Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Am fost dobitoc. Mândruţă m-a luminat!

Similar Posts

102 thoughts on “Am fost dobitoc. Mândruţă m-a luminat!

  1. Ce ai mai Victore cu fata tatii?
    Si acum o intrebare rautacioasa;daca tot s-
    a dezincriminat incestul,oare ce-o face Zeus cu EBA?
    PS-Scuze de coment,am intrebat n-am dat cu parul.

  2. Un pamflet a lui Tanase:

    Subject:Cuplet al lui Tanase de acum peste 60 de ani de o actualitate descurajantă!!!

    “Si cu asta ce-am facut?”

    Ne-am trezit din hibernare
    Si-am strigat cit am putut:
    Sus Cutare! Jos Cutare!?
    Si cu asta ce-am facut?

    Am dorit, cu mic, cu mare,
    Si-am luptat, cum am stiut,
    S-avem noua guvernare?
    Si cu asta ce-am facut?

    Ca mai bine sa ne fie,
    Ne-a crescut salariul brut,
    Dar traim in saracie?
    Si cu asta ce-am facut?

    Ia coruptia amploare,
    Cum nicicind nu s-a vazut,
    Scoatem totul la vinzare?
    Si cu asta ce-am facut?

    Pentru-a cistiga o piine,
    Multi o iau de la-nceput,
    Ratacesc prin tari straine?
    Si cu asta ce-am facut?

    Traversam ani grei cu crize,
    Leul iar a decazut,
    Cresc intruna taxe-accize?
    Si cu asta ce-am facut?

    Totul este ca-nainte,
    De belele n-am trecut,
    Se trag sforile, se minte?
    Si cu asta ce-am facut?

    Se urzesc pe-ascuns vendete,
    Cum nicicind nu s-a vazut,
    Tara-i plina de vedete?
    Si cu asta ce-am facut?

    Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
    E sloganul cunoscut;
    Iarasi am votat ca prostii.
    Si cu asta ce-am facut?

  3. Nu stiu, dar nea Lucian mandruta are multe revelatii de la o vreme, ba elan, ba Eba, trebuia marius tuca sa-i dea una peste ceafa sau peste bot lui balbuta cand a fost la observator.

  4. Pot sa-ti spun de pe acum Victore ca urmatorul interviu la Cotroceni nu-l vei face tu.Ce-am vrut sa spun cu asta ? Exact,il va face Mandruta.E an electoral,an de grad zero si cartitele trebuie activate,daca nu acum atunci cand ?!

  5. e k tovarasii Elena & Nicolae Ceausescu. de mica,s-a dedicat activitatii revolutionare. practic,modelul asta n-a fost inventat de catre familia Basescu. daca mergem pe acelasi “trend”,putem sa ne gandim la Craciun… cand vor fi impuscati…peste cati ani? se pare ca nu invatam nimic din ororile trecutului revolutionar. uitam foarte repede.

  6. victore, sa stii ca mogulul vostru a pus de o intelegere cu zeus. pe tine, pe badea si pe gadea sa scoate la inaintare ca sa nu-si piarda antenele audienta si balbuta executa ordinele. pe langa salariu de la mogul, mai face si baiatul un ban gramada ca PR-ist pentru un elan incornorat sau pentru EBA(ragladina) mica. sa nu te mire daca maine-poimaine, apare si interviul cu tanti nutzi, turista numarul unu a romaniei

  7. referitor la interviurile comandate si mandruta …maruta … sunt sigir in lipsa bugetelor mari pentru publicitate a facut o gaura mare in bugetele tv si atunci s-a ajuns ca la OTV sa se plateasca interviurile si cina da banu vine la tv si face ce vrea … un fel de publicitate da “pe persoana fizica” … ce nu se intelege ??? plus ca faza cu fata mosului ““Tovarăşa Elena Ceauşescu, mama iubitoare, academician doctor inginer, eminent om politic şi savant de nume mondial”. o bag la OSIM daca nu e luata ca vad ca deja se copiaza si prinde la public … 🙂

  8. @rachelle: imi place sa sper ca te-nseli si ca nu se vinde chiar tot in .ro

  9. Din pacate se vinde chiar tot in Romania zilelor noastre. Maria-sa “banul” are din ce in ce mai multi adoratori.

  10. @Boby: nu mi-a cerut niciodata nimic. eu si Maria Coman am facut emisiune cu ea fara sa ne ceara nimeni asta. da’ nici n-am citit in privirea ei pe post ca vrea sa ne conduca.

  11. N-aş arunca cu porodici în Mândruţă (nu numa’ pentru că-s la preţ aproape cât un gram de aur!) face şi el ce fac toţi oamenii de televiziune: raiting (sau cum i s-o zice-n limba domnească!) Fără pitici porno, fără travestiţi, fără incestioşi, doar cu Fata lu’ Tata. A făcut? A făcut!
    Fiecare-şi are telespectatorii pe care şi-i merită. Probabil de acum, Mândruţă şi-a asigurat masa de fani pedelistă. Asta este regula mai nouă, faci (cum poţi!) un ban… cinstit, în an de criză. Că doară-i musai ca, măcar cei vizibili, să trăiască (şi mai) bine.

  12. Daca domnul Mandruta e corect fata de colegii sai si telespectatori sa spuna clar a trimis intrebarile domnisoarei Basescu inainte sau nu?????

  13. Este foarte ciudat si inexplicabil acest efect pe care il are familia Basescu asupra unor jurnalisti.In momentul in care le iau interviu sunt cuprinsi de un freamat, de un tremur si de o duiosie, pentru ca nu cumva sa-i deranjezi pe acesti nemernici, pentru ca asta sunt si el si fiica lui, niste nemernici.

  14. Buna Victore,
    revin in timp ce ma uit la Sinteza de pe Monitoring. Ca sa-ti dai seama de ce e regizat interviul cu Ai’ Mica, asculta cu atentie intrebarea lui Mandruta legata de masina de 50.000 euro. El zice cum ca masina costa 50.000 si ea raspunde ca masina nu a fost 100.000. Cine a precizat ceva de 100.000? Sa intelegem ca se uita seara la In gura presei ?
    Si da. La postarea precedenta, nu credeai ca orice se poate cumpara in tara asta. Te inseli. Si prietenul Mandruta se pare ca da factura…
    In consecinta, nu stiu daca e aranjamentele Intactului sau nu. Dar nu e singurul dintre “colegii” vostrii care-si incaseaza facturile de la dusman. Zi-le Tolo a fost deschizatorul de drumuri…
    La mai mare !

  15. @sukKaRIT : ce ne facem cu principiile morale? Cu respecul fata sine ? Credeam ca esti… (sinteti) unul dintre putinii care mai au principii! Am sesizat si ironia .Dar concluzia primului paragraf nu e ironie.

  16. Si tu si Mircea Badea sunteti doua voci sonore care critica cu un foarte mare realism actualul sistem politic. Tot ceea ce spuneti este foarte adevarat,insa ambele discursuri, desi sunt extrem de taioase, indeamna pana la urma la non combat, la resemnare mioritica, la greata.
    Cu alte cuvinte, ne aratati cat de neagra e realitatea, dar in acelasi timp ne spuneti ca niciodata nu se poate schimba nimic, ca trebuie sa acceptam realitatea asa cum e sau sa fugim undeva aiurea ca sa scapam de aici.
    Astfel incat, mi-e greu sa inteleg ce urmariti de fapt. Luptati impotriva acestui sistem, sau ne pregatiti sa-l acceptam?

  17. @SuKaRiT

    de acord cu tine.a facut rating dar a fost jenant. putea s-o … si anume abordeze altfel pe EBA, nu sa-i traga ditamai spalatura care, vorba lui ciutacu, ne-a facut pe toti sa boram.
    daca ideea a fost doar de a face rating, atunci balbuta a fost dobitoc pentru ca s-a expus asa, prin felul in care a incercat sa o scoata din rahatul in care top modela lu ta-su s-a bagat. din pacate, cred ca e vorba de ceva mult mai grav, si ciutacu spera sa nu am eu dreptate.

  18. Am putea totusi sa aflam ce ati citit in privirea ei?
    Asta pentru a avea si un alt punct de vedere in afara celui exprimat de Mandruta.

  19. aflai ca TRU si-a tras blog. victore, ghici de unde, ca sunt bun de o cinste! faptul ca scriiturile limbricului sunt patetice chiar nu mai conteaza…

  20. Esre rusinos ca i se face atat de multa publicitate acestei EBA, comparativ cu alte persoane foarte inteligente ca Daciana Sarbu, Cretu, Rovana Plumb,Renate Weber, Severin etc. Presa o va face europarlamentar pe EBa prin mediatizarea excesiva.

  21. Victore, eu te inteleg… uneori Mandruta e teribil de enervant, si nu ma intreba de ce. Cu EBA a gafat ca un plod de gradinita, si a incasat-o ca la carte. Fie-ti mila, nu-l mai pocni si tu:D
    De faza cu Elan, nu stiu ce sa zic, eu nu cunosc substrautrile de la voi din trust, decat foarte vag… Insa ceea ce nu se poate contesta, e faptul ca punctul de vedere al lui Elan era foarte asteptat in acel context, in care scrisoarea – emanata intr-un moment de maxima zdruncinare psihoafectiva si erotica a Mihaelei 😛 -, intorcea pe dos o tara intreaga.
    Cine a spus adevarul, nici nu mai conteaza. Ambii au trait 10 ani impreuna, dar mai important, sunt parintii unui copil care peste ani – si nu acum, asa cum acrediteaza “singura mama oficiala cu un copil in brate si cu altul in pat” – va pune mana pe niste reviste vechi. Trebuiau sa-si rezolve problema fara show national de kko, care se pare ca nici de pdeparte nu e incheiat, ci doar a luat o pauza de acumulare. :D…

    Hai gata, abia astept sa te vad iar sictirit si sictirind… Ai devenit un condiment indispensabil in ciorba asta care tinde ori sa devina o zeama insipida, ori o mare cufureala nationala, iertata fie-mi expresia. Ca si Badea, ca si Gadea, Stan & Co.

    Am impresia ca la lenea mea, ti-am scris cam prea mult azi…

    Si “Hai Sinaia!” ;):)

  22. @Alina
    nu presa o va face europarlamentar, ci ta-su cu ajutorul unora ca mandruta

  23. @popescul: Deschizatorul de drumuri pentru vopsirea oii din alb in negru a fost Tolontan. Dar se pare ca incep sa apara si urmasii lui in trust.

  24. a, da, si sa nu uit…

    ambele interviuri au fost regizate, se vede asta de la o posta… si atunci de ce sa mai reprosam Mihaelei ca si ea agreaza asemenea interviuri, cu intrebari dinainte, si raspunsuri atent elaborate, emise numai prin mail…

    pai se duce naibii jurnalismul cu asemenea interviuri “perfecte”… unde e spontaneitatea, care da savoare lor? dar mai ales, unde e profesionalismul lui Mandruta, care nici asa nu a fost in stare sa ascunda preliminarele dinaintea inregistrarii…

    da’ gata, am zis ca tac, altfel scriu pana maine si mai am treaba.

  25. Prea multa atentie acorda media acestui subiect.A inceput campania electorala? Sau ii faceti reclama gratuita d-rei? Sa inteleg ca “Antenele” una zic si alta fac?

  26. Vine vara si balbutza iar se da pe bicicleta la vale pe autostrada soarelui. Aia mica o sa filmeze “Mi s-a pus pata pe tine 2” (pe portiunea asfaltata). E bine sa conduci preventiv.

  27. hai ca m-am enervat, mi-am mai amintit ceva, scurt de tot:

    O BILA NEAGRA LUI BRANCU,

    fiindca tot mi-o sterge de pe blogul lui (altul “perfect”, unde nu-si au loc opiniile contra).

    Stie el de ce. Cred ca si voi stiti.

    Pe scurt,
    pupincurismul si infantilismul cu aere de savant nu prea au legatura cu jurnalismul de monden.

  28. Rachelle,
    În mod cert Mircea şi Victor nu suportă să fie manipulaţi. Oricum, dacă n-ar fi ei, eu n-aş deschide televizorul cu lunile. Dar, pentru că veni vorba, nu eşti de acord că televiziunile, fără ei, ar fi doar nişte fleoarţe, nişte ţoape cu poalele ridicate? Ce altceva, în afara vulgarului, trivialului, exhibiţiei cărnii, mai promovează, in corpore, televiziunile?
    Dincolo de asta, neamul nostru mai are şi alte interese, în afara magdelor, plugarelor, brăilencelor?

  29. Victor,nu cumva trusul se,,portocaliceste”sau se caliceste la niscaiva arginti si tu,Badea,Gadea,Stan,Tudor,Cristoiu,Tuca sunteti ultimii care aflati?:-)

  30. HAPAX, hai sa fim seriosi…

    daca n-ar fi ei, n-ai mai iesi de pe OTV. 😉
    :))

  31. Mandruta a aruncat in derizoriu o discutie despre candidatura in PE, si nu a avut nici macar o intrebare serioasa legata de tematica europarlamentarelor!
    Ursu si Hurezeanu sunt foarte tari comparativ cu Mandruta! Ma uit cu uimire cum familia Basescu-i transforma pe unii jurnalistii,cu voia acestora, in niste papagali lipsiti de demnitate! Toti astia care se prezinta ei drept mari oameni de presa, cand intra in discutii cu familia Basescu se transforma in presuri!!

  32. tot aseara, Pacatosul (nu mi-e deloc nesuferit, dimpotriva!) a avut un show cu invitate de exceptie.

    Care au luat (s-o spunem inca o data:) CU SUCCES locul boschetarelor cu care ne-a obisnuit (situatii in care doar Mircea M. Stoian mai salveaza ceva-ceva :P).

    Semn ca se poate…

  33. Si eu m-am gandit la fel ca si @rachelle(la 1:13 pm).
    Daca mogulu pentru audienta va tine pe voi(mircea, gadea, stan, toata gasca) si din cand in cand mai presteaza cate un serviciu?!
    Atunci chiar ca iti vine sa nu te mai uiti.
    La un curs in facultate ne povestea un prof cum se faceau blaturile la fotbal pe vremea ailalta. In tinerete a fost arbitru si la un meci de divizia B baietii se intelesesera dar ca sa fie totul cat mai credibil se faultau si se scuipau pe teren ca sa nu ii injure lumea.
    Ajutorul dat lui Nicusor la faza asta mi se pare evident.
    Te uiti la unii ca nu reactioneaza la nici un fel de argument. La fel era si cazu lu TRU. Si te gandesti ba astia sunt prosti sau m-am dilit eu. Afli apoi dupa niste ani ca baietii erau pe statul de plata al cuiva si nu acceptau nici un argument pt ca altfel nu mai primeau tainu'(ca sa il citez pe clasicu care a facut celebru cuvantul).

  34. @HAPAX

    absolut de acord cu tine. ei nu sunt si nu vor fi manipulati. ei sunt lasati sa-si faca numerele pentru ca aduc audienta, in timp ce mandruta si altii ca el sunt scosi la inaintare pentru aranjamente de culise.
    adica sunt pioni pe care mogulul ii va sacrifica imediat ce va simti ca lucrurile capata o intorsatura naspa pentru afacerea lui.
    gadea, badea, stan, ciutacu, sunt in acest moment pe post de paratraznete pentru starea de spirit exploziva pe care o ai tu si altii ca tine.
    nu uita ca vin alegerile si e important in ce parte inclina balanta antenele. acum se negociaza sumele.
    nemernicia astora care ne guverneaza impreuna cu odraslele lor a atins cote paroxistice. mogulul simte si el si a lasat cainii slobozi in timp ce cu alde mandruta face demonstratii de bunavointa. nu e greu de priceput care e lucratura.

  35. victor, scuza-ma ca am pus virgula intre numele tau si predicat. am vrut sa-l adaug si pe radu tudor dar, nu stiu de ce, m-am razgandit imediat dupa virgula si m-am mai scos-o 🙂

  36. De ce sa il aperi pe Mandruta?, ok iti e coleg de trust, dar asta nu inseamna ca tre sa acoperi faptul ca a facut un interviu de 2 bani.

  37. Revoltat mi-e neuronul
    Cand ii vad, cand ii ascult,
    Pe cei care tin isonul,
    Basescianului, nou cult.

    In pamflet ii tot versific,
    Caci asa pot sa-mi exprim
    Scarba gandului politic,
    Otravit de-al lor venin.

    Biciuind conceptii proaste,
    Intr-o specie literara,
    Ii trezim idei nefaste
    Presedintelui de tara.

    Vrea sa lupte cu pamfletul,
    Sa-l astupe cu noroi,
    Ignorand practic poetul,
    Ignorandu-ne pe noi.

  38. @Mihaela
    @rachelle
    Nici să nu vă gândiţi, da?! 😉 Am dat prea mult pe porodica asta ca s-o arunc chiar în fiteşcine, zău… Ehei, dacă-mi făcea aşa ceva un Victor Ciutacu, un CTP, un Ion Cristoiu, o Gabriela Vrânceanu-Firea ori un Mircea Badea, nu mă dam înapoi s-o azvârl. 😛

  39. Si eu sper din suflet sa nu aiba rachelle dreptate. Doamne fereste! Ceva mai jenant si , mai ales REVOLTATOR, eu nu-mi amintesc sa fi vazut si auzit in ultimii 20 de ani. Si nici inainte nu ieseau asa la rampa copiii Ceausescu. Nici macar Nicu. Pe Basescu Elena ma abtin s-o caracterizez. E mai bine pentru nervii mei.
    Inca o data, incerc sa vad doar jumatatea plina a paharului, anume impartirea voturilor pedelistilor. Si urmaresc , poate voi pricepe ceea ce s-a intamplat aseara la Observator.
    P.S. L-ati ascultat vorbind pe viitorul presedinte al Romaniei, Crin Antonescu? Eu doar partial, sper sa gasesc pe undeva tot discursul. Trebuie sa-l gasesc! A fost ALTCEVA. Se poate si ALTFEL in tara asta. Oare dau dovada de naivitate? Si inca ceva: AntonESCU…poate e un semn.

  40. Mandruta vine de la mandrie. Dar, stiu cazuri in care mandruta si-a zis ”mai bine ma-mpiedic”!

  41. Dl Mandrutza = criza varstei de mijloc sau se pregateste sa vrea sa ne conduca ? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.