Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Aici sunt banii dumneavoastră: la Udrea

Aici sunt banii dumneavoastră: la Udrea

Cheltuiți de Ministerul Turismului pentru imaginea politică privată a Elenei Udrea. Restu-i poveste oranj; și mitocănie de geambaș de hectare-n Parcul Herăstrău.

Ridzi bagă curând o urmărire penală. Hai, Elena, că se poate! Tu ești mai fraieră?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

73 thoughts on “Aici sunt banii dumneavoastră: la Udrea

  1. Ciutacule,

    Cica Daniel Moral da drumul la ancheta. Are legatura cu raportul pe JAI ? (s-a trezit) ..Ce zici de un poll aici: “Merge Ridzi la Hotel “Dinamo” ?

    Fiara.

  2. “Unui lucru fără cale,cale dându-i, alte lucruri fără cale-i vor urma…”
    —————————————–

    Unui “gândac”

    După ce fu recent la umblătoare,
    Se căţără pe masa cu mâncare.
    -Amice, zău, de nu-i cu supărare,
    Măcar spăla’te-ai pe picioare ?

  3. buna dimineata, ati fost GENIAL aseara, offfffffff ma bucur ca sunt si exsta oameni ca d-stra…PS ati aratat bestial…

  4. Pare că E.Udrea este mai risipitoare decât M.Ridzi. Sau doar pentru că M.Ridzi nu a apucat încă.
    Până când cineva nu-i va pune dop şi Elenei Udrea, nu se va opri din risipă şi nici din înavuţire.

  5. ‘Ministereasa de bani gata’, care face ‘extravagante’, cumparandu-si aparitiile televizate radiaza de fericire.Splendid!De ce am invidia-o? Cine poate oase roade! Numai ca, nu trebuie sa uitam un ‘mic amanunt’, ca isi satisface aceasta nevoie stringenta, nu pe banii mosteniti de la parinti, CI PE BANI PUBLICI!,alocati din bugetul de stat, cu generozitate, de Guvernul ‘Basescu’! Mai puteti sustine ca ‘banii nu aduc fericirea?’.

  6. Mie mi-a placut replica baschetbalistei generale.

    Da’ ce, io sunt posta sa transmit o cerere fara sa o citesc, analizez? O sa o trimit la timpul potrivit!

    Intrebarea-i: cine i-o potrivi ceasul?!

  7. Aseara la Realitatea D-na procuror general a spus un lucru incredibil:
    – nu am parghiile necesare pentru a controla si sanctiona procurorii.
    1 daca nu are parghiile necesare atunci cine le are (Basescu), inclin sa cred ca asa este;
    2 pentu ce primeste salariu daca nu are parghii, doar de ochii UE care vede justitia ca fiind independenta;
    3 de ce nu a cerut parghiile de care are nevoie printr-o demascare a marseviilor politicului chear la UE daca in tara nu o asculta nimeni.
    Simplu pentru este mai bine sa iei leafa fara sa faci nimic.

  8. NU cred ca exista “politicieni cinstiti” nicaieri in lume in nici un sistem de guvernare,niciodata nu au existat.ma intreb oare cand o sa realizeze “homo sapiens sapiens” ca nu are nevoie de cineva care sa ii spuna ce sa gandeasca,ce sa faca,ce sa creada si cum sa isi traiasca viata.nu cred ca avem nevoie de cineva care sa ne conduca,nu avem nevoie de banii lor fara valoare,au valoare doar pentru ca ne-au prostit sa credem in ei.si pana la urma EI= NOI..noi i-am inventat pt ca dormim in picioare

  9. Foarte discret DNA-ul cand are “clienti” portocalii(si din anturajul lui Basescu). Mi-ar fi placut ca cineva sa-l intrebe aseara pe Morar de ce nu a “beneficiat” si Ridzi de circul mediatic de care a avut parte de atatea ori Adrian Nastase cand era chemat la DNA pentru audieri.
    In privinta monitorizarii media , nu stiu cine a facut-o , dar nu dau doi bani pe ea de vreme ce nu apare acolo si B1TV (cu cel putin 10%).

  10. E clar! Cu trustul Intact nu are deocamdata niciun aranjament 🙂
    Totusi, cum am putea-o opri sa ne toace banii?

  11. Par ca in calcul privind aparita de la protv a intrat si emisiunea lui Maruta ?

  12. @alexM: sunt doar aparitiile la stiri, in intervalul care conteaza.
    @dulcesa: ba are! in monitorizare apar atat A1, cat si A3…
    @Bubulea: nu era interes de mediatizat prezenta 🙂 platile se pot face si informal, nu doar pe contract direct. ce jurnale de stiri produce B1?
    @FuXi: procedural are dreptate 🙂 o sa-i dea drumul, parerea mea…

  13. @Victor
    Este neindoios ca-i va drumul. Procedura administrativa ii da voie sa o lungeasca un pic. Procedura Cotrocenista ii impune si dicteaza “momentul oportun”.

    Pariez ca DNA-ul va cere urmarirea pentru infractiuni cu pedepse mai blande decat cele indicate de comisia parlamentara. Care cerere se va vota in parlament? A DNA-ului? A Comisiei? Un mix elaborat de Comisia Juridica? … Sa vezi scandal!

  14. Victor, facem pariu că atâta timp cât e băse jupân n-o să reuşească nimeni să clintească un fir de păr de pe capul lui udrea, indiferent ce-ar face?
    Şi ştii de ce? pentru că, deşi nu pare în stare de aşa ceva, băse chiar o iubeşte orbeşte. Fiecare bărbat are în viaţă o femeie căreia nu-i poate refuza nimic. Şi pentru băse aia e udrea.
    udrea e al doilea om în stat sau poate chiar primul, nu poate fi mişcată aşa uşor ca ritzi. Cine dracu e ritzi, în fond şi la urma urmei?
    udrea nu e o toană de moment, nu e un aliat oarecare, e perechea lui perfectă şi nimeni n-o s-o poată clinti decât odată cu el.
    Până atunci puteţi să aduceţi voi tone de dovezi şi nu veţi reuşi.

  15. @Victor Ciutacu: “ce jurnale de stiri produce B1?”
    Mi-e cam rusine , dar recunosc ca ma uit destul de des la B1TV (probabil ca simt nevoia de a-mi alimenta sila fata de Basescu) si am vazut cum Udrea a fost consistent mediatizata (100% pozitiv) la emisiunea matinala si “6 Vine presa” (care contin calupuri de stiri). Basca jurnalul de stiri de ora 12.

  16. Sunt incantat ca ati reusit sa produceti un raport de monitorizare a stirilor. Insa, ma tem ca nu ati stors toate informatiile din datele astea. Aparitiile in buletinele de stiri se coreleaza cu banii dati posturilor pana acum? Daca se coreleaza, trebuie sa includeti asta intr-un grafic. (Poate ca te-ai indepartat prea mult de profesiunea ta de baza, ingineria, Victore :P) Din ce ati prezentat voi se evidentiaza net serviciile prestate de catre Realitatea. Asta e tot?

  17. Sunt curios cat a studiat Procurorul General dosarul Nastase inainte de a cere Camerei Deputatilor inceperea urmaririi penale? Odata ce poate aflati asta, comparam cu cat o sa stea dosarul Ritzi la Parchetul Generel.

  18. Ridzi n-o sa mearga la nici un hotel Dinamo! Cel putin cat va mai fi Zeus presedinte.
    Ii va incepe urmarirea penala si cu timpul lumea va uita.
    Magariile portocalii trebuiesc scoase la iveala permanent de catre jurnalisti, deoarece sunt foarte multe de dat in vileag.
    Pe cand faradelegile clanului Basescu?!

  19. Ciutacule,

    Tu ti-ai da foc singur la laptop ca sa iti cresti audienta ?

    Fiara.

  20. Aseara am urmarit emisiunea lui Badea de pe Antena 3. Recunosc faptul ca urmaresc aceasta emisiune destul de des cu un real interes, in primul rand datorita atitudinii incisive a realizatorului si nu in ultimul rand datorita pozitionarii realiste a acestuia in fata evenimentelor romanesti.

    Uneori totusi exagereaza, voit sau instictual, ocazie cu care, mie cel putin, imi creaza un disconfort. Cu toate acestea nu il critic pentru ca, la acest moment, este una dintre putinele voci romanesti care exprima constiinta.

  21. E admirabil că s-a spart buboiul, dar ţara asta vrea să îi vadă pe nenorociţii ăştia după gratii. Acela este punctul terminus.

    Vă admir, domnule Victor.

    O zi bună.

  22. Pariu ca amandoua vor primi cu doua saptaani inainte de alegeri un mare NUP, datorita actelor depuse la dosar. Iar, marinarul va iesi invingator (Doamne sper ca NU), ca a pus oameni onesti si corecti in functii .

  23. da victor este normal ca va beneficia de legi mai blande dar sa stii ca asa este in toate tarile democratice astia nu fac …parnae…dar oricum prin demersurile care le faceti voi si prin demisiile care au inceput sa apara este un pas mare spre normalitate

  24. Solutia cred ca este sa schimbam canalul pe OTV. Se pare ca acesta este singurul canal in care nici macar reclama portocalie nu poate rezista datorita miresmelor mirobolante…

  25. degeaba isi face ea promovare pentru ca in romania sunt hoteluri cu piscina la care trebuie sa platesti intrare chiar daca esti cazat acolo, asa ca nu-i de mirare ca nu avem turisti

  26. In toata Mass-Media ROMANEASCA de aici si de peste hotare nu exista o pozitie neutra cum se afirma. Nici Ciutacu sau Badea nu-s neutri. Neutralitatea exista numai in cazul Elvetiei dar si acolo este poate discutabila in domeniul Bancar.Cotidianul scrie: Administratia Prezidentiala aloca 20 miliarede de lei vechi pentru un sistem de irigatii ( oare acolo este campia Baraganului ?? ) la Palatul Cotroceni. Ce inseamna 34000 Eu??? Nimic..!!! Pe cind procesele pirdute de statul Roman din 2007 sant de 17 milioane de euro adica 102 milioane de lei noi ( faceti singuri carculul in lei vechi ).Acolo se duc bani contribuabililor in Romania.Iar asta se intampla nu din cauza guvernarii actuale ci a inceput pe timpul guvernarii Iliescu. Avem si noi in Bucuresti doua mari plate si uni se strofoca ca se aloca bani pentru intretinerea lor. Cum ar fi ajuns Luvru daca francezii nu ar fi alocat fonduri de intretinere ? Este numai un exemplu.Daca cineva locueste intr-o casa veche sa spunem si nu o intretine ajunge in catva ani o ruina…
    Nu demult unul Foxi imi reprosa ca eu as linge pe cineva ( o expresie de mahala ) nu am obiceiul acesta si sant un om categoric.Poate acest Foxi linge in stanga si in dreapta. Daca in aceste bloguri incerci sa fi obiectiv judecand si o parte si alta esti sigur acuza de partinire a adversarului.As intreba pe acest Foxi si pe altii ca el cati ani au avut in 1989 ??? Daca au fost peste 20 de ani inseamna ca nici pana acum nu au inteles nimic si de aceea Tarisoara asta v-a merge din rau in mai rau.

  27. Auzi Victoras Tata dar nu sant si BANII tai ??? De ce spui UITEEE UNDEEE sant BANIII VOSTRIII!!! Ar trebui facuta o Manea pe titlul asta….
    Vistoras as dosi sa comentezi si articolul din Cotidianul referitor la fondurile alocate pentru palatul Cotropceni.Mama, mama ce ati fi latrat si muscat daca ar fi fost retrocedat regelui. Dar obiectiv si serios.Stiu ca o sa vina Badea cu sacul lui de comentarii mai mult sau mai putin neutre….

  28. Apropo de aparitii … am fost uimit cat de multe aparitii are Udrea si pe acest blog. Comentariile sunt corecte dar este incorect ca Antena 1 sa i-a bani de la minister pentru reclama iar apoi sa-l critice pentru ca isi face reclama pe bani publici. Deci domnule Ciutacu …

  29. In toata naivitatea mea,sustinuta partial si de o doza de optimism,am impresia ca momentul “Udrea” va fi un moment de cotitura in evolutia justitiei din Romania.Pentru ca Ridzi a fost un pistol cu apa,in timp ce tanti asta a tintit mult mai sus.Poate e un pas bun,evident,in cazul in care o sa aiba si finalitate,deocamdata e doar putina agitatie mediatica.Oricat as evita o remarca personala si evident subiectiva,nu pot sa nu`mi declansez un sentiment de profunda antipatie fata de personajul in cauza ( Udrea ).De cand invadeaza televizoarele,nu`mi pot reprima greatza si dezgustul fata de
    Sper din tot sufletul sa aiba si o finalitate demersul acesta.Ar fi prima victorie cuantificabila dupa atata amar de ani…sau poate raman eu tot naiv…

  30. Legat de anuntul cu ancheatrea lui ritzi de aseara: e clar ca basketbalista trage de timp in cazul ritzi-pitzi, ca sa nu isi supere stapanul. O intrebare: de ce sunt anuuntate zeci de tv la DNA doar cind e anchetat nastase & psd si rotzi-pitzi-hotzi a frost adusa pe shest? asta e justitia noastra impartiala!!!hahahahahaha – Co9ncluzie: slabe sperante ca udrea sa fie deranjata in acest an- se va tergiversa totul- Punem pariu ?

  31. Udrea nu va urca niciodata treptele de la DNA.
    Imaginea ei este DIRECT asociata cu a lui Basescu, spre deosebire de Ridzi, care nu avea nici notorietatea lui Udrea si nici antecedentele ei.

  32. D-le Ciutacu,

    Auziti ce zice madame Udrea-ca unii ies din istorie ,dar altii intra!Pai in ce istorie crede ea ca intra?!Sigur in cea negativa,nepotrivita pentru neamul nostru.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  33. uDREA trebuia bagata-n carti odata cu rITZI, ca sa nu aiba timp sa-si aranjeze actele.
    Acum e cam tarziu dar nu imposibil de aruncat pe centura politicii din Romania.
    Nu este exclus ca Basexcu sa o sacrifice si pe blonda inainte de campania electorala.Asta nu are scrupule.
    Daca pica si papadia uDREA dau 12 sticle de whisky.A doua zi sint la usa redactiei cu promisiunea.Zic a doua zi ,ca-s cam departe de voi,la vre-o 500km.

  34. udrea e o coarda, nu i se va intampla nimic ( a furat basescu flota , da case si terenuri la rude , in general face ce vrea ). rechini mari ( indiferent de partid ) dorm linistiti ( ei sunt lupii paznici la oi )

  35. O sa auzim de ancehta DNA in cazul Ritzi asa cum am auzit si in cazul Remes, adica nimic. DNA a trimis in instanta peste 400 de dosare dar nici unul nu a fost validat de instanta. Deci…

    P.S. Victor, am ratat emisiunea de pe Realitatea TV unde ai fost invitat. E inregistrata undeva ?

  36. Cand cu Remes si carnatii ce mai discutam, vuiam si noi, si voi,presarii…si s-a intamplat ceva? Nastase cu matusa Tamara si termopanele, Miki Spaga si-a schimbat numele ca Penes, proiectul Dracula al lui Spagaton..s.c.l. Ridzi va intra pe o usa si va iesi pe alta, poporul uita, ca doar vine campania. Iar Udrea,ca Ecaterina Teodoroiu:”la mine nu puteti ajunge decat peste cadavrul lui Basse…” Si Base este ferches si sanatos tun,bogat si curat in dosarul “Flota”,tata fericit a doua fiice geniale care pot edita fraze intregi si au vanzari anterioare, etc,etc

  37. cam multe aparitii:P
    nu stiu daca ati observat dar fomeile tin prima pagina : Ridzi,EBA,Udrea,etc.Masculii e cuminti:P
    sanatate…

  38. Nu trebuie neparat sa apara acest post (contine link).
    Totusi, Victor, oare ce le spunea ghidul turistilor japonezi care treceau ieri pe aceeasi strada cu mine.
    Le-a aratat Bucurestiul vechi sau i-a rugat sa se fereasca pentru ca: “atentie, cade tencuiala!”
    Stiati ca in Barcelona, proprietarii caselor de la strada sunt obligati prin lege sa-si renoveze fatadele odata la cativa ani?
    —————–
    Pot face reclama Romaniei cu poza asta?
    Am steag, am Capsa hotel de 5* si cafenea, am “casa veche”, am “Cineva iti asteapta fiecare cuvant”(ca acum e liber la inregistrari, cica).

  39. Ce am inteles eu din conferinta de presa a lui Basescu.

    Bla, bla, nastase geoana dabuleni tariceanu …
    Orice, numai de Udrea nu as vrea sa va mai preocupati … Si va ordon sa uitati ca Ridzi si Udrea sunt prietenele intime ale EBEI si poate si ale mele!

    Turcan chiar a simtit nevoia sa ii certe pe aia de la Realitatea ca nu-i inteleg ordinul!!!!!

    Se apropie finalul piesei: Un elicopter! Dau si tot PD-Lul pentru un Elicopter!!!!!!

  40. P.S.: fotografiile sunt “free of copyright”. Puteti sa le luati si sa faceti orice cu ele. Printatile si faceti-le sul pentru a le da in cap cu el celor raspunzatori de mizeriile astea. 😐

  41. Breeeee, si-a dat demisia Cristoiu de la Jurnalul?! E oficial . Si-a pirdut mintile! Acu’ vrea sa demonstreze ca fara el vor scadea vinzarile , se va prabusi Jurnalul. Apocaliptic!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.