Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Un scaun electric de la clanul Băsescu

Un scaun electric de la clanul Băsescu

Motto: “Când o văd cu tablele-n mână, îmi vine să iau scaunul electric până la prima stație” (Marius Mina)


Academicianca a mică, sfioasă cum o știm, ne-a dezvăluit ce ne așteaptă dacă nu ne trezim. Pentru că toți condamnații au dreptul la îndeplinirea ultimei dorințe, eu vă sugerez să le cerem în cor să-și facă insula lor de isterie, tupeu, prost-gust și nesimțire și să ne lase-n pace să ne trăim viețile fără să-i mai suportăm.

UPDATE: Interesant exercițiu de imagine al șefilor de servicii la Reporter special, apreciabil efortul Ancăi Grădinaru. Un singur amendament: prima și singura dată când Florin Coldea a apărut benevol – și live – în fața camerelor de luat vederi a fost la Vorbe grele. Doar suntem riguroși când vorbim de servicii, nu-i așa?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

112 thoughts on “Un scaun electric de la clanul Băsescu

  1. Foarte amuzant :))
    Dar oare de ce te-ai folosit de concurenta(Realitatea Tv), cand puteai sa folosesti filmulete de la Antena?

  2. @mudee: fiindca ei au avut stirea, nu ai mei. preiei, citezi, recunosti 🙂

  3. “daca nu vrea sa vorbeste cu mine, poate unii oameni vrea sa joc table cu mine. ii las sa se dea o tura cu scaunul electric (daca ma lasa sa castig, bineinteles.”

  4. acu pe bune…asa tata asa fiica…ce dracu sa faci?? poate sa te muti din tara!!:))

  5. Offf ce de nesimtire in tara toti dam in Basescu dam in Guverne dam in ministrii.Hai dracului sa punem odata mana pe treaba lasati dragilor politica si hai la cules de mere sau la sapa . De ce nu vreti sa traim bine?Daca vreti sa traim bine trebuie sa muncim! Daca nu asta e nu mai traim bine e vai de mama noastra1

  6. In cazul primelor gafe mi-am zis ca s-a emotionat excesiv si am scuzat-o. Dar acum, cu scaunul electric, nu mai e loc de nici o speculatie.
    Cel mai tare ma sperie seninatatea cu care rosteste “scaun electric”.

  7. asi vrea sa vad ce o sa-i indemni pe ai tai copii…
    sa se faca ingineri, etc.
    iti spun eu dinainte… ziaristi…
    asa ca nu mai face valuri degeaba ca si tu tot pe acolo o sa fi
    Cu prietenie….

  8. ebutza ebutza.. sperii si vrabiutza:)). ai vrut sa faci si tu o fapta buna da te-au pus buzele sa rostesti:)). ce sa faci?! n-ai avut succesuri=)). ca de.. tu cu ceilalti trebuie sa vorbeste mai mult chiar daca sunt unii care nu vor sa vorbeste cu tine=)). ai avut dreptate cu boc sa il admiri:)) el stie sa articule…asca o fraza de te doare capul o saptamana dupa:)). andrei gheorghe.. mai cheama omul din cluj pe la emisiune si rupe dreaq balustrada si pune-o la deruta! si adu si vlastaru siliconat ce da iama in gramatica si-n bunul simt ce se da acuma la bietzi batranei si pune-o sa tzopaie pe scena:)). Doamneeee e mortala:). daca ajunge creierul asta de musca deputat european.. ii naucim=)). dreaq i-a pus sa bage romania in UE? ebutza ebutza… rimezi alarmant de fromos!

  9. va rog sa luati atitudine de ce se petrece in AN Apele Romane.
    in 25,27.05.09 se vand la talcioc posturile. comunistii dadeau posturile tot politic, dar aveau specialisti.
    in adresa trimisa la unitati se specifica faptul ca NU E NECESARA prezeta concurentilor, in presa locala deja au aparut listele cu ” catrindatii “, total paraleli cu specificul activitatii,
    cum se complace d-nul Dir. Pintilie la o asa mascarada,unitatea a avut traditie !
    eu in locul lui as demisiona decat sa aduc in unitate zootehnisti , mecanici auto, viitori pensionari din acest an, lucratori la loto,
    ce facem cu specialisii care au muncit, ii dam in somaj ? afara cu ei ca au prea muncit si prea stiu meserie. a venit timpul netrebnicilor !
    nu dam in somaj toata tara si sa ramana numai PSD-isti si PDL-isti ?

    Catrindatii deja au inceput in institutii presiunile si amenintarile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.