Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Ţara te vrea mort! Onorurile ratingului…

Ţara te vrea mort! Onorurile ratingului…

Am spus-o si aseara in emisiune, o repet si aici: singura varianta oarecum certa pentru a te bucura de onorurile statului in care traiesti, indiferent ce si cat ai face, e sa mori spectaculos. In teatrele de razboi, de cancer sau ucis de vreo bestie.

Nu conteaza unde si cum, important e ca moartea sa dea bine pe tv. In functie de intensitatea relatarilor si de ratingul pe care-l face decesul tau, ai “sansa” de a deveni, post mortem, cetatean de onoare, maestru emerit al sportului, nume de cladire/stadio si chiar de a fi decorat de insusi seful statului. In viata n-au placerea asta decat premiantii politici, cavalerii credinciosi si barbatii evlaviosi.

Barbatia si credinta merita salutate si premiate oriunde le intalnesti. Ca nu oricine poate sa se bata cu femeile-n birt si sa ia-n pix familiile oponentilor de caft…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

68 thoughts on “Ţara te vrea mort! Onorurile ratingului…

  1. “Cum e turcu si pistolu'” zice poporul Eu o adaptez : cum e stapanul asa-i si sluga. Carciuma, caft, injuraturi…de cine ne aduce aminte ? Bai ce lapsus am.

  2. “supleant” inseamna ala de tine locul cind e vreunul in concediu medical sau s-a blocat in lift?

  3. Când dai bine cu pumnul, mai ales într-o femeie, se pare că eşti bărbat, de aia l-a decorat Băsescu.
    Victor, spune-le colegilor de la Jurnalul Naţional când mai merg pe la conferinţe de presă la guvern să nu fie prea insistenţi cu întrebările, există pericolul ca idividul bătăuş şi manelist să-i ia la poceală.

  4. Pt. Unreal, sa nu ramana nelamurit/a : supleant e loctiitorul, inlocuitorul, suplinitorul sau membru al unei comisii care putea sa tina locul titularului, avand si drept de vot consultativ.Sper, totusi, sa nu gresesc.

  5. acest asa zis domn r.niculesu nu este acelasi domn cu seful de cabinet am lui ioan rus pe vreamea cand era sef la interne??? eu cred ca da iar acest lucru spune cate ceva despre el.va stimeza un ofiter de la dgipi

  6. am mai scris intr-un post ca-n tara asta minunata,a devenit aproape imposibil sa-ti faci datoria & chiar sa fii om pana la capat. daca reusesti,meriti cu prisosinta o medalie,fie ea & post-mortem. in atentia miltienilor din toata lumea minunata care este: inca din cele mai vechi timpuri se stie ca-n lishcoteici,cluburi,baruri & alte nenorociri de genu’ asta se strang,k mustele la cacat,tot felu’ de interlopi mana-n mana cu militia…deci,probabilitatea comiterii de infractiuni este foarte mare. militia cu asta se ocupa: cu prevenirea de infractiuni & strangerea infractorilor deosebit de periculosi. militienii au auzit de panda? sau pt. ei e doar un urs ocrotit de lege? vad ca la linia continua stau la panda. de ce n-o fuck & la discoteci? k sa nu fie nevoie dupe aia sa caute infractorii,care este,in gaura de sarpe…

  7. Hai ca mi-e scarba.Pupincuristii fanatici credinciosi si evlaviosi.Bai tata,Ceausescu era minciuna,daca se continua in halul asta o sa-i facem statuie lui Basescu precum mausoleul lui Musolini in Italia,diferenta e pe cale sa dispara
    Suntem pe calea cea buna!

  8. & acum am observat ca sructur’le & institutiile statului “ticalosit” este cam la fel in toata lumea. ma rog,la noi au depasit orice limita a bunului simt,demult. unii se ocupa cu favorizarea infractorului,ca asta le aduce bani,nu siguranta cetateanului,iar altii mai babalai & nu numai stiti ce zic?? ba,de ce sa ne omoram noi cu firea,ca tot banii aia ii luam? indiferent cati oameni vor fi declarati post-mortem cetateni de onoare & medaliati,noi traim linistiti… & asta la nivel de structuri se-ntampla,ce pretentii sa mai ai la noi,pulimea?!

  9. Ca de obicei RIDICAM OSANALE VALORILOR ROMANESTI, DUPA CE ACESTIA MOR!
    Realitatea tv. este dupa parerea mea cea mai odioasa televiziune existenta acum in Romania.Sa cauti sa faci rating pe DRAMA ALTORA, mi se pare de o ipocrizie si marsavie greu de imaginat!

  10. 1.Este frustant si incorect cand moare un om care doreste sa ia apararea unui alt om pe care nici macar nu-l cunoaste.
    Poate ca ar trebui sa fim mai putin voluntari in fata unor scursuri ale societatii cum sunt criminalii lui Marian Cozma. Oare nu era mai bine ca acesta sa fi pus mana pe telefon si sa anunte politia?
    In orice caz suntem o natie tare curioasa in tot ceea ce facem, inclusiv acum cand apreciem connationalii dupa moartea lor.
    2.Cred ca ar fi normal ca in codul penal sa se introduca pedeapsa cu inchisoare pe viata si interzicerea eliberarii conditionate pentru infractiunea de omor cu mana inarmata (indiferent de natura armei).
    Poate puneti in discutie acest lucru in Jurnalul National.

  11. o iau pe urmele lui MIrcea Badea .. si zic ca la CLUJ e problema MARE de tot.
    Parca este un oras de intelopi ???!!!!
    Asa a invatat El de la sefii lui Blaga & Basecu ..
    ca Nu esti barbat daca NU stii BATAIE…
    ce alt teatru putea sa fie gazda pentru bataus decat o carciuma??
    este emblematic pentru GUVERN si nu numai..

  12. Mare ticalos esti bai Ciutacule.De ce?Pai hai sa-ti “spui”.Aseara,in emisiunea ta Vorbe grele ti-ai dat arama pe fata.Nici nu se racise trupul bietului Pasarila si apare “romanul” Ciutacu,cu fata de rumegator cu ochii umezi(Regret ca-i dau dreptate lui Basescu)care desi vazuse dragostea ungurilor
    fata de Cosma si onorurile aduse acestuia se intreaba doct:
    -cine e ba Cosma asta ca eu nici nu mai stiam ca joaca si unde joaca?
    -ce a facut ba asta de i se da titlul de maestru emerit ca si lui Gatu care e triplu campion mondial? si altele.
    Sigur fiecare are dreptul sa fie indignat pt. tot felul de lucruri.Acum insa nu era momentul bai Ciutacule.Dupa inmormantare puteai critica,dojeni,ocari pe oricine.Asa cred ca ar fi crestineste.

  13. @mark: ti-am lasat comentariul doar pentru a-ti spune ca n-ai priceput nimic din emisiune. de ce? fiindca esti un dobitoc marcat de ura si resentimente.

  14. Prin “onorurile” înmânate celor vii din pleiada lui de adunături, vedem ce preţuieşte mai mult. Culmea este că s-ar putea să fie reales. Văd că propaganda lucrează, introducând “şopârlele” în cele mai diversificate medii. Deocamdată au ajuns la cei care cred în “profeţiile” pe care zic anumite false blonde că le primesc. Aseară (din pură întâmplare) am auzit la Capatos pe una susţinând că i s-a spus: Băsescu iese iar preşedinte. Mă rog cerului să nu apuc iar ziua aia, indiferent cum ar rezolva-o! EL, Cerul!

  15. ,,Bai”, Mark, ca sa zic asa.Cred ca Victor Ciutacu a fost prea indulgent cu tine sau, cel putin, elegant in exprimare. De ce te uiti la ceva daca nu intelegi cum trebuie sau intelegi ce vrei tu? Victor incerca sa se/ne lamureasca de ce nu ne cunoastem sportivii adevarati si suntem bombardati cu stiri din fotbal, care nici macar nu e un sport. Dar, de fapt, nici nu stiu de ce ma chinui sa iti explic.Mai grav e ca nu esti singurul care a inteles asta din emisiunea de aseara. Asta e!
    Pt. Unreal: cu placere.

  16. 1. Ma bucur ca ai postat astfel de mesaje, un adevarat bloger.Imi place si aplaud gestul tau.
    2. Ai dreptate , prea mult tam-tam pt un baiat ucis de cutit..ma intreb daca mai apare un subiect tare..mai intereseaza pe cineva cine este Marian ? NUUUU.
    3. Vreau sa va rog ceva.. pe toti..daca nu-l iubiti pe Basescu, nu vad de ce sunteti asa de resemnati..aveti un vot nu-l dati echipei lui Basescu si lasati-l dezbracat in ploaie..poate se trezeste din visul lui in care Ceausescu ii sopteste la ureche cantece de adormit si-i pregateste lapticul de dimineata si-i spune TE iubesc Scumpul meu. Noapte buna. SI BAsescu adoarme ca un copil rasfatat al Romaniei. Sper ca a uitat sa-si puna maselutza sub perna..cine stie ce dorinte malefice are..asa zana Maseluta o sa uite sa vina la el si sa-i indeplineasca scarboasa dorinta.
    4. Romania , ti se da trezirea de 20 de ani. Ce dracului mai astepti? Vrei sa dormi pe veci?
    5.Eu nu ma resemnez, ma spal pe dinti , ma spal pe fata si Romania-i gata. Vreau un presedinte frumos. Nu vreau un presedinte chelios.

  17. Inca o data domnule Ciutacu articolul dumneavoastra desi corect rateaza tinta cu dezinvoltura. Omenirea a avut dintotdeauna aceasta calitate de a martiriza cetateni obsinuiti care au dat dovada de spirit civic – asa cum facea referire domnul Badea – sau au murit regretabil suferind de cancer desi inca aveau atat de multe de oferit lumii, sau si-au pierdu viata in actiuni umanitare sau de mentinerea a pacii. Deasemenea oameni care au fost victime ale unui sistem infect, sau care nu si-au gasit dreptatea intr-un sistem corupt sunt martirizati. Toate aceastea se intampla pe buna draptate caci faptele omenesti, cinstite, corecte, pornite din acest spirit civic trebuie si ele aduse la cunostinta intr-o maniera demna si nu una care e rating focused – talk show-ista sau otv-ista.
    Problema este ca acei oameni care au avut puterea sa-si asculte semenii, sa –si asculte educatia primita, sa mentina un suflet pur si sa dea dovada pana la capatul vietii de modestie si demnitate devin din ce in ce mai putini. Am ajuns sa traim intr-o lume in care Nea Micky are parca si el un ordin dintr-asta de erou al patriei, in care fara sa reprezinte nimic unii oameni sunt vedete, avem discursuri politice in care ni se comunica se va mai astepta o perioada pana la luare unei decizii, ministri ai economiei isi dau cu parerea cum ca tara ar atinge apogeul crizei in aprilie-mai – vai, vai, tovarasul ministru da PROST informat mai sunteti.
    Numarul oamenilor de valore – in primul rand ca oameni – cu principii dintr-alea primordiale de cinste, de dreptate, de solidaritate alea care ii imping pe unii eroi nedescoperiti sa ajute un om in varsta sa treaca strada cand nici un sofer de BMW sau Merc nu ii da voie la trecerea de pietoni, alea cand urca o persoan cu un bebelus in autobuz si i se ofera gallant un loc pe scaun, alea cand vezi o coada la paine spre exemplu si te asiguri ca te postezi ca ultimul venit pe ultimul loc din respective coada, ei bine acel numar scade simtitor. Acele principii sunt din ce in ce mai rare…pentru ca acum avem principii de care ne tinem doar daca e bine, avantajos dn punct de vedere material. Ei bine traim intr-o Romane in care oamenii aceia cu principii primordiale – datorii civice primitive prin natura – sunt – si pe buna dretate – martirizati. Pentru ca reprezinta o specie pe cale de disparitie. Curand guvernul Boc va dispune crearea unor rezervatii poate, cred ca foarte curand pana la prezidentiale de curand pentru ca sa fie sigur ca minritatea nu va influenta alegerile.
    – Sa vorbeasca majoritatea! spusera reprezentantii natiunii intr-un cor perfect orchestrat
    Si se lasa tacerea…

  18. Ciutacule,

    2-1 pt. tine. Vezi, ti-ai ratat cariera. Cand dadeai sfaturi pe la Guvern, puteai sa te dedublezi seara (un fel de Mr. Hyde) si sa devii Spaima Chelnerilor. Poate primeai si tu o decoratie (Dedicatie ca la manelisti) de la Zeus. Daca aia de la emisiuni cheama pentru rating, iar Zeus da decoratii tot pentru rating. Evident, in spiritul textului tau: bonusul e o coroana.

    Parerea mea: vezi cum faci sa te infiletezi in Guvern sa te vad pe la Taverna Sarbului facand haiducii gen Arkan 😉

    Fiara (glumeata).

  19. Tupeu de …….
    Cei de la UDMR declara tot felul de grozavii,venind apoi sa ne spuna ca traducerea a fost gresita;
    Becali aranjeaza meciuri(stenograma convorbirii cu Tea Sponte e absolut lamuritoare) apoi spune ca traducerea din machedona e gresita ca el a spus altceva;
    Acum Ciutacu incearca sa ma convinga ca el e prea subtil pt. mine si ca a vrut sa spuna altceva().
    Unde ai vazut ura si resentimente in comentariul meu bai …….cum mi-ai zis tu mie,?Aloooo,balamucu’!!!
    Chiar crezi ca doream sa-mi apara comentariul?Iti multumesc pt.favoare dar chiar te rog sa-l radiezi.Eu ti-am scris doar tie(stiind ca ai sa citesti) si nu-mi face nicio placere sa fiu citit si de alti idioti(gen oana)

    O zi buna

  20. @luci: cu “decenta” se vede unde am ajuns….
    Au inceput oamenii sa se roage sa se faca legi, sa apara lideri, sa propuna lideri, sa se organizeze institutii, sa se structureze un stat de drept…Degeaba, hotii, mafiotii , cei in afara “legii” bunului simt s-au instalat confortabil in fruntea “satului” ,etc. Si continua sa-i prosteasca pe prosti, care sint multi, prostii sint multi, foarte multi ,iar daca nu sint prosti ci naivi, tot prosti sint considerati. Sint pauperizati, infometati, fara perspectiva, imbecilizati. Cei care mai ridica fruntea nu apuca sa o ridice decit o data… cu cine vrei “decenta? Nu mama, vorbesti pe limbajul lor, ca sa inteleaga! Ei iti dau o laba pe un obraz, tu nu-l intorci si pe celalalt ca sa ingrosi rindurile prostimii, ci le tragi un pumn in bot, altul in ochi si ,daca mai ai putere, si un sut intre picioare!
    @ Ciutacu : mi-a placut exprimarea ” chiar daca nu fac rating si voi ramine singurul cre face emisiuni cu oameni imbracati…” ai cuvintele la tine, taica!

  21. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Aveti dreptate si de data asta.Eu va admir.
    Daca ordinul”Barbatie si Credinta” e cel mai important ordin militar de pace,eu vi l-as da cu tot sufletul si credinta ,Dvs.,acum!
    Il meritati din plin!
    Cu multa pretuire,
    IoanaP

  22. S-a scris mult si pe buna dreptate despre asasinarea lui marian cozma. Televiziunile si marile cotidiene au tratat insa subiectul in genul OTV, ca si cand ar fi fost vorba despre seful statului, nu despre un sportiv, merituos din cate inteleg.Despre morti numai de bine.Si totusi…S-a amintit vag si in treacat faptul ca in urma cu ceva ani,handbalistul a mai fost intepat cu un cutit, fiind si atunci protagonist intr-un scandal.Se spune ca daca te calca masina o data, ai avut ghinion.Daca te calca si a doua oara, inseamna ca nici tu nu esti prea atent cand traversezi strada. Mai ales ca o mai patise, cred ca era cazul ca sportivul nostru sa fie mai reticent in momentul cand s-a decis sa rezolve el scandalul aparut intr-o tara straina, mai ales ca era vorba despre niste indivizi pe care nu-i cunostea si ale caror figuri aratau clar ce fel de oameni sunt. S-ar putea ca marian, bazandu-se pe calitatile sale fizice si pe statura impozanta, sa fi avut incredere in el mai mult decat se impunea si ,prin urmare, cand aparea vreun scandal sa se implice mai mult decat era cazul. Poate ca daca alegea varianta unui telefon la politie, astazi era in viata iar realizatorii jurnalelor de stiri ar fi trebuit sa fie mai atenti ce a mai facut magda ciumac in ultimele zile…Sigur ca ceea ce am scris pana acum nu se vrea a avea darul de a ma erija in avocatul criminalilor, pentru care puscaria, ca sa fiu bine inteles, nu este suficienta in raport cu faptele comise si cu pericolul pe care-l reprezinta pentru,,semenii” lor.N-am sa inteleg niciodata cum este posibil ca in orice oras din Romania, Ungaria,America si toate tarile din lume, sa existe grupuri infractionala care isi desfasoara,,activitatea” la vedere, fara ca autoritatile statului sa faca ce trebuie facut, adica sa ridice gunoaiele cu vidanja .Daca ar fi dupa mine -da’ nu e – serviciile secrete ar trebui sa se ocupe de marii infractori, iar trupele speciale sa faca peste tot, acolo unde e nevoie, curat .Asta pentru ca politia este timorata, prost platita si ,, poate” si… corupta . Ca si procurorii, judecatorii…Acu’ pe bune, de cate probe e nevoie sa bagi la puscarie derbedei precum criminalii lui Cozma ,Gorbunov si alti domni pe care-i vedem pe la televizor ? Doar fizionomia si aspectul exterior arata ce fel de hram poarta.

  23. Poate nu trebuia sa ii raspund din nou ,,domnului Mark”, dar ma simt jignita. Sa ma fac idiot????? Putea, totusi, sa ma numeasca idioata { o persoana cu multe idei}. Am terminat orice tip de polemici cu dansul, din acest moment, ceea ce mi se pare ca tu, Victor, faci deja.

  24. @parazitu’: da, OTV tinde sa devina standard intr-un jurnalism care ma excede
    @oana: nu mai ai cu cine polemiza. e out idiotu’

  25. domnule am ajuns rau. la scoala suntem instruiti de suplinitori, la munca ala de e sef e mai mult plecat dand in noi cu biciul unul de-i tine loc. in guvern avem mai mult suplinitori decat membrii plini asta daca il punem si pe boc la socoteala ca-i tine locul lui basescu. macar bine ca suplinitorii sunt si recompensati barem nu suplinesc degeaba. vai de mama noastra.
    da in toata aceasta poveste n-ar fi mai bine sa ne suplineasca pe noi ca popor … uite sa spunem nemti. asa sa ne suplineasca de tot. sa nu mai fie pacat de tara asta?

  26. desi ma repet dintr-o postare anterioara ma uit citesc si mie lehamite scarba si tot ce vrei pur si simplu nu-mi vine sa mai comentez articolul postat de Victor.au facut-o altii foarte bine in comentariile de ma suscare binenteles sau rezumat la articol si nu cei care ca de obicei au batut campii.ne mai auzim ne mai vedem

  27. Domnule Mark,

    E pacat ca nu puteti intelege mai nimic din ceea ce se petrece in jurul dumneavoastra dar ma sacrific eu de data asta – cred ca am prea mult timp liber. Va recomand sa incepeti cu ceva mai simplu, mai accesibil cititi Ion Creanga apoi Michel Zevaco si apoi reveniti cu alte comentarii. Sincer sunteti complet pe langa.
    Cateva argumente:
    1. Ungurii nu au dat dovada de dragoste ci de solidaritate, de respect, de recunoastere. Dragostea e altceva, e putin mai complexa si implica un anumit grad, mai inaintat, de cunostere a persoanei.
    2. Mai ascultati o data emisiune “Vorbe grele” desi are un anumit grad de complexitate. Acel brav handbalist trebuia decorat nu ca handbalist ci ca om deosebit – este o diferenta.
    3. Ungurii au reactionat cu demnitate, sobritate si cuviinta. Din punctual asta de vedere sunt civilizati.
    4. In momentul cand sustii un nou punct de vedere care e posibil sa fie contestat sau e chiar contrar unor pareri actuale fa-o argumentat. Argumentul trebuie sa fie cat mai elaborat si complet nu sporadic si efemer.
    5. Invata sa te exprimi fara a folosi cuvinte jignitoare – se numeste finete si va lipseste domnule.
    Imi cer scuze dar ar fi pacat sa scriu mai mult dar sunt puncte de unde puteti incepe.

  28. Nu prea inteleg la ce se mai ofera aceste onoruri dupa moarte. Pe cine mai bucura?
    Oamenii ar trebui pretuiti cand sunt inca in viata, dar cred ca se aplica vorba “rau cu rau, dar mai rau fara rau”. Plus nepotismul si spaga ce ne lasa fara

  29. Sangele aduce audienta, azi-noapte cand postrile serioase de stiri transmiteau declaratiile liderilor politici israelieni si exit-poll-urile de la alegerile legislative, ambele posturi nationale de stiri transmiteau de pe soselele bucurestiului ca vine masina cu mortu’. La 3 dimineata aproximativ Monica Ritzi promitea ca mortu’ va deveni maestru emerit al Sportului, oare n-are alta treaba ?
    Pana la ora 5 dimineata nici un post tv romanesc nu a transmis nici o stire despre alegerile din Israel. Interesant ca au fost cateva saptamani cand s-au hranit cu sangele din Israel, acum nu mai e sange, n-are rost sa-i mai bagam in seama.

  30. @edi
    Cand la tine in tara politia,justitia,guvernul si toate institutiile danseaza pe cadavrele noastre,sincer nu am chef nici de Israielieni nici de Palestinieni.
    Noi avem de discutat(atat ne-a mai ramas)despre injustitie,pupincureala si in general despre oameni fara coloana vertebrala(MOLUSTE).
    O TARA PLINA DE MOLUSTE.

  31. Scandalul asta cu R.Niculescu seamana perfect cu cel in care a fost “implicat” Orban,un incident minor umflat “deuntologic” de presa.
    Jenante abordari…..si atunci…..si acum!

  32. @Bogd@n
    Spre deosebire de atunci,Niculescu este un cocalar manelist(de altfel ca si guvernul si presedintia)dovedit si de alte fapte de-ale sale din trecut.Pe cand Orban a fost incercat cu o discreditare ordinara din partea deontologului Turcescu.Acesta sperand sa intre in istorie cu debarcarea unui ministru.Asa inteleg unii jurnalisti de presa sa serveasca democratia.
    P.S.Mama ce limbaj de lemn am.

  33. Victore,nu te supara ca mai glumesc , dar daca m-as consuma pentru fiecare ticalosie sau nedreptate din Romania ,n-as mai duce-o mult.
    Cu respect,

  34. Traim intr-o tara din ce in ce mai trista,cu oameni incredibil de resemnati.Noroc cu cele doua antene(2 si 3)unde presteaza semeni de-ai nosti ce nu vor sa se resemneze:Ciutacu,Badea si Gadea.Oameni care incearca sa ne deschida ochii.Sa ne trezeasca din lancezeala ce ne-a cuprins,parca, pe toti.Desteapta-te,romane,cat nu e prea tarziu!

  35. Gata , pana aici. S-a enervat presedintele:)) VA vrea muti.Hai sanatate! Ce presa aveam si ce presa vom avea.:)) Ciocu mic zice presedintele.. mai ceva ca Nastase.

  36. Furtuna intr-un pahar cu apa. Asta-i agitatia vis a vis de individul asta (care nu este singurul grangur arogant din pleiada de politicieni nascuti in ritm de manele), care nu cred, ca merita atata atentie. Sunt lucruri mult mai importante de discutat. Credeti, ca ne baga cineva in seama, ca-l luam la trei pazeste? Va inselati. Cainii latra ursul merge!

  37. VICTOR,NU MAI DISCREDITA INSTITUTIILE STATULUI!
    DA,AI GRIJA MARE!
    P.S.Asta e o amenintare fatisa din partea unui sef de stat la adresa presei,eu asa consider

  38. Pacat de copilul ala, care avea toata viata inainte si nu stiu, domnule Ciutacu, de ce amestecati durerea familiei Cozma cu atitudinea unui individ (caruia ati observat ca nu-i dau nici numele, pentru ca nu merita) de cea mai joasa spita. Treceti la treburi mai serioase.

  39. Fii pe faza Ciutacule,

    Zeus zice ca destabilizezi Romania. Inteleg ca esti pericol pt. siguranta nationala. Deci, sunt motive sa fii ascultat. Tradatorule:). Da’ vezi ca, chiar daca lucrezi la mogul si esti spion, mie nu mi-e frica de tine;).

    Fiara (neinfricata).

  40. Am inteles cine tre’ sa iasa presedinte si ca cine spune ca ne conduce e doar un atribut (vorba grupului C.T.C. in cartea lor “Dificultati tehnice”; si eu citesc, măi, dane).

    Astfel, plusarea in sondaje pe baza unuia, chiar daca trecut, e doar ceva de rontait intre mese. Pun pariu ca daca “facerea de bine” ar asigura scaunelu’ de presedinte peste mioritici, lu’ nea Base’ i-ar sta pipa ridicata.

    Batem din gura, da’ ei isi fac treaba. Imi amintesc ce bine am ras cand am aflat de Nuti ca e lector universitar, sau de bo-boc, profesor cateodata sambata, sau de Vidără ca e primar peste Bucuresti; si acum fiecare scoate mandru’ ţâdula si ti-o arunca in faţă: “cadru universitar”, fost “primar general”…

    Oricum suntem atata de loviti in (f****i la) cap, plini de teorii conspirative si aspiratii din astea catre binele absolut, incat nici sa latram nu ne iese.

    Daca nu ne place poate ar trebui sa ne schimbam inainte sa le cerem zeilor(e.g. Zeus, Geană) sa ne schimbe sau sa se schimbe. (nu de pampers, măi, dane, nu fi rău)

    p.s.:
    * Dan poate-i pe diazepam; el si Alice.
    * Mark e neinteles, deci poate e geniu.
    * daca moare, Rares, atunci mai primeste o medalie? sau el e de deja putred?
    * superman a murit, traiasca base. (asta-i din nietzsche, măi, dane; rapper-u’)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.