Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Un fleac, l-aţi ciuruit şi pe mortu’ zilei

Un fleac, l-aţi ciuruit şi pe mortu’ zilei

http://www.youtube.com/watch?v=u6nF6_y-4RM

Mi-e scârbă! De voi, de intoleranţa voastră medievală, de bigotismul triumfal retrograd în care v-aţi înveştmântat. Aţi confiscat voi simbolurile. Sunt ale voastre, toate, nu se ştie în baza cărui act de proprietate. Trebuie să vă ceară voie cum să trăiască şi, mai ales, cum să moară. Mai aveţi un pic şi cereţi referendum. Să votaţi că n-are nevoie nevastă-sa să-l ducă la crematoriu. Şi că e obligatoriu soborul de preoţi la căpătâi. Cât trăiesc, vă doare-n cur de ei. De fapt, nici măcar acolo, că poate v-aţi trata. Când ajung pe catafalc, vă amintiţi subit cât i-aţi apreciat. Şi puneţi lanţul pe ei. Îi legaţi bine. Vă pozaţi cu ei. Asta vă macină acum, că n-aţi putut să vă trageţi un cadru memorabil pe smartphone cu mortul zilei şi să-l postaţi pe facebook. Sugeţi şi ultima picătură de sevă din Sergiu Nicolaescu. I-aţi mânca ficatul pe grătar. Mai aveţi un pic şi construiţi rugul în piaţa publică. S-o ardeţi pe eretică, în spiritul toleranţei creştine. Pentru că-i tânără, frumoasă şi poartă un palton deschis la culoare. Deci e curvă, profitoare şi păgână.

Jos labele spurcate de pe femeia asta! E mortul ei, nu al vostru! E drama ei de familie. Faptul că aţi văzut nişte filme nu vă dă nici un drept patrimonial. Nu sunteţi părtaşi, barbarilor. Lăsaţi-o-n pace să-şi trăiască durerea! Învăţaţi să vă respectaţi în viaţă idolii. Dacă sunteţi în stare, dar mă îndoiesc…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

312 thoughts on “Un fleac, l-aţi ciuruit şi pe mortu’ zilei

  1. Actuala mea sotie avea un copil de 12 ani cind ne-am cununat pe care cerul l-a chemat la el la 21 de ani dupa 13 zile de coma. EA MAMA a hotarat ca fiul ei sa fie incinerat. M-am supus si am facut asa cum a cerut MAMA LUI CARE IA DAT VIATA.Si noi am fost supusi la cazne verbale din partea multora. Dar fiul nostru a avut parte de o slujba de rege la crematoriu. In jurul sicriului era o mare de flori din mijlocul careia fiul nostru ne-a parasit. A fost ceva ce ia impresionat chiar si pe cei ce ne urau pentru ca-l incineram. Din clipa in care cenusa lui s-a intors in casa, la urna arde in permanenta o candela. Oare am fi putut sa tinem de peste 3 ani o candela aprinsa pentru fiul nostru daca era intr-un cimitir? Sigur NU. Iar el este cu noi prin prezenta acestei urne. Pentru noi Gabriel nu a murit ci s-a transformat. Si sa nu uite biserica ca dacii isi incinerau mortii. Iar daca ii vom ingropa vom fi sufocati de cimitire. Condoleante doamnei Nicolaescu si iata o dovada de iubire: Sergiu Nicolaescu va fi alaturi de sotia sa si dupa moarte.

  2. La Multi Ani Victor!Nemultumirea mea nu este numai mizeria facuta de cei care au huiduit la inmormintare,consternarea vine exact de la BOR.Tatal meu era cadru militar in 1970 cind a murit,in perioada comunista decedatii-cadre militare erau inmormintati,transportati pe tun de acasa pina la groapa,fara slujba preoteasca.Cum de au reusit-mama si conducerea unitatii militare sa accepte absolut toate slujbele pe drumul pina la groapa,cit si fotografiile in care se vede garda militara in spatele celor care au mers pina la cimitir,pe timpul comunismului si acum se impun alte regulamente,probabil,biserica a ajuns lupul moralist in democratia prost inteleasa de romani,dar si impusa de cei care sunt sub orice critica mental.

  3. M-ai uns pe suflet! Tot ce ai scris tu aici am urlat eu prin casa ieri!
    Chiar sila a fost sentimentul pe care il aveam si mi-as fi dorit sa am o masina d-aia de asfaltat sa trec peste ei in fata crematoriului!
    Multumesc pentru faptul ca spui intotdeauna ce gandesc si eu!
    Keep up the good work!

  4. Jos pălăria! Ați reușit perfect să puneți punctul pe i, ce s-a întâmplat zilele astea a fost realmente dezgustător și degradant.

  5. A, si am uitat ceva important:
    in tarile vorbitoare de limba engleza ( si sunt multe si mai bine cotate decat noi) la inmormantare preotul spune “Ashes to ashes and dust to dust” in traducere “Cenușa în cenușă și țărâna în țărână”

  6. Un articol pe cat de dur pe atat de adevarat.
    Sa speram ca televiziunile nu vor lasa microbul OTV sa se cronicizeze la nivel national, ca de contaminat s-au contaminat, in mod mai mult decat vizibil.
    Sa speram ca biserica nostra cea mult crestineasca sa-si fi invatat lectia si sa poata recupera terenul pierdut prin pozitia de neinteles luata fata si in memoria unui mare roman. O rugaciune in acest caz nu cred ca ar fi zduncinat temelia, de altfel greu incercata a acestei biserici. Ar fi fost mai degraba o mangaiere pentru sufletul marelui cineast,regizor, actor, o mangaiere in plus pentru acei indurerati care poate nu i-au inteles dorinta dar i-au respectat-o, caci atat mai puteau sa faca pentru el.
    Gastile de “neica nimeni”, niste mandrete de ratati nu au putut accepta situatia. Ei venisera pentru “prim-plan” , “interviuri”, “verdicte” iar televiziunile le-au indeplinit dorinta cu varf si indesat. La ei este de nevindecat. Poate televiziunile sa-i mai “lase” macar in plan secund”, pana nu este prea tarziu.
    Sa-i multumim lui Dumnezeu ca l-am avut printre noi pe marele Sergiu Nicolaescu si sa-L rugam sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Sa-L mai rugam pe Dumnezeu sa-i ajute pe cei indurerati sa-si triasca dace se poate mai usor durerea. Pentru “crestinii dornici de sange proaspat in numele religiei” nu cred ca ne putem ruga. Poate Dumnezeu sa mai aiba pentru ei vreun leac.

  7. va salut, suntem de multe ori necivilizati,cred ca filmele lui nicolaescu despre natiune, mindrie, religie,au mers spre sufletul nostru, cred ca reactia strazii(nu o scuz) a fost abrupta in necunostiinta . iubirea lor pentru nicolaescu, prin incinerare, a fost socata deoarece religia ortodoxa prin inhumare pastreaza sufletul se pare 40 de zile printre noi, am vazut la mama mea cum a reactionat ,auzind ca va fii incinerat mai ca a plins asa de trista a fost spunind ca este mare pacat,cred ca acest fapt a perturbat mintile oamenilor f. mult, nu au scuza pentru injuraturi si huidueli …. cred ca o conferinta mica de presa din partea familiei ce vrea sa faca si despre dorinta lui sergiu nicolaescu ar fi demontat aceste furii spontane si situatii jenante.
    va salut

  8. Multumesc pentru ca le-ati spus-o.Necazul este ca cei vizati,cei care huiduiau,nu citesc niciun fel de presa si nici nu inteleg ironia ,sarcasmul sau orice alta “arma” de acest fel.M-am convins acum,odata in plus(si din comentariile citite)ca ortodoxia pe care o practica BOR tine Romania in afara lumii civilizate.Toti europenii sunt catolici ,protestanti,anglicani,e clar de ce e Romania vazuta ca o servitoare a lor…

  9. As fi dorit sa postez pe “Sinteza Zilei”, dar nu este activ. Oricum, tot catre Antena3 este indreptata rugamintea mea. V-as ruga sa faceti demersurile necesare catre BOR pentru oficierea unei slujbe de “mantuire” a sufletului celui ce a fost Dl. Sergiu Nicolaescu. A fost un adevarat crestin si ii suntem datori cu acest demers. Familia, ca familie, a fost naucita de rapiditatea intamplarilor, dar noi, ca popor, nu ne-o vom ierta niciodata.

  10. Limbajul si atitudinea, afisata de “MARII” jurnalisti, contribuie la ”culturalizarea” poporului nostru, manipulat si asuprit. Realizati “emisiuni pentru oamenii inteligenti…” va citez, dar oamenii inteligenti nu se uita la tv.

  11. BRAVO!Bine zis!Io cred ca mi-am stans toate pacatele lumii,de cat i-am suduit zilele astea!
    R.I.P.COMISARE!!!!!!!!!

  12. Cand a injurat lumea la nunta lu basescu de ce n-ai sarit ca ars???atunci nu mai erau barbari,nu-ti mai era scarba de ei??atunci antena 3 era ocupata sa transmita doar injuraturile

  13. Ma intreb ce parere au cei care huiduie de cadavrele arse in urma molimei de ciuma din secolele trecute. Barbari, saraci, oricum se gaseste o scuza. Ortodocsi, catolici si protestanti. Toti arsi si torti au avut slujbe cu sobor de preoti. Sau despre cei care nu sunt revendicati la spitale si penitenciare, unde sunt slujbe si la crematoriu? Falsa credinta sau falsul respect pt un decedat nu iti da drept de insulta la adresa familiei. As fi foarte curioasa sa aflu exact paragraful care afirma ca incinerarea este egala cu sinuciderea…
    Cat despre comportamentul celor din strada…jenant.

  14. Ultimele zile au demonstrat evident ca romanii, marea majoritate, nu au nici un fel de respect. Nu pot accepta ca celalat are dreptul la o alta parere, la intimitate, la o alta viata. Vor sa stie ce face cel de langa, daca ar fi posibil, ar instala pereti de sticla in jurul vecinilor ca sa afle ce fac, cum fac, eventual ce gandesc ceilalti. Dar daca cineva il judeca… sa te fereasca Al de Sus sa fii prin preajma!!!!
    Cineva mi-a spus ca acest popor nu o va duce niciodata bine pentru ca nu stie sa respecte reguli. Asa e, nu stim sa respectam nici macar regula bunului simt!
    Ma felicit ca am avut curajul sa plec definitiv din Romania, dupa ce am facut totul ca sa ma pot dezvolta printre romani!

  15. Superb articol si corecta reactie la o manifestare absolut inspaimantatoare si jegoasa.

    Dar sa fiu sincera, nu cred ca trebuie sa fim surprinsi. In fiecare an “credinciosii” se calca in picioare sa ia apa sfintita si se tarasc pe coate si genuchi sa pupe moaste. Am fost cam scarbita de fiecare data, dar inainte ii priveam si cu un pic de compasiune. Insa nu cred ca putem sa mai ignoram primitivismul, habotnicia si intoleranta construite pe prostie, lipsa de educatie si cruzime. De data asta mi-am dorit sa-i doara. Au o viata mizera, dar poate ca o merita.

    Dar nu cred ca putem sa generalizam. Cu un an in urma alti oameni ieseau in strada si se luptau cu un regim pentru o tara intreaga. Atunci i-am admirat si ne-am inchipuit ca sunt o majoritate, am sperat ca spiritul natiei s-a schimbat.

    Acum ne uitam la opusul lor, la niste oameni indobitociti, fara ratiune si cu porniri de fiare care rusineaza o tara intreaga. De data asta imi doresc sa fie o minoritate.

  16. Eram pregatit sa va scriu un text, doar ca mi-a luat-o “shogunu'” inainte…Exact asta as fi vrut si eu sa va transmit…In plus, daca antena 3 este de atatea ori lider de audienta si-i merge atat de bine financiar, este gratie publicului sau…Daca noua strategie a canalului este de a cuceri si publicul OTV-ului sa ne spuna si noua, sa ne cautam alt post….

  17. @Florina: n-aveti de unde sa stiti asta, nu va numarati printre ei 🙂
    @Adi: dat fiind ca am sarit si atunci, rezulta ca esti un dobitoc
    @all: n-am o problema cu criticile exprimate decent si argumentate, nici cu divergentele de idei, dar termbelisme de genul “ai ceva cu ortodoxia si dai in Iisus Hristos” n-au ce sa caute pe blogul asta

  18. Prima reactie de bun simt dupa aceste zile in care televiziunile tabloidizate si-au facut de cap! Tot respectul pt Dl. Ciutacu!

  19. Victore sunt unii paraziti “iluminati” care vor sa le ia lumina altora pe partea materiala (politicienii)altii pe partea spirituala(inventia asta a lui Constantin cel Mare ce a controla mai usor masele vazand ca rezista spiritul le-au indus frica de condamnare la infinit) .Au fost in miscarea asta de manipulare a maselor si oameni intelepti care intelegand gresit fenomenul au incercat sa-si educe turma dar fiind imediat marginalizat de ce inseamna fenomenul care dureaza la noi de aprox.2000 de ani.Religia si-a pus amprenta asupra psihicului societatii caruia i-a trasat granite in pofida liberului arbitru pe care-l avem fiecare acelasi tip de agresiune si anume – frica ;frica de infinit care ne-a transformat in 2000 de ani dintr-un popor mandru ,demn si fara frica de moarte si dusmani intr-un popor supus si calcat in picioare de oricine cand si cum au voit.Cu aia de dinainte de crestinism ce s-o fi intamplat ? ca parca civilizatia umana are minim 5000 de ani ;or fi ajuns toti in iad :)) un bau-bau suprem.

  20. Domnule Ciutacu multumim pentru comentariu. Si eu am scris pe unde am putut nefiind ziarista dar pe dvs. va poate citi multa lume. Opinia mea este ca Romania s-a cancanizat, s-a barbarizat, s-a intors pe vremea inchizitiei. Lumea este invidioasa si needucata, blocata intr-o mentalitate bolnava. Problema mare este insa ca sunt din ce in ce mai multi needucati, invidiosi, blocati.

  21. cred ca ,,impresarul “a dorit mai mult sa se retraga fara a fi nevoit sa fie la mana viermilor din BOR care trebui sa recunoastem ca ar fi facut mare spectacol pe seama familiei .nu se intampla prea des ca burtalaii sa le scape un astfel de chilipir spre multumirea lor si a dobitocilor bautori de aghiasma si pupatori de ciolane in racla .

  22. Excelente cuvinte, pacat ca cei carora le sunt adresate nu le vor intelege.

  23. Există o fiară între noi care ne vânează zi şi noapte, fără răgaz, zâmbindu-ne în faţă. Ne îndobitoceşte de cap cu fiece zi trecută, tot mai mult şi mai mult. Ne sleieşte de puteri sugându-ne şi ultima picătură de sânge din venele şi aşa sărăcite de lichidul dătător de viaţă. Trăieşte în desişurile de nepătruns ale codrilor urbani, ascunsă printre cele mai credincioase şi behăitoare animale ce-au făcut vreodată umbră pământului. Iese dintre zidurile mucegăite, mirosind a igrasie, înveşmântată în blană cusută cu fir de borangic aurit şi dă iama în ciurda de gazele îndobitocite de dogmele ce se pierd în negura timpului. Hipnotizate de ochii zâmbitori încărcaţi de venin, acestea nu pot face nici cea mai mică mişcare, acceptându-şi şi dându-şi obştesul sfârşit între colţii galbeni, urât mirositori, fără cel mai mic gest de împotrivire. Prea-fericita fiară îşi ia obolul de fiecare dată şi fără milă, potolindu-şi foamnea cu carne proaspătă şi setea cu sângele ce curge în venele poporului român. Apoi se retrage în întunecimea de unde a venit, sătulă şi mulţumită că şi de data aceasta turma de ciute credincios-behăitoare nu a protestat, nu a luat atitudine împotriva cruzimii ei, nu a ridicat glasul contra aşa ziselor valori ce pare să o înconjoare. A doua zi, scena se repetă iar şi iar, la nesfârşit… şi nimeni nu zice nimic, nu face nicio mişcare pentru a schimba ceva. Şi asta pentru că tuturor le e frică de faptul că, dacă hotărăsc să treacă “dincolo” prin aura focului care se zice că purifică totul, n-o să aibă, ca orice creştin ce crede în Dumnezeu, parte de o slujbă creştinească. Să dea Dumnezeu ca fiara să cadă răpusă cât mai curând de lancea războinicului, de glonţul braconierului sau de arcul vânătorului. Atunmci şi numai atunci noi toţi ne vom simţi eliberaţi şi ne vom putea odihni în pace. Dumnezeu să te odihenască, Sergiu Nicolaescu. Chiar şi fără slujbă bisericească.

  24. Nu va mai minunati si va inchinati de cum arata gloata infometata de Basescu. E normal sa urle a foame ori de cate ori are prilejul – la vreun mort la vreo agheazma oficiala, etc.

    Asa arata poporul la baza lui. Televiziunile nu au facut rau ca au aratat, sa vada lumea in ce mizerie s-a ajuns la straturile de jos. Singura vina a televiziunilor este ca au intrat in acest joc de-a bocitoarea publica, in loc sa reflecte rece si impartial evenimentul.

  25. bravo si felicitari pentru articol…o sa ajungem sa ne conduca biserica ca in timpul inchizitziei….e greu pana nu scapam de generatziile de peste 60 de ani care gandesc asa,nu cred ca sa va schimba ceva…biserica ortodoxa a ajuns in ziua de azi o societate comerciala…e dureros dar adevarat.!!!

  26. Brabo, bravo, pentru articol, pentru reactia absolut normala pe care ai avut-o, impartasita de noi toti.Atata mizerie la un loc mai rar vezi.Am o experienta trista cu reprezentant al BOR,am ramas cu un gust amar dar ticalosia, munciunile in care s-au coborat ma face sa ma gandesc la modul cel mai serios la apartenenta mea la aceasta biserica. Da! am fost increstinata in aceasta biserica la o varsta la care era greu sa decid ce vreau eu fara sa ma intrebe cineva daca eu sunt de acord ori nu, am fost crescuta si educata in acest sens, dar la aceasta varsta ajunsa cand vad ca reprezentanti ai acestei biserici au un interes major spre bani, averi inaintea interesului catre noi fiintele umane, cand inalti prelati decid in situatii diferite cutume diferite,eu sunt doar trista si spun ajunge! Nu vreau sa reiau tot ce s-a scris mai sus,impartasesc in totalitate gandurile si indignarea d.lui Ciutacu si a tuturor celor de bun simt

  27. Intrebari pentru Biserica Ortodoxa Romana:
    Cum a protestat, pe vremea impuscatului, fata de daramarea sau mutarea unor biserici, care mai erau si monumente istorice?
    De ce nu da bani pentru salvarea bisericilor – monument istoric aflate in paragina?
    De ce construieste atatea biserici noi, inclusiv cu bani de la stat, de la noi toti, cand nu se ingrijeste de cele in nevoie?
    De ce nu plateste impozit, din moment ce genereaza venituri exorbitante, din activitati economice?
    Cum a protestat fata de inchiderea spitalelor si moartea unor oameni in fata spitalelor inchise?
    Cate spitale a construit sau la cate spitale participa cu fonduri BOR?
    cate scoli sau gradinite au fost construite cu banii BOR sau cate din acestea sunt sponsorizate de BOR?
    De ce trebuie sa muncesc si pentru BOR?
    Mai are vreo misiune sociala BOR?
    In aceste conditii, cum isi permite BOR sa-mi spuna cum sa traiesc si cum sa mor?

  28. De ce judeci otova si pui eticheta pe tot neamul ? TV-urile au intrebat ticnitii de la fata locului si au avut un tip de raspuns. Eu am auzit in jurul meu doar revolta fata de modul in care a fost tratat subiectul in presa. Cine are dreptate ? Tu ca te-ai uitat in gura ticnitilor sau eu care am auzit cu totul altfel de pareri. Este pacat ca judeci simplist un popor intreg.
    Poate ar fi trebui discutat un alt subiect: de pilda legea din 1944, total nedreapta care reglementeaza mostenirea si care este total impotriva celor care nu au copii, care isi pierd sotul/sotia si care trebuie, pe urma, dupa o viata de munca sa imparta ce au cu familia defunctului.

  29. Domnule Ciutacu,

    consider ca tot acest circ a fost generat si intretinut de presa. gloata e usor de manipulat, mai ales de Biserica. ea a aruncat prima cu piatra… ceea ce a urmat a fost o consecinta fireasca (doar nu va asteptati la altceva… sunt surprinsa de fiecare data de aceste accese de indignare din partea dvs.) absout adevarat ceea ce scrieti, dar nu e nimic surprinzator, nimic nou si cu siguranta vor urma episoade din ce in ce mai grotesti… “It is too difficult to think nobly when one thinks only of earning a living.” ― Jean-Jacques Rousseau.

  30. Excelent articolul!
    Eu cred ca problema nu e legata de institutii – oricare ar fi ele : TV, BOR, etc -, ci de oameni.
    Sunt la ceva mii de km de pamant romanesc si ma uit cu inima stransa la ce se intampla acasa in asemenea momente. Cand vorbesc cu mama, imi face turul micii lor urbe. Sau imi facea. Pentru ca acum s-a obisnuit cu replica mea: ” Sa ne vedem de ograda noastra, mama. Sa facem curat in ea. Dupa ce criterii imi spui tu ca X si Y a facut .. Dupa ale tale? Pai poate nu-s criteriile lui”.. Si o tinem asa de o vreme. Se pare ca da roade, dar e drum lung.
    Poate ca e o chestiune de natie bagatul nasului in ciorba altuia, in trecutul si in viitorul lui.
    Cred ca se numeste respect – de sine in primul rand – sa-l lasi pe celalalt sa traiasca cum doreste, sa moara asa cum a visat. Chiar daca nu esti de acord. Nimeni nu ti-a cerut parerea; si chiar daca ti-o cere si nu esti de acord, omul are dreptul sa faca ce-i place. E o chestiune de respect fata de aproapele care vine din respectul fata de sine.

  31. oamenii au strigat, si-au aratat nemultumirea in felul lor, au fost necivilizati, nu au respectat “moartea” si nu s-au inclinat in fata ei. ei sunt invatati de preotii bisericii ca slujba de inmormanttare este foarte importanta in mantuirea sufletului, ca oamenii mai pot fi iertati, dupa moarte, la rugaciunea preotilor sau a enoriasilor. dar, conform Bibliei, dupa moarte nu se mai poate face nimic in sensul mantuirii sau pierderii mantuirii sufletului. din aceasta cauza au fost atat de contrariati, de inversunati si de incapatanati(lasind la o parte liberul arbitru al fiecaruia dintre noi)in privinta incinerarii, lucru care nu a condus la tinerea unei slujbe religioase de inmormantare.

  32. Mai domnule draga, intotdeauna te-am placut, iubit si apreciat pentru cum gandesti si cum spui lucrurile dar acum te-as pupa , asa de bine ai scris. Felicitari din tot sufletul, m-ai racorit ca de obicei. Fi in continuare vocea noastra a celor ce nu au cum sa se exprime public asa cum o faci domnia ta. La mai mare!

  33. @Cristian
    Esti absolut sigur de faptul ca ordodoxia este dreapta credinta? Nu de alta, dar bag seama ca ai certitudini provenite prin traducere. Asa si ortopedia inseamna picioare drepte, dar mai ajung pe colo si din aia carora le trece porcul printre craci. Dar na, ma inclin in fata certitudinilor voastre, indiferent unde ar fi porcul.

  34. Postării dvs îi lipesc din titlu unul din cuvintele obligatorii ULUITOR, DRAMATIC, UIMITOR, SFÂȘIETOR, etc. Am uitat câteva, dar ma uit imediat pe site-ul antena3.ro si realitatea.net și completez.

  35. @Catalin Ioan

    Nu stiu altii cum sunt, vorba lui Creanga, dar pentru mine ortopedie nu inseamna deloc oase drepte(si apropo, cate din oasele corpului sunt chiar drepte incat sa indreptateasca o asemenea traducere ?) ci o ramura a medicinei care se ocupa de oase si articulatii, mai precis de bolile acestora.

    Certitudinile mele, atatea cate sunt, sunt bazate macar pe cronologie, daca nu si pe altceva. Iar ceea ce a fost la inceput din punctul de vedere a ceea ce noi numim astazi “biserica crestina” a fost mai degraba ortodox. Discutia poate pleca si poate evolua in orice directie, incepand cu cele “3 patriarhii”, continuand cu iconoclasmul “ortodox”, cu nobilimea romana care si-a gasit un aliat in clerul “catolic”, dand nastere astfel inca unei Rome stralucitoare, pana la protestanti si la greco-catolici, dar nu am face decat sa ne dam like-uri findca o discutie de acest gen nu se poarta pe bloguri sau forumuri.

  36. Zilele astea mi-am adus aminte de Sati, arderea vaduvelor vii in India. La ei s-a interzis obiceiul, noi il actualizam.
    Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa vad atata vadim, atata otv-ism si la emisiunea Danei Grecu! “Povesti de viata”… nu e o explicatie valabila. Poate ceva scuze familiei!

  37. Ciutacia voastra,

    Desi sunt de acord cu fondul articolului scris de stâpanul imperiului ciutacesc, nu sunt de acord cu o insulta gratuita dinspre final : “Jos labele spurcate ..”. Adica cine are alta opinie decât împaratul ciutacesc este musai o fiara cu labe spurcate, nu un om cu o opinie (fie ea gresita).
    Pot sa înteleg alunecarea de pix venita din senzatia de greata cu care debuteaza articolul (si care nu înceteaza), dar, pardon, ciutacia voastra, nu trebuia insultata toata lumea de o alta parere, ci educata sau convinsa de netemeinicia argumentelor bigote.

    Bun articol, altminteri; daca era un pic mai tolerant cu opinia altora, invitatia la decenta ar fi fost si mai convingatoare.

    Respect, PC.

  38. Cei care au urlat ca Sergiu trebuia ingropat cu slujba bisericeasca si au huiduit biata vaduva , s-au batut la propriu a doua zi pentru o sticla de apa sfintita. Suntem crestini? Ma indoiesc.

  39. Felicitari si pt emisiunea cu Ponta! Dupa atata otv-ism a fost bine-venita gura de aer proapat pe care ne-ai adus-o seara. Chiar daca Nistorescu te-a certat ca “alea nu au fost intrebari”, emisiunea a fost ok! Esti bun, Ciutacule!

  40. Felicitari pentru articol!

    Si de aceasta data s-a dovedit ca celebra zicala a lui Mircea Badea “TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL ……” este de actualitate.

  41. Sincer ma asteptam la o reactie mai ampla din partea noastra, a romanilor. Scriem pe blog facem un tête à tête , laudam un creier … dar de protestat “analog” in piata cand o facem? Noi astia mai tineri, cei batrani sunt indoctrinati de perioada optzecista si tot timpul pasivi si accepta tacit cand li se baga pumnul in gura.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.