Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Un cap scurt în gură pentru baba rebelă

Un cap scurt în gură pentru baba rebelă

Azi imi propusesem sa-l sar. Sa ofer o bucurie adulatorilor sai. Sa nu mai vanez biata caprioara fara aparare. Sa vad lucrurile bune. Sa nu mai caut pete-n soare. Da’, pur si simplu, nu pot. Fiindca Jucatorul nu se poate abtine; deci nici eu.


Merci, Iusti

Mai lipsea sa-i traga un cap ascurt in gura babei rebele; care, maine, probabil, vom afla ca-i o provocatoare/agitatoare politica, tocmita de cei 322 sa-l enerveze pe Supremul idol al colivareselor si baietilor de trupa ai oligarhului eolian…

P.S. Cand dregatorii nostri vor pricepe ca alegatorul (in acest caz particular, sinistratul, alaturi de suferinta caruia te declari) are intotdeauna dreptate, se va putea consemna public primul pas semnificativ al reformei clasei politice.

UPDATE: Hai, c-am trait sa aud de la om ca bautura e daunatoare:))

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Un cap scurt în gură pentru baba rebelă

  1. wow, ce idiot poate fi Basescu asta…oare cine este cel care face circ, se intreaba “mintea mea, in gandul ei prost”…?!ce presedinte “intelectual” putem avea…si, mai mult, nu vede ca e cam si el “tataie”…?!:-?

  2. Don Victore, să nu-mi spui că o luai pe băbuţa în braţe, tu eşti capitalist vere!!!

  3. Ce sa mai comentez?! Ideea e ca femeile in varsta de la tara mai exagereaza, isi smulg parul din cap si vor ca lucrurile sa se rezolve peste noapte. Am asistat la nenumarate scene din astea. Dar nici presedintele nu a dat dovada de tact. Trebuia sa faca in asa fel incat femeia sa se potoleasca, sa o asigure ca totul va fi bine si sa discute civilizat cu ea. Ceea ce a facut presedintele e total gresit si arata lipsa de respect pentru omul de rand.

  4. Baselu a scapat porumbelu:Cand plangi plangi cand faci circ………so fi gandit la faza Cu Stolojan?Cand o fost alesul sa fie presedintele tuturor romanilor.Si daca la babuta nu i se face casa cinei vinovat,imbecilii locali generali…….

  5. Stiu ca voi parea deplasat, dar foarte recent a disparut o mare personalitate (asta nu spunea despre sine ca este geniala, nici macar in gluma, dar chiar a fost mare) – Aleksandr Soljeniţîn. Probabil ca pe genialul posesor de blog, far al democratiei, luptator solitar (sprijinit doar de trustul CRESCENT, desigur) pentru libertate, munte de intelepciune si balanta a corectitudinii (spre deosebire de ticalosii deontologi de la toate celelalte trusturi si in special de la concurenta directa) s.a.m.d. nu il intereseaza acest subiect minor (in bostanaria pe care o pastoreste este o stire seaca de pe agentiile de presa, spre deosebire de articolul de prima pagina <>) dar poate ar fi fost mai bine sa nu posteze nimic astazi si sa mai citeasca ceva (Casa Matrionei sau O zi din viata lul Ivan Denisovici, mai mult probabil ar inversa raportul dintre ce citeste si ce vorbeste)
    si va rog frumos: incercati sa ma scutiti de cine stie ce epitete, nu sunt un adulator, baiat de trupa, etc

  6. P.S.
    Dupa ce mai citesc cate ceva de pe blogu’ lui Ciutacu si comentarii al fanilor lui, zau ca nu cred ca sunt eu cel anormal

  7. @dan: ciutacu.ro nu face parte din Intact si nici nu finantat de Crescent

  8. Daca era vorba despre un alt personaj atunci DA, m-ar fi mirat atitudinea lui. Dar, atunci cand pronunti numele Basescu (si subderivatele lui – Beshinescu – Betzivanescu – Basel Traianescu!) este IMPOSIBIL sa nu scapi si o injuratura.

    Iata ca Beshinescu a identificat in sfarsit dusmanul poporului in persoana Babei Anarhiste. Pardon! Si anarhista si sinistrata! 🙂

    In fapt tovarasu’ de la Cotroceni confirma prin atitudine si exprimare abandonarea totala a obiectivitatii (macar simulata daca nu si reala!) si alunecarea tot mai abrupta spre autoerijarea in rolul de Tatuc al Natiunii.

    Dumneavoastra ce mai vedeti in Basescu, d-le Ciutacu? Sincer, eu am ajuns sa vad prin el. Avem de-aface cu o trista figura a post-tranzitiei romanesti care va esua in alcool. Parerea mea! 🙂

  9. @dan
    Daca ai fi inteles ceva din ce ai citit de Aleksandr Soljenitin atunci nu ai fi postat acest lucru. Tocmai faptul ca ai facut-o arata ca ai citit cartile doar ca sa te lauzi si nu ai retinut nimic din esenta lor.
    ontopic: E primul lucru pe care il face intaiul Imbecil al tarii si nu-l inteleg. Pana acum el avea doua directii. Catre “prieteni”, fie ei adulatori fie baietii destepti si nu cred ca mosia babutei sinistrate tinea in loc vreun proiect de-a lui Bucsaru sau Puiu Popoviciu.
    Celalta directie era catre electorat si asa clar nu-si castiga simpatizati. Cred ca l-a batut prea mult soarele in cap.

  10. Stati ca vine septembrie, incep pustii scoala. Trebuie sa se tina departe presedintele de deschiderea anului scolar, ca daca ajunge sa-i certe si pe elevi…

  11. E clar ca presedintele are un slogan de la care nu se abate niciodata:”cine nu e cu noi, e impotriva noastra”…Trist dar adevarat.

  12. Mey Ciutacu nu ai dreptate cu Elena Basescu are voie sa plateasca si direct politistului.
    Vezi in codul rutier si e demult asta si eu am platit destule la politai ca nu am timp sa ma duc la primarii sa stau la cozi no offence.

  13. @DAN si P.S.-ul sau
    Pe acest blog posteza, in general, persoane civilizate si care au capacitatea sa scrie o fraza corect si inteligibil pana la capat! Domnia voastra nu faceti parte din aceasta categorie, nu stiu cine v-a dat proasta sugestie sa cititi si sa scrieti aici! Inteleg ca aveti inalte preocupari, evident de tip intelectual, nu va mai coborati printre noi!

  14. Am urmarit in aceasta seara fara sa vreau emisiunea de pe antena 3 ,am spus fara sa vreau deoarece aveam musafiri si se amuzau urmarindu-va, mai baieti, ma refer la ciutacu ,la gidea , si in special la stan ,si nu in ultimul rind la “maestrul’ cristoiu ,eu am 60 de ani ,dar nu am vazut in viata mea asemenea specii ca voi , eu nu stiu cum de nu se sparge sticla de la tv, nu inteleg cum nu va scuipa bucurestenii pe strada , apropo , eu sint din provincie si nu am aceasta posibilitate ,vi s-au spus tonomate ,pai ce a-ti facut in aceasta seara, a-ti demonstrat ca are dreptate , in rest i-mi este scirba ca asemenea indivizi ca voi apar la tv. P.S. Sa nu credeti ca sint fan Basescu dar respect pe cei majoritari care l-au votat, iar voi spargeti gasca de imbecili.

  15. Victore, voi astia, supusii lui Voiculescu, in frunte cu marele maestru facator de jurnale, nu v-ati saturat ca aproape in fiecare seara sa-l balacariti pe Basescu? Pe maestru, aproape ca il inteleg ca raspunde la comanda mogulului pentru ca are o datorie mai vechela el si la Marius Tuca. S-a scris si in presa la vremea respectiva si cred ca stie cu siguranta si maestrul la ce ma refer.Dar, voi, astilalti? Cu cit va plateste Voiculescu ca sa sanctionati atitudinea presedintelui fata de “solutia imorala? Ei, aici e buba: Voiculescu nu uita.

  16. @gio: daca pana la 60 de ani nu v-ati alfabetizat, inseamna c-o sa muriti prost.
    @PETRU I. Iasi: nu, nu ne-am saturat, e vreo problema?
    @alina gorghiu: e-n stare, nu m-ar mira nimic. succes la alegeri!

  17. Imi pare rau ca nu apare ce s-a intamplat inainte sa-si iasa omu’ din pepeni.
    In alta ordine de idei e penibil ce se intampla la Sinteza Zilei. Emisiunea asta nu e sinteza zilei ci sinteza basescu. Numai un retardat ar putea sa creada ca 3-4 oameni se strang in fiecare seara si dau in Basescu la unison fara un interes. Ca e vorba de bani, rating, interese politice sau pur si simplu rau vointa nu stiu dar normal cu siguranta nu e. Si daca as fi un anti-Basescian convins mi-as pune intrebari cu privire la buna credinta a participantilor la emisiune. Pot sa inteleg ca daca un format de emisiune are succes conducerea nu vrea sa-l schimbe dar una e sa ai succes cu “Viata Satului” sau “Teleenciclopedia” si alta e sa ai succes cu “Elodia”. Mai urmeaza sa puna cineva un banner cu “Basescu – episodul 524” si sa-l cheme pe DD sa fie moderator cu Gadea.

  18. @”Marii critici” ai emisiunii “Sinteza zilei”
    Aveam de gand sa postez cateva fraze usturatoare dar mi-am amintit ca mi-e sila de analfabeti si de mitocani!

  19. Nu inteleg ce a facut baba, plangea cu lacrimi de crocodil? Sau de ce a considerat Base’ ca face circ?

  20. Deci ce nu s-a înţeles ? Când trece zeusu’ drepţi şi nemişcaţi. Se admit plecăciuni adânci şi pupatu’ papu… cizmei de cauciuc. Altfel ăsta cafteşte şi babele.

  21. In mod clar babuta e o agenta a lu’ Cristiu care de la MI6 – el zice ca e-n concediu ! – dirijeaza operatiile de denigrare ale celui mai iubit fiu.

  22. Hai un argument ne-garait.
    Alegatorul are intotdeuna ‘dreptate’ ? Foarte tare. Oare ce ar fi ajuns tara aia de peste ocean daca ar fi judecat doar asa in ultimii 300 de ani. Las’ ca isi permite Romania naivitati d-astea.

  23. Fiecare colectivitate , indiferent de pozitia ei pe scara sociala , isi merita conducatorii…Iar
    atunci cand deasupra acestei colectivitati pluteste aburul fatidic al baladei nationale “si
    de-o fi sa mor , sa-i spui lui…” consider ca orice comentariu este de prisos…Mai ramane doar: NU-MI DA DOAMNE CATE POT SA DUC !

  24. SUCAR PRESEDINTE, MISTO PIRANDA MEDIATICA
    Stau si ma intreb cam ce s-ar fi facut mass-media din Romania, timp de aproape patru ani de zile, fara aceasta mana Dumnezeiasca de subiecte de scandal, care se numeste presedintele jucaus si ghidus al Romaniei?
    Par exampl, a fost suficient sa traga ghidusul o “vintoasa nedefinita, dar puturoasa” si de atunci saracan de consumator de media roman este tocat la cap 25 din 24 ore, cu fel si fel de scenarii, intrebari, adunari de analisti politici, tocshoaie etc. toate avind ca subiect “vintoasa” respectiva, in sensul descoperirii identitatii nefericitului “imbecil” ministeriabil.
    Dar din toata aceasta avalansa de scenarii si comentarii, parca lipseste ceva!
    Ce-ar fi daca ne-am imagina ca, pe tiparul “Rapirii din Bagdad”, presedintele mitoman si badaran nu a inventat pur si simplu incidentul respectiv, in dorinta de a mai da un cap in gura guvernului taricenist. Spun acest lucru, deoarece stimabilu’ a fost insotit secunda de secunda (probabil si la buda) de catre presa si televiziuni, pe toata durata campaniei electorale de avarie, si un asemenea eveniment nu a fost marcat in “desfasuratorul vizitelor de lucru prezidentiale”?
    Sau ce-ar fi daca, iluminat brusc de Divinitate, prezidelu’, analizindu-si propriul sau comportament in inalta functie, nu a avut brusc revelatia propriei existente si in cea mai pura traditie comunista a incercat sa-si faca autocritica (mascat ce-i drept!)?
    Interesant este insa faptul ca pupinbasistii vad si in aceasta noua iesire grobiana a asimetricului pe sticla, un mare act politic, responsabil, menit sa aduca teancuri de voturi si imensa simpatie electorala, omului care a luat-o de multisor la vale, fara sistem de frinare, pe panta declinului popularitatii si increderii electorale.
    Si pentru ca “vintoasa puturoasa prezidentiala” sa nu ramina singura in peisajul mediatic mioritic, trage si Vintu una si mai vintoasa, folosindu-se de rectul numit INSOMAR, prin care romanii sint instiintati ca prezidentialele de anul viitor nu mai sint necesare, jocurile fiind deja facute, 120% dintre romani pronuntindu-se pentru inca un mandat prezidential performat in aceleasi conditii de circ politic non-stop.
    Aferim Vintosilor, keep walking tot asa, cu minciuni si cu propaganda comunista ca precis veti avea succesuri multe, iar romanii vor retrai orgasmic in 2009 momentele Re-Alesului ciuruit la Tirgoviste!
    Om trai si om vedea!

  25. “Sariti-ar ochii sa-ti sara!” – imi zice un prieten, plin de naduf, cind ma vede uitindu-ma la un afis cu Volovici, candidatul(si alesul) PD-L la Primaria Ploiesti. “De ce?” – intreb eu, curios. “Pai cum, nu sti? Volovici este ginerele procurorului Placinta(acuzat de luare de mita si “mutat disciplinar” la Buzau)!” Ei, si?” – ii replic eu. Infuriat la culme, prietenul meu explodeaza “Pai miine-poimiine il vezi pe socra-su procuror-general sau, mai rau, sef la DNA!”. Mai, sti, daca prietenul meu – Doamne fereste! – are dreptate?

  26. doamne cat poate sa-mi fie de scarba de acest om, din pacate ales presedinte al romanilor!

  27. Victore, nu e nici o problema ca aveti in program slutirea lui Basescu. Problema e ca ma asteptam la un raspuns inteligent din partea ta. Nicidecum in felul in care l-ai dat. Ma rog, asta te priveste. Dar, am sa-ti dezvalui un secret: sintem gazetari amindoi, unul de Bucuresti, altul de provincie. Si cu asta, cred ca am spus tot.

  28. MARE MECI, MARE !
    Grupul de suport al “Badaranilor incurabili”, anunta pentru data de 16.08.2008, orele 17.00, organizarea unui mare meci de lupte in noroi rezidual de la inundatii, lupte insotite de strigaturi de mahala, pe malurile riului Siret.
    In coltul rosu, antrenat de Elena Balerina, presedintele Romaniei, Traian Basescu, iar in coltul opus va lupta ca adversara celebra deja Baba Floarea a lu’ nea Ion Potcovaru’ din capu’ satului, antrenata chiar de nea Ion.
    Meciul va fi arbitrat de Imparatu’ Iulian si se va desfasura pe parcursul unei reprize (avind in vedere virsta inaintata a Babei Floarea), dupa regulamentul din Ferentari “fara reguli”, luptatorii putind folosi orice mascari le vor veni in minte la momentul respectiv, mascari insotite de scuipaturi (flegme) si lovituri aplicate in orice parte a corpului.
    Totodata meciul va fi televizat international, comentat de celebrul Jerry Springer, dublat in limba romana de nu mai putin celebrul Jiji ot Becali.
    La meci vor fi prezenti si doi renumiti impresari de circ, avind in vedere prestatia nationala si internationala a domnului presedinte de pina acum, care risca a fi detronat si a preda centura de campion absolut Babei Floarea.
    Premiul va fi suportat din donatiile facute intr-un fond prezidential pentru Referendum si va consta intr-o editie de lux a “Codului Manierelor Elegante”.
    Participantii vor primi gratis cite doi mititei, o bere, un tricou portocaliu inscriptionat “votati PD-l, votati Campionul Badaranilor” si una pereche cizme cauciuc tot portocalii, oferite de catre sponsorul generos al acestei gale, cotidianul de mare tiraj “La Cotidianul -Mahalaua Vesela”.

  29. @PETRU I. (Iasi)
    Trist, stimate domn, dar nu ati spus nimic atunci cand ati dezvaluit MARELE secret al dumneavoastra: sunteti gazetar! Ei, si? Emisiunea “Sinteza zilei” nu se adreseaza exclusiv categoriei profesionale din care faceti parte! Dimpotriva, ea se adreseaza tuturor cetatenilor care au telecomanda pentru televizor si n-au uitat cum se foloseste, inclusiv IMBECILILOR CARE L-AU VOTAT PE TRAIAN BASESCU, din ultima categorie facand parte si eu !
    Daca insulta si/sau calomnia fac parte din repertoriul dvs., va rog sa aveti amabilitatea sa-mi comunicati numele si prenumele dvs. precum si ziarul la care lucrati.

  30. Ce e trist, stimata doamna sau domnisoara Gabriela Pintea? Faptul ca nu schimb canalul cind incepe emisiunea “Sinteza zilei” ori ca nu-mi stiti numele si ziarul la care lucrez? Va asigur ca aceste lucruri nu constituie importanta pentru dvs. Dar, spuneti-mi unde sunt insulta si calomnia de care pomeneati?

  31. @PETRU I. (Iasi)
    Eu am inceput fraza cu “DACA insulta si/sau …”; imi pierd vremea raspunzand unui GAZETAR care srie “sinteti” in loc de “sunteti” si pentru care topica frazei constituie un mister!
    Citat din GAZETAR: “Va asigur ca aceste lucruri nu constituie importanta pentru dvs.”
    Dar de unde stiti dvs. ce “constituie importanta” pentru mine si ce nu, domnule GAZETAR?

  32. Stimata doamna, mai uitati-va prin gazete. “Sunt” ziare care folosesc termenul la care faceti referire in forma “sint”. Dar, vorba dvs: de ce imi pierd eu vremea cu o polemica surda? Mai am totusi o intrebare:”sunteti” avocata cuiva? Daca nu, atunci care-i rolul dvs. in aceasta chestiune?

  33. Stimate domnule GAZETAR, gramatica limbii romane nu se invata din gazete! Dar dvs. puteti sa incercati si cu “almanahe”, sigur veti avea multe “succesuri”!
    Cuvantul “avocat” nu este uzitat la genul feminin, mai precis este interzisa folosirea cuvantului “avocata”!
    Avand in vedere ca sunt in concediu, rolul meu in “aceasta chestiune” este sa ma amuz pe seama GAZETARILOR AGRAMATI! L-as parafraza pe Mircea Badea, dar nu-mi permit sa ma adresez dvs. la persoana I, singular!

  34. dan:Soljenitin nu este un mare scriitor.Este numai un personaj al piesei istorice numita”Razboiul Rece”.Din pacate.Va este cunoscuta, probabil pozitia sa foarte c ritica din ultimii ani referitoare la ” binefacerile” capitalismului post-‘9o.Prea tarziu.
    Traian Basescu nu putea pierde ocazia de a decora un personaj care a pus umarul la daramarea comunismului.Pe cine voiati sa decoreze? Pe Gabriel Garcia Marqurz, Saul Bellow, Ernesto Sabato sau Gunter Grass?

  35. Imi pare rau doamna ca nu ma pot ridica la nivelul inteligentei si pregatirii dvs. Ma bucur ca stiti gramatica limbii romane. Dar nu aveti o logica a gindirii. Ce legatura au cuvintele “almanahe” si “succesuri” cu ceea ce discutam noi? Daca va tenteaza sa-l parafrazati pe Mircea Badea, m-am lamurit in privinta gusturilor dvs.

  36. @PETRU I. (Iasi)
    “Almanahe” si “succesuri” au legatura cu agramatismul si, implicit, cu agramatii!
    Dar nu fiti descurajat, cu certitudine veti sesiza conexiunile logice in curand!

  37. Astept cu interes! Va multumesc pentru precizari, doamna… NAIVA 37 SAU NAIVA 38?

  38. @PETRU I. (Iasi)
    Stimate domn, prenumele meu este “Gabriela” iar numele “Pintea”; speram din tot sufletul ca macar asta ati inteles si retinut, fiind, desigur, un GAZETAR civilizat si cu pretentia de a da lectii celorlalti. Nu uitati, pe viitor retineti numele celui cu care intrati in contact, indiferent de contact!
    Dar, in ceea ce va priveste, eu inca mai sper!
    P.S. Am ezitat intre “eu inca mai sper” si “eu raman cu speranta”, dar ultima varianta ridica o dilema serioasa!

  39. Nu inteleg dece un scelerat ca Patachina-vici este inca un postul de “mareculturnic” cand ar trebui sa fie dat afara cu picioare-n…c….. . Mai mult pentru insultele aduse culturii romane si reprezentatilor ei de vaza , ca si poporului roman si Romaniei TREBUIE sa i se retraga cetatenia romana si EXPULZAT intr-o insula nelocuita din Pacific !!!!!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.