care culeg capsuni si cara la roaba in spana si italia si au aceeasi opinie competenta ca si intelectualii din romania.aceia care percep scandalul politic ca pe un element de divertisment. da victore, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca oricat de greu ne-ar fi intotdeauna se gaseste o mana de idioti care sa ne faca viata si mai grea.

  31. Ptr unii, de pe agentii de presa, care mai cred ceva despre fraude din partea PDL si PSD mielusei.

    Ponta se da de gol: “Sistemul de fraudare al PDL a functionat mai bine”.

    Candidatul PSD, Mircea Geoana, ar fi trebuit sa castige cu zece procente peste candidatul PDL pentru a putea iesi invingator clar, in opinia lui Victor Ponta. Cel care a fost purtator de cuvant al lui Geoana in campanie a acuzat ca sistemul de fraudare al PDL a functionat “mai bine”.

  32. La varsta mea nici macar nu ar trebui sa imi pese cine este presedinte…dar imi pasa. Cand am vazut rezultatele am crezut ca o sa plang.
    Va rog frumos sa faceti ceva sa ii demascati. Basescu merita sa infunde puscaria numai pentru ce a facut acum. Mi-ar fi atat de rusine de tara mea daca l-am lasa sa scape cu asta…

  33. Tarani, manelisti, inculti.. da, da, da. Dar vezi tu, din pacate majoritatea defineste intregul. Basescu s-a bazat exclusiv pe

    * Agresivitatea impotriva lui. Cu cat au fost mai multi impotriva lui, cu atat i-a crescut simpatia
    * Manelisti, tarani, si in genere marea majoritate (sic!)
    * O parte din tinerii care il considera un erou

  34. Noi, cei care am crescut cu valorile politetii, stiintei de carte si muncii suntem si cei carora le pasa intr-adevar de tara asta in care vrem sa ne crestem copiii. Pentru prima data in viata mea, imi crapa si mie obrazul de rusine daca ma mai confunda cineva cu neamul astora care au legalizat prin vot mitocania, prostitutia politica si jaful ca forma inalta a managementului financiar.
    Hai sa inventam un termen pentru cei care nu sunt cetateni ai tarii noastre in cf cu pozitia oficiala a PD-L (a invins Basescu impreuna cu aliatul sau, cetateanul).

  35. Banuiam de cu seara ca ceva nu e in regula.Ma gandeam ca Geoana e la o distanta periculos de mica fata de Basescu, dar nu ma asteptam sa piarda in modul asta.Stiam ca se cumpara voturi si ca multi sunt suficient de prosti si naivi sa creada in vorbele perverse ale lui Basescu dar traiam cu credinta ca dreptatea va invinge si ca visul de a schimba ceva e posibil.E parca mult mai trist cand stiu ca noi cei multi am fost atat de aproape si ca diferenta cu siguranta s-a facut de masinatiile de partid.Si eu ma gandeam ca daca n-ar fi votat cei din afara situatia ar fi fost alta dar nu cred ca ei au decis totusi soarta.Soarta noastra a fost decisa la nastere atunci cand am fost repartizati in Romania, tara care da 5 milioane de voturi candidatului Basescu sau tara care o numeste europarlamentar pe fica lui.Vreau sa cred ca cei din afara au votat cu Basescu pentru a se razbuna pe noi cei ce am ramas in tara asta si care ne incapatanam sa mai credem ca se poate schimba ceva, au votat ca sa se razbune pe noi cei care inca mai credem ca putem avea un viitor mai bun aici in tara in care ei au pierdut orice speranta.

  36. Sunt dezamagit,azi de dimineata mergand la serviciu impreuna cu sotia ne-a venit sa plangem!a inceput o noua “Epoca de Aur”!sunt deja prea batran sa mai plec…dar ma gandesc la copiii mei!

  37. Ai dreptate, si? Mie cine imi da 10 ani inapoi!!!!!!!!
    RUSINE…SCLAVILOR LU` BASE!

  38. Nu pot crede ca atat de multi romani sunt ori atat de prosti ori o duc atat de bine incat sa-l voteze pe Basescu. Stau si ma minunez inca de azi-noapte cat tupeu ordinar au cei de la pdl.Ba vine Videanu care “numara” pe banda rulanta voturi ca si cand le transmitea celor de la BEC cat sa iasa numaratoarea; ba acelasi Videanu cu trupa (Blaga, Berceanu, Flutur- e drept mai lipsea Udrea) se plimba pe la MAI- ca doar e mancarea buna, nu ca sa se asigure ca nici de data asta “marile ” institutii ale statului nu functioneaza.
    Nu sunt fan al nici unui partid, la primul tur nici nu m-am dus , eu si multi prieteni si rude, dar ne-am dus in turul doi si l-am votat cu totii pe Geoana, doar doar nu-i vom mai vedea mutra acestui… Basescu.
    Nu pot crede ca diaspora ne poate da presedintele, ar fi ilogic si nedrept. Sa vina ei in tara si sa traiasca ei bine cu acest Basescu si acolitii lui, noi suntem satui.
    Rusine, mare rusine…

  39. va rog sa nu plecati,daca abandonati voi lupta,si aici ma refer la tine ,la Badea,la Gadea etc.ce dracu o sa facem?

  40. Copii sa ne relaxam da?
    Base este un om mort politic. Este un om izolat in Europa. Rusii nu il plac…Americanii nu il vor. Omuletul e mort. O sa fie chair distractiv cand o sa il faulteze astia de prin EU, Rusia, America
    Criza economica o sa il doboare si chiar manelistii votanti o sa se atace cand nu o sa mai fie bani de mici si bere 🙂

    ps: cu goana nu aveam bani de mici si bere dar macar nu se uitau urat rusii :))

  41. Stiti ceva? Voi astia care va lamentati ca o sa muriti in tara asta lui “Basescu” si ca nu veti mai putea sa va cresteti copiii, ca nu o sa aveti ce manca, sunteti aceeasi care ati votat Iliescu acum 10 ani si faceti parte din populatia “intretinuta” a Romaniei. Spuneti ca plecati din Romania, plecati si nu va mai intoarceti, lasati-ne in pace sa facem dracului ceva cu tara asta. Cum am supravietuit 20 ani,cu bune si rele, nu cred ca va fi mai rau inca 5. Va plangeti unul altuia de mila, dar nu ati sta la munca 30 minute in plus peste program, credeti ca bunastarea vine asa pe televizor. Nu uitati sa ii luati cu voi si pe aceia care si-au exprimat public dorinta de a pleca din Romania!

  42. Nu-i mai suport pe toti arogantii astia cu fetele schimonosite de ranjete baloase.Romania s-a ratacit,si noi impreuna cu ea.Nu mai suport sa-i vad pe slugoii gretosi cum stau cu gurile cascate si cu ochii iesiti din orbite,prosternandu-se in fata MARELUI OM.
    Dupa cum spuneam,pan-acum n-am avut “succesuri”,iar de-acum incolo,nu mai am nici “speranturi”.Si nici nu sunt urmasa lui traian basescu( cu minuscule ).
    Les jeux sont faits,rien ne va plus!

  43. eu nu stiu daca tot se dau asa mari cum au afirmat ca daca 20 de ani nu a contat votul lor acum ne vor arata ca va conta….de ce nu ne arata cum e sa traiasca in tara asta…sa vina sa traiasca ei aici…e usor sa iei decizii la mii de km…plus ca mai exista intrebarea…de ce au plecat? pentru ca traiau bine?

  44. Profesia de aruncator de pietroaie in balta a apus. Proverbul care spune ca “un prost arunca o piatra in balta iar 1000 de destepti se straduiesc sa-l scoata” nu mai este de actualitate. Desteptii ignora actiunea prostului si isi vad de drum.

  45. Bata-ne norocu de prosti! Stau si platesc taxe ca idiotul, impozite, TVA, Impozit pe Profit, nu incurajez lucrul la negru, sunt ceatateanul model al tarii si cand vine vorba sa aleg presedintele ma compar cu toti ce traiesc in afara?! Mha cum dracu ne-am pricopsit iar 5 ani cu idiotul asta?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.