Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Angel Di Maria. Aşa ceva nu (mai) există

Angel Di Maria. Aşa ceva nu (mai) există

Dacă puştiul din imaginile de mai jos nu ştie mai mult fotbal decât Messi, înseamnă că eu mă uit de pomană la meciuri de 35 de ani. A reuşit să mă ţină, după mulţi ani de zile, un meci întreg în faţa televizorului fără să mă ating de telecomandă şi fără să adorm. După părerea mea, poate gratuit extaziată, poate ignorantă, rămâne de văzut, aşa ceva nu mai există, la ora asta, în fotbalul mondial. E ca-n bancul cu olteanul şi girafa de la grădina zoologică. Nu-l ţine degeaba Maradona titular…

http://www.youtube.com/watch?v=0AAiZpbFzCg&NR=1

Comentarii

comentarii

Similar Posts

93 thoughts on “Angel Di Maria. Aşa ceva nu (mai) există

  1. Daca Angel di Maria va continua sa evolueze, el va ajunge cu siguranta unul dintre cei mai buni jucatori in lume. Are viteza, are cap, are dibacie si mai ales un suflet mare. Cred ca se negociaza transferul lui la Manchester United? Cine stie?Stiu doar ca se vor plati bani multi. Acest lucru se intampla cand ei vor genii.

  2. Gata! M-am hotarat.Merg pe ideea D-lui Ciutacu.Dupa multe comentarii, dupa multe compilatii citite, vazute cu Angel di Maria si Messi, am ajuns sa-l consider pe Angel mai bun jucator ca Messi.Am ajuns chiar sa-l iubesc pe acest ‘pustan’ nu numai pentru tehnicitatea lui ci pentru ca in momentul in care ii pronunt numele, automat asociez acest nume cu :Onoare, Inima, Pricepere. Bravo lui.

  3. Cu regret o spun, dar direct, fără ocolişuri: prea mulţi sunt şi-n ograda PSD-ului care mimează social-democraţia, grija faţă de cei mulţi… Cum să înainteze căruţa când unii-s * hăi * şi alţii * cea *, cum să ne implicăm dacă, de-avem dorinţa, îndrăzneala de-a pune umărul, de-a ne alătura luptei, suntem trataţi ca intruşi, neaveniţi, în plus în peisaj, etc… culmea, nu de către putere ci, de către * ai noştri *…

    * Dupa 1989 nu a invins poporul roman, asa cum ar fi meritat, ci grupurile de interese care viseaza o Europa fara Romania. *
    Niciunul din partide NU reuşeşte să mai convingă să mai adune românii… pentru că-n toate ogrăzile s-au aciuiat impostori care la o adică îşi unesc forţele,dau mână cu mână, aceleaşi ticăloşii unindu-i şi nicidecum în interesul poporului român.
    Un exemplu : azi,1 MAI 2010, unii protestează, alţii o ţin în alaiuri ale primăverii, petreceri, iar la centru raportează cu totul altceva… da, dezamăgesc, mint, NU sunt solidari cu milioanele de amărâţi ci * fraţi * cu unii tartori ai actualei puteri… despre acei * alţii* care doar mimează social-democraţia, dar… în zilele următoare.. !! ( cu exemple concrete ) Aceasta ca să audă Victor Ponta cine-i sunt * luptătorii * şi ca să ştie de ce stăm pe margine, fiind consideraţi în plus, incomozi, intruşi, neaveniţi, etc. de către cei ce se intitulează social-democraţi dar sunt aidoma * fraţilor * de la putere… Mătura ar fi o soluţie! Cu încă gunoaie-n bătătură,grădină, NU putem vorbi despre răsaduri de trandafiri, şi-o spun cu regret dar, în cunoştinţă!!..
    E de înţeles întrebarea românului onest, amărât : noi, ai cui suntem.. ??
    Sunt lideri ai PSD din teritoriu care NU au renunţat la paranghelii, la miştouri, la impostură, la teatru. Sunt lideri de sindicat care mimează misiunea pe care-o au , trădători. Sunt cameleoni peste tot! Criza se adânceşte… Criza de moralitate !
    Securistul de la Anvers, Băsescu Tr. îşi face bine mersi de cap, batjocorindu-ne împreună cu Famiglia PD-L şi aceasta ŞI pentru că, parte a * opoziţiei * colaborează cu ei! În teritoriu, puterea şi * opoziţia * convieţuieşte paşnic, doar sunt parteneri de… afaceri ! Iar noi, cei mulţi, ne-am săturat de minciună şi impostură! Speranţă, încredere mai avem în câţiva oameni, politicieni, prea puţini însă… Majoritatea sunt însă NU politicieni ci * politicieni *, păcălici, trădători, fraţi de Loje, impostori, ticăloşi cu care noi, amărâţii NU avem nimic în comun, nimic !
    * Clasa politică * actuală e buba!!

    http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/01/1mai-2010-un-protest-al-celor-multi/

    Ce să mai înţelegem, căci vedem concret zi de zi cine ne sunt * luptătorii *, * apărătorii *, de care PSD SE IMPUNE SĂ SE SCUTURE, altfel…

    Sibilla

  4. @Sibilla: Di Maria nu-i pesedist si nici nu mimeaza fotbalul 🙂

  5. Hai, ca se simte ca este sarbatoare muncitoreasca si cred ca este si campeneasca. Dar sper ca nu ideea gratarelor i-a indemnat ci un fotbal in iarba verde. Deh, multi copii si tati se gandesc sa devina peste noapte ‘pume’ la Campionatul Portocaliilor!

  6. In Spania somajul e 20%. Anglia e si ea in rahat. Asta inseamna cind distrugi IMM-urile si lasi marile banci si multinationalele sa isi faca jocurile politice. Multinationalele fratilor, nu sunt altceva decit niste institutii nenorocite precum erau mamutii comunismului. Ce imi place ca economistii lu’ peste prajit nu realizeaza treaba asta. IMM-urile sunt foarte competitive si trebuiesc distruse. Rase! Nu e asa tov. portocalii si alti simpatizanti ai mamutilor fie ei comunisti sau capitalisti? De altfel de aceia se si explica comertul pe care il faceau in trecut multinationalele din west cu mamutii comunisti din est. Se intelegeau bine pentru ca aveau aceleasi structuri.

  7. Specialistii, colegii, fanii opineaza ca Angel di Maria este un DIAMANT.”Este al naibii de iute”, este “puternic”. “Il depaseste pe Messi si va fi din ce in ce mai bun, chiar bun pentru Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United?!!”

  8. Iti multumesc! ar fi meritat sa se vorbeasca mai mult despre asta! Iti multumesc pentru ca ai ales sa-i pomenesti numele!

  9. sincer nu stiu daca acum e peste messi da clar e printre cei mai buni la momentul asta…amandoi sunt genul de jucatori care daca nu au 3 oameni in jurul lor o baga in ate! personal cred ca messi are un sut mai viclean…de maria e mai pe viteza! probabil in momentul cand va juca si ze maria la una din primele 10 echipe ne vom da seama!

  10. Mda, e tehnic, tehnica lui se apropie de cea a lui Ilie Balaci sau de a lui Marcel Raducanu. Ceea ce nu am vazut la el este inteligenta in joc a lui Dobrin. Vom vedea cum va creste. Ca veni vorba de Dobrin, ai mai prins sa-l vezi din tribuna? In 79 eram pe stadion, in Groapa, cand ne-a luat campionatul in ultimul minut. Toti din galeria noastra de la tribuna a II-a l-am aplaudat dupa meci, niciodata nu i-am purtat pica, era mare-mare, Dumnezeu sa-l odihneasca.

  11. Fanii lui Angel di Maria ii coboara pe marii jucatori de pe un piedestal, unde au ajuns pe merit spunand ca Beckham nu a fost rapid, nici Cantona; iar Giggs si Best nu au fost puternici, pe cand Angel le intruneste si aceste calitati.

  12. Junior Messi 10 a remarcat in 19 decembrie 2009 cu ocazia golului inscris de Angel in meciul cu AEK Athens ca era un gol fantastic. Dar ca trebuie Angel sa mai astepte cativa ani, sa mai evolueze. Dar ca , fara dubiu, are ceva special in el.

  13. @I.I: ai 11 comentarii din totalul celor 66. nu ti se par cam multe?

  14. In sfarsit m-ati bagat in seama!!!
    Am luat comentariul Dvs.scurt, drept compliment. Daca nu asta a fost intentia atunci ma complimentez singur ca la varsta mea am reusit sa scriu atatea comentarii.
    M-ati transformat subit in fan Angel di Maria. Nici noaptea nu mai am liniste. Stau cu ochii pe You Tube si invat spaniola, engleza.
    M-am bucurat ca ati abordat si alt subiect nu numai politica.
    Dupa comentariile celorlalti ceea ce am scris era binevenit.
    Va doresc o zi superba impreuna cu toti cei dragi ai Dvs. Al Dvs. cu respect.

  15. Sunt multi fotbalisti poate mai buni sau nu ca Messi!Ce e important este ca acest baiat ar trebuii sa joace la o echipa mare care sa ii poata oferi conditiile necesare 🙂 P.S : Nu in romania:))!

  16. Nu-i poate nega nimeni talentul extraordinar de care da dovada. Dar nu cred ca poate fi comparat cu Messi, deci este greu sa spui ca e mai bun decat el.

    Cei doi au stiluri diferite de joc, Messi se axeaza mai mult pe eficacitate, Di Maria prefera sa faca si spectacol. Messi cand nu are cui sa paseze, o da in spate, Di Maria probabil ar incerca un “artificiu”, care nu tot timpul se dovedeste util.

    In videoclipuri se alege doar ce este mai bun, faze reusite si goluri, dar are si momente cand greseste sau rateaza (vezi Benfica-Liverpool, cand a ratat vreo 5 ocazii uriase).

    Am putea face comparatia intre ei daca ar juca si el la o echipa ca Barcelona. Atunci ar avea si coechipieri pe masura si s-ar vedea valoarea adevarata. Oricum, nu cred ca va mai dura mult pana il va transfera o mare echipa.

  17. Iar, cu exemple minore, cauți să abați atenția romanilor de la problemele lor arzatoare: sarea, poșta, minerii și rusii! Nu puteai să găsești exemple mai mobilizatoare, din rândurile Partidului, care să-i mobilizeze și mai mult pe romani? Chiar nu ai auzit de Hoară, tânărul pornit din Gorj, numai cu talentul și pregătrea lui și lucrurile cele mai valoroase, carnetul de membru și devotamentul față de Partid, a ajuns în scurt timp director într-un minister, președinte și membru în multe C.A., vorbitor de neoprit la TV (până la recreația binemeritată dată de Partid) și care își face și studiile doctorale? Chiar nu te-au impresionat exemplele cele mai dragi românilor, tinerii de succesuri Udrea, Ritzi, Plăcintă, EBA, Syda și lista poate continua? Sigur că nu! Ca toți Tonomații (SIC!) aflați în slujba reacțiunii care vrea să ia sarea de la gura românilor, poșta pentru ca ei să nu mai poată comunica, pentru ca să poatâ aduce minerii și să dea țara rușilor (nu numai ALRO, RAFO și Câmpia Turzii), plătiți cu mulți euro de mogulime, vrei cu tot dinadinsul să induci în mintea românilor neîncrederea în Partid și în iubiții lui conducători. Te asigur ca încercările voastre sunt sortite eșecului! Mai mult, mereu, voi tonomații, faceți insinuări murdare referitoare la luminile aprinse noaptea târziu la Cotroceni. Nu vă imaginați nici o clipă că acolo se pregătește generația viitoare, că cel numit, pe bună dreptate, Profesorul vrea să fie sigur pe ce mâini lasă viitorul românilor atunci când îl vor lăsa puterile? Nu veți reuși, reacționarilor, să faceți nimic! Din ce în ce mai mulți reacționari sau din cei contaminați de ideile lor nefaste, tineri licențiați, medici, asistente medicale, profesori etc. părăsesc țara. Și bine fac! În felul acesta vom rămâne numai noi românii, cei pe care cadrele de nădejde ale Partidului ne numesc așa, numai noi cei 5 milioane! Atunci votul românilor va fi unanim! Vom avea asigurat, astfel, climatul de viață de care avem nevoie, după modelul Peron, Evita și Franco (pentru a-i face o bucurie și d-nei Tatoiu), tot ceea ce-și doresc românii și cum bine știu iubiții lui conducători. Nu vom mai avea spaimele de acum: sarea, poșta, minerii…. Trezește-te, Ciutacule, până nu e prea târziu! Nțiune, fii deșteaptă! Jos mogulimea reacționară care vrea să ia sarea poporului! Vom învinge!

  18. E trist pentru mine ca de cativa ani incoace nu mai savurez fotbalul la fel cum o faceam demult…

  19. @Sagittarius: ce-o cauta Hoara langa Di Maria?
    @I.I: ati inteles gresit. era o atentionare politicoasa, nu un compliment

  20. Ciutacu, ai inteles tu gresit. Cititorii sunt cei care iti fac cinstea de a te citi, nu invers. Firesc ar fi, prin urmare, sa le multumesti, nu sa ii ‘atentionezi’ daca iti trimit comentarii. Asta, desigur, intr-o lume normala, cu oameni binecrescuti.

    Ma poti scuti de un raspuns nepoliticos la observatia asta, n-o sa te mai deranjez curand pe site.

  21. Gresit: Hoara nu e langa Di Maria. Hoara e nicaieri, el este numai la putere, din pacate (pentru noi). Dar, aveti si dreptate: Di maria joaca fotbal (excelent) care totusi este un joc, Hoara se joaca cu noi, ceea ce nu este tocmai un joc. Hoara nu este Hoara ci oricare din reprezentantii de frunte ai Partidului Bocciu (de la Boc, nu de la altceva, Doamne fereste!), pe cand Di Maria este chiar DI MARIA.

  22. @7 ani de-acasa: nici n-o sa ai ONOAREA de a mai putea posta aici. sunt discretionar, dupa cum ma stii, extrem de discretionar. iar cine varsa pe covorul meu din casa nu mai trece de usa de la intrare. capisci?

  23. pacat de finala champions league. anticipez ca o sa fie una plictisitoare. bleah!”autobaza” inter vs decatlonistii de la bayern….naspa!

  24. Mai tata Victore ce “meserias”.Nu am vazut asa ceva si ai dreptate. Aoleu Borceo vinde tot ce ai si pe Becali si adu-l la Dinamo pe al mic.Nimeni nu face asa ceva cu mingea in regim de viteza.

  25. Mai 7 ani de acasa- ai un creier cit o nuca.Cititorii il citesc pe Victor Ciutacu fiindca are “valoare”,nu-i fac nici o cinste!Tu citesti asa de-an boulea,orice,numai sa-i faci cinste cuiva sau citesti pe cineva de valoare?

  26. Da, este mult mai bun decat Messi, in conditiile in care Messi are sustinerea unor coechipieri de talie mondiala iar DiMaria are coechipieri relativ rudimentari.
    In clasamentul personal all-time cel mai sus se situeaza Ronaldinho. Precum predecesorii sai Maradona si Pele, acesta practica cel mai pur fotbal. Sigur, exista si fotbalisti precum Beckham, Kaka, Cristiano Ronaldo, Ronaldo, cum a fost Alan Shearer si cum va fi Di Maria, dar acestia lasa senzatia ca au muncit mult pentru a ajunge sus, nu ca s-ar fi nascut cu mingea in suflet. Stima

  27. da in imaginile astea e mai bun ca messi sau Ronaldo.di maria e un jucator foarte bun dar nu are constanta in meci si de la meci la meci.el reuseste faze bune dar nu e capabil da schimbe cursul meciului de unu singur cum fac ronaldo si messi
    parerea mea ( bineinteles neavizata)

  28. Daca ti se pare mai talentat ca Mesii?! RAspunsul e DA. Te uiti degeaba la fotbal de 35 de ani! E diferenta ffffffffffffffffffffffffffoooooarte mare intre campionatele portugaliei si spaniei

  29. Salutare , pe langa faptul ca are foarte mult talent, pe Angel di Maria la facut celebru dorinta de acum 3 ani a lui Sir Alex Ferguson de al aduce la ManUtd … si gata …. Ferguson a vazut in el un al 2-lea Cristiano Ronaldo dar cred ca deja e prea tarziu …. la varsta asta si Ronaldo si Messsi erau ceva mai sus …. daca gresesc va rog sa ma corectati

  30. Se pare ca l-a luat Realul. Daca va avea antrenor bun va ajunge si asta vedeta. Din cauza lui Di maria am tinut cu Benfica contra lui Liverpool, a jucat senzational, cel putin in tur.

  31. Apuca-te de privit meciuri din NBA. Fiecare meci este un spectacol desavarsit, mai ales acum in perioada playoffurilor.

  32. Nu se compara cu messi inca, daca va fi serios se va compara, dar nu-l va intrece; ce-a facut messi in meciul cu arsenal din champions league e de neegalat (un exemplu doar)
    Messi va fi declarat in cativa ani cel mai bun jucator al tuturor timpurilor.

  33. a mai spun si unu’ inaintea mea. Hai sa il vedem intr-un campionat serios gen Premier Leque in care apararile sunt de nivel inalt. Asa in spania sau Portugalia numai daca te uiti cate goluri se dau pe etape te pufneste rasul

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.