Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Adriene, cu toată sinceritatea, eşti ridicol

Adriene, cu toată sinceritatea, eşti ridicol

Mai tânărul rozaliu al galeriei politice româneşti de supravieţuitori s-a urzicat că Realitatea face rating pe vacanţele lui de nabab. Aşa că a reclamat eoliana la CNA şi ăia s-au executat şi ei cât au putut, preţ de-o somaţie, că bătea dracului la ochi să-i amendeze că au pus tablele şi zarurile Adrieanului în LCD. Cu precizarea că mă doare la başkeţi cu cine-şi petrece concediile fiul cel mai faimos al comunei Crevenicu şi cât costă dezmăţul, o să-ncerc să-i explic altădată logicului politician şi om de afaceri de ce subiectul, fie şi reîncălzit după trei ani, e de interes public.

Comandante, dacă între timp nu ţi-ai pierdut de tot simţul umorului, deschide şi ochii (pe lângă pungă), citeşte şi notează, pe puncte. Faptul că eşti prieten cu Dan Drăgoi şi încingeţi o tablă şi-un şpriţ pe Croazetă nu e o crimă. Şi mie mi s-a întâmplat în viaţa asta (mai puţin Croazeta) şi nu m-au acuzat procurorii de subminare a economiei naţionale. Cum îl acuza, spre exemplu, Traian Băsescu pe vremea relaţiei comerciale de succes şi comision Sidex Galaţi-Balli Group Plc. Dar faptul că-l târăşti după tine din primărie până-n funcţia de secretar de stat la Finanţe (cel mai bine retribuit) pe Bogdan Drăgoi, fiul lui Dan, te pune pe tine într-un evident conflict de interese. Şi pe el în postura de (pu)pilă, nu de competent. Faptul că eşti prieten cu Bebe Ionescu iar nu-i vreo nenorocire. Dar faptul că-l numeşti pe domnu’ Bebe, din partea ministerului pe care-l conduci şi a partidului pe care l-ai privatizat, în CA-uri şi comisii bine plătite (Petrom, Eximbank etc) te plasează în alt conflict de interese. Ca şi angajarea şi încercarea de a-l trimite pe ultracompetentul său fiu şi al asociatei tale (cunoscut în oraş drept Syda şi, întâmplător, gagiu cu EBa) ca ataşat economic la Paris.

Adriene, faptul că eşti prieten (şi asociat) cu Raul Doicescu e opţiunea ta şi, în nici un caz, vreo ilegalitate sau imoralitate. Dar, când Bog’Art-ul prietenului tău Raul constuieşte-n draci pentru companiile subordonate Ministerului Economiei, el e scutit de prezumţia de competenţă, iar tu, plasat într-un nou conflict de interese, de cele de transparenţă, bună credinţă şi bun-simţ. Şi e tot conflict de interese. Nu în ultimul rând, prietenia şi concediile tale cu doctorul Cernăianu vă privesc. Dar numirea fiicei lui adoptive, Monica Maurer, în funcţia (deloc decorativă) de consilier şi plasarea (bine plătită) în cele mai ale dracului dregătorii e alt ditamai conflictul de interese în care te-ai plasat benevol şi ţi se rupe-n paişpe de părerea oricui. Fiindcă bogăţia şi îngâmfarea te-au rupt definitiv de Planeta Pământ.

Sunt convins că mania persecuţiei te va face să conchizi că, pe fondul războiului de gherilă pe care-l duci cu Elena Udrea (o fiinţă mult mai detestabilă decât poţi deveni tu vreodată oricât te-ai strădui), nişte interese superioare puterii mele de decizie mi-au dictat textul ăsta. Iar eu, îţi spun cu toată sinceritatea (sper că-mi permiţi împrumutul licenţei), voi reitera către tine invitaţia mea perenă de a veni să-ţi plângi de milă la mine-n emisiune după ce vei fi, oficial, victima Lenuţei.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

126 thoughts on “Adriene, cu toată sinceritatea, eşti ridicol

  1. buna dimineata dle VICTOR,

    am vazut ca a-ti intrat si pe blogul Florianei, pentru a-i multumi ca v-a dat exemplu, asa cum am scris si acolo sunteti o adevarata desfatare pentru zilele nenorocite care v-or veni, pentru mine si familia mea si alte milioane de ROMANI.Va apreciez, si va stimez asa un cititor modest cum sunt eu, si am ajuns sa va dau exemplu acasa, asa ca sper sa ne bucuram in continuare de dvs. la televizor si aci pe blogul unde ne lasati sa scriem si imbecilitati cateodata. o zi buna sa aveti dana

  2. @ Raluca
    Ma amuza teribil replica unei alte Raluci de aici.Inca o data, se vede bunul obicei al romanului, de care a profitat Base din plin, de a da in cap,cu mult sarg si cu replici intelepte celui de langa tine.Pacat ca nu ai inteles ce am scris.Sau poate scriu prea subtil.Nu vreau sa te jignesc,doar atat vreau sa stii,ca,daca ar fi fost toti atat de prosti ca mine in tara asta si nu ar fi gandit,nu, cum fac eu,poate ar fi avut si Ciutacu un alt blog sau ar fi abordat alta tematica,cum isi dorea si el, poate Badea ar fi avut emisiune despre copii, poate nu as fi vazut atatia oameni disperati sa plece din tara sau altii , optimisti,resemnati, spunind Lasa, ca am mai trait sub o dictatura, ce, vom trai si cu asta!
    Deci,tiza mea Raluca,poti fi fericita in continuare,poti sa te consideri mult mai….(insira tu cate epitete vrei!)decat tiza ta Raluca de pe Ciutacu, nu ma deranjeaza cu nimic.Doar ca citind textul tau mi-am amintit de ce spunea Badea aseara, in emisiune, despre calitatile romanilor si pe care le-a exploatat Basescu in mandatele sale superficialitatea si exaltarea de-a vedea moarta capra vecinului.
    In rest, te admir pentru convingerile tale politice si sper ca le-ai avut dintotdeauna. Doar ca trebuie sa fii mai toleranta cu cei de langa tine si intoleranta cu cine nu trebuie. Altfel, daca vom continua ca si pana acum, sa ne limitam a ne considera mai intelepti decat X sau Y de langa noi, si a-i trage cu sete, in cap,atunci cand vrem sa ne preamarim ego-ul,vom vedea ca atunci cand doi se cearta, al treilea castiga.Deja a castigat al treilea,iar daca noi continuam sa-i dam celui de-al treilea apa la moara si sa ne comportam ca niste marionete,vom merge inainte doar in directia dorita de el.Sper ca aici poti patrunde subtilitatea textului si sa nu-l iei mot a mot, ca la prima postare.
    Sper ca ai interpretat gresit din cauza ca nu am pus ghilimelele unde trebuie, nu le am setate si nici nu ma pricep.Deci,hai sa ne simtem bine si sa nu ne mai ccomportam ca niste copii.Nici aici nu am pus ghilimelele, vezi?

  3. La toate întrebările incomode care i se pun,Videanu face ochii mari şi răspunde cu o candoare dezarmantă…Îţi vine să-ţi ceri scuze că l-ai bănuit…E un maestru al disimularii,mare sforar,cinic,calculat si foarte lacom…

  4. Jucaţi-vă, jucaţi-vă, că să vezi ce le mai iese totul leprelor ăstora. Păi, dacă acum nu vreţi schimbarea, atunci când? Credeţi că ei sunt tâmpiţi? Nu. Când va fi momentul-plus că ei fac alegeri, organizează, cumpără( că nu cred că veţi schimba sistemul de vot) etc.-vor ieşi la atac. Vor arăta cât de bune au fost măsurile lor, vor întări alianţa asta trădătoare şi mai mult-prin vânzare de ţară, orice- şi, atunci, vor câştiga din nou orice fel de alegeri, în dauna voastră, a Opoziţiei. Ştii ce au făcut la alegerile recente pt. preşedinte. Vor repeta, cu uşurinţă, experienţa, fiindcă nu-i va mai opri nimic. Acum au toate pârghiile. Am simţit ce strategie aveţi, dar dacă nu fructificaţi, acum, neîncrederea populaţiei în ăştia, atunci va fi prea târziu. Dacă nu sunteţi voi-sub o formă sau alta, temporar sau până la alegeri la “butoane”, mai ales printr-o eventuală suspendare a bolnavului( chiar cred că este bolnav, şi nu neapărat fizic)- atunci veţi fi luat iar o ţeapă, veţi rămâne cu buza umflată, noi vom suferi groaznic, ” produsul” serviciilor:Udrea -va spune emfatic: ” avem preşedintele, nu?”-apoi se va repezi să dea şampania tuturor “sprijinitorilor” etc. Cu alte cuvinte, chiar aveţi grijă ce vă doriţi, ce plănuiţi, că-i groasă! Dacă nu acum, atunci când? când va fi prea târziu? L-aţi văzut pe Brânză ce se “umflă în pene”? ştie el de ce, cum l-a făcut preşedinte pe Bolnav. Aşa că…
    P.S.: nu vedeţi că ei nu mai acţionează constituţional de mult? Bateţi-i cu armele lor, nu? sau cu ajutorul poporului, in condiţii de neconstituţionalitate.

  5. Bineinteles ca i se rupe in paispe … NU AU OPOZITIE !!! … NIci din partea sindicatelor , nici a politicienilor , nici macar din partea populatiei …
    Voi sunteti singurii care va mai ” luati in coarne ” cu ei , in rest … TACERE !!!… NEPERMISA !!!
    Poate sa-si puna si pisica secretar , toti ar ridica din umeri ” Ei , si ? …Asta e , noi ce putem face ? ”
    Vesnicul comentariu al neputintei romanesti !
    In alta tara acest ministru , mai ales al ECONOMIEI care este ZERO , ar fi ”zburat” de mult !!!!!!!

  6. ce bine i-ar sta intr-o zeghe si cu averea confiscata!!!
    s-ar face galben la fata manelistul tablagiu!

  7. Toata povestea asta imi aduce aminte de “Inima de piatra” a lui Wilhelm Hauff, doar ca intr-o varianta reala, sadica si perversa
    P.S.: In ultima poza pare ca “mana de fier a lui Videanu” face cunostinta cu “bijuteriile” lui Ciutacu 🙂

  8. Vreau sa ajut pe cineva sa-si faca rubrica de blogroll. Din nefericire,nu as stii cum sa ajut persoana respectiva, nici macar daca as avea in fata The Complete Idiot`s Guide- Creeaza-ti propiul blog. Poate cineva sa-mi dea niste sfaturi in priviinta asta?
    Eu si persoana (vrea sa ramana momentan sub anonimat, nu stiu de ce), te iertam ca esti cel mai bun. Multumesc!

  9. Sunt complet dezamagit de ceea ca se intampla acum.
    Cum va fi in viitor? Sa asteptam luna noiembrie sa vedem cati vor mai supravietui, nu dintre politicieni, ci dintre romani, in general.
    Oricum, bazandu-ma pe exemplele din tragica noastra istorie, sper din toata inima ca Boc si Basescu sa aiba aceeasi soarta cu cea a lui Ceausescu, sau Antonescu, sau a domnitorilor maziliti. Ne trebuie, cat mai rapid, o noua “Europa Libera” si un nou nucleu de razvratiti (dizidenti) ca sa poata conduce o asemenea actiune. In Romania democratia a murit. Romanii trebuie sa se trezeasca pana nu vor fi vanati de serviciile de Politie politica.

  10. Io nu mai pot sa-i vad, sa-i aud sau sa citesc despre ei! Mi-ar place sa ma duc in virf de munte fara tv, radio sau telefon. Sa stau acolo o vreme si la intoarcere sa aud asa un murmur despre cit de frumos stau astia la pirnaie. Toti in par! In frunte cu tatucu’!
    Visez frumos asa-i?
    Banzai!

  11. oricum, rozaliul nu este singurul cu “prieteni” si conflicte de interese. luati la puricat, toti cei de la putere fac la fel. iar chestia asta cu diversi prieteni, nepoti, fii consilieri de portocalii etc. aflati in consilii de administratie ma enerveaza cel mai mult -> multi novici, fara alta calitate decat cea de “prieteni de ministru sau partid” sunt in CA-urile firmelor de stat. Pai care e intelesul unui CA? Si ei ce fac acolo? Iau banii. Ca despre ce e vorba adeseori nu stiu.

  12. Am inteles ca-l ai pe Videanu in lista de f-b. Nu stiu daca e real contul ala, desi pare ca e, dar a scris azi despre tine… 🙂 Cred ca a interpretat ad literam ce-ai scris in finalul articolului. Eu nu mai inteleg nimic, dar ori asist la o teorie a conspiratiei pe care nu o inteleg eu, ori chiar nu stie sa comunice. Fiindca ar fi putut sa aiba si alte abordari mai bune plecand de la textul tau.

  13. Cred ca m-am exprimat gresit, voiam sa zic ca intr-adevar zice ca altcineva ti-a dictat textul. Culmea coincidentei, si tu ai prevazut asta! :))

  14. are dreptate colegul tau Ioska Buble: ministrul rozaliu mincinos!
    nu cred a existat si va mai exista in guvernul Romaniei un tupeist si un mincnos mai mare ca magarul asta!

  15. adriean s- aintilnit cu seful reformelor din germania ……care reforme?

    ha ha ha ha ha

    cica a fost in multe tari: cehia, germania, franta….

    asta-i sanatos la cap?

  16. Mă întreb de ce unii nu pot sesiza nici măcar cu ochelari ceea ce se poate vedea şi cu ochiul liber? De ce încă există destul de multă tăcere şi pasivitate faţă de o situaţie prin care România a mai trecut? Deci, nu am putea avea scuza că nu ştim…De ce alunecăm spre un regim de autoritate prezidenţială fără a exista o reacţie consistentă a societăţii civile? De ce se petrec aceste lucruri sub ochii nostri, iar ei ne raspund sfidand regula bunului simt?

    Realităţile nu sunt noi. Principiile de implementare sunt aceleaşi…De cand exista români prin spatiul acesta carpatin!!!

  17. Victore, am vazut ca nu vrei sa publici postul meu in legatura cu cas brasov. Nu e nici o problema, este blog-ul tau si iti respect decizia. Dar pentru cele 31.719 de persoane din judetul Brasov, care au aparul pe “lista rusinii” te rog ajuta si tu la informarea lor.
    Multumesc anticipat.

  18. Sa-i bata DUMNEZEU de nenorociti , pentru toate persoanele care vor incerca sa se sinucida din cauza disperarii !!!
    NENOROCITII DRACULUI … au ajuns sa umileasca o tara intreaga , iar noi stam ca prostii si asistam la crimele astea …
    E ca si cum ar intra cineva in casa si ti-ar omori mama si tu stai si te uiti ca boul !!!
    CE MAI ASTEPTAM , FRATILOR ??????????????????????????????????????

  19. Victor, pe bune acum, jurnalistii astia sunt cam tupeisti. Chiar asa, de ce ati deranjat omul? Acest domn ministru s-a dus in vacanta pe bani munciti, castigati cu sudoare, iar presa face jocul mogulilor rai. Presa ar trebui arestata si bagata la inchisoare pe viata.

  20. Shogunu’:

    Şi să nu-i vezi când îi leagă? Are you sure?
    😉 🙂

    Cum, după ce am auzit şi văzut tot ce au făcut până acum, să pierd finalul? 🙂
    Adevărul e că şi eu am ajuns la saturaţie; abia îmi văd emisiunile preferate. Trăim un coşmar.

  21. Victor felicitari pentru tot ce faci oameni ca tine pot schimba ceva, cu penelul e mai dureros decat cu sabia, si stii de ce ? ii lovesti in orgoliu si astia nu au rezistenta ca-s parveniti,felicitari!{קךםןצ עשגםך}

  22. am mai postat acest comentariu
    lasat-l pe adriean pe el il vor cauta procurorii si portareii
    atentia trebuie indreptata spre CCR
    bsescu a infundat si Parlamentul.are magna cum laude curtea constitutionala la picioare.in noapte de luni spre marti au votat pentru numirile pdleba la CCR 71 de senatori ai 168 de deputati.total 239.la motiune au ramas 198 de pedelaci restul au fugit sau au defectat demonstrativ(41) cu piramidon,guma de mestecat, prezervative facutecocoloase,pastile de viagra ramase de nutzi spaima p..i,cartuse de la serviciile secrete vopsite in alb,
    base jubileaza se crede stapan absolut.
    boc vine ca si un caporal,cdt de grupa pe care l-a futut cdt de pl si anunta reduceri de carburant,telefon,deplasari,cumparari de laptopuri,cartuse de imprimanta si 100000-200000 de bugetari dati afara.fix pix tot demonstrativ.
    va dati seama ca base nu a numit la CCR oameni care nu au dosare la el sau la coldea sau kovesi.
    CCR trebuie luat la purecat si arata incompatibilitatea celor numiti precum si incompetenta crasa a acestora. acolo trebuie sa fie centru protestelor multimii.
    pui presedinte un activist portocaliu care a scris pana acum( asemenea si lui boc,buda,baba apostu,tise si pleiadei de intelectuali fara coohones de la Cluj-Napoca) doar scrisori din armata ca si fiul lu Lipan din Baltagul lui Sadoveanu(Te iubesc si te ador/ghita c.topor)
    Romania se scufunda asemenea curentuklui europeande zvoltat de sarkozi,berlusconi, in care statul este in disolutie.
    avem presedinti care ling sefi(mai marii zilei-sua in special si sunt cruzi cu subordonatii pana la ucidere)

  23. @violet
    Poate s-o gasi vreun milos sa filmeze arestarea. O sa ma uit la inregistrari! 🙂
    Banzai!

  24. Cica astia care ne conduc au inceput sa puna bazele scutului antiracheta nu stiu daca este bine sau rau dar ii stiu pe unii care vorbeau de scut li se spune polonezi si au amutit intrun tragic asa zis accident aviatic. Parca vad pe fondul acestor neplaceri sociale romanesti ceva rusnaci bagati prin multime cu scopul de ai da cap in cap pe Boc si Base asa cat sa le iasa din cap scutul antiracheta. Hahaha.

  25. Oranjgutanii s-au molipsit si ei cu austeritatea. Asta se ia repede si trece greu, mai ales ca suntem ioropeni, si cind noi ne etalam ioropeinitatea, excelam in zel.

    Va recomand un punct de vedere alternativ din gindirea unui economist liberal lucid, despre inoportunitatea masurilor de austeritate, si efectul lor daunator, care poate adinci criza economica:

    “…The key point is that while the advocates of austerity pose as hardheaded realists, doing what has to be done, they can’t and won’t justify their stance with actual numbers — because the numbers do not, in fact, support their position. Nor can they claim that markets are demanding austerity. On the contrary, the German government remains able to borrow at rock-bottom interest rates.

    So the real motivations for their obsession with austerity lie somewhere else.

    In America, many self-described deficit hawks are hypocrites, pure and simple: They’re eager to slash benefits for those in need, but their concerns about red ink vanish when it comes to tax breaks for the wealthy. Thus, Senator Ben Nelson, who sanctimoniously declared that we can’t afford $77 billion in aid to the unemployed, was instrumental in passing the first Bush tax cut, which cost a cool $1.3 trillion.

    German deficit hawkery seems more sincere. But it still has nothing to do with fiscal realism. Instead, it’s about moralizing and posturing. Germans tend to think of running deficits as being morally wrong, while balancing budgets is considered virtuous, never mind the circumstances or economic logic. “The last few hours were a singular show of strength,” declared Angela Merkel, the German chancellor, after a special cabinet meeting agreed on the austerity plan. And showing strength — or what is perceived as strength — is what it’s all about.

    There will, of course, be a price for this posturing. Only part of that price will fall on Germany: German austerity will worsen the crisis in the euro area, making it that much harder for Spain and other troubled economies to recover. Europe’s troubles are also leading to a weak euro, which perversely helps German manufacturing, but also exports the consequences of German austerity to the rest of the world, including the United States.

    But German politicians seem determined to prove their strength by imposing suffering — and politicians around the world are following their lead.

    How bad will it be? Will it really be 1937 all over again? I don’t know. What I do know is that economic policy around the world has taken a major wrong turn, and that the odds of a prolonged slump are rising by the day. ”

    http://www.nytimes.com/2010/06/18/opinion/18krugman.html

  26. Atata poate Romania…deocamdata. In onflict de interese e toata clica asta de ii zice clasa conducatoare pentru ca sunt intrati in politica doar pentru interesul propiu. Mai sunt unii nepatati dar sunt pe bancile gradinitelor… :))

  27. @ CS : portretul robot al unui pedelist.
    Videanu are ceva in plus fata de Udrea ; nu zbiara.
    Cu o asemenea candoare o sa treaca si de DNA.

  28. @ ion groapa: vad ca esti de pe la mine, numa’ ca nu stii ca Olaru a luat banii lu’ Rozaliu si si-a trantit un conac de boier si un hectar de parc pe langa el. norocul lui cu firmele care presteaza pe la RAAN ca e aproape gata conacul de renovat. Daca mai vrei date iti mai dau ca nu departe de alaltaieri camioanele lu’ Adi fura prinse la furat pietris de la un nene ca voia sa faca un ciubuc mai mare la o primarie si nu ar mai fi dat bani pe piatra. Si daca se ocupa cu astea cand sa se mai ocupe si de serviciu?

  29. Unul din vinovatii care distrug tara. Nu,nu ai mai cerem parerea lui MIrcea Badea ca o stim deja. Videanu Rozaliu ar trebuie sa doneze 80% din suma cistigata din afaceri si nu din salariu. 🙂

  30. Ar fi ridicoli daca nu ar fi odiosi.
    Si odiosi si ridicoli, la gramada merge?
    Pentru distractia tortionarilor in timpul reeducarii, torturatii isi face “AUTODEMASCAREA”.
    Netorturat, sau mai stii ce face cu ei dementul-uzurpator din Cotroceni, maistorul bordureanu da justificari pionieresti, ca nici el nici toata familia lui n-a avut si nu are afaceri cu statul.
    Goebel plescoianca tine biciusca SS si ii trece pe toti prin furcile caudine ale autodemascarii.
    In final, fiind cu toti curati si nemirositori a usturoi, raman in guvern.
    Apoi cu totii, la timpul potrivit, tot in gheena vor sfarsi.
    Sa ma auda Dumnezeu.
    Cu cat va fi mai repede cu atat mai bine pentru rumani.
    Maria S.(Timisoara)
    “Si-aoleu ce ploaie vine de la Cluj”. La propriu, bubuie si acusi va fulgera.
    As face-o si eu cu bostanii, dar n-am puteri violete.
    Din pacate.

  31. newsalert!i-auzi Victore, ultima nazbatie, vor sa supraimpoziteze banii trimisi de rrrrromanii din dispora!
    vai ,nu se poate, ce le face celor 70.000 de rrrromani!victorie!

  32. De aia nu invita mogulul PDL-isti din prima linie in emisiuni ca-l usureaza de bani CNA-ul. Am observat, cum vine un slugoi basist cum sare de cur in sus CNA-ul, cu sesizare, fara sesizare, cat despre RTV; au vazut ca merge cu fiscul in control 6 luni, cum baga-n ei cu somatii si amenzi. Da sti cum e; cine pupa adanc si apasat acum un an si jumatate:-))

  33. Obama le spune europenilor pe nume: opriti nebunia cu austeritatea! Va impuscati singuri in picior!

    ‘Obama Urges Europe Not to Drop Stimulus Measures Yet
    By SEWELL CHAN
    Published: June 18, 2010

    WASHINGTON — President Obama signaled on Friday that countries in Europe should not withdraw their extraordinary spending programs too quickly.

    In a public letter to other leaders of the Group of 20 nations in advance of a summit in Toronto next week, Mr. Obama wrote, “Our highest priority in Toronto must be to safeguard and strengthen the recovery.”

    Mr. Obama also wrote, “We must be flexible in adjusting the pace of consolidation and learn from the consequential mistakes of the past when stimulus was too quickly withdrawn and resulted in renewed economic hardships and recession.”

    …”

    http://www.nytimes.com/2010/06/19/business/global/19summit.html?ref=global-home

  34. Astia trebuie spanzurati imediat pentru subminarea economiei nationale si sabotaj.Asa sigur nu mai ajung la putere.

  35. Eu inca astept batalia finala:udrea si restul lumii.Astept deasemenea si sa se puna in pdl in locul lui boc,ca de negoita a scapat si sa schimbam constitutia,sa permita 2 presedinti,fara parlament,senat,deputati si prim ministri.Sau sa se intample ca in vechea perioada,sa ne conduca o ea…singura,unica,elena,de langa troita de la Plescoi.Ca la cum vad eu lucrurile,se cam schimba ordinea,iar calaretul devine cal,iar cel care pana acum a fost incalecat,isi doreste pozitia calaretului,ca in rest le-a avut si fumat pe toate.
    Imi mai doresc si sa impoziteze dublu-triplu,cat de mult,poate chiar 80%,dupa cum taie si veniturile mari din tara,celor din diaspora,carora le vom fi vesnic recunoscatori pt votul lor pe viata noastra,5 ani din viata copiilor nostri.Asa sa le dea…desi nu e crestineste,dar la cata credinta si frica de CEL DE SUS avem,nu ne mai scapa nimeni si nimic,chiar si dracu’e mai bun si mai alb,deh….BUN VENIT IN UNGARIA…..hihiahhahahh.

  36. Pe ăsta-l durea-n trei litere de toată campania contra lui, acu’, pentru că e pă fir, cu mopu’ şi cu andrelele sirena blondă, îl doare la suflet. Că se va prăbuşi din cauza blondei, nu-i strică, da’ mă tem că va rămâne veşnic şi etern în viaţa publică. Asta dacă nu cumva îi vine mintea la cap şi renunţă de unul singur.

  37. Videanu este un incult,nu se pricepe la nimic si de aceea nu are ce cauta in fruntea tarii In plus este un afacerist de cea mai joasa speta ,un om fara nici un fel de principii!

  38. Pina la urma si schimbarea lui Boc doar ar fi o smecherie. Si sa il ia si pe mariner dupa dinsul. Sa il invete sa traga cu coasa.

  39. Afara de Tov Berceanu nimeni din gasca guvernamentala nu-l egaleaza pe gogomanul asta (Adrien)la capitolul demagogie,cit despre fufuzela politica Urdea …peste 2 ani va fi demult uitata.

  40. In scurt timp politicienii nu vor mai umbla pe strada nici aparati de tancuri cand vor realiza cetatenii peste o luna ca li s-a bgat mana adanc in buzunare.Sa vezi ce campanii electorale vor fi …

  41. Numarul romanilor care spun : ”MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN ” e din ce in ce mai mare !
    Subscriu , pentru ca nu am motive sa simt altceva decat rusine!!!
    Niciodata , unde ma voi duce pe planeta asta nu voi spune ca sunt roman !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    IMI ESTE RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.