Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Ultimele cuvinte despre Răduleasca…

Ultimele cuvinte despre Răduleasca…

Motto: “Victore, golănașule, tu crezi că noi, ăștia de cincizeci și ceva, o să ne retragem fără luptă din fața voastră și o să vă aplaudăm? N-ai să vezi așa ceva…” (Sorin Ovidiu Vântu)

Mihaela a scris cu patos, Jurnalul Național a publicat, eu am comentat detașat. I-am promis lui Mădălin Ionescu, m-am ținut de cuvânt, am încheiat subiectul.

UPDATE: Iar îl scoate SOV de pe sticlă, iar nu-l mai interesează sticla pe CTP

UPDATE FĂRĂ LEGĂTURĂ: În timp ce afară plouă și e suficient de răcoare, posturile de știri Antena 3 și Realitatea TV ne anunță, citind progronozele difuzate acum câteva zile, că va fi sufocant de cald. Că nu-s în stare să schimbe graficele nu mă mir, dar doamnele cu pricina s-au teleportat pînă-n studiourile din Capitală?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

110 thoughts on “Ultimele cuvinte despre Răduleasca…

  1. Mai lasa dracu tigarile si hai la”miscare contra statului”dilimacul asta de Badea a pus de-o mica revolutie:-))

  2. Sal’tare,domnu’nea Ciutacule !
    Zilele astea am rumegat si tot rumegat la faimoasa declaratie de razboi a fostei faimoase Maicahela ot Barzoi…nu de alta, dar mi s-a parut prea otravita toata aceasta vorbarie scornita de o femeie ce nu a putut si nici n-a vrut, de fapt, sa-si ascunda cel putin libertinajul daca nu si altceva !
    Dupa initiala furie de era sa explodez citindu-i “supararea pe sat”, gandindu-ma cine ma face – pe mine si pe altii de aici si de aiurea – prost,tampit,frustrat,analfabet pentru ca am o parere si mi-o si scriu pe blogu’ cuiva care imi permite asta, cand probabil toata adevarata ei scoala face eventual cat jumatate din vacantele mele (verificabil),asta apropo de aroganta,ca sa nu mai vorbim de impaunarea cu salvarea -reala,sunt convins de asta – unor persoane ()niciodata nu m-am gandit sa-mi fac o socoteala din asta ,sau ce sa mai zicem atunci de un Irinel Popescu); deci,dupa toate aceste ganduri,m-am mai linistit….Nu,nu putea sa plece cu demnitate,ca o lady sau ca o leoaica ranita sau alungata,aparandu-si puiul necopt…Trebuia sa-si mai spuna o ultima rabufnire de precupeata cu poalele ridicate si cu mainile in solduri exact cum se comporta si in emisiuni…Nu putea, pentru ca s-a crezut prea sus,prea olimpiana… Si ea nu era decat ce ? o HOST! Atat si nimic mai mult ! Daca as fi crezut in Mihaela Cum O Fi Chemand-o Acum,as fi fost extrem trist si de dezamagit de cele transmise unei natii si unei tari intregi, implicit si mie… Dar cum n-am “muscat” niciodata nada vorbelor mestesugite si a surasului sagalnic, reactia ei nu a facut decat sa-mi confirme faptul ca individa in nici un caz nu era ce voia sa para si ca se autopostase pe un soclu cam cum are Nelson in Trafalgar Square, poate putin mai inalt ..! Tupeul – mai ales al adulatorilor ei -nu are limite ajungandu-se sa fie comparata cu o Corina Chiriac, cu o Angela Similea, cu o Stela ,sau Tamara sau multe alte legende adevarate cu ani de arta si bun simt in spatele lor ..Ajunsese sa creada ca daca acestia au cateodata chef de taclale cu ea asta inseamna ca si ea e de acelasi calibru…. Complet si total eronat ! Niciodata nu am fi vazut o asemenea iesire la vreouna din cele amintite mai sus.. ALEA SUNT LADY ADEVARATE !!! Asa ca n-am deloc de ce sa fiu dezamagit ! Si chiar nu sunt ! Am vazut-o pe aceasta moderatoare cum il facea pe unul din nustiucatispectatoriavea de-a dreptul “imbecil”, “impotent” , “neadaptat”, “cretin” intr-una din emisiuni pentru ca acesta a avut curajul sa-i scrie un SMS in care era de parere ca ar fi fost totusi mai bine daca-si alegea alta vestimentatie, avand in vedere caracterul emisiunii,ca statea pe un scaun inalt si ca fusta era cam cat o palma de lunga…era numai o opinie a cuiva… Reactia cucoanei a fost hiperexagerata,de o violenta verbala iesita din comun, in direct…. Nici nu am mai crezut ca va mai aparea la tv dupa cele afirmate… dar vax ! A doua duminica era “la locul ei”,promovand cica cu tarie valorile familiale…!
    Acum in momentul asta n-as putea s-o compar decat cu Becali, ca si asta facea ” binele” de dragul impaunarii, sa vada lumea cine-i cel mai tare in parcare,nu? Binele de dragul binelui,in surdina, n-are nici o valoare,nu-i asa, daca nu-i facut cu surle si trambitze,cu fotografi,tv-uri, cascatori de gura si pupatori de dos e valabil….pentru ca asa apar “vedetele” pentru o parte din Romanika !
    Hai ca m-am lansat prea tare…dar simt ca dupa acesta individa,fiecare moderatoare,sau corespondenta, Crudu sau Kent sau Braileanca sau Pistol sau Puscoci sau Tanc sau oricare alta cand va lua ,din vari motive, un sut in dos, va scuipa pe boboru’ asta si pe tara asta…ca n-au fost apreciate si intelese destul cand isi dadeau jos chiloteii pe la tot felul de emisiuni sau televiziuni de rahat ! In fine duca-se.. prea mult ne-a jignit…intelectul si mandria !
    Mai, domnu’ nea Victore,nu stiu daca te bucura sau te lasa indiferent si rece faptul ca ceea ce ai zis in interviu era exact ce-as fi avut eu pe limba in aceleasi conditii ,da’ asta-i simplul adevarul ! Trebuiau puse lucrurile la punct,ca prea erau multi cainatori si cainatoare pe acolo,pe la dl. Medelin ..!
    PS. Hai,nene,nu te mai freca precum matza de nadragi : daca nu simteam de mult ceea ce Radu Du-Da ot Las Vegas a “mirosit” deabia acum,demult eram plecat voluntar la plivit pe alte bloguri !
    La buna vedere !

  3. BRAVOOOOO!!! 100 DE PUNCTE PE PUTIN PT COMENTARIILE TALE. IN SFARSIT ISI ZICE CINEVA PAREREA DESPRE “DUDUIA DE NEINLOCUIT” FARA SA-I TRESARA INIMA.MI SE FACUSE GREATA DE CEVA VREME, SI PENTRU LAMAIA ADMINISTRATA, ITI MULTUMESC.

  4. Buna ziua D-le Ciutacu,

    recunosc, este pentru prima data cand intru pe blog-ul dvs. Nu vreau sa fac un comentariu referindu-ma la acest subiect, singurul lucru pe care-l am de transmis este ca…”Va admir pt. curajul si profesionalismul cu care va faceti treaba de jurnalist…”

  5. Ce a facut ea la televizor nu i-mi pasa . Nu a facut genul meu de emisiune. Ce a facut ea ca si activista pentru copii bolnavi de boli incurabile e de laudat. Macar pentru asta trebuia sa ramana si sa-si continue munca. Dupa ce le dai sperante unor oameni iti iei talpasita si pleci ? Asta in schimb nu e corect dupa mine.

  6. De unde le scoti nene? Cum? “Sa se uite in ochii unei tari intregi atunci cand va aparea pe bancnote.” GENIAL!
    Ma gandesc sa fac o culegere de “zicale a la Ciutacu”…

    Cat despre Radulescu, ce emisiune facea? Un fel de Surprize Surprize pe alt post? Nu stiu, nu cunosc.
    Si oricum, mie mi se pare ca seamana cu un prieten de-al meu, Ciprian. 🙂

  7. Am tot citit comentariile despre Raduleasca ..Hm o gramada de barbati.Si toti inversunati..Ca si tine Ciutacule!E colega ta ,urat gest.Mancatorime ca la voi in grupul Intact ,zau ca n-am mai vazut!Stii ceva ,pe Raduleasca n-am auzit-o niciodata vorbind urat de cineva ,doar daca a fost autoaparare.In schimb voi sunteti o sleahta de hiene care castigati o gramada de bani de pe urma ei.A ajuns la acest nivel profesional,datorita ei si numai ei.O fi fost ea curva,dar e plina tara de curve ,hai sa fim seriosi!Niciuna nu va da de mancare ca Raduleasca.Nu zic de tine neaprat d-nule Ciutacu,dar oricum e urat gestul.Bleah:(

  8. dom’le, ce mai face CTP?…cu ce se mai ocupa…? stiai ca (si) el a lansat-o pe mihaela tiganu in mass media si TVR…?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.