Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Argentinos Juniors, ţara noii făgăduinţe

Argentinos Juniors, ţara noii făgăduinţe

UPDATE: 25% din salariile de la stat, 15% din pensii şi ajutoare de şomaj, totul în minus, desfiinţarea subvenţiilor, supraimpozitarea veniturilor suplimentare ale angajaţilor din sistemul public. Băsescu latră la televiziuni şi cântă pe puntea Titanicului, dar avem Sarea şi Poşta. Argentina, here we come!

Vorbesc şi scriu de vreun an ca televizorul: România urmează, pas cu pas, traseul economic al Argentinei în relaţia de tristă amintire cu FMI. Zi de zi, ceas de ceas, realitatea mă confirmă. Pentru că nu sunt neam de grec şi nici nu vreau să mă apuc de predicţii pe bani, m-am gândit că, dacă tot facem o nouă Constituţie, e bine să schimbăm numele ţării. Nici măcar nu mai  e nevoie să recunoaştem datoriile externe, făcute pe alt S.A. intrat în lichidare. Să fie Argentinos Juniors!

P.S. Poate n-ar fi deloc lipsită de interes menţiunea că, după Revoluţie, toate înţelegerile cu FMI (alea puţine) s-au semnat de guverne româneşti din care Traian Băsescu a făcut parte sau pe care le-a pus el. Prietenii FMI ştiu de ce…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Argentinos Juniors, ţara noii făgăduinţe

  1. da, asa e! dar uite la Argentina ce echipa de fotbal are… si sa nu uitam tangoul…si nici pe Evita (Udre)Peron…

  2. Deja ma antrenez sa pot cara o jumatate de vaca in spate sau vreo doua carcase de porc :))

  3. La sfarsitul lui 2009 datoria Romaniei era cam de 75 mlrd euro. In filmulet se spune ca Argentina a clacat pe la 150 numai catre FMI.
    Pastrand proportiile dintre cele doua state, cred ca am ajuns deja acolo dar printr-o ironie a sortii ceva nu ne permite sa realizam acest lucru…deocamdata.
    Saptamanile trec repede.

  4. Daca eram neam de greci sau de sarbi sau poate chiar si de Argentinos de care pomeneste Dl. Ciutacu…ieseam in strada, facem ceva ! Ei ne maresc taxele si isi bat joc de inteligenta noastra si noi ne bucuram de niste tatze la eros show… monici si pitici porno.
    cu parere de rau frati romani, ne balacim in el si ne place !

  5. Mai , Victore , cred ca scrii si vorbesti “in pustii” …! Ca si mine si inca vreo cativa….
    Mai acu juma’ de ora “m-am luat cu mainile de cap” , cand am vazut ce raspuns am primit , de la un tip , aparent titrat si de bun-simt , dar care a facut un comentariu referitor la actuala putere si la liberali , de o naivitate ” urlatoare” la Cer (tu si Mircea SIGUR ati fi spus “tembela” … !) .
    Iar la raspunsul meu destule de clar , el a inteles ca am ceva impotriva ideilor liberale si nu impotriva naivitatii sale stupide… Iar omul nu parea un tip prost (ca pregatire ma refer…); cand am vazut raspunsul sau , am incercat sa-i explic ca pt. copii prosti , dar mi-am dat seama , in acelasi timp , ca “ne racim gura in van”….
    “De unde NU-I … nici Dumnezeu nu cere…!” 🙁

  6. Din păcate, da, urmăm traseul argentinian. Aș dori să spun că totuși FMI nu pare atît de vinovat de sabotarea economiei Argentinei precum sugerezi. Ei înșiși s-au împușcat în picior, și-au tăiat craca de sub picioare etc.
    Involuția argentiniană de la un nivel apropiat celui francez antebelic a fost oficializată de peroniști. Modelul e simplu și este exemplificat de Chile cu Salvator Allende, Venezuela cu Chavez, Zimbabwe și de Grecia zilelor noastre (după colonei încoace). După decenii de creștere economică și de relativ puțină democrație în înțelesul actual, stînga vine la putere (deh, libertate) și decide to spread the wealth around. Rezultă creșterea cheltuielilor publice, crearea unor grupuri enorme de asistați social, creșterea deficitului, controlul forțat al ratei de schimb, controlul prețurilor, corupție, populism, violență și redistribuirea prin violență a mijloacelor de producție. Cred că noi sîntem scutiți de evoluția asta de vreme ce chiar liberalii au mărit taxele și au dublat aparatul de stat. FMI are dreptul să pună ce condiții vrea pentru a se asigura că primește banii înapoi. Nu contest că pot exista incompetență și rea voință dar mai am nevoie de argumente ca să-l cred pe celebrul deja economic hitman cum că organismele internaționale ne sabotează. Ne descurcăm perfect noi în de noi. Cuie plus talpă egal love.

  7. Salut.Urmaresc cu interes sscr5ierile tale de pe blog.Acum as vrea sa-ti propun un alt subiect de dezbatere,erventual si pe la emisiunile lui Badea sau Gadea.Ca sa ne dam seama de situatia in care ne aflam si ca nici in anii ’90 nu a fost mai rau,iti semnalez un lucru care ar putea fi sanctionat ca antentat la siguranta nationala si la integritatea cetatenilor.De citeva luni,in Romania,nu mai exista vaccinuri pentru nou nascuti si sugari.Acest lucru nu s-a intimplat niciodata in minunate noastra tara. Parintii care vor sa-si vaccineze copiii trebuie sa-si cumpere vaccinul din farmacii,vaccin care costa cam 300 de lei noi.Da-ti-va seama citi oameni de la tara isi vor vaccina copiii in situatia asta,si ca si cum nu am fi destul de bolnavi,vor exploda boli ca T.B.C.-ul,hepatita B si poliomelita,boli care in tarile civilizate au disprut demult.Si am mai auzit ceva.Cica in Ardeal,patria domnului prim ministru si al U.D.M.R.-ului,aceste vaccinuri ar exista si ca pe acolo nu ar exista aceste probleme.Si ca sa fac si o speculatie(pentru ca nu ne vede si aude nimeni),cica ar fi chiar mina partidului minoritar aici.Aceste lucruri mi se par mai importante chiar si in aceste zile in care se discuta frenetic despre marirea taxelor.Multumesc.

  8. Menem=baselu’.Macar ala avea stil.Problema e noi vom avea cojones pentru manifestatii? Va intrebati aseara la Sinteza Zilei cum s-au gasit bani pentru servicii secrete,politie,jandarmerie?Pai se pregatesc micutii!Verificati de curiozitate daca slariile,mai bine zis veniturile celor amintiti au scazut !Armata nu prea avem asa ca o eventuala reprimare ramane pe spatele MAI! Respect Grecia!!!

  9. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Poate intuiesc eu ceea ce vreti sa spuneti .Dar va rog,ca sa nu gresesc in a intelege,explicati-ne mai direct ceea ce ati scris in P.S.
    Multumesc anticipat.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  10. Diferenta dintre ei si noi este ca ei sunt un popor , o natiune unita care a facut posibilia schimbare aia …iar noi suntem doar o populatie !

    Mult succes in continuare !

  11. Mai ales ultima propozitie:”Prietenii FMI ştiu de ce…”
    Ioanap

  12. basescu nu e roman! el e doar vorbitor de limba romana. nu are nimic comun cu noi. este un enorocit care a ramas la putere prim mafia sionista reprezentata in Romania si de mihai razvan ungureanu. ca doar nu credeti ca fmi apatine miscarii de ocrotire a balenelor cu duga alba… si nu uitati ca acelasi prsonaj alimenta cu petrol armata israeliana….

    nu are legatura cu Romania. numai unul care-si bate joc de memoria martirilor nostri il putea pune pe tismaneanu sa se ocupe de anticomunism.

    sint actiuni si oameni care iti arata cu usurinta incotro se inclina barca. din cele ce face si cu cine se asociaza rezulta ca este scalvul mafiei sioniste. o scula prin care cineva isi realizeaza niste pasi catre ceva. altfel nu se explica situatia Romaniei de azi!

  13. “Poate n-ar fi deloc lipsită de interes menţiunea că, după Revoluţie, toate înţelegerile cu FMI (alea puţine) s-au semnat de guverne româneşti din care Traian Băsescu a făcut parte sau pe care le-a pus el.”

    Mă gândeam eu…

  14. @Cata: mai usor cu pornirile antisemite, ca nu-i blogul Garzii de Fier

  15. Da, FMI oameni rai ne distruge ca cum pe Argentina. Nu FMI i-a invatat pe politicienii argentinieni sa fure toti banii publici, pana au ajuns sa aiba nevoie de imprumuturi ca sa mai aiba ce fura.
    Patim acelasi lucru pentru ca suntem cretini si votam hoti ca sa ne conduca. Apoi suntem si mai cretini si-i realegem. Apoi suntem la superlativ si-i toleram zeci de ani. Iar cand unii intra in opozitie ii mangaiem pe crestet pana ajung la putere. Apoi facem rocada si-i iubim pe hotii de mai deunazi. Pana la urma cine-i de vina?
    FMI le zice la politicieni : ‘ Ori nu mai furati, ori mai omorati pe unii din poporul vostru. ‘ Ai nostri politicieni aleg exclusiv si in toate situatiile varianta ‘b’ .

  16. sionismul nu are legatura cu antisemitismul.
    daca cotrobai bine prin memorie chiar imi aduc aminte de niste rezolutii onu de consdamnare a sionismului. si daca vrei iti insir si o lista de autori evrei care au luptat impotriva sionismului!

    am proprietatea termenilor si stiu ce spun.
    dar daca esti atit de sensibil si tot ce poti e sa pui totul in relatie cu garda de fier (nici ea lamurita pe deplin), n-ai decit , fiind blogul tau, sa elimini postarile mele.

    nu va fi decit o alta deziluzie. dar parca mai conteaza la cite se intimplain ziua de azi????

  17. Coane,hai sa restabilim adevarul in drepturile lui.Argentina a fost indatorata catre FMI de catre generalul Videla a carui dictatura de dreapta a fost mult mai dura decat ce-am cunoscut noi, intr-un interval de 5 ani fiind ucise prin executii sumare zeci de mii de persoane, saltate de pe strada doar pe baza unor simple delatiuni referitoare la presupusa antipatie fata de conducator.Videla a fost tinut in brate de catre SUA,marea patrie a democratiei dar si-a FMI-ului.Licuriciul n-a vazut ca-n Argentina era o dictatura nenorocita decat haaat-tarziu,nu inainte insa ca monopulurile industriale si bancare din SUA sa reuseasca sa controleze 90 la suta din economia tarii.Dupa care l-a instalat pe Menem,basescul Argentinei,caruia FMI-ul i-a si imprumutat un cacalau de milirde de dolari care s-au dus direct in conturile bancilor creditoare, doar ca plata a dobanzilor la credite, in fapt datoria tarii triplican-du-se. Privatizarea pe 2 franci, adica jaful, resurselor statului nu l-a inventat Guvernul Nastase,Argentina a inaugurat metoda iar Romanica,Argentina Juniors cum ii zici matale, sau Cocalaria de astazi a perfectionat-o.Unde vroiam sa ajung: la noi dictatura, nenorocitul ala de comunism, ne-a lasat cu matele chioraind de foame dar cu datoriile platite si ceva in plus.Cu ce datorii ne-o lasa “marele luptator impotriva comunismului”, asta-i problema…da nu pe noi ci pe urmasii..urmasilor…care dupa cate gandesc eu vor trebui sa sufere o mutatie genetica sa supravietuisca fara mate, sa le creasca poate branhii iar habitatul natural sa fie spuma marii…

  18. Dacă ne loveşte “pălitura” Argentinei… eu zic nu este bine de folosit numele cu care ne-a mers rău, adică România.
    Ce vreau să spun este că la un nou început ne trebuie un nume nou, dacă se poate unul prin care românii să nu fie confundaţi cu rromii…si poate ne va merge mai bine …genul unei schimbări la faţă precum cei care îşi schimbă numele atunci când se călugăresc şi în acest fel îşi pot schimba destinul.

  19. @Cata: eu te-am avertizat sa nu sari calul. pe blogul asta nu se propaga ura de rasa, indiferent care ar fi ea. ma lasa rece atat iluziile, cat si deziluziile celor care posteaza. regulile-s facute pentru a fi respectate si punct.

  20. IN primul rau JOS PALARIA pentru emisiunea de aseara impreuna cu MARELE POET ADRIAN PAUNESCU,iar in al 2-lea rand adevarat ati grait in emisiunea lui MIHAI GADEA in legatura cu ce sa “facut” pe perioada lui Nstase,specific ca sunt antipolitic si nu simpatizez cu nici o formatiune politica,dar de bine de rau ei au realizat cate ceva,insa acum s-a ales praful de tara asta.TOTODATA ma intreb si ca d-voastra oare pana unde duce nesimtirea nenorocitului asta de guvern care ne conduce ori sa inteleg ca nu are limte. MULTA BAFTA!

  21. nuuu, fmi n-are nici o vina saracu..ei e asa de bine intentionati de nu se poate..Franks(enstein)asta care a venit si restu care au mai fost si or sa ma vina se numesc asasini economici.Streangu a inceput sa stranga, scaunul a fost aruncat de mult.degeaba ne podidim ca si daca ar veni mama competentei in locu lu prostu nr 2 din stat (boc adicatelea, ca primu e base – se stie pa sistem fernando (acelasi aluat din rahat))n-ar avea ce mai face.zarurile au fost aruncate.fmi radea in barba vazundu-ne cum ne dam cu stangu-n dreptu..cum fura boii din guvern sub protectia lu base (evaziune fiscala,trafic de influenta, talharie, atentate la siguranta nationala – hai ca-l stiti cred..)si abia asteptau sa ne ia scaunul de sub streang.nu a fost nevoie sa se implice prea mult:prostii lui boc au furat tot pan la fir de iarba de mil euro(clar au furat si aia dinainte, da mai putin si mai cu bun simt,plus ca se trezeste idiotul de e constantinescu sa ne spuna ca putea sa-l bage-n parnaie da n-a vrut:amice atunci sa putrezesti cu el in puscarie tot restu vietii; ca-n bancul cu bula salvandu-l pe copilul hitler).fmi e unealta americanilor de a face bani-noile razboaie “reci” te falimenteaza si te cotropesc:1 secol 2 de acu nainte o sa muncim pt americani si magnatii lor, mari genii financiare (my ass)ale bursei(un cazino cu intrare privata pt marii hoti ai planetei).vezi Zeitgeist (1,2),Capitalism a love story,Sicko,Bowling for Columbine, Fahrenheit etc.

  22. FMI= instrumentul dominatiei finantelor internationale. nu-s asa destept sa o afirm doar eu, o afirma jurnalisti din tara care are majoritatea finantelor acolo

  23. Pai, D-le Ciutacu, “prietenii FMI” numai acum se trezesc, ca in tot “binele” care s-a facut in favoarea FMI-lui si in defavoarea Romaniei, era bagata “mana”, “mintea (ra)sucita” a lui TB?
    Numai acuma si-au dat seama, ca e momentul sa-si arate ‘coltii’, sa-si manifeste neincrederea, de ziceti:”Prietenii FMI stiu de ce…”

  24. Si o sa mai vorbesti si o sa mai scrii mult si bine aiurea … Poate pana la urma iti dai seama ca o faci degeaba si te lasi.

  25. Domnule Ciutacu,

    mi se pare ca incepem “sa dam din pod” lucruri pe care nu ne-am indurat sa le aruncam, desi ne-am cam scarbit de ele, la un moment dat. Felicitari pentru curajul emisiunii de aseara. Asa ar trebui sa incercam sa ne mai lamurim daca gresim acum, sau daca greseam atunci.

    Mie imi este cam scarba de toti cei care scuipa numai venin, fara sa aiba taria sa recunoasca si meritele, daca au existat. M-am saturat de minciuna prin omisiune!

    Chemati si oameni simpli si se poate sa aveti surprize de proportii. Oameni care au ajuns sa traiasca “pe sub pamant”, doar pentru ca nu mai pot suporta impostura.

    O sa vedeti ca mai sunt oameni care incearca, asa cum se pricep si ei, sa mai salveze ceva dintr-o lume care pare sa fie populata cu lucruri mai simple, insa, infinit mai valoroase!

    Noi, simpli “la cap” cum suntem, ne consumam si pentru faptul ca, dupa AcDc, ratam si Aerosmith, dintr-un motiv atat de banal: nu ne permitem!

    Nu o sa strigam niciodata “hai Argentina!”.
    La fel ca si Che Guevara, o sa incercam sa ne exportam “revolutia”, insa, numai dupa ce o sa facem totul ca sa fie cat mai “bine crescuta”.

    …aproape patetic!

  26. Oare si cei care l-au bagat la zdup pe Nati Meir sunt antisemiti?Nu trebuie sa confundam lucrurile;se stie foarte bine cine conduce FMI,Banca Mondiala,Rezerva Federala,etc,etc.Cei care au trait in anii ’80 au simtit pe pielea lor foametea ,frigul,privatiunile de tot felul datorate imprumutului pe care Ceausescu l-a facut si noi l-am suportat.Un individ precum Soros,care s-a imbogatit din criza,are mari interese la Rosia Montana…printre altele sponsorizeaza si postul antiromanesc ProTv(responsabil de spalarea creierelor neajutorate);daca noi,romanii,nu vrem sa ne faca binele cu forta,asta nu inseamna ca suntem antisemiti.Nu are nicio legatura cu etnia/rasa faptul ca o organizatie mai mult sau mai putin oculta vrea sa ne aduca la sapa de lemn,daca va fi sa ne ia dracu’…acum e cel mai bun moment,pt ca avem si conducatorii cei mai corupti.Exemplul cel mai bun pe care l-ai dat este cel al ministrului Berceanu,bugetar de o viata,putred de bogat,de corupt…ce mai conteaza ca are sange de evreu?Banditul e bandit,indiferent din ce mediu provine!Este adevarat ca in anii ’40 exterminarea lor(a evreilor)a fost politica de stat si nu ar fi exclus ca intr-o zi sa ne intoarca serviciul sub o forma mai civilizata.

  27. @Itzic: arianule, la prima comisarie asemenatoare, zbori fara somatie!

  28. NU! Nu veau sa mai candideze iar Baselu !
    Constitutia-i va permite, pentru ca avem o …noua tara, Argentinos Juniors!…
    din nou Boc, Udrea, Oprea…Deja-i cosmar…

  29. Victore in orice tara civilizata lumea ar fi iesit in strada ar fi facut razboi,in tara asta de sclavi cu istoria modificat pt prostii care cred nu se intampla nimic,mergem pe ideea ca m-ai rau sa nu fie,ce sa fie m-ai rau? o taratuara ajunge sa aiba in pix 3,7 miliarde de eoru,doar pt simplul fapt ca da bine din gat……….

  30. Actorii astia mimeaza suferinta si ne comunica :- va fi foarte greu,am luat bani i-am papat si acum a venit ziua scadentei.Ii intreb:-pentru noi sau pentru voi? Ia sa-l vezi pe Base la ora 18.00 aparand la tv si in stilul sau inconfundabil va incepe sa mimeze plansul insotit de un:-draga Jeffrey Franks eu nu sunt vinovat cu nimic voi sunteti vinovati voi F.M.I.-ul voi sunteti dusmanii poporului,aduceti un lighean sa ma spal pe maini in fata multimii….eu zic sa te speli pe ochi si in urechi Base.

  31. Victore,ai luat vreun pahar la bord?Ma uitai in DEX si nu exista ,,comisarie” ci ,,comicarie”.Cat despre ,,asemenatoare” ce sa mai zic?Dupa cum vezi nu am mai comentat pt ca subiectul este prea sensibil pt tine.Oare are legatura cu ceea ce spun gurile rele ,adica tu esti majoritar de Rahova si te dai drept urmas al lui Solomon?!E bine ca totusi m-ai somat si ca permiti sa apara si comentarii pe care nu le agreezi.

  32. Se întâmplă de un an si jumătate o mare ticălosie în Romania.Este fără precedent si
    sper vă odată ce aceasta va lua sfârsit(cine stie când),nu va mai îndrăzni nimeni să-si bată joc în asemenea hal de un popor.Pentru asta,însă,ar trebui întâi ca acei care ne-au adus în această situatie de dezastru economic si social să plătească.

  33. @Itzic: desi nu simt nevoia sa-mi public arborele genealogic, fiindca vad ca ai probleme existentiale, mama e evreica, tata-i ortodox, sunt nascut in Sinaia, botezat ortodox, in Rahova stau din 2000, unul dintre prietenii mei e jumate tiganul Madalin Voicu, iar tu, impreuna cu gurile rele pe care le mentionezi, dispari de aici. si nici nu te mai intorci.

  34. După alegerile din 2004, Tăriceanu a ajuns prim-ministru. Până acum trei ani şi ceva, noi nu eram foarte la curent cu ce se întâmpla în politica românească. Cel puţin, nu ca acum. Ţin minte că, atunci când l-am auzit pe Tăriceanu că FMI nu e un fel de şef, ci un partener şi, practic, i-a dat cu flit, am rămas cu gura căscată.

  35. Mai este vreun sfert de ora pana cand Basescu va veni sa-i mai abureasca pe romani cu niste ‘explicatii mincinoase’bazandu-e pe faptul ca 5 milioane de oameni cel putin nu-l contesta.Dar Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu a mentionat cu ocazia raportului trimestrial asupra inflatiei ca promisiunile facute pana acum de guvernanti, potrivit carora veniturile bugetare vor creste pana la 39%, au fost MINCINOASE si ca ACEASTA ESTE SINGURA EXPLICATIE pentru numeroasele esecuri inregistrate de autoritati la capitolul incasari la buget.
    “Cuvantul bun e – mincinoase – atunci cand ne referim la angajamente de 40% cand veniturile unt de 30%”.Razboi chiar pe fata. Bravo domnule Guvernator!

  36. Bun, OK, pricep: ne ia dracu’. Era previzibil asta de prin anii… lu’ Carol al IIlea. Si mai incoace, de pe vremea lu’ Ceausescu – cel care i-a mosmondit in laboratoarele securitatii pe toti potentatii astia de acum, Basescu fiind cap de lista. Populatia Romaniei e un dezastru din toate punctele de vedere, eu cred ca numai lipsa interesului major in zona al statelor mai mult (sau mai putin) civilizate a facut ca astazi sa existe acest stat pe harta si aceasta populatie “de capul ei”. Mai mult, asta oracaie tovarasul Mircea Badea de cand il stiu – de cand facea emisiune cu Teo si era si mai slabanog ca acum (da, era chiar mai slab si totusi avea energie sa vorbeasca! 😀 ) parea ca intrezareste dezastrul. Problema e: ce poate face un cetatean oarecare? Inafara de a uita de viata, eventual de a se sinucide, are vreo solutie?! D-aia prefera tinerii (si mai putin tinerii, si bosorogii), manelele, diversele droguri (inclusiv alcoolul), etc: sa uite de viata! Inafara de solutia lui Rizoaica 🙂 nu exista nimic altceva decat iluzii. E simplu: esti nascut roman => n-ai dreptul la o viata de fiinta umana. Poti cel mult sa te amagesti cu niste prostioare gen masini, bautura, manele, “cluburi”, etc. Sa-i ia dracu’ pe toti prostii!

  37. itzic este si el un che guevara.

    l-as lasa sa mai vorbeasca, daca schimba tonul, lucru care influenteaza muzica!

    stiu ca sant la concurenta cu “base”, aflat si el in direct!

  38. Sunt un om relativ integru. Incerc sa inteleg realitatile zilnice care imi trec pe la urechi, le disec, trag concluzii, le confrunt si cu sansa sau ne-sansa..

    Si totusi nu inteleg cum isi permite un dement sa iasa in fata poporului si sa spuna ca televiziunile prevestesc fals apocalipsa, … dupa care el descrie propria lui varianta de apocalipsa, ce-i drept, cam prea similara cu cea prevestita de televiziuni.

    Si totusi oamenii stau pasivi si se uita in gura lui asteptand urmatoarele alegeri cand isi vand si sufletul pe o gura de zahar si o palma de faina.

    Cineva spunea ca poporul roman nu mai are initiativa pentru inca o revolutie.

    Atunci pentru ce? A ramas oare un strop de initiativa pentru o sinucidere in masa?

  39. “Nici macar o masa fara peste”
    …dar fara flota!

    Basescu isi asuma liniile programului…..

    Iago…. esti mic! … desuet! dezgustator!

  40. AM ajuns la limita,fratilor faceti-va bagajul si plecati afara cat aveti ocazie,eu unul asta voi face cred in cel mult o luna,imi iau talpasita plec la cersit nu stiu vad eu. Aici nu m-ai este de trait.SA-I ARDA FOCUL IADULUI PE AIA DE NE CONDUC MIZERIA ASTA DE TARA. TOT RESPECTUL D-LE CIUTACU.

  41. Da’ ce mănâncă acum!! Jos cu javra asta! Îl auziţi ce spune?

  42. Desi cred ca inteleg ce ati vrut sa ziceti cu Argentina juniors, va las un link catre un articol care, la vremea lui, m-a impresionat prin acuratete, atat sub aspectul continutului de idei cat si al prezentarii.

    Evident, nu e vorba de a asculta si partea cealalta, pentru ca nu FMI este subiectul discutie, ci de a face cunoscute “predictii” cvasi-sigure, asa cum e aceea ca totul devine cui daca dai un ciocan in mana unui copil de un an.

    Cu stima,

    Diana Usturoiu

  43. Guvernul n-a putut să ia măsuri contra crizei patru luni, fiindcă a fost dat jos de Opoziţie! Că după cele patru luni a luat! Ce atacă! Poate că e un semn de slăbiciune, şi ştie şi ce nu ştim noi, iar asta l-au sfătuit consilierii.

  44. hai cu update-ul! cred ca ai vazut declaratiile mamei Vrancioaia dupa ce Boc cel Mic a trecut portile palatului…
    1. in romanica asa ceva n-o sa se intample ever, dar vor sa-i vada odata plecati pe fustangii de la efemai
    2. ce l-o fi apucat?

  45. Chiar azi la emisiunea Antenei 3 la editia speciala in care se vorbea despre : Apocalipsa taxelor,s-a mentionat si despre salarul minim ca fiind de 650 Ron.De cand? Salarul minim in Romania e de 600 RON. Se vorbeste intr-una despre cat de rau se poate descurca un om(care mai are si familie) cu acest venit, dar nimeni nu spune ca un muncitor care este incadrat la 600 RON trebuie sa se descurce defapt cu suma de 468 RON pt.ca acesta este salarul lui net. Daca vor mai creste TVA-ul care automat va duce la cresterea tuturor , ce se va intampla cu acesti oameni? Sunt destui in aceasta situatie pt. ca angajatorii profita de criza si platesc la minim.Ce taxe vor mai inventa? Daca nu mai au idei le dau eu una la fel de BUNA ca toate solutiile lor anti-criza: sa ne monteze la toti niste aparate care sa ne masoare aerul pe care il respiram, cand nu vom mai putea plati ne taie aerul si au mai scapat de unul. Asa nu vor mai avea cheltuieli nici cu salariatii nici cu pensionarii. La cum gandeste guvernul nostru nu m-as mira sa aplice o astfel de masura!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.