Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Adriene, cu toată sinceritatea, eşti ridicol

Adriene, cu toată sinceritatea, eşti ridicol

Mai tânărul rozaliu al galeriei politice româneşti de supravieţuitori s-a urzicat că Realitatea face rating pe vacanţele lui de nabab. Aşa că a reclamat eoliana la CNA şi ăia s-au executat şi ei cât au putut, preţ de-o somaţie, că bătea dracului la ochi să-i amendeze că au pus tablele şi zarurile Adrieanului în LCD. Cu precizarea că mă doare la başkeţi cu cine-şi petrece concediile fiul cel mai faimos al comunei Crevenicu şi cât costă dezmăţul, o să-ncerc să-i explic altădată logicului politician şi om de afaceri de ce subiectul, fie şi reîncălzit după trei ani, e de interes public.

Comandante, dacă între timp nu ţi-ai pierdut de tot simţul umorului, deschide şi ochii (pe lângă pungă), citeşte şi notează, pe puncte. Faptul că eşti prieten cu Dan Drăgoi şi încingeţi o tablă şi-un şpriţ pe Croazetă nu e o crimă. Şi mie mi s-a întâmplat în viaţa asta (mai puţin Croazeta) şi nu m-au acuzat procurorii de subminare a economiei naţionale. Cum îl acuza, spre exemplu, Traian Băsescu pe vremea relaţiei comerciale de succes şi comision Sidex Galaţi-Balli Group Plc. Dar faptul că-l târăşti după tine din primărie până-n funcţia de secretar de stat la Finanţe (cel mai bine retribuit) pe Bogdan Drăgoi, fiul lui Dan, te pune pe tine într-un evident conflict de interese. Şi pe el în postura de (pu)pilă, nu de competent. Faptul că eşti prieten cu Bebe Ionescu iar nu-i vreo nenorocire. Dar faptul că-l numeşti pe domnu’ Bebe, din partea ministerului pe care-l conduci şi a partidului pe care l-ai privatizat, în CA-uri şi comisii bine plătite (Petrom, Eximbank etc) te plasează în alt conflict de interese. Ca şi angajarea şi încercarea de a-l trimite pe ultracompetentul său fiu şi al asociatei tale (cunoscut în oraş drept Syda şi, întâmplător, gagiu cu EBa) ca ataşat economic la Paris.

Adriene, faptul că eşti prieten (şi asociat) cu Raul Doicescu e opţiunea ta şi, în nici un caz, vreo ilegalitate sau imoralitate. Dar, când Bog’Art-ul prietenului tău Raul constuieşte-n draci pentru companiile subordonate Ministerului Economiei, el e scutit de prezumţia de competenţă, iar tu, plasat într-un nou conflict de interese, de cele de transparenţă, bună credinţă şi bun-simţ. Şi e tot conflict de interese. Nu în ultimul rând, prietenia şi concediile tale cu doctorul Cernăianu vă privesc. Dar numirea fiicei lui adoptive, Monica Maurer, în funcţia (deloc decorativă) de consilier şi plasarea (bine plătită) în cele mai ale dracului dregătorii e alt ditamai conflictul de interese în care te-ai plasat benevol şi ţi se rupe-n paişpe de părerea oricui. Fiindcă bogăţia şi îngâmfarea te-au rupt definitiv de Planeta Pământ.

Sunt convins că mania persecuţiei te va face să conchizi că, pe fondul războiului de gherilă pe care-l duci cu Elena Udrea (o fiinţă mult mai detestabilă decât poţi deveni tu vreodată oricât te-ai strădui), nişte interese superioare puterii mele de decizie mi-au dictat textul ăsta. Iar eu, îţi spun cu toată sinceritatea (sper că-mi permiţi împrumutul licenţei), voi reitera către tine invitaţia mea perenă de a veni să-ţi plângi de milă la mine-n emisiune după ce vei fi, oficial, victima Lenuţei.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

126 thoughts on “Adriene, cu toată sinceritatea, eşti ridicol

  1. Videanu, parerea mea, are carisma. 🙂 Nu de alta, dar oricate porcarii as afla despre el, de oricate ori i-as vedea vila de nshpe milioane la televizor, de cate ori ii vad obrajorii rozalii, tot ma umfla rasul 🙂 Nu ma duce inima sa-l detest.
    Pe Basescu insa…..

  2. Ba eu il detest ca e prost si nesimtit. Si guzganu asta isi bate joc de noi. Daca ii da tata de plescoi una, e foarte bine. Cu asta nu mi se va parea mai de treaba gaurita, dar vreau sa traiesc clipa in care se vor musca intre ei. Frumos ar fi ca dupa lupte grele in care fiecare tabara va pretinde ca lupta pt binele poporului sa nu mai intre partidul in parlament. Hai sa lucram un pic la asta!!

  3. Bun text! Daca il scriai in campanie, intrebarea era Cat ti-a dat mogulu pentru el? Acum, sa-si dea toti cu capul de bordura lui Adrieeaan.
    Da Lenuta ce e asa aprinsa? Si de ce nu-l inghite? Are mai mult ca ea? Sau vrea 4 ministere?

  4. frica pazeste pepeni. pai chiar sa afle boboru ce delicateturi maninca gura lui? pai are si el o prestanta, e cineva…

    da am pus mina pe lista ministrilor. e proaspata:

    lista de ministrii ar putea fi: Chivas Regal, Clan Campbell, 100 Pipers, Ballantine’s, Long John, Black&White (asta cu dedicatia tiganca imputita), Haig, J&B, Johnnie Walker, TVA 69, Gropite in Obraji (Pinch), Old Parr, White Horse ( ca de duduia trebuie sa incalece), Windsor Premier (asta asa, de nostalgie-cum s-o visa el). Cred ca favoritii vor fi desigur TVA 69 vreo 2 treimi si Gropite in Obraji vreo 3 treimi (las ca da o lega ca intregul sa aibe mai multe treimi). In caz de dificultati poate fi chemat Long Jhon si daca nici asta nu face fata, atunci 100 Pipers. Asta a votat boboru, asta avem! Serviti ca circu e gratis! minca-i-ar ciuma!

  5. :))) Asta-i culmea, domnule Ciutacu!!
    Da’…rozaliu’ ceteste blogul lui dumneavoastra??? Ca devine enteresant!!! Da’ce-mi place… ce scrieti, nu ce presteaza ‘mnealui!!!!

  6. Videanu l-a uns la R.A.A.N. pe finul prietenului sau Stanisoara ,Olaru Adrian care din 2009 pina in prezent nu a facut nimic pentru a recupera din datoriile pe care le are R.A.A.N.-ul .In pozitie de directori sunt tot aceeasi care au falimentat aceasta regie din 2000 pina in prezent (ce se mai aude de afacerea cu tiganii din strehaia , cu certificatele de noxe vindute unei firme fantoma din Londra,etc ?)si care in perioada de criza achizitioneaza capace de W.C.?

    De ce nu se face un audit extern serios pentru a vedea exact cine si de ce a falimentat aceasta unitate strategica ?

  7. Hai Ontanu saruta inelul lui Don Corleone Vicleanu. Cand bandele mafiote se lupta intre ele politia aplauda. Asta este reteta care ii va distruge pe astia, cand Blaga,Videanu si Berceanu vor intra in razboi cu Udrea si Basescu atunci sa te tii,sa vezi cand vor incepe sa ,,ciripeasca,,alde Vicleanu cum a furat voturi ca sa iasa Base prezident iar Base nerecunoscatorul ii executa sa vezi circ sa vezi distractie.

  8. Mda! Si intre Leana lu’ Udrea, ca nu-i cocos zic eu, tot gaina ramane, si asta de-i gresi fonctionarul prenumele-n certificat, prefer p-al doilea! Stii ce-i frumos? Chiar acum cand scriam mi-am amintit de Sorescu. Si-mi mai trece de necaz!

  9. Ciutacule,

    Daca Barcagiul ar intoarce vaporul acum, ar mai putea scapa de Woodrea sau deja e intrat mortu’ in casa ?

    Vespasian.

  10. Videanu este seful nesimtitilor pdlisti=pdlepre
    Bog”Art este o firma mare care a castigat si licitatii in afara celor cu statul. are potential si e una din putinele firme care poate fi numita antreprenor general, in rest in Romania au fost turci germani portughezi spanioli, etc

  11. Exista un personaj intr-un roman al lui Dickens (David Copperfield), Uriah Heep (nu formatia). Era un ins umil, pervers si extrem de periculos, cu mainile intotdeauna umede. Cand il privesc pe Videanu, cu zambetul lui slinos, ma infior ca atunci cand citeam romanul.

  12. Imi place textul asta 🙂 Adevarul este ca orice dusman de-ai gastii lui Basescu incepe sa devina simpatic in comparatie cu Udrea&comp. Mai cred si ca tripleta BVB sufera de grave probleme de comunicare. Le-au permis atat anti-portocaliilor, cat si lui Basescu sa-i depersonalizeze. Nu sunt singurii din istoria recenta care au avut aceasta problema. Mai sunt Nastase, Hrebenciuc si altii care nu-mi vin acum in minte. Poate problema este aroganta sau, cum ai zis tu, faptul ca sunt rupti de realitate. Eu cred, si am nenumarate exemple, ca e mai bine sa vorbesti, orice, chiar si tampenii, decat sa stai in colivia ta de aur. Din pacate, ei s-au trezit cam tarziu si n-au prea mult exercitiu. Dau numai declaratii socante pentru romanul obisnuit, de unde reiese cat de rupti de realitate sunt. Daca facea asta mai demult, se mai obisnuiau oamenii cu ei.

  13. videanu, berceanu, blaga – oricat de jeguri, sunt perfect acceptabili in comparatie cu basescu si udrea! de aceea eu sustin BVB!

  14. In State era destul a doua poza sa fie scandal daca duduia din spate nu are sutien. Ce e alea conflict de interese cand el are un singur interes? Nu ma lua in seama; intreb si io ca prostu’.

  15. Domnul Videanu fiind acum convins de aceste conflicte de interese semnalate va face corecturile necesare! Like Marmosim nu va accesa fonduri europene!

  16. Nu prea am senzatia ca AV-ul a intrat vreodata in conflict cu … propriile interese. In ceea ce priveste interesul public, la’sa se intereseze publicul de el ca asa e in democratie: cind ma k iti dau si tie! Dimensiunea scirbei e superioara numarul alef zero.

  17. Cred ca in viitorul nu foarte indepartat pe insasi Zeus va tebui sa-l inviti sa-si planga de mila in emisiunea ta, lucrat fiind de aceasta Iulia Timosenko a Romaniei, versiune gonflabila.

  18. ala era strigatul dinaintea loviturii? Mi-ar fi placut sa-l vad cu dintii-n batista.
    Crezi ca mai pot fi astia deconectati de la teava cu bani publici? Eu nu cred. Sint prea multi in jurul lor (exact ca niste radacini; cu cit mai multe radacini cu ata mai greu sa smulgi planta). Toti isi invart banii ,functiile, poate nevestele , doar intre ei. Asta e un sistem nascut corupt, cu securisti ajunsi “oameni de afaceri” ….
    Iar daca videanu va fi vreodata dat afara din guvern/partid/acasa , chiar nu ma intereseaza. Va veni un altul mai rozaliu, mai in foame de bani.

  19. @victor: pe langa videanu, care-mi place mai putin decat udrea (chestie de gust…), mai vezi mazilit pe altcineva dintre greii pd-ului?

  20. Se pare că naţiunea încă nu a realizat că la mai bine de 20 de ani de la momentul asasinatului antinaţional atât de bine organizat din 89 tot ecşii din diverse eşaloane au ajuns să facă regulile poate al celui mai murdar joc din istoria poporului român…
    marinelu pe când era cu Nastase în cursa cotrocenilor a spus într un acces cred de luciditate perfidă “ce blestem o fi pe ţara asta să aleagă între doi comunişti”??? exact cam ce se petrece de la iliescu încoace; anume că la cotorceni am fost forţaţi să alegem între două rele, unul mai mic şi unul colosal, DAR AMBELE AVEAU LEGĂURI STRÂNSE CU TRECUTUL; de aia dacă ne apucăm de puţină deratizare mulţi vor căuta văgăuni de scăpare;

    oricum ce nu înţeleg eu este cum de naţiunea nu mai dă dovadă de unitatea din 89 şi de hotărârea de atunci să îşi câştige drepurile?

    Este incredibilă inerţia asta risipită, este incredibil cum atunci şi mai apoi la mineriadă au putut ieşi în stradă şi persista în proteste şi amu ci doar ici colo sau la chemarea laxă a sindicatelor;

    este oare nevoie oare să trecem iar prin deşertul unui tiran sau prin masochismul unei dictaturi ca să ieşim în stradă???

    dacă vedem că avem o “clasă politică” ticăloşită şi în complicitate venală chiar aşa să fie de mare “încremenirea în proiect”???

    În democraţie este bine să ai măsura instituţională a luptei pentru naţiune prin factorii politici DAR când aceşti factori “politici” sau “sindicali” sau “de societate civilă” sunt într o vădită sau indirectă complicitate de interese înterpersonale atunci nu I rămâne ţării decât să lupte, singură…
    Însă se pare că frica este mai puternică în democraţie decât în tiranie sau dictatură…

    iar libertatea este doar o promisiune, aparenţele ei sunt bine camuflate n minciună, ticăloşie şi metehnire… azi, în România, nicicând nu mi s a părut mai lipsită de modele democraţia…

    juneţea ciocoiască a “clasei politice”

    Videanu Adriean, coleg de judeţ cu Pogea al cărui tătic a fost mare mare activist PCR, mare iubitor de marmură şi mai nou de aur poleit cu uraniu, este sluţirea României.

    Exponentul unei generaţii june pusă pe ciocoism la drumu mare, fiind mă face să nu am prea multe speranţe în ceea ce priveşte viitorul politic la ţării dacă mă raportez la trecutul dinaintea perioadei comuniste. Trist, foarte trist

    Nu l pot aşeza să zicem nici măcar în preajma SENIORULUI PNŢCD Corneliu Coposu sau SENIORULUI LIBERAL Radu Câmpeanu fiindcă aş legitima blasfemia cinică împotriva valorilor româneşti.

    Videanu ăsta este deja evident un personaj, adesea mult mai indiscret decât celelalte, de care ţara nu duce lipsă din nefericire naţională, dar unul care şi a ales ca scop în sine al vieţii –luxura; eul său deconstruit fiind după calapodul lu ilena 2 de buzău (de aia nu se suportă fiindcă nu au loc unul de celălalt în măreţia venităţii deşarte) ipochimenul s a ajuns în aşa măsură „cocoţat pe o funcţie naltă în stat” încât orice atingere adusă veşmântului său de la şarpele vechi cu migală metehnit îl deranjează (că a ajuns tabloidizat, că i se ia trecutul de vacanţă la deratizat, că este subiect de anchetă jurnalistică…); atât de mult încât apelează la CNA; aceasta cred fiindcă DNA ul sau FISC ul nu se pot probabil implica suficient de cu atenţie sporită…
    Pentru juneţea sa Videanu Adriean termenul conflict de interese este la fel de lax şi „neinteresant” precum democraţia pentru marinelu cotrocelu sau precum dansul pe vârfuri în acordurile „puşca şi curaua lată” pentru boc la comanda celui din mijloc (n am găsit altă rimă) fiindcă atât de în denaturată conjunctură este contextul antinaţional de după 89 încât la actualul moment cam orice le este permis, celor ticăloşi fie prin caracatiţa banilor fie prin hidra potentaţilor…
    Nu, nicidecum Videanu Adriean nu este rupt de planeta pământ; el ipochimenul este atât de îmbibat de fărâmiţarea ţărânei încât nu şi mai află loc inimii nici duhul de viaţă dătător dar nici harul cel de mântuire aducător;
    el deja este ales de lumea nouă umbrelor reci şi fade, o lume a lui 1984 care are doar clone portocalii, slugi, lichele, traseişti, curve, beţivi (într un cuvânt exact ce cândva a fost un templu al omului dar vremelniciile l au dus spre a fi numit ca fiind „ o peşteră de tâlhari”), o lume a cărei strălucire orbeşte doar „suflete moarte”, o lume nenumită fiindcă răul ei nu are decât chipul cioplit iar acesta rămâne exact cum sunt şi cioplitorii lui, o lume strivită de patimi şi roasă încet dar sigur de amoralitate care duce la pieire chiar din clipa în care şi a vândut chipul pentru 30 de arginţi, nici măcar pe aur…
    în fapt, pământul, Adriean Videanu nu realizează că l a pierdut iremediabil de fooarte multă vreme;
    deşi el a fost destinat să fie arendaş de bună credinţă iată că s a săvârşit ca ciocoi şi este atât de înciocoit încât mă tem ca într o bună zi soarta îl va pune înaintea urâciunii ciocoielii sale şi dacă aici în ghicitură nu s a dumirit iată că are să se dumirească, prea târziu, atunci când vrând sau nu vălul nu le va mai adăposti ochilor orbirea ci le va îngădui vederea deşertăciunii în care de fapt erau însetaţi dar prea orbi ca să vadă apa pământului…
    se pare că nalţii ierarhi ai Bisericii Ortodoxe când au făcut afaceri cu enoriaşul Adriean Videanu au uitat să l cheme la o spovedanie (poate din „fircă şi cutremur” faţă de votantul de patriarh „euro/ecumenic” frunzverde –de aia tac acum fiindcă le a fost asigurată electivitatea şi nu în ultimul rând capriciile slavei deşarte în timp ce naţiunea este dusă la obidă şi umilinţe) nu de alta dar nu i ar fi stricat niţel post spre imbujorarea ferice a obrajilor şi nu îmbuibată de ale ţărânei împătimiri…
    sincer, mi e milă de ăsta, dar nu l compătimesc şi nici prea multă empatie nu i aloc…

    Aşa că fraţilor, în acest moment o parte (aia care nu le seamănă „clasei politice”) din naţiune o mai rămas doar cu Dumnezeu, fiindcă Biserica Naţională nu se vede de palatu parlamentului, „clasa politică” este dovedit ticăloşită, „societatea civilă” este sub paturile de la palatu victoria iar „sindicatele” privesc cu tandreţe spre măreţul cârmaci…
    Până şi Caragiale devenea serios în această lehamite tragică situaţie…

  21. Ce este mai dureros decât însusi faptul că toată încrengătura aceasta mafiotă jefuie un popor îngenunchiat(din nefericire,aproape consimtit),deci ce este mai dureros este faptul că nici cu legea nu le poti face nimic.Încă(sper).

  22. exagerati. Doar ca omu’ face afaceri cu statul si ca are consilieri reprezentativi ai tinerei generatii din romania va permiteti voi sa-l criticati. exagerati

    sau ca mi-a mutat bordurile din fata in spate si in fata a pus dinalea noi si unse cu marmura, ce-ar insemna acum? sa ii port ranchiuna omului ca a stiut cum se fac afacerile ? nici asa, sa nu fim rai.

    dar la elena nu ma asteptam sa fie montata impotriva lui adriean…ce-o avea base cu el ? sau ce are adriean de nu mai asculta la aport…vrea puterea…asta e…iar elena este prea prinsa de soarele ei, incat nu se poate lepada nicicum si ataca unde-i spune stapanul.

    am si eu un catel, dar nu ma asculta deloc…e clar, tre sa imi cumpar o catea.

  23. cand “tiganul”ajunge rege primul lucru pe care-l face ii taie capul lui taica-sau,ma rog la cel de sus sa-mi dea putere ca sa ajung pana prin 2012 sau 2014[ca mie ca nu-i ia aghiuta mai devreme,asta-i scenariu de pesimist]si sa-i vad pe astia cum o sa arunce cu “rahat omenesc”in ……..

  24. Conflictul de interese, e foarte clar explicat in Legea nr. 16 din 15.02.2008 Publicata in 30.05.2008. Monitorul Oficial Nr. 94-96.

    Eu sunt nimeni pe lume dar unul din voi, persoane cu expunere publica, ar putea sa faca o plangere si instanta trebuie sa dea un raspuns, public si in scris.
    De ce nu face nimeni asa ceva? avocatul ziaristului de investigatie, tu Victore, mogulu’… Sa vada si “poporul suveran” un raspuns negru pe alb.
    Cred ca va fi NUP dar peste cativa ani…. cine stie? dosarul se reactiveaza si daca “Providentialul” vine la putere exista sanse sa nu fie folosit pentru un banal santaj.

  25. Stiti cum e gand te uiti la TV si te sufoci pentru ca nu poti pune adevaratele intrebari? Asta-seara, pentru prima data de cand a inceput nebunia amputarilor ca tratament pentru o conducere blonava la cap, m-am simitit satisfacuta. Dle Ciutacu, excelente intrebari, singurele cu adevarat dureroase. Si excelenta prestatie a unui ziarist care nu se lasa imbrobodit de retorica ametitoare si falsa a dlui Vasilescu.

  26. Buna seara d-le Ciutacu,

    Bogăţia şi îngâmfarea i-au rupt definitiv pe foarte multi de Planeta Pământ…

    Va doresc numai bine,
    IoanaP

  27. Videanu este prototipul parvenitului perfect, este un ciocoi (ca in romanul lui N.Filimon, primul roman romanesc), e un mincinos fara scrupule, o jigodie (scuze de limbaj).

    O donatie mai lipseste sa facem pentru saracu’ don videanu and company. Solidaritate cu cine????

    Si taierile de salarii si pensii 2 ani o sa dureze pana aproape de campania 2012, totul e programat, o sa vina magicianu’ si scoate din palarie o crestere de salarii si o sa ne arate ce fapte eroice au realizat ei prin sacrificiul ce l-au facut pe spinarea fraierilor, nu cred bull-shitu’ ca nu mai avem bani si toate vrajelile ca isi taie jumate din ratia de benzina si nu vor mai vorbi atata la celular, asta e praf in ochi, achizitile acolo e problema si contractele cu firmele PD-Liste, astia ne cred asa de prosti.

  28. off-topic domnule Victor
    Dăunăzi presa mogulizatoare urla din gaură de şarpe să înceapă reducerea cheltuielilor bugetare prin tăierea cotelor la carburanţi de la baroniada bugetară centrală şi locală. Amu’ când muc cel mic a decretat, văz că faci mişto de el. La emisiunea de pe 2, văz că la banner apare ,,A-nviat Ceaşcă, se raţionalizează benzina! ”
    Păi bată-vă norocu’, când e bine ❓

  29. Victore, ai cel putin o informatie eronata in povestea de mai sus. Sper ca nu te-ai apucat de sportul asta cu zvonurile, platite au ba. Vezi ca ti se imping mizerii pe post de informatii si tu le dai mai departe fara filtru.

  30. @nenea cosmos: stiu la ce te referi, da’ nu-mi servi povestea cu marele castigator cinstit de la MEC si fostele regii autonome numit Doicescu. nu halesc in seara asta, mai ales ca am trecut si eu prin incinta

  31. Si ce daca ? isi va pierde culoarea rozalie din obraji ? Va cotiza la fondul de criza?
    Pe cand afacerile Udrea-Cocos, detaliat?

  32. Ce-mi plac mie oamenii astia care n-au propria opinie. Zice Ciutacu de unu ca-i Bau Bau, toti sunt deacord. Il ia pe altu de obraz asa, parinteste, toti ii iau apararea. Videanu e un mare combinator in viata, un nenorocit la fel ca toti ceilalti din gasca lui. Pentru mine nu e mai dezirabil decat o balega uscata.

  33. “…îţi spun cu toată sinceritatea (sper că-mi permiţi împrumutul licenţei)…”

    Mai exact ar fi “cu toata onestitatea” , din cate-mi aduc aminte.

  34. Eu ma intreb oare de ce nu gandesc unii, in speta tiza mea Raluca. Videanu e un manelist, un moghirlan, smecher si tablagiu, in sensul de jucator de table. Ce ma mira e ca Raluca crede ca trebuie sa ne plateasca cineva ca sa ne exprimam dezgustul pentru acesti manelisti.

    Dragilor, am detestat PSD-ul pentru niste practici ne-ortodoxe. PDL a facut ca astia sa fie ingeri, au dus manelismul, smenozeala, etc. pe culmi, le-au perfectionat …

  35. Cea mai graitoare imagine, dupa ce citesti ce scrie Ciutacu, reamintindu-ne ceva care poate uitasem, e sa-i vezi pe toti, in gasca, asteptand pe Otopeni cursa de Zurich. Superb, superb! Cum ar spune Badea.

  36. Vi(n)deanu, asa jovial si amabil cum apare,este un pericol. Iar taratura din plescoi s-ar putea sa piarda. Nu-i dati mai multa putere decat are. Atat in mafia numita partid cat si la papagalii numiti falos, poporul roman. Tripleta BVB nu-i czuta-n bot si li se rupe de marlan. Ei l-au facut pres,tot ei il pot desface. Jegoasa nu a facut nimic pentru ca marlanu sa ajunga unde este…

  37. Oare ai ramas singurul din trust care vede realitatea asa cum este ea ?

  38. cu stima .dar si cu eventuale scuze de rigoare,va amintesc d-le Ciutacu ,ca in urma cu ceva timp va afirmati sus si tare prietenia cu Videanu…Asocierea oricarei persoane, cu acest produs social al zilelor noastre,nu e onoranta ,asa ca un recurs la memorie ,chiar si din partea dvs poate fi o dovada de normalitate.Promit ca am sa va citesc in continuare zilnic ,macar din consecventa

  39. @Vespasian

    Cine?
    Cui?
    Ea lui?
    Ea lui deocamdata in genunchi.

    :))
    Se poate ca eu sa nu inteleg bine lucrurile “muieresti ” sa zicem, insa cred ca Basescu nu vrea sa ne arate Udrea alte biletele roz.
    Cat despre comparatii- a mea a fost nefericita se pare.

  40. Vai ce mustrare prieteneasca. Ciutac, ai zice ca ii esti ca un tata ipochimenului. Ai reusit sa semeni cu Iliescu, asa ii mustra si ala bland, sfatos si de-a dreptul patern pe guzganii din batatura cand ii mai prindea presa cu vre-o furaciune.

    Acuma baga o tafna trade-mark gen nu trebuie sa dai socoteala etc. Pacat, scrii haios dar ce folos.

  41. DE FIECARE DATA CAND JEGURILE ASTEA CARE NE CONDUC FAC CATE O PROSTIE, AR FII BINE SA SE IA INTERVIURI OAMENILOR OBISNUITI DIN FRANTA,GERMANIA, MAREA BRITANIE, SUA SI SA ZICA EI CE S-AR INTAMPLA CU MINISTRII, PRIM-MINISTRII si PRESEDINTII LOR DACA AR FACE CE FAC CEI DE LA NOI !! POATE ASA S_AR TREZII SI PROSTII DE LA NOI SI IES IN STRADA SA LE UMFLAM MUFA JEGURILOR DE LA PUTERE !! NU STIU CE DRAQ ASTEAPTA ROMANII DE NU PROTESTEAZA!! AM FOST LA MITINGUL DIN 19 MAI SI POT SPUNE CA AM FOST DEZAMAGIT: prostii dansau, isi faceau poze, parca erau la picnic!! La noi inca exista mentalitatea: dc sa ma duc eu sa protestez, ce rezolv cu asta ? O mentalitate de KKT. Din acest pct de vedere chiar imi e rusine ca sunt roman !!

  42. Am fost, din intamplare, martora la un faliment de firma cu mai multi asociati, firma care avea mai multe bunuri si vanzarea partiala a acestora i-a acoperit incapacitatea de plata, mai ramanand cate ceva de vandut.
    Ma uitam siderata cum se bateau pe fiecare capat de ata. Veneau cu proprii cumparatori, sis bagau banii in buzunar, se spionau si se furau pe fata, isi numarau banii pe ascuns si isi strangeau mainile zambinindu-si prietenos dupa care se dadeau dracu’ in spate.
    Vedeti vreo deosebire intre acestia si clica Basescu, Udrea, Berceanu, Videanu & Co.?
    Tara moare si ei se bat pe ce a mai ramas de luat.
    Mi-e sila…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.