Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Sinteza zilei şi Vorbe grele, împreună…

Sinteza zilei şi Vorbe grele, împreună…

In aceasta seara, de la 21:30, va avea loc, prin exceptie de la regula, pe Antena 3, o editie speciala comuna a emisiunilor “Sinteza zilei” si “Vorbe grele”. Va rog sa nu cautati teorii conspirationiste sau decizii istorico-strategice in spatele deciziei. Cand o sa am ceva de anuntat cu privire la viitorul meu profesional, o s-o fac aici.

UPDATE: Daca si Hotnews da in gat tirania cu acte, chiar ca e groasa rau!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Sinteza zilei şi Vorbe grele, împreună…

  1. Mda e oarecum ok ideea, insa ma intristez, deoarece subiectivismul si identitatea ideilor se acutizeaza si mai evident! Dar poate va fi mai bine,cine stie!!!

  2. Zicea cineva intrun comentariu anterior ca ar trebui sa il schimbam pe Basescu cu altcineva si ca sa ne trezim ( trezitiva ),pacat, dar spune si cu cine sa-l schimbat draguta!!!

  3. Deja v-ati sictirit de aplaudacii emisiunilor “captivante” de la Antena 2? Domnu’ Ciutacu, pt. ca e criza si pt. ca tin la dumneavoastra asa cum tin la televizorul meu si la sanatatea mea mintala, va rog frumos, daca se poate, asa cum ati “unit” emisiunea dvs. (pe care sincer am regretat pt. ca n-ati mai facut-o, deoarece vroiam sa vad ce are de zis nea Oprisan)cu “Sinteza” lui Gadea, sa-i sugerati “mogulului” ca, pe viitor, sa comaseze emisiunile “scandinavului” Madalin Ionescu,a “domnisoarei” Tatu, a “rau da’ prostului” Mihai Morar, a lui Capatos, a “Cristinei” Brancu si cu poama de nevasta-sa si a “orasenilor” Razvan si Dani in una singura, ca sa economiseasca banii de aplaudaci, dar cu de toate, “de toate” insemnand, in “buna” traditie a Antenei, ceva cu ragetele lui Dan Negru, cu folclor ce contraataca continuu aidoma lui Liverpool, cu absolut toti “nordicii” de la revelion, cu toate cazaturile, poponarii si creatorii de moda ce apar zi de zi, non-stop, si, bineinteles, cine altcineva decat o aparitie atat de rara pe micul ecran, parlamentarul mai-nou, Silviu Prigoana cu nevasta-sa, copiii, socrii si toate neamurile dansului! Ce experienta unica si incantatoare ar fi, mai ales daca jumatate de emisiune ar fi cu clipuri de pe youtube alese anume, adica luate alandala! Cat de original! Cat de inovativ ar fi! Serios acum, domnule Ciutacu, as vrea, ca fidel telespectator al dvs., sa vad mai multe emisiuni cu adevarat informative, cu dezbateri interesante ca cea a dvs., ca de emisiuni culturale o sa am parte atunci cand o sa avem autostrazi! Cu speranta ca nu v-am obosit cu acest text,ce-i drept,lung, dar plin de sinceritate si obida, va urez bafta, in continuare, cu “Vorbe grele”, atat cat o sa se mai difuzeze, bineinteles, daca nu apar cumva alte emisiuni cu mondenitati si scandaluri!

  4. După anunţarea Guvernului, Robert Turcescu spunea la Realitatea : “Doamna Udrea s-ar putea să fie o surpriză plăcută la Turism” (a uitat că el ne-a arătat ce “surprize” ascunde dna Udrea?). Băsescu, după ce ne-a repetat că trebuie să ne alegem uninominal parlamentarii, vrea acum să aibă puterea să-i trimită acasă când vrea muşchii lui.
    Oare ar fi prea mult să cer puţină coerenţă?

  5. Buna dimineata,
    intrind in 2009 m-am descoperit indoindu-ma de calitatea Sintezei.Mi-am zis ca poate-o fi toana,trecatoare.
    Se pare ca mai sint si altii care-i incearca aceleasi ginduri.Eu mirii cind dl.Gidea mizgileste pe tabla,SuKaRiT protesteaza ca se “baga”filmulete de pe net,Ioana vocefireaza ca este piersica…si nu cine/ce ar trebui.Infine,sint multe de spus.In sens negativ.
    Si nu sint,deloc,singurul care “misca-n front”.
    Sint un banal privitor,care nu-si alege neaparat Antena 3,doi sau unu.Ma intereseaza subiectele dezbatute la zi,profesionist,intr-un ritm alert(nu licezit),modern si cit mai aproape de realitate.Vreau sa “fiu”informat.
    Ceilalti se zbat,aduc multi invitati,chiar specialisti,care dezlusesc lucrurile.Parca n-arlasa impresia ca sint pro-marinar.Ciudat nu ?
    Am gasit emisiunea ta(V-G)in 2009 mai bine construita,mult mai interesanta decit perla coroanei,Sinteza.Atentie,pina si emisiunea dl.Tuca,pe cit era ea de bunaciune,a sucombat…tot datorita infatuarii.
    -“Am audienta ,sint cel mai tare,nu mi se poate intimpla nimic”.
    Odata plecat la vale,se pare ca nimic nu te mai poate aduce inapoi in virf.

  6. imi pare bine cand vad ca sunt mai multi care gandesc ca mine…doream sa scriu despre timpul cand asteptam ziua de miercuri sa fie emisiunea cu Paler, dragul de el, ou sont les neiges d’antan???
    de ce oare tot ce este bun trebuie stricat, facut zob ?
    domnule, va doresc emisiuni bune, singur sau in colaborare, si va rog sa nu aducem circul chiar in toate programele trustului ca sunt prea destule.
    eu va tin pumnii!!

  7. Sper sa fie doar uneori acest sistem, cu toate ca mi-a placut. E bina sa fie cit mai multi si pe cit mai multe canale media care sa fie lucizi si sa reuseasca sa ne atentioneze asupra mizeriilor ce ni se pregatesc. Presupun ca in cazul emisiunii “Sinteza zilei” se va trece la formatul 21:30-23:00. Sper ca Ion Cristoiu sa mai treaca pe la aceasta. E un analist deosebit.
    Apropo de criza financiara mondiala, Colin Powell stie cind se declanseaza criza…

    http://www.lenonhonorfilms.com/ColinPowellPredictsCrisis.html

    Vizionati, s-ar putea sa va trezeasca interesul. Iar daca vi l-a trezit, faceti sa fie trezit si altora.

    P.S. Victor, sper sa nu fiu abuziv. Te rog vizioneaza prima data filmul si daca il consideri inadecvat, sa stergi linkul.

  8. Ok, dar te rog un singur lucru…inchide-ti telefonul cand esti in emisiune, pt ca de fiecare data se face microfonie ( nu stiu denumirea exacta a efectului, oricum e deranjant…ca am impresia ca imi suna mie telefoanele). In rest, numai de bine. Transmite-i maestrului Ion Cristoiu ca-i simtim lipsa (e vorba despre mine…sotie…cumnat..cumnata…etc…toata familia de fani 😀 ).

  9. Catre Traian Basescu
    via Victor Ciutacu, by his courtesy

    “Esenţa democraţiei instalate în ţara noastră după 21 decembrie 1989 este votul exprimat în alegerile libere.

    Votul exprimat în alegerile libere din noiembrie 2008 arată că peste 50 la suta dintre alegătorii care şi-au exprimat opţiunea sunt pentru partidele „Partidul Democrat Liberal”, 32,36 la sută, şi „Partidul Naţional Liberal”, 18,57 la sută.

    Cele două partide au contestat la Curtea Constituţională a României „Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr.10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989”.

    În consecinţă, voinţa politică democratică a alegătorilor prin reprezentanţii lor, este că această lege menţionată mai sus nu trebuie să intre în vigoare, cel puţin în forma actuală.

    Art77 Alin2 din Constituţia Romaniei stipulează:

    „Înainte de promulgare, Preşedintele poate cere Parlamentului, o singură dată, reexaminarea legii.”

    Parlamentul aflat în acest moment în funcţie, nu a primit nicio cerere de reexaminare a „Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr.10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989” în conformitate cu Art77Alin.2 dn Constituţia României.

    Parlamentul României aflat acum în funcţie şi Parlamentul Romaniei aflat în funcţie înaintea Alegerilor din noiembrie 2008 nu sunt acelaşi subiect juridic, fiind rezultatul a doua procese electorale diferite.

    Vă solicit respectuos :

    RETRIMITEREA

    „LEGII PENTRU MODIFICAREA ŞI COMPLETARE LEGII 10/2001

    PRIVIND REGIMUL JURIDIC AL UNOR IMOBILE PRELUATE IN MOD ABUZIV IN PERIOADA 6 MARTIE 1945 – 22 DECEMBRIE 1989”

    SPRE REEXAMINARE PARLAMENTUI ROMÂNIEI.”

  10. Dl Basescu se crede Iisus si emite pt. prima oara cele 10 porunci referitoare la constitutie-bineinteles in favoarea sa-le acceptam cu placere in anul 3555.
    Pe dl.Boc cine-l pedepseste pt. greselile pe care le face?
    ATENTIE:salariile trebuie platite in raport cu importanta muncii depuse- sa eliminam salariile nesimtite dar sa pastram proportia caci riscam razboi civil in Romania

  11. prea mergeti in pas cu guvernantii, va vor ameti cu mersul lor serpuitimpiedicat,totul e numai fitza de imagine, pentru reload-area zeusului. Sper ca va da idei.Stima pentru toti.

  12. Bună seara dle. Ciutacu, Am un singur comentariu de făcut (cu bunăvoinţa dv.): eu nu sunt complet convins că toată lumea conştientizează ce reprezintă absenteismul de la vot. Domnii ăştia reprezintă o “majoritate” de cca.70% din cei cca. 50% care au votat; cu tot respectul, afirm că din aceşti 50% care şi-au exercitat votul, mai mult de jumătate sunt cei vrăjiţi cu fasole, mici, bere, Guţă, Salam, etc. Acum încercaţi să vă imaginaţi pe cine reprezintă de fapt această “alianţă”; veţi constata că “aleşii” pot face orice, pot sa intercepteze “meilurile”, “semeseurile” şi “ciololarele” pentru că alegătorii lor oricum nu realizează ce înseamnă asta. Vorbim despre idealuri, drepturi, demnitate şi intimitate într-o ţară în care suntem mituiţi cu mici şi fasole. Nu mă deranjează că mi se ascultă telefonul. Mă deranjează că aceia care o fac sunt prea tâmpiţi să înţeleagă ceva din convorbirile noastre. De aia în loc să mă duc la vot am să stau să scriu pe “glob” aşteptând să se adâncească criza şi să ieşim din case, să umplem străzile furioşi şi să darâmăm acest neo-comunism construit pe ignoranţă, castroane de fasole, grămezi de mici şi bălţi împuţite de bere ieftină Cu stimă, Mugur C. (nici)Ciuvică.

  13. Domnule Ciutacu!
    Incerc cu disperare sa iau legatura cu unul din oamenii de presa importanti din tara asta dar fara nici un rezultat.Nu stiu daca o sa cititi mesajul acesta!Am mai multe sa spun dar cel mai mult ma framinta 2 lucruri:
    1) a trecut 15 ianuarie si nimeni, pe absolut nici un post de televiziune nu a pomenit nimic despre Eminescu
    2) ceea ce se intimpla cu legea Big Brother este descris in amanuntime in site-urile patriotului american Alex Jones infowars.com si prisonplanet.com.Acest om, inca din 1990 descrie inaltarea statului politienesc fascisto-globalist a Noii Ordini Mondiale!

    Domnule Ciutacu!Fac un apel la dvs.Rapiti citeva minute din timpul dvs. si uitati-va pe inforwars sau pe prisonplanet.O sa vedeti situatia reala catastrofica in care se afla America, si sa vedeti cit de revoltati sunt americanii care comenteaza pe blog despre Noua Ordine Mondiala.
    Am trimis zeci de mail-uri si catre dl Cristoiu, si catre Mihai Gidea, Radu Tudor
    nu am vazut nici o reactie.

    Fratilor, daca nu facem nimic o sa ajungem sclavi!Elita mondiala ne asteapta la cotitura cu RFID-cipul suprem (care la ora actuala se implanteaza experimental in America).Va veni o epoca de cosmar in care vom fi robotizati si exploatati ca sclavi.
    Intrati pe site si cititi despre politica de depopulare a lumii, despre gogorita taxei de carbon, despre Amero, despre uniunea nord americana.
    Latul se stringe din ce in ce mai mult.
    Dac noi nu ne ridicam acum la lupta, mai tirziu nu vom mai putea.Deja mi-e teama ca este prea tirziu.Este o lupta grozava pentru controlul oamenilor.Inca mai avem un pic de libertate de exprimare.Face-ti ceva, spuneti oamenilor lucrurile aceastea.Daca nu reusim sa trezim oamenii la realitate, aceasta realitate ne va devora.
    Cititi despre legea martiala care se pregateste in USA, despre FEMA camps, FEMA trains.
    Cititi despre cele 15 milioane de sicrie de plastic care sunt localizate de ALEX JONES in diferite locuri din SUA.
    Oare traim intr-un film SF apocaliptic?

  14. romani trezitiva -acest rebut politic care este basescu trebuie dat jos. m-am saturat sa il vad cum vrea sa ajunga un al doilea ceausescu.

  15. Se face mult caz in aceste zile despre acei batrini care au ajuns la inchisoare pt.delicte la proprietatea funciara.Vreau sa va impartasesc uimirea pe care am incercat-o la o vizita la penit.de max.sec Arad, cind la o masa se perindau detinutii care primeau pensii si semnau de primire.Am vazut multi batrini bolnavi, orbi,handicapati locomotori.A fost de-a dreptul deprimant.Poate veti aprofunda!

  16. va rog sa transmiteti acest mesaj guvernantilor care se “straduiesc” sa rezolve criza finaciara in care ne-au tarat. Se pare ca s-a facut o marota din a solicita vehement reducerea a mii de posturi din sistemul bugetar, explicand ca in acest sistem, nimeni nu mai munceste ,pur si simplu suntem tinuti pe gratis de catre guvern. Fac urmatoarea propunere – daca tot s-a ajuns la aceasta concluzie ,de ce nu se face o restructurare la acel capitol bugetar care inghite sume imense si care nu se justifica nici pe departe – si anume in sistemul parlamentar. Oare nu se foloseste aceasta jignire globala a tuturor bugetarilor ,pentru a ascunde adevarul? Parlamentul inghite sume imense ,parlamentul primeste masini pe gratis ,beneficiaza de tratamente medicale si medicamente la preturi de nimic sau gratuite ,cazari suportate de catre noi ceilalti bugetari marunti sau lucratori in sistemul privat. Faceti un calcul si veti ramane uimit ce sume se vor economisi. Analizati cati parlamentari isi justifica locul de munca ,cati se ocupa de afacerile lor ,pe banii nostrii ,cati dintre ei ,stiu de ce se afla acolo? Dar se prefera reducerea femeilor de serviciu ,a medicilor ,a profesorilor ,pentru a mai ramane bani pentru o masina noua sau pentru a se achita nota la un restaurant cand ar5e loc o consfatuire la care se discuta “bunul mers al natinunii” Mai am o uimire ,din multele care ma fac sa zambesc amar- nu sunt bani la bugetele locale,da ? atunci cum se explica ca in loc sa se infiinteze 2 posturi de paznici la o unitate scolara ,posturile se reduc ,se face o economie de 3200lei cu tot cu impozite ,apoi vine primaria si printr-o firma de bodyguarzi,aduce 3 paznici care sunt platiti cu 800 lei fiecare ,dar firmei primaria ii aloca de trei ori mai mult cuprinzand suma de contract. Serios ,lamuriti-ma si pe mine ,unde este economia ? (inmultiti cu 3 toate posturile pe paznici de la unitatile de invatamat din capitala ,)

  17. Va rog nu-l mai numiti Piticul Atomic Mai degraba Piticu’ Porno ca a bagat destule in tara asta

  18. ce-ati zice sa promovati o campanie de educare a romanilor in spiritul SOLICITARII BONULUI FISCAL LA ORICE CUMPARATURA CAT DE MICA? poate asa-i ajutam pe guvernanti sa scada evaziunea fiscala.

  19. domnul Ciutacu, acesti sindicalisti nu n-e pot scapa de acesti criminali,care distrug Romania?daca tot fac greva sa o faca asa cum trebuie cu finalizare,JOS BASESCU!!!!!!!!!!!!!

  20. cine si cat a luat comisionul de la FMI, stiind find faptul ca acestia dau comision celui care intermediaza tranzactictia, incazul nostru presedintele, care pentru 1% ar putea 200 mil.Euro.

  21. La inceputul anilor 2000,eminenta cenusie a serviciilor secrete romanesti a afirmat la adresa actualului presedinte al Romaniei:”….daca apuca presedintele tarii,cu greu va fi dat la o parte”.Sic transit gloria mundi!

  22. Domnului general(r) Gabriel Oprea,in calitatea acuala de asistat social, cu cit s-a redus pensia?50%,55%?vae victis!

  23. salut cu respect! domnule ciutacu vreau sa propun un exemplu de emisiune. va vad un om cu caracter si ganditi foarte logic…sa stiti ca sunt un fun Mircea Badea si pe d-voastra va consider mult mai presus ca el(asta ramane intre noi).sa revenim…mi-as dori sa vad la Antena3 (postul pe care il vizionez zii de zii si clipa de clipa cand am timp)un gen de emisiune care sa se ocupe de oamenii simplii. si anume…puneti ziaristi sa plece is tara si unde sa se descopere hotiile alea mari dar care numai daca le cautam ne dam seama…eu sunt din valea jiului de exemplu si va dau un exemplu …la cat de saraci suntem noi aici in zona asta sunt foarte multi oameni bogati … suntem in jur de 50.000 de locuitori in vale….si cred ca sunt peste 100 de oameni cu conturi foarte grase in vale…sunt intrebari cum se fac banii aici cu noi cei saraci?…evident de pe spatele nostru….si sa revin…faceti cumva si dezvaluiti si hotiile care se fac in teritoriu…nu numai cu presedinti de consilii judetene….s-au…becali, dinu patriciu,cornel panescu,s.o.vantu,si alti magnati nationali…descoperiti si magnatii locali…sa vada si opinia publica in ce traim…deoarece prin ei castiga hotii alegerile…magnatii locali si magnatii mai mici ca magnatii cei mari fac propaganda si isi permit sa manipuleze mase de oameni in timpul unei campanii…sa stiti ca am 25 de ani si cunosc politica…si am lucrat prin tara la diversi patroni si cunosc bine multe zone ale tarii. sa stit ca nu astia mari baronii s-au chiar guvernul fura…aia sunt la bucuresti…dar in provincie au soldati…divulgati va rog hotile soldatilor celor de la bucuresti.cred ca am fost ca lung la vorba…si am incredere in voi…voi cei care vreti binele tarii noastre…cu tot respectul…va dau un sfat…nu va mai luptai cu conducatorii ci cu soldatii … conducatorii sunt cati-va…soldatii sunt multi…cei care duc romania de rapa. sper ca pana la alegeri sa treziti lumea la realitate…asta va rog mult…treziti lumea la realitate…dar ocupatva de toate masele polulare…deja de 2-3 luni numai de pensii va ocupati…ganditi-va ca mai sunt si tineri,studenti,tineri care nu isi permit poate sa se inscrie la fortele de munca (nu au un loc de munca), rromi,angajati care lucreaza la negru,si ceva mai garv cei care sunt platiti cu minim pe economie si lucreaza de luni pana sambata 12 ore pe zii CEL PUTIN. daca nu credeti ce zic exista asa ceva la noi….inca se mai practica sclavia, si iobagia. toate cele bune va doresc.

  24. Doar un citat din Cosbuc vreau sa adaug si eu:

    ”N-avem puteri si chip de-acum
    Să mai trăim cersind mereu,
    Că prea ne schingiuiesc cum vreu
    Stăpâni luati din drum!
    Să nu dea Dumnezeu cel sfânt
    Să vrem noi sânge, nu pământ!
    Când nu vom mai putea răbda,
    Când foamea ne va răscula,
    Hristosi să fiti, nu veti scăpa
    Nici in mormânt!”

  25. Sunt tare curios de ce nu accepta acest dictator sa asculte vocea poporului
    Din câte îmi amintesc ” Base ” se batea cu pumnul in piept acum ceva timp si spunea ca vrea sa asculte vocea poporului dar din nefericire nu sa prezentat nimeni ….

  26. Buna seara!
    Azi am primit un e-mail(redactat in intregime mai jos) despre o teorie a conspiratiei, care m-a facut sa ma intreb daca nu cumva e-mailul in sine face parte dintr-o alta conspiratie. Dumneavoastra ce spuneti?

    “>De ce se petrec unele lucruri in aceste zile
    >
    >România şi Letonia par a fi experimente controlate ale teoriei politicii dure de austeritate a clicii iluminatilor, cazul României fiind relevant pentru o eventuală introducere a unor măsuri mai severe de ajustare în Portugalia sau Grecia, potrivit unui comentariu în cotidianul britanic Financial Times (FT).
    >Anii trecuti, guvernul român a adoptat măsuri de austeritate care, conştient sau nu, au copiat modelul Letoniei. Letonia şi România sunt singurele state membre ale Uniunii Europene care au scăzut simultan salariile cu aproximativ 30%, au majorat TVA şi au redus numărul angajaţilor din sectorul public cu circa 20%.
    >Astfel, atât România, cât şi Letonia par a fi experimente controlate de clica masonica pentru ipoteza că beneficiile unor politici îndrăzneţe de austeritate vor fi mai mari, întotdeauna, decât impactul negativ al declinului veniturilor din taxe, la care reducerile de cheltuieli au contribuit în primă fază, afirmă Cornel Ban, doctor în relaţii internaţionale şi politici comparate la Universitatea din Maryland, SUA.
    >Putem spune că, în prezent, asistăm la implementarea planului de creare a Noii Ordini Mondiale, în care un grup elitist exclusivist va controla toate centrele de putere: executiv, legislativ şi financiar. Dacă, până acum, au stat în umbră, acum ies la lumină. A trecut vremea discuţiilor şi se trece la implementarea planurilor discutate în spatele uşilor închise.se dovedeste astfel că teoriile conspiraţioniste nu sunt doar teorii.
    >A picat guvernul Greciei condus de un reprezentant al dinastiei Papandreou şi guvernul Italiei condus de Silvio Berlusconi. Greşeala fatală a lui Papandreou a fost că a îndrăznit să propună un referendum care să gireze (sau nu) planul de aşa-zisă salvare de la faliment a Greciei. Imediat a fost redus la tăcere şi dat la o parte. În locul lui a fost numit Lucas Papademos, fost vicepreşedinte al Băncii Centrale Europene, membru al Comisiei Trilaterale.
    >În Italia Berlusconi si a dat demisia si. În locul lui a fost numit Mario Monti, preşedintele secţiunii europene a Comisiei Trilaterale şi membru al Grupului Bilderberg.
    >Avand in vedere ca noua garda guvernamentala din Italia si Grecia este compusa din fosti guvernatori ai bancilor “nationale”, care sunt, deloc intamplator, cu totii, si membri de seama trilaterali si bilderbergi, e foarte posibil sa vedem si la noi in tara o astfel de intronizare oficializata a acestor grupari: fie prin Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, fie prin Mihai Tanasescu, devenit omul FMI. in urma provocarilor si isteriiei mass mediei referitor la proteste “tinta” ar fi Isarescu, mai activ si mai vocal in spatiul public decat de obicei, si sustinator fervent al agendelor euro-globaliste de insclavizare economica a Romaniei si de experimentare a proiectelor economice maltusianiste. Daca tot este insusi presedintele UE, un ilustru membru Bilderberg, atunci de ce sa nu fie trimisi peste tot, in capul treburilor, agentii de baza ai retelei oculte?
    >Mesajul implicit este foarte clar: mai putina libertate, mai mult autoritarism tehnocratic de factura europeana(intelegand prin asta si ideologia si oamenii Bilderberg/Comisia Trilaterala),mai multa austeritate pentru oameni.
    >Asistam se pare, la inceputul unui “val” de “revolutii” tehnocratice, softin tarile europene (atentie romania si ungaria)afectate de “criza” special planificata, unde, atunci cand se atinge momentul de varf al crizei, este inlocuita elita politica aleasa (macar formal si de fatada) asa zis democratic, dar lasata sa se compromita la maximum sai sa magnetizeze tot capitalul posibil de ura a populatiei, cu… salvatori “tehnocrati”, in esenta trans-nationali. Inlocuiti pur si simplu la ordin, la modul direct si imediat, de catre noul “politbirou”de la Bruxelles sau, mai bine zis, de la centrele de comanda clicii masonice.
    >E usor de inchipuit cum va fi poate prostita si opinia publica de la noi, prin aducerea lui Isarescu in prim plan, ca un fel de solutie de urgenta de tip european pentru scoaterea tarii din impas
    >. Va veni si acel moment, in care insesi natiunile vor vota delegarea de suveranitate catre o conducere centrala europeana. De altfel, acesta este intreg sensul procesului de revolta actual, care in prezent se afla la etapa tehnocratismului autoritar: conditionarea opiniilor publice nationale catre acceptarea solutiei europene. Votul pentru Europa este adevarata revolutie ce se coace in culisele bilderbergilor.
    >Cit despre manifestatiile aparute si sustinute din umbra de servicii nu libertatea adevarata se doreste, de vreme ce acestia sunt oamenii lor, masa lor de manevra, pregatita si antrenata anume pt aceste ocazii de catre servicii. Iar acum se lucreaza si propaganda media, la inocularea inocentei “suporterilor” si a “nediferentierii” intre protestatari, a prezentarii intr-o lumina roz, idilica, de grupare… . Cel putin o parte din cei de la Realitatea TV , Antena 3, B1Tv, RTV, etc asta vor sa induca. Mega-manipularea pusa la cale acolo cu concursul celor de la TV, unii din interes (complici), iar altii, din prostie (cei din studio, dati pe spate si cazuti in extaz in fata securistilor tineri – “ultrasi” doxati, cu facultate si cu retorica de sefi de ONG, nu de galerie! – deghizati in… lideri ai galeriilor infratite vorbeau doct despre… punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara, despre investitiile in educatie si sanatate )) Si care
    veneau la TV, sa anunte ca oamenii lor… se retrag de la proteste (!), taman cu 10 minute inainte sa inceapa provocarile, ca sa aiba alibi-ul pregatit! A fost o lectie LIVE de inscenare perfecta si prostire in fata!
    >De fapt acum in piata universitatii este un EXPERIMENT…………..
    >PENTRU CAAdevaratul MARE PERICOL si cursa in care cad inclusiv patriotii sinceri>“SA VINA UN GUVERN DE TEHNOCRATI, EUROPEAN SAU MONDIAL SA NE SCAPE DE BASESCU!…
    >E necesar, e moral, e vital sa doresti caderea lui Basescu: mai mult: e “racoritor” ptr unii, e descatusant sa strigi Jos Basescu, dar… sa privim si mai departe…ceeea ce se doreste de fapt
    >CE CALCULE S-AU FACUT PTR ROMANIA SI CE SE DORESTE DE FAPT CU ACEST EXPERIMENT!!!
    >E cu neputinta sa ne inchipuim ca “opozitia”, “disidenta” si “revoltele” de ordin colectiv,mai ales cand iau o forma foarte explicita, publica, galagioasa, ostentativa si cu impact popular, de succes la mase,cand contin chemarea clara de inregimentare disciplinata, cand se contureaza ideologic si devin niste fenomene de o forta si de o influenta redutabila ar fi lasate sa se nasca si sa se dezvolte liber, de capul lor…Dintotdeauna aceste structuri au apelat la diversiuni. Diavolul insusi este Marele Diversionist al Istoriei.Sa ne imbatam deci cu amagirea ca de aceasta data ne-a uitat si ca nu va mai sti sa ia chipul “binelui”, tocmai acum cand, dupa atata amar de vreme, si el, si fortele omenesti care ii slujesc, au capatat o experienta uriasa, s-au iscusit si s-au rafinat pana la nivele de neimaginat?!
    >Este putin probabil ca totul sa fie intamplator si este foarte primejdios sa te arunci si sa musti momeala de a re actiona spontan, reflex, revoltat si disperat, dupa cum esti provocat sa o faci, si de a te duce rapid dupa aceia care iti ofera, suspect de generos, planuri si trasee de salvare foarte lumesti, care iti reduc anxietatea si iti hranesc dependenta psihologica, care stiu sa-ti vanda iluzia ca esti “pe maini bune”,ca nu mai esti singur si vulnerabil in fata asaltului generalizat si dezlantuit al raului, si ca, impreuna cu toti cei la fel de revoltati ca si tine, sub conducerea unor ASA ZISI lideri investiti cu toata increderea, veti putea chiar rasturna dintr-odata aceasta ordine criminala.
    >deci luare aminte…..>vom vedea cine trage sforile acum…………….. la final…..”.

  27. Se discuta in momentul de fata in Parlament suspendarea presedintelui. Traian Basescu a avut deja un discurs sau raspuns/drept la replica, trebuie sa recunosc ca nu stiu ce a fost sau ce a enuntat pentru ca am avut ceva mai important de facut: am dat cu aspiratorul. Oricum nu cred ca am pierdut ceva, banuiesc ca tonul a fost ironic, ca doar vorbim de Basescu dar cred ca a existat si disperare (oricum se va comenta si analiza fiecare cuvintel la fiecare talk-show si de catre fiecare deontolog! ca doar e Romania!).
    Mesajul pe care doresc sa il transmit este ca trebuie sa luam in considerare ca in timp ce unii alearga dupa putere, rezbunare sau mai stiu eu ce, Basescu tine cu dintii de libertatea sa. Functia pe care o ocupa in prezent ii garanteaza libertatea, dar astept ziua cand va merge de manuta cu ai lui “lachei”, cu bratari de metal la incheieturi, la brutarie! Asta daca nu cumva ii vine mintea la cap si emigreaza intrun stat care nu are un acord de extradare cu Romania! Nu vreau sa ii dau idei, dar ma intreb cat de desprins este de realitate daca inca spera intro pensionare linistita intruna din zecile de case pe care le detine!
    Concluzia mea este ca as dori sa se ajunga la referendum pentru ca as vota pentru suspendare doar din ura si repulsie fata de persoana presedintelui si pentru sistemul pe care l-a instaurat!
    Cam atat!

    Cu stima

  28. Domnule Ciutacu,locuiesc in Japonia si nu pot urmari antena3 decat pe internet.Inafara de sectiunea emisiunilor inregistrate si a blogului dvs.si a dl.Radu Tudor nu pot accesa nimic.Cand accessez site-ul antenei 3 imi apare “502 bad gateway”.Ce se intampla??? Aici ,este deja luni ora 13 ,si inca nu pot accesa antena 3.Cum ne puteti ajuta sa va vizionam in continuare??Chiar nu pot face ceva cei de la antena3 sa vada de unde pleaca bruiajul sau ce o fi el si sa-l spulbere?? daca ati putea transmite mesajul meu v-as ramane indatorata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.