Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Angel Di Maria. Aşa ceva nu (mai) există

Angel Di Maria. Aşa ceva nu (mai) există

Dacă puştiul din imaginile de mai jos nu ştie mai mult fotbal decât Messi, înseamnă că eu mă uit de pomană la meciuri de 35 de ani. A reuşit să mă ţină, după mulţi ani de zile, un meci întreg în faţa televizorului fără să mă ating de telecomandă şi fără să adorm. După părerea mea, poate gratuit extaziată, poate ignorantă, rămâne de văzut, aşa ceva nu mai există, la ora asta, în fotbalul mondial. E ca-n bancul cu olteanul şi girafa de la grădina zoologică. Nu-l ţine degeaba Maradona titular…

http://www.youtube.com/watch?v=0AAiZpbFzCg&NR=1

Comentarii

comentarii

Similar Posts

93 thoughts on “Angel Di Maria. Aşa ceva nu (mai) există

  1. Frate de cand vietuiesc in America asta nu prea ma mai uit la fotbal. Aici lucrez ziua, iar Champions League pica fix cand prasesc pe plantatia numita casino. Da’, acuma fara misto, Di Maria asta mi se pare fenomenal din cele doua clipuri de mai sus… Clar ma mai uit la el pe Youtube dupa ce postez.
    Ah mi s-a basit catelul sub nas, asa ca plec sa-l las afara.
    Pa
    P.S.: Marfa postu’. Extrem de uman Victore. O sa-mi iau niste seminte in onoarea fotbalului redescoperit.

  2. mda, chiar nu stiam de pustiul asta. e promitator, are ceva talent. oricum dupa umila mea parere cel mai talentat jucator din toate timpurile e ronaldinho, genial cu mingea dar l-au stricat si pe asta faima, viata de noapte si bautura 🙂

  3. Dap. Un mingicar ce poate deveni “the best”. Le…şi îşi….împleteşte picioarele 🙂

  4. Da…genial, asa ceva DAAAA….L-am dat ca si exemplu unor “cunoscatori” in ale fotbalului care nu reusesc,indiferent de varsta, sa vada dincolo de ceea ce ei numesc ideea de SUPORTER.Daca acest pusti va juca la Barcelona (presupunem…)sunt convins ca un “ultras” madrilean (sper totusi ca mai exista oameni sanatosi la cap…) nu va recunoaste nici in ruptu’ capului ca acesta este un adevarat talent… Si daca nici pustiu asta nu e talentat, le sugerez,umil si cu vocea plapanda, sa se reorienteze…
    Si, pe cale de consecinta directa, cu speranta ca acest blog este “frunzarit” si de catre asa-zisi jurnalisti sportivi,le sugerez sa nu mai uzeze atat de des de cuvinte gen “briliant”, “pustiu’ minune al…” “noul X” etc.,ca le-ar fi greu (daca nu imposibil…) sa ii mai denumeasca in vreun fel pe cei de genul lui Di Maria…”ca cam atat”.

  5. Mingea rotunda intotdeauna a fermecat mai ales pe baietei. Nici nu au iesit bine din scutece ca isi provocau tatii la ‘un meci de fotbal’ la iarba verde. Fascinatia primului gol li s-a intiparit in minte atat de adanc incat ar fi in stare sa-si petreaca ziua intreaga alergand dupa minge.
    Talent si munca! Nu asa ziceati? Ingredientele succesului!

  6. Bai frate… asa ceva nu am vazut de cand ma stiu. Asta nu jongleaza la antrenamente, asta face ce face in meciuri oficiale. Asa bucurie in jocul de fotbal nu am vazut vreodata. Pe de alta parte e ceva ciudat la articulatiile genunchilor. Nu stiu, dar sa finalizezi faza in felul ala… Nu ma extaziez sa spun ca e mai bun decat Messi, dar cred ca are multe in plus fata de Lionel: viteza, forta si, bucuria de a juca… Messi s-a europenizat.

  7. Până și io, care in 9 din 10 cazuri de meciuri de fotbal anuntate cu tam tam schimb canalul, imi dau seama că e ceva în neregulă cu toți ăia de-ncearcă să-l oprescă pe băiatul ăsta care-mi dă impresia că-și încurcă picioarele cu mingea.

    Intrasem însă pe blog ca să semnalez asta:

    ”Preşedinte al “Grupului de lucru interministerial pentru stabilirea unei strategii de încurajare a fabricării autovehiculului electric în România”, cum pompos a fost botezată comisia înfiinţată miercuri, a fost numit consilierul de stat, Dan Lazăr. Fost consilier la municipalitatea Cluj Napoca, Lazăr este economist şi, după cum a recunoscut în discuţia cu reporterul Gândul, nu ştie mai multe decât majoritatea şoferilor români despre automobilul electric. “Am început şi eu, azi, să caut mai multe informaţii despre subiect. Nu avem o viziune – la asta lucrăm. O să adun în jurul meu specialişti şi o să punem la un loc informaţii pe acest subiect”, spune Lazăr. Şeful comisiei a negat informaţia conform căreia Guvernul se gândeşte la o colaborare apropiată cu producătorii interni, în vederea promovării automobilului electric (colaborarea a fost sugerată chiar de ministrul Economiei, Adriean Videanu). “Proiectul este gândit pentru toţi producătorii de autoturisme”, afirmă Lazăr”

    Ca cercetător căruia i s-a tăiat toată (adică 100%) finanțarea pe 2010 după ce a primit 11% din aia pe 2009 nu pot fi decât super-încântat:
    S-A GĂSIT SOLUȚIA DE FURAT BANII DE PE POS Competitivitate: BORDURILE CU PRIZĂ ȘI REDRESOR!

  8. Aoleu, acum l-ai descoperit pe di Maria? Cam tarziu… :)) Vezi ca daca maine il descoperi pe Suarez de la Ajax, vreau sa fiu si eu nominalizat..

  9. Un talent in stare pura. Ai nostri? Niste oi ce alearga bezmetic pe bani multi. Antrenori? N-avem. Fotbal de calitate? Ha. Bine macar ca nu se mai televizeaza meciurile din liga I pe canalele nationale. Macar nu mai suferim.

  10. Privind aceste imagini, ma gandesc la cat de jos se afla fotbalul romanesc dupa “epoca” Hagi, Popescu si echipa lor.

  11. Victor, imi pare bine ca ai revenit, la prima dragoste, sper ca vara asta sa dezbatem impreuna spectacolul (sper ca va fi) din africa de sud. Tin sa iti aduc in atentie acest gol magnific, marcat de angel aunul acesta. http://www.youtube.com/watch?v=HFsDT6TTec4

    Cu prietenie si stima, Vladimir

  12. so .. :
    1) steaua l-ar cumpara , ca arata pe bine pe caseta, dar l-ar trimite la echipa a doua,sau sa se antreneze in parc , pentru ca e prea plin de fitze si nu stie cum sa se comporte la palat.
    2) si dinamo, din aceleasi motive, l-ar lua in probe, dar nu ar semna contractul fiindca pustiul asta nu accepta doar o cincime din contractul lui zicu, de exemplu.
    3) copos in mod cert l-ar imprumuta, dupa lungi negocieri, si l-ar inscrie direct in divizia onoare in echipa satelit, ca sa-l poata tine pe tusa un retur macar, pana isi iese omul din forma
    4) timisoara sigur nu l-ar cumpara, fiindca nenea iancu nu cumpara din astia care arata bine pe caseta, si in plus nu cred ca ‘stie sa vorbeste’ sarbeste.
    5) clujul l-ar cumpara pentru o vanzare ulterioara cu bun profit, daca nu numai daca pustiul va fi convocat in probe sau pregatire iarna/ vara de catre dinamo.

  13. Un exemplu în plus care demonstrează că,practicat cu talent si civilizat,sportul are puncte de tangentă cu arta.

  14. cum sa fie mai bun ca messi???
    pai messi joaca la barcelona si asta la benfica.
    barcelona a luat anul trecut 6 trofee cu messi in teren!!! (record)
    eram de acord cu tine daca ziceai k e mai de viitor. asa poate. poate in cativa ani ajunge mai mare decat messi dar sa nu ne i-a valul……..k deocamdata nu e mai bun decat messi.

  15. “Pustiul” are 22 ani!Gagicile lesina dupa el! Pai, cum nu? In 5 ani a devenit un adevarat VIP pe plan mondial din moment ce se spune despre el ca ‘ar putea fi inlocuitorul ideal al lui Cristian Ronaldo”
    Fara discutie este unul din cele mai mari talente ale momentului.

  16. @luci: am zis ca stie mai mult, nu ca-i mai bun. e o mare diferenta. asta mic joaca la Benfica si, probabil, din toamna, la Real.
    @duda: ce treaba are Roberta cu talentul?
    @Compromisuri: deja ii dribleaza-n Portugalia si in Europa League 🙂
    @Alexandru: il stiu mai demult pe Suarez, e sub Di Maria. pe care-l stiu (si pe el) de vreun an, da’ n-am avut timp sa-l urmaresc arent.

  17. Adicalea vrei sa zici ca printul sau bomba sexy sunt mai prejos ? ca nu inteleg…

  18. Dar nu am vazut asa ceva de ani buni, nici macar la un campionat mondial. Fantastic ce face!
    Acum doi ani am mers si eu la un meci cu Steaua, venisera in targ la noi sa joace si,tot entuziasmul meu s-a transformat in fas. Nu am avut ce vedea. Doar de auzit semintele vajaind pe la ureche, din toate directiile, ca ma simteam ca ciumata ca nu ma integrez in peisaj. Nici macar pe Lacatus,nu l-am vazut bine,se plictisea si el si casca, febletea mea de mic copil. Doar eram tunsi la fel, de asta ma strigau toti “Lacatusa”!

  19. pt.De Messi
    Mai copile, tu trebuia sa fii la ora asta la scoala, dar daca tot ai nimerit aici, afla ca cei din Madrid,ultrasi sau nu ai unei echipe, se numesc in dulcele grai romanesc madrileni.Da ma rog asa-i cand gandesti mestecand ciunga,sau poate iarba..Acuma,iti zic eu ca de la chibit la chibit,sambata asta dupa ce-o sa mature Villareal cu voi, parca va si aud cum o sa-l injurati vartos pe “Laporta”, iar pe jucatori o sa- facet mercenari..Da nu-i nimic..dati drumul la aspersoare si va racoriti.
    Coane Victor…Di Maria e arvunit deja…la anu’ joaca in Primera Division.Cat despre tinere talente cauta un video cu tanarul Canales de la Racing de Santander,arvunit si el de un club cu istorie si mai ales onoare.

  20. foarte tare sper sa stea la echipe mici sa se poata bucura de frumusestea fotbalului ca daca il cumpara vreun club mare deja ii pierdut,figuri,zdrente,masini chefuri interminabile si ar fi pacat pt ca ii chiar bun,se vede pe fata lui ca inca joaca de placere ca ii place ceea ce face,retarzii de la noi cand au 5000 pe luna deja is vedete,prostu ala de la steaua cu bomba lui se pune sa scuipe ziaristii,un taran prost incult

  21. Ok.

    M-a luat prin surprindere tonul postarii, suna de parca l-ai fi descoperit acum pe di Maria. In momentul in care Benfica cere 40 de milioane de euro doar ca sa poti discuta cu el un potential transfer, e clar ca omul nu a explodat acum. Sper sa il vedem la Mondial impreuna cu Messi, au colaborat excelent la Olimpiada.

    Pe Suarez nu l-am nominalizat din pricina tehnicii superioare, ca nu e extraordinar in privinta asta. Dar e genul de atacant de gura portii, simte golul ca niciun alt fotbalist din Europa, poate cu exceptia lui Villa. Sper ca se va transfera anul asta intr-un campionat mai puternic, o merita cu varf si indesat.

  22. Sa vorbim,coane Victor,si de alte chestii care (nu) mai exista, din alte sporturi.A auzit cineva, ca din atatia ziaristi de sport,plini de talente dealtfel, sa pomeneasca vreunul ceva despre un “oarecare” Alexandru Lacatus ?, “un tanar de 36 ani” care a castigat de curand titlul de campion european la box-categoria semigrea. Sau poate ca nu merita atata efort din moment ce Alexandru a castigat titlul pentru Spania,fiind cetatean spaniol,pentru ca (nu-i asa?) in tara natala nimeni nu-i profet.Nu suntem noi in stare sa transmitem un meci cu Bute…ce sa ne mai incurcam si cu “capsunarii”…

  23. Pt…”bocitor cinic cu puradel musulman de botezat”

    Stimabile…. exemplul a fost dat orientativ(ca observ ca te-ai cam “oparit”,probabil din cauza nick-ului)…si viceversa este perfect valabila (sau oricare alt exemplu vrei tu, sunt destule)…asta daca nu esti suficient de “odihnit” la minte sa vezi dincolo de cuvinte….cat despre iarba,iti sugerez sa rumegi in continuare….
    Cat despre scoala….ai nimerit gresit batrane!
    “ca cam atat”

  24. @Messi: mai usor cu jignirile, ca nu esti pe forumuri de suporteri
    @Alexandru: da, abia acum mi-am facut timp sa-l vad un meci intreg

  25. Iar am aflat de la ‘stiri” ca urmeaza sa “sfaraie gratarele”.
    La altceva nu le mai duce mintea pe “stiriste”?
    Ce poate fi mai tembel decat o familie de burtosi caznindu-se sa-si friga niste pulpe de pui congelate in mijlocul unui maidan?

  26. Ce l-a facut oare pe Angel di Maria asa o vedeta mare dintr-odata?Dincolo de talentul innascut de fotbalist, titular la nationala Argentinei in calitate de mijlocas stanga/dreapta el a dovedit o tehnicitate iesita din comun, are suturi puternice la colt scurt. Pai cum sa mai reziste saracii portari?

  27. Sir Victor…am dat un exemplu si am agitat spiritele…inclusiv pe al meu,SORRY…
    Nici macar nu sunt vreun “ultras”,ba dimpotriva !:)

    Peace to all!

  28. Victore, il vor cumpara Chelsea, s-a vorbit mult in Anglia iarna asta despre el, probabil 35-40 mil.

  29. pt.De Messi…
    Bine neicusorule, nu te duce la scoala, tara are nevoie de tinichigii si chelneri. Ai SI internetu’ la dispozitie,vorba cuiva, dai un click si afli lucruri utile, de exemplu, pe limba ta “ca cam” patrunjelu’ creste si singur pe langa garduri…Am inteles ca nu esti nici chibit, nici ultras, desigur ca te-au botezat Messi niste vecini,dupa ce-au vazut si ultimu’ episod, cel de-al 1205-lea, din Isaura.
    Vaya con Dios amiguito !

  30. Da, nimic de spus, talentat tipul. Insa are si zona de joc, campionatul portughez nefiind mare lucru; zic si eu ca cineva de mai sus ca, in fata unei aparari engleze sau italiene, nu cred ca ar mai zburda asa :)In ce priveste nationala mare, are doar 7 meciuri, e doar la inceputuri…

  31. Pot sa spun ca detest politica de a vinde, de a cumpara jucatori, chiar daca sunt constient ca acest fel de ‘targ’ este SI in avantajul jucatorilor, nu numai pentru manageri de cluburi. Jucatorii exceptionali aduc profit exceptional si progres pe plan tehnic.

  32. Angel di Maria, un extraordinar fotbalist, e si titular in nationala Argentinei. Nu cred insa ca poate fi comparat cu Messi, care la 22 ani are peste 120 de goluri marcate pentru Barcelona, majoritatea dintre ele absolut spectaculoase. Cert e ca Argentina are o echipa buna.

  33. Absolut GENIAL.Si cand te gandesti ca mai sunt unii care-i zic lui Mutu ” Briliant “. Maiculita….

  34. Nu este primul supertalent aparut in ultimii 50 de ani. Din pacate, in ultimii 15-20 de ani
    s-au vandut si cumparat jucatori pe preturi fara nicio legatura cu realitatea. Li s-au dat si salarii pe masura; majoritatea fiind foarte tineri n-au rezistat si… Exceptiile intaresc regula.
    DI MARIA vine dintr-o tara latina si joaca intr-o tara latina, care iubeste mingea, fantezia, jocul. Cand va da piept cu apararile anglo-saxone,care sunt renumite pentru duritate si distrugere va avea o problema.
    Pana atunci sa-i admiram jocul si sa speram ca nu-si va pierde capul…

  35. De foarte mult timp nu m-am mai uitat la un meci de fotbal. Cu ulimele ocazii cand m-am mai uitat (acum multi ani), m-am plictisit sau m-am enervat ingrozitor.
    Totusi, acest “pushtan” e chiar genial (tind sa cred ca va fi mai tare decat Pele)…
    Ii doresc o cariera lunga… sa poata se ne mai incante cat mai mult de acum incolo…

  36. hmmm…dupa ce ca are talent,mai si alearga..s-a nascut prea odihnit..exagereaza,da-l in ma-sa..

  37. Cum zicea Pele? Sa inscrie Messi 1000 de goluri si apoi sa fie comparat cu el. Asa si baiatu asta. E talentat, se vede, dar sa si inscrie mai des, nu doar sa dribleze. Sa-l vedem prin CL cum se descurca.

  38. Quizá vives por alla por Catalunya mamon,mira disculpa por lo que te dijé…la verdad es que, ya lo saves tu también, sabes como estamos las dos hinchadas, como compatriota me puedes caer simpatico pero como culé no.Venga olvidemoslo…
    Un saludo….Gracias al señor Ciutacu por aguantarnos.

  39. Victor, nu ai uitat ca te-ai ocupat si de sport la un moment dat. Angel di Maria este un mare fotbalist, nu la fel de valoros precum Messi, dar unul dintre marii jucatori ai lumii in momentul de fata. Deja marile cluburi stau cu dintii ranjiti, gata sa-l transfere

  40. De noaptea trecuta ma uit la clipurile facute cu Angel di Maria si ii savurez jocul dar si fundalul muzical. Secventa postata de D-l Ciutacu a fost de degustare, si nu cred ca exista vreun fan al fotbalului sa nu fi avut curiozitatea sa vada mai multe clipuri. Ceea ce am vazut pe Vorbe Grele era doar un exemplu, dar YouTube ni l-a prezentat pe acest ‘pustan’ in toate ipostazele. Singura concluzie, pe care o constatam cu regret este ca nu-l avem in Romania. Poate s-ar redresa situatie drastica din fotbalul romanesc.

  41. Da, il urmaresc de cateva luni pe Di Maria pentru ca mi se pare a fi un Cristiano Ronaldo in devenire. Nu poate fi comparat cu Messi deoarece stilul de a dribla a lui Angel este foarte apropriat de al lui Ronaldo. Se spune ca din vara ajunge la Real Madrid, desi ar fi mai bine pentru el sa mai stea macar 1 sezon al Benfica, unde ar creste mai bine. Ma bucur ca v-a atras atentia si cu siguranta, in 1-2 ani veti auzi de el ca fiind unul dintre cei importanti jucatori de pe Pamant.

  42. Baiatul e plin de maiestrie, corect, avem un viitor mare fotbalist. Avem, adica noi, iubitorii de fotbal, ca noi romanii nu mai avem de mult nimic! Si-n fotbal, desigur!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.