Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > I believe I can fly

Similar Posts

24 thoughts on “I believe I can fly

  1. @Alexandru Dumitrascu & ciolanus: trebuia sa topesc undeva muntele de bani pe care l-am luat ca sa-l denigrez pe Patapievici :))

  2. tinand cont, ca sunt 3 saptamani de concediu…promitator inceputul!
    locuri minunate ati gasit! odihna placuta! 🙂

  3. Uite de asta vorbeam.Natura este mai inteleapta decat noi. Si daca tot sintem trecatori pe planeta asta de ce sa o distrugem si sa se numeasca Romania Valea Plangerii ca asa vor altii. Cred ca merita sa facem ceva , de la mersul pe trotineta pana la legile esentiale, care ca de obicei putrezesc uitate prin vreun sertar al unui domn presedinte de Camera parlamentara. Si apropo nea Victore pe aceasta cale o intrebare, cum fac sa ajung si eu pe la vreun ziar ceva sau tot pe sistemul de pile relatii spagi cunoasteri de directori inpamantenit in Romania? merci.

  4. vacanta placuta!
    bine ca ati disparut, tu si cu badea, de ma pot uita linistit la olimpiada. sper sa-ti “sacrifici” cateva emisiuni si sa-i inviti pe unii din sportivii nostri. merita…

  5. m-am uitat si la fiul tau pe blog: ar epoze frumoase , Delta Dunarii este un loc deosebit care merita vizitata de multi iubitori de frumos..cu exceptia ca atunci cand pleaca sa nu-si lase in spate gunoaiele..ar fi pacat sa o distrugem..imi pare rau ca inca nu s-au orpit lucrarile la acel canal Bastoe parca..daca nu ma insel.ar trebuii stopate..inca o data iti spun ma bucur ca ai fost acolo..un loc minunat.si deosebit felicitari..
    ps : eu prefer peisajele romanesti piteresti..nu ma mai satur de ele..sunt prea frumaose si prea naturale ..neatinse..de om..

  6. nea Victor, nu am nimic cu banii altora. f bine, lumea sa castige si sa traiasca bine ;). distractie placuta oriunde!
    mai lasa-l si pe pata, ca e destul de handi, jena si distru, etc.

  7. astfel de imagini puteam gasi ceva vreme in urma peste tot in tara asta.inca mai putem gasi dar strasnic ne straduim sa le distrugem .asa ne spunea asta seara si domnul grigore lese nu?.
    vorbeam in anii tineretii ca invatacel in scoala primara de aceste varfuri ,aceste piscuri solitare ale culturii nationale ca despre patriarhi ai cultrurii acestui neam .
    mandria nationala,obida ,supunerea vremelnica ,soarta implacabila se amesteca in slova si cantecul acestui om intr-un fel tulburator ,demn,inaltator.
    iata ca mai putem intalni(pentru cata vreme)acesti pazitori de tezaur cultural.nu stiu cine a fost,nu stiu ce a devenit,inainte de a cunoaste omul,am invatat sa ascult in cantecele sale ,cu o anume religiozitate sufletul romanesc ,taria si credinta acestui neam.sant lucruri de care ar trebui sa fim mandri,sa le afisem la intrarea in tara,sa le punem pe posturile audio si tv ca generic.
    aste-s de amploarea unui turn effel,a statui libertatii,a capelei sixtine ,acoloseumului roman,asteas piramidele si sfincsii nostrii.
    vorbele ,gandurile,luptele si patimile astui neam alcatuiesc o epopee demna de orice alta natie.
    oricare dintra marile realizari ale omenirii,care au propulsat in atentia noastra o natie sau alta ,au avut la baza multa truda disciplinata, suferinta ,credinta intru dainuire .
    P.S.oare de ce nu putem sa-i numim pe acesti oameni reprezentanti culturali in alte tari?
    cate herghelii de ponei,cate tone de dejectii abjecte putem pune in balanta?cati patapievici sau alti pitifelnici profitori putem pune in cumpana dreptatii stfel incat sa putem gasi vindecarea sufleteasca de care avem atata nevoie?

  8. Asa ar trebui sa-si faca Romania reclama si sa-si atraga turisti si investitii aratand partea pozitiva a lucrurilor,si nu cea negativa,dau exemplu aici si bataia de joc de la New York cu ICR lui Patapievici…Asemenea rusine nu a experimentat Romania de cand exista ea ca natiune…..Oricum nu putem noi face nimica ca Patapievici e unul dintre oamenii lui Baselu…..Frumoase poze Ciutacule dintr-o zona superba a tarii noastre…..

  9. intr-un comentariu anterior pe blogul altei emisiuni, am vorbit despre cea ce eu am numit ,,indienii nostri”bine-nteles fiind vorba de ursul nostru brun carpatin.
    avand in vedere imaginile prezentate si cadrul tematic,indraznesc sa cred ca si aici si acum este timpul ca cineva sa ridice (la modul serios si mai mult decat partizan)problema sau mai bine zis drama florei si faunei .
    cred ca una (sau de ce nu mai multe )dintre temele emisiunilor dvs ar putea sa supuna atentiei publice,a celor ce sant interesati si poate chiar pot face ceva la nivel decizional in aceasta privinta
    nu cred ca putem accepta ca firesc faptul de a invada arealul uneia sau alteia dintre specii pentru ca ,imediat ce procesul a fost incheiat ,sa ne plangem de autoritatilor de daune si agresiuni ale acestora ,cerand nici mai mult nici mai putin decat exterminarea sau in cel mai fericit caz mutarea acestora intr-un alt areal .
    in felul asta nu vom impiedica nicicum denaturarea si alienarea pana la diparitia prematura a unor specii de cele mai multe ori ,,protejate” de legi strambe.
    P.S.da aveti dreptate;nu prea putem face nimic pentru oameni-dar acestia au alternativa optiunilor ,animalele, pasarile si toate celelalte nu prea au variante alternative ,poate doar disparitia tacuta si ireversibila
    sa auzim numai de bine.

  10. Ai dreptate, Marius, cu artisti precum Grigore Lese trebuie sa iesim in lume.Multumesc.

  11. Frumoasa Delta, insa trebuie sa aiba cineva grija de ea.. in stilul asta o sa se piarda un monument al naturii.. momentan e un paradis al bogatilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.