Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cum ia cotizaţia cu acte clanul Băsescu

Cum ia cotizaţia cu acte clanul Băsescu

Motto: “Am plătit un miliard de lei pentru două proprietăţi, că le-am înstrăinat acum un an” (Silviu Prigoană, la Vorbe grele)

UPDATE. Lucrarea a fost desăvârşită: Latifundiarul a luat scurt un mandat de reţinere şi cică va fi prezentat tot azi pentru arestare, deşi nu există plângere penală (nici de la Gigi pentru hoţi, nici de la sechestraţi pentru Gigi). Ioana-i subit mai curată, Mircea-i brusc uitat, ingerinţa lui Traian în justiţie s-a evaporat.

Cum se plângea Gigi, la primitorul lustragiu, că a uitat Jucătorul cât l-a ajutat…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

119 thoughts on “Cum ia cotizaţia cu acte clanul Băsescu

  1. te lasa nervi in tara asta cum naiba mai poate lumea suporta. clanul mafiot basescian pune la cale toate marsavia asta pt a atrage atentia de la parasuta aia de m basescu (care este cu 10 clase sub becali) si ca razbunare la cazul popoviciu, cred ca si noi romani ar trebui sa ne facem dreptate singuri adica toti capi astia de la dna de la politie si basescieni ar trebui da-ti jos si tarati prin tribunale si puscarii iar pe strada purtati cu catuse sa poata dea lumea cu rosii si oua in ei, avertismernt traim intr-o tara in care oricare dintre noi poate sa-i fie inscenat o astfel de sarada, ala care a fost filmat iancu ala e liber si aia da a fost sechestare,
    acuma incep si eu ca vadim: jos mafia vrem revolutie.

  2. @Victor Ciutacu: Hai sa ne intelegem; ati sarit cumva in sus ca omu ala era luat de gat de Giovani Becali? Nu. Era un coleg de breasla? Da. Ati spus fiind foarte zambitor ca a fost o chestie “misto” cum aranja ala fotografii? Da. Ati spus ca este inadmisibil ca un ziarist sa fie luat de gat in curtea politiei? Nu. Daca m-ati vedea in fata ati avea puterea si tupeul sa-mi spuneti ca sunt idiot?
    Off topic: Becali a anuntat la Capatos ca a fost o faza fix ca in filme, cu aia care stateau acolo facuti pe ei si 30 de insi care, daca nu era gigi, i-ar fi rupt in bucati. Daca pe Becali il ridicau de pe strada, pentru orice motiv, si il sechestrau chiar si 3 minute, si apoi anuntau la tv ca au facut asta…discutam la fel ca acum cand “nu exista probe”? Ok, e comanda politica da nu poti sa iesi la tv sa zici ca i-ai tinut pe aia la interogatoriu intr-o carciuma.
    Va salut, cu un oarecare respect.

  3. Justitia este o mare mizerie.Este absurd sa ti se fura masina si nu ai dreptul sa opresti hotul.Hotul in libertate si pagubitul in puscarie!!!.Foarte multi oamenii incepem sa regretam ca ne-am nascut in Romania.Cum suntem noi aparati ca cetateni de spagi,violuri,crime,furturi?.Justitia doarme si este trezita doar atunci cand sunt solicitati de la centru’ .Sa traim bine..,domnule,Basescu

  4. e ok sa aparam un mafiot? ma intriga ca s-a intamplat astazi si nu “ieri”, dar nu mai intriga ca un mafiot, un coate goale, a cazut in propria groapa.!
    e dezastru in tara asta, mi-e sila de toti, dar ne meritam soarta. votam si aparam ce nu trebuie, scoatem eroi pe banda si pe cine nu trebuie! e jenant! ce tara, ce democratie, daca astia au dictat cand: mai rau ca pe timpul bunicutei!

  5. Mie una imi pare rau ca parintii mei m-au dat la scola, fiinca cred ca-mi era mai bine daca eram analfabeta. Nu pot spune ca sunt o desteapta , dar ma enerveaza cand vad ca-si bat joc de noi fara nici o jena. Sunt invatata de tatal meu ca pe langa scolile pe care le-am facut si slava am facut destule , cel mai importatnt in viata este buna crestere – adica cei sapte ani de acasa -. Ma gandesc ca singura variata onesta pentru mine si pentru cei ca mine sa plecam din Romania. Daca am reusit aici cu siguranta oriunde in lume, vor reusi .

  6. In ce-l priveste pe Prigoana imi este sila sa-l vad oriunde ar aparea! Inteleg ca e amicul dumneavoastra, ca e de gasca, de sprit sau de ce-o fi el bun, dar ca personaj public si politician(imi este f. greu sa inteleg cum l-a putut vota cineva)este dezgustator! Intre Prigoana, Traian si Mircea Basescu nu este nici o diferenta, sunt acelasi aluat de neam prost, prost. Nu inteleg nici mediatizarea unui astfel de personaj oribil si penibil ca Prigoana!

  7. Domnul Prigoana respecta intru totul ierarhia. E un slujitor ideal din punct de vedere al daruirii pentru cauza desi argumentatie il face penibil.
    Eu unul nu il plang pe Becali ca i s-a facut lui o nedreptate e totusi discutabil pentru ca in cazuri speciale cetatenii pot fi saltati fara a li se adduce la cunostinta dar el cate invarteli si nedreptati nu a facut? Pacat ca il prind pentru sechestrare de persoane…e rdicol.

  8. Spune Ciutacule de ce ma faci idiot? Ti-am demonstrat ca ai chicotit in loc sa iei atitudine fata de agresarea unui coleg de-al tau. Ati tacut toti ca porcii in cucuruz cand l-a luat pe ala de gat, ba mai mult Givani a fost IMPRESIONANT cu cateva ore mai devreme. Ce n-am inteles?

  9. CLANUL BASESCU VA FACE TOTUL PENTRU ASI NEUTRALIZA ADVERSARII POLITICI.
    Aceste cotizatii sunt doar cele oficiale, nimeni nu vorbeste insa de milioanele de euro dati neoficial de baronii locali portocalii, care i-au intrecut cu mult pe cei pesedisti.
    Adevarul il vom afla abia dupa caderea lui TRAIAN BASESCU, asta daca se va intampla! ANII ACESTIA S-A FURAT CAT IN TOTI CEI 20 DE ANI DE DUPA ’89!

  10. “Am plătit un miliard de lei pentru două proprietăţi, că le-am înstrăinat acum un an”

    Domnul Prigoana uita (spun uita pentru ca mi-e greu sa cred ca nu stie pentru ce a dat acesti bani)insa sa precizeze ce reprezenta suma respectiva. Daca el a platit un miliard in calitate de vanzator, suma respectiva reprezinta impozitul pe care il datora statului. Asa se procedeaza: la notariat, in cazul unei tranzactii, vanzatorul isi plateste impozitul datorat statului, iar cumparatorul este cel care plateste taxele notariale.

  11. Aşa cum au spus-o mulţi până acum, dacă Becali îmi era mai mult decât antipatic, acum îmi vine să mă duc să-l mângâi pe creştet!
    De ce şi-or imagina ăştia că noi chiar înghiţim gogoşile lor, habar n-am. Cert este că ceva e în neregulă şi cu noi, fiindcă le-am lăsat această impresie deplorabilă.
    Treaba e că au reuşit să ne mute sfera de interes asupra lui Becali, ca să uităm de Clanul Băseştilor, aşa cum bine spuneţi dv.!
    Din punctul meu de vedere, mutarea e total eronată şi nu vor reuşi să ne păcălească prea mult timp fiindcă – nu-i aşa – orice miroase se şi împute! Şi dacă stăm bine cu salubrizarea trebuie să îngropăm rapid “mortul”! Şi să ne vedem de preavii Băseşti!

  12. Cum a ajuns Prigonius asta asa lingau? Sau era?
    Si cind ma gindesc ca si parvenitul asta e din Cluj… imi vine asa o scirba…
    Astea sint nevertebratele care ne conduc din Parlament: parveniti, lingai, pupincuristi, fripturisti (cum le zicea nea’ Nelu). Si e vina noastra ca i-am votat.

  13. Trebuie sa (mai) amintim ca George Becali a fost singurul om de afaceri din Romania care a ajutat si recompensat victime ale regimului comunist, care a oferit o sansa inclusiv si mai ales celor trei detinuti politici incarcerati de regimul criminal rusesc din Transnistria, Alexandru Lesco, Tudor Popa, Andrei Ivantoc, cetateni de onoare ai Capitalei, decorati cu Ordinul National „Steaua Romaniei” în grad de Cavaler de presedintele Romaniei, in 2007, la eliberarea din puscaria de la Tiraspol unde au executat 12 respectiv 15 ani de temnita. Statul Roman, desi avea datoria de a-i sprijini sa-si reia o viata normala, desi acesti trei eroi au ispasit pentru Romania cu demnitate si onoare, nu le-a oferit nimic. George Becali, oierul blamat azi de jalnici “deontologi de serviciu”, pseudo-jurnalisti amploaiati ai unor “capitalisti” nascuti din tenebrele comunismului – moguli imbogatiti prin jaf si furt la nivel national – a fost cel care le-a oferit, in spirit crestinesc, celor trei eroi ai Romaniei ajutor ca sa inceapa o viata noua.
    sursa

  14. A! Mi-am adus aminte cat a patimit d-nul Oprescu pentru semnaturile necesare depunerii candidaturii. O sa-i verifice si d-rei EBA, semnaturile? Nu de alta dar cred ca sunt multe suprapuneri cu cele ale PD-L-ului.

  15. Mereu ne bucura prezenta dumneavoastra la sinteza zilei si cred ca daca ati forma toate cele trei emisiuni intru-na singura ati fi mai tari decat cei trei muschetari si cu cu domnul Stan cei 4 ( domnul Badea domnul Gadea domnia dumneavoastra si domnul Stan ) ati aveea cea mai tare cota de piata ar putea inchide portile in acel interval de timp toate televiziunile advese. Domnule Victor nu santem intelectualii santem o familie modesta care a ales s-a inceapa o viata noua intr-o tara noua dar care nu a uitat de unde a plecat si totusi unde s-a format dar aici am reusit mai multe c-a acolo si asta pentru ca muncim mai mult pentru noi si lumea ne apreciaza si chiar daca santem romani de multa ori nu ne cred.Poate va ganditii s-a uniti toate trei emisiuni intru-na singura deci vorbe grele sinteza zilei si revista presei am putea s-a avem un spectacol de zile mari in fiecare zi.

  16. vreau sa stiu ce se intimpla cu ANCA FLOREA?ajutati-ma sa iau legatura cu RADU TUDOR. am ceva interesant pentru el.multumesc

  17. D-nul Ciutacu,am74ani.In 90 am crezut ca i-mi voi trai ultimi ani mai bine.Ca nu eate asa s-a demonstrat si este destul de dureros.Ce se pote face?D-ta si alti ziaristi de bine care nu pot fi cumparati sau corupti {nu dau exemple fiindca sunt de notoritate} impreuna cu SOCIETATEA CIVILA si niste economisti de bine cautati si demonstrati unde sunt banii dela AVAS,FMI. si alte surse.Incercati sa aflati mecanismele prin care B.T. GUVERNUL reuseste sa faca ce vrea in tara asta.Incercati sa gasiti si alti oameni din presa care sa va sustina.SUNTETI ULTIMA SPERANTA Incercati sa aflati de ce opozitia este VARZA.Este vorba de marea tradare nationala?,sau incompetenta.Scuze pentru deraj.

  18. mi-e sila si mie de tot ce iti este d-tale sila.Mai mult mi-e sila ca nu le este sila si altora care dorm pe ei si lasa hidra sa ne sugrume.Daca greata poate fi superlativul silei.mi-e graeta ca exista B1tv sau R.L. si altelecare promoveaza minciuna si fatarnicia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.