Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ridicarea la cer a neamului prost

Ridicarea la cer a neamului prost

http://www.youtube.com/watch?v=QrQ7-taY31U

Nu mă număr printre cei care se revoltă că demnitarii umblă cu elicopterul. Nu suntem nici primii, nici ultimii de pe planeta asta prost făcută care plătesc, odată cu impozitele, călătoriile cu titlu de urgenţă ale aleşilor şi numiţilor. Doar că, la noi, din păcate, excepţiile se transformă-n reguli. Fie că ne place, fie că nu, Traian Băsescu este preşedintele României. Calitate (oficială) în care se bucură de o sumedenie de privilegii: casă, transport, vacanţe, toate gratuite, pază militarizată şi multe altele, pe care nu le mai enumăr din lipsă de chef. Când are treburi de stat, nu mi se pare nimic deplasat că zboară cu elicopterul. Şi Sarkozy, şi Obama, şi Putin, şi mulţi alţii o fac. Însă întoarcerea de la şpriţul de Revelion, pe care l-a petrecut (între alţii) alături de un parvenit ca Gabi Oprea, probabil fiindcă Moş Teacă ştie bine treaba cu mizanplasu şi cu turnatul de sus al şpriţului, zău dacă mi se pare vreo urgenţă statală. Şi dacă, prin absurd, l-ar fi chemat subit la Bucureşti treburile naţiunii, modul în care a procedat, luând elicopterul de pe marginea unei şosele de necirculat, relevă o atitudine de neam prost. Dacă ai olecuţă de şorici, nu te ridici la cer, a sfidare, pe banii lor, din mijlocul celor pe care-i îndemni public la austeritate şi solidaritate şi pe care-i anunţi că urmează un nou an de privaţiuni.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

116 thoughts on “Ridicarea la cer a neamului prost

  1. Inainte de toate, La Multi Ani Victore .Noroc cu voi, cei de la “antene”, care incercati sa tineti piept derbedeilor care , cica, ne conduc !In ultimele zile ale lui decembrie am mai aflat una : politia comunitara va fi inarmata. Jumatate din efective vor primi pistoale cu munitia de RAZBOI aferenta, iar cealalta jumatate pistoale cu gloante de cauciuc si bastoane cu socuri electrice. Nici macar pe vremea mult hulitei guvernari pesediste nu s-a intamplat asa ceva. Este clar, SRI-ul nu doarme iar rapoartele pe care trimite Cotroceniului au determinat luarea acestor masuri. Nu degeaba bugetele SRI,SPP,STS au crescut in 2011. Si cand te gandesti ca reducerea de 25% nu i-a afectat pe cei din “servicii”. Mie imi este clar ca portocalii se vor agata cu dintii de putere si nu vor renunta in mod democratic la ea. In aceste conditii se va ajunge, inevitabil, la varsare de sange. Iti sugerez, draga Victore, sa dezbati si acest subiect.S-auzim de bine !

  2. @tudor: Pe cand ma pregateam sa scriu… , AI scris-O tu… Asa ca nu-mi ramane de spus decat ca subscriu total ! 🙂

    Ooooo , cum te mai numesti tu “Zeu al Ipocriziei”…??? 🙄
    Basescu Traian mi se mai spune … HĂ! HĂ! HĂ!

  3. Foarte frumos articolul. Off topic: Mi s-ar parea interesanta o emisiune cu Horia Moculescu si Gues Who, daca tot a fost discutii de ce-a fost inainte de revolutie si dupa. 2 generatii complet diferite dar cu lucruri in comun. Poate doar mie mi s-ar parea o editie interesanta sau poate chiar o sa o vad :). La multi ani si un an plin de succes

  4. Scuze ca revin, si mai rau de atat, off-topic desi e tot cu “neamu’ prost” si ma priveste personal: citii ca parlamentarii mai nou devin avocati chiar fara examen de definitivat, cat de tare e asta? Propunere – cine altcineva? – pdl, fiindca ceilalti membri ai “esichierului politic” au avut macar neuronul sau, ma rog, dupa caz, copiutele sa dea testele grila (!) si sa treaca examenul de barou.

    Oare la pdlei li s-o fi dezvoltat si simtul penibilului? Cam cat de jos sa scazi asa in ochii tai proprii, pana cand sa-ti dai seama ca mai bine te abtii?

    Dar atata timp cat exista oameni care dezbat pe bune daca e sau nu justificat ca un om de stat sa aiba la dispozitie privilegii ca de ex. transportul in contextul in care gunoiul asta se urca in elicopter pentru ca – la fel cu vreo cateva zeci de mii de contribuabili, care platesc elicopterul si asfaltul – nu poate circula pe drumurile unde el cu pixul lui scria mai ieri “AICI SUNT BANII DVS.”, cred ca nu am ajuns la finalul surprizelor.

    PS: mult succes celor care vor avea nevoie de avocati! Nu m-ar lasa mandria sa ma inscriu intr-un barou in care as fi colega cu Udrea! Si ea inca a avut neuronul … necesar pentru copiute, desigur.

  5. Invatasem candva la scoala(cam de multisor ce-i drept), ca antonimul verbului “a iubi” este verbul “a urî”.Stiam de mult,chiar de prea mult timp ca nu ne iubeste individul,imi dovedise(mie cel putin)ca ne uraste rau de tot, dar chiar sa vad ca ne sfideaza, ca nu-i pasa defel de “noi”, ca rade si-si bate joc de absolut tot ce ar trebui sa insemne “BUN SIMT”, sincer spun ca nu ma asteptam sa vad chiar atat de curand in ceea ce priveste cronologia ultimelor sale fapte! Nu-i place sa vorbeasca “dintre steaguri”! Vrea “originalitate”! Si uite c-a avut-o! Ganduri pentru noul an “la cald” alaturi de prima doamna,sfaturi privind cat sa mancacam, si pentru ca sa fie “meniul complet” graba spre capitala pentru “reformarea si modernizarea statului”! Si atunci te intreb eu pe tine: numai neam prost,poate sta alaturi de Obama, Sarkozy,Putin chiar si numai pe hartie(este cea care suporta orice)? L-ai chiar “complimentat” pe individ mai sus!

  6. solidaritatea si austeritatea sint doar pentru cei fara elicopter sau bentley. dar cand a zis base ceva care sa fie si adevarat? ai tu timp, nervi si chef sa te uiti in gura japitei asteia. la cate arogante a facut si la cat de nesimtit este, ce-ai vrea, sa vina cu bicicleta? iar daca afla prin absurda ca e cah ce a facut crezi ca data viitoare nu va face exact la fel? baiatu’ e incurabil, nu mai astepta ceva normal de la el. pe mine nu ma mai surprinde nimic, nici de le el si nici de la altii care conduc.

  7. Regina Angliei nu plateste impozite!!!! Obama merge peste tot, inclusiv in vacanta cu Air force one avionul sau elicopterul. Nu merge faza cu numai loni e nesimtire. Peste tot e la fel.

  8. Victor, în primul rând ţin să-ţi urez un an mai bun decât precedentul, să fii sănătos şi fericit alături de frumoasa ta familie!

    Băsescu de înalţă la cer acum, cât îi mai stă în putere. DUPĂ…cred că mai potrivit ar fi verbul ” a coborî “. Deşi aparent, acolo sus cineva îl iubeşte şi-l “lasă” ( încă ) să-şi bată joc de noi, s-ar putea să vină şi ceasul în care va trebui să dea socoteală şi să ajungă jos de tot, în adâncuri.

    Ca şi alţii, şi eu cred că face totul cu satisfacţie, intenţionat. Pentru că e al dracului( de-aia zic că va ajunge unde va ajunge). Cert e că Băsescu nu prea mai reuşeşte să mă impresioneze; cu cei care l-au votat am eu ce am şi cu proştii care ne înconjoară.

  9. LA MULTI ANI! d-le Ciutacu si prietenilor blogului dvs.Dl.Presedinte al tuturor romanilor ,nu putea sa stea in coloana spre Bucuresti pentru ca isi aducea aminte de vremurile cand era ministru al transporturilor si apoi era grabit : avea de modernizat statul!Are totusi o mare calitate :a prins elicopterul spre doesebire de noi toti care am pierdut toate trenurile ! ma scuzati eu sunt mai pesimista eu cred ca si trenul din 2012 l-am pierdut dupa tot ce ni se arata!Numai bine!

  10. ma uitam mai devreme la emisiunea Danei Grecu unde se dezbatea aceeasi tema…ti-e greu tie sa intelegi..mi-e greu mie sa inteleg..cred ca si fetitei mele de 8 ani jumate i-ar fi greu sa inteleaga, insa domnului de la PDL nu..ce sa inteleaga?..de ce presedintele nostru se deplaseaza dintr-o “vizita de lucru” la restuarantele din predeal cu elicopterul spre capitala, sfidand miile de “prosti” care se deplasau cu viteza melcului in aceeasi directie…m-as putea cobori la nivelul “luminatilor” si as spune ” cine i-a pus sa plece la munte? nu stiau ca DN1 e aglomerat? si daca tot se plang de criza, de unde au avut bani?”..dar nu o voi face,dintr-un singur motiv, “prostii” aia de stateau in trafic ar trebui sa aiba libertatea sa aleaga cum vor sa-si petreaca multele ore pierdute la cozi interminabile, asa cum are “alesul” lor..si ma voi limita la asta…desi imi e greu sa o fac!

  11. Baa, eu zic sa fim multumiti ca marele paharnic a fost de fatza: daca nu era, cine stie, poate catre dimineatza incepea marinache sa duca la ureche. Inchipuiti-va, dupa ce are o pleopa flescaita mai se alegea dracului si cu o ureche de varza, de trebuiau aia sa refaca Shrek de la A la Z.

  12. Stimabile va respect foarte mult sunteti un profesionist desavarsit dar dupa umila mea parere il invinuiti prea mult pe Traian Basescu nu cred ca el este vinovat de tot ce este rau in aceasta Romanie va amintesc ca au fost alti conducatori inainte lui Basescu si apropo de plecarea lui cu elicopterul cu ce era sa plece sa fie bine pt presa cu bicicleta sau pe jos Va salut cu deosebit respect si va doresc multa sanatate atit dvs cit si intregii dvs familii

  13. Si dupa ce ani la randul stau la cozi ore intregi si sunt umiliti, snobismul ii duce tot acolo pe romani, ca doar la Predeal si Poiana Brasov e miezul actiunii. Duceti-va fratilor in alte parti, nu va ingramaditi ca buhaii cu totii in acelasi loc ca asa se intampla cand vreti toti la gramada. Avem o tara mare si frumoasa, nu s-a nascut turismul la Predeal.

  14. Inca o dovada de dezorganizare tipic romaneasca.
    De-atata spontaneitate si degringolada se feresc bine nemtii si germanii.
    Bun-rau, e presedinte de tara. Da’ asa tara asa presedinte.
    Recunosc.L-am votat.
    Dar daca n-a emanat nimic interesant societatea socialista multilateral dezvoltata ce era sa fac…
    La Geoana ii pleca trenu’ cand cu Constantinescu si la bulibaseala noastra bun ii.

  15. Aţi uitat că nu mai are… Şoric?!
    De parcă ar fi avut vreodată…
    Eu cred că lecţia de batjocură a luat-o de la Ceauşescu. N-am să-l uit cum – după ce ne-a lăsat să-l aşteptăm pentru inaugurarea podului de la Agigea (“picioarele crăcănate ale lui Nuţi”) vreo trei ore -, a venit ca o potaie ( Dumnezeu să-l ierte!) cu elicopterul, direct lângă locul cu pricina şi ne-a turnat tot praful existent acolo în ochi, în urechi, în lenjeria intimă şi-n gânduirle pe care mai puteam să le respirăm după atâta oboseală sastisită! Asta cu elicopterul e o dovadă clară de “avut puterea” de către nişte târle laşe, fricoase şi a căror popularitate e în cădere liberă! (Podul “crăcănat” a fost inaugurat în 1983 când Ceaşcă era deja în dizgraţie bine de tot!) După ce ne-a tocat creierii cu discursul lui tâmpit, ne-a lăsat să ne batem pe locurile din autobuze, înghesuindu-ne care mai de care să ajungem mai repede acasă. Pe atunci nu eram fiecare cu maşinuţa lui pe drumurile patriei. Eram fiecare cu înjurăturile lui în autobuze deşănţate pe aceleaşi drumuri… ale patriei!
    Ce vremuri! Parcă le cunosc de undeva!

  16. ECLIPSA MIORITICĂ

    Eclipsa mioritică este totală, vizibilă numai din Cotroceni, ea producând-se ca urmare interpunerii nefericite a micuţului Boc, până la contopire cu preşedintele Băsescu, în câmpul ocular al acestuia, făcând imposibil accesul vizual prezidenţial spre poporul suveran , şi ca atare anulând răspundrea Javrei Ordinare. Mai simplu de atât nu se poate explica!…
    „Dragi concetăţeni care l-aţi votat pe T.Băsescu, vă rog să vă autoscuipaţi în ochi, sincer, dând capul pe spate la limită şi stupind în sus, aşteptând ca saliva să vă cadă pe ochii beliţi de prostia făcută…” Metoda e marcă înregistrată ® pentru care dau liber la aplicare.
    Se poate exersa ca „penitenţă” de parlamentarii majoritari, organizat şi numai în plen, scutind poporul de această prestaţie.

  17. Are si nu are legatura cu subiectu’

    1. Televiziuni generaliste = curve, manelisti, scandaluri aranjate…etc… in total cam 30/40 de penibili, includ si moderatorii, care zilnic arunca cu rahat in ventilator. 🙁

    2. Televiziuni de sport = scandal, curve … etc … sport kanci 25/35 de agarici care arunca cu … 🙂 nu mai repet!

    3. Televiziuni “serioase” de stiri = multi penibili (politruci,mercenari si bagatori de seama), 30/40 buc care arunca … 🙂 … !

    INTREBARE:
    Nu cumva si mass media are o mare parte de vina pentru starea natiunii,pentru ridicarea neamului prost la rang de vedeta tv,pentru complicitatile imorale in cei 20 de ani?

    PS:
    Mai nou vad ca aruncam in derizoriu si notiunea de “fundatie umanitara”,iar pe spatele unor nefericiti ne facem imagine si aruncam ceva marunt din miliardul facut in 20 de ani (sunt curios de cate generatii este nevoie intr-o tara capitalista pentru performanta asta). 🙁

  18. Nu vad care e problema in faptul ca un presedinte de stat se deplaseaza cu elicopterul in orice fel de calatorie de-a sa. E o chestie de securitate.

  19. “Ridicarea la cer”… de Craciun! Ha ha ha! E buna! Zic si eu :Wrong season, basescule! (asa ii zice nevasta-mea lui fiica-mea cand vrea sa iasa afara subtire imbracata la minus 10 grade)
    Victore ai punctat corect.
    In conditii de austeritate cand ceri populatiei sa fie solidara si sa rabde frig si foame, tu sa te ridici la cer pe banii lor ca nu mai vrea muschiul tau sa astepte blocat in trafic pe UN DRUM NATIONAL , fondurile pentru autostrada fiin deturnate de 6 ani in campanii electorale, e o marlanie de neam abject!

    Ii dau totusi credit gestului lui marlanesc si ma gandesc ca l-a facut DE TEAMA (motive de securitate).
    Da, presedintele diasporei, fraudatorul alegerilor de Mos Craciun, de un an de zile se comporta ca un haituit : de Ziua Nationala are treburi importante sa se scobeasca in buric la capatul lumii, urarea de Craciun adresata natiei o face tarziu in noapte (cu groaza? cu sila?) DUPA primul-ministru, urarea de Anul Nou o face dintr-o gaura de sarpe pe o partie de schi … ii inteleg disperarea de a se vedea expus multimii si “intemperiilor” pe o fundatura de drum national. Betivanul national tremura ca varga. Ii e FRICA. Capitan de cursa lunga, ei?

  20. @Marian: atunci, daca n-ai fost in stare sa pricepi despre ce scrie intr-un text clar, esti realmente tampit
    @Un roman: ai scris enorm si total off-topic ca sa ai motiv sa-l injuri pe Voiculescu in doua randuri la sfarsit
    @Geta: n-ati vrea sa va faceti o tara numai a voastra, a celor care l-ati votat pe Basescu. si sa nu ne mai dati noua, alorlalti, lectii de clarviziune politica pe bloguri. ar fi o chestie de bun simt

  21. Felicitări Antenei 1 dar şi Antenei 3 ( !!! ) pentru ratingul obţinut la trecerea dintre ani. Yes!

    Iar Sinteza din această seară…vezi, de-aia îl plac eu pe Mihai (tizul meu 😀 ): pentru că ştie pe cine să aducă în emisiune. Mă rog, cu mici excepţii, gen madame Tatoiu.

  22. Da, e ok sa se deplaseze cu elicopterul ,dar macar daca pleca de la inceput poate nu ar mai fi observat nimeni mojicia,dar sa vii sa ne spui ca e criza,ca trebuie sa fim cumpatati,sa strangem cureaua…etc,si tu cu sleahta ta de parveniti sa nu faci nimic in sensul asta,asta da mi se pare Sfidare!Ce e tragic?Ca incepem sa ne obisnuim cu aceste mojicii,chiar ii gasim scuze unii dintre noi,dupa cum se observa,e in continuare creditat.
    Doresc in final sa va urez dvs. si familiei: La multi ani!,cat si celor ce frumos scriu pe acest blog, pe care il citesc zilnic,chiar daca nu scriu intotdeauna.

  23. d-le Ciutacu,
    Rogu-vă să mă lăsaţi de-un upomoci şi-n spaţiul dvs ! Multumesc.

    Ce-o fi vrând să însemne ??
    Atac-flood marca PD-L! Şi-au angajat hackeri, bastarzii !!
    Nu e prima dată când vine * valul * de acest soi… Cineva dă flood ca să nu mai funcţioneze blogul…
    Linkurile ce compun * valul * duc pe site-urile Camerei Deputaţilor şi Senatului, * fişele * tovarăşilor pedelachei şi iudemerei.
    Aţi păţit şi voi aşa ceva, la voi vin * valuri * -aistea ??
    A început prigoana bloggerilor ?

    http://sfinx777.wordpress.com/2011/01/04/ce-o-fi-vrand-sa-insemne/

    P.S. * Cauza unui filtru pe ip este de obicei un flood trimis catre ip-ul tau principal. * Adică ?
    Mă poate ajuta cu informaţii vreun coleg, ce anume să fac mai exact ??

  24. OK,si?Pe langa faptul ca poate si vrea,cel mai imortant este ca are si cu cine.Ne plangem de popor?Care popor/Cei care privesc o noapte la revelionul lui dinescu,cu lautarii jalnici luati de pe marginea drumului,un popor fomist care saliveaza?Sau cei care privesc manele si fete in bustul gol?Sau poate cei care se uita la satra de puradei in fundu’ gol?Suntem patetici,dupa ce ca ne-o facem cu mana noastra,ne mai si plangem?Am avut ‘sansa’sa pot viziona programe de revelion pe posturile principale de tv si am fost oripilata.Deja nu ma mai intereseaza scuza cu rating-ul,cat timp suntem o ‘natie’care nu merge la biblioteca,spectacole,muzee,etc,ci prefera sa se holbeze la tv.Pai asa suntem,exact ca la tv,o adunatura de curve,tigani,manelisti,fomisti,lingai.Primim ce meritam,nu avem pretentii prea mari,iar gestul lui base este perfect in contextul in care tara se plange de saracie,iar la munte s-a inregistrat cifra record de turisti,cu preturi de 3-9 ori mai mari decat in Austria,Bulgaria,Paris,etc.
    Deci cred ca ne asteapta mai multe taieri,pt ca ne-a vazut ca avem de unde…

  25. Asistăm la o democrație guvernată de indivizi cu moralitate precară! Greșeala care se face în mod sistematic de două decenii este de a contesta prezența în spațiul public a acestor persoane! Ignorând faptul că ele nu sunt o creație ex-nihilo (din nimic), ci un produs al unui sistem. Ceea ce ar fi trebuit să fie contestat sunt chiar principiile care permit producerea și reproducerea unor asemenea figuri politice.

    În orice democrație normală obiectul contestării nu ar trebui să îl constituie comportamentul unor indivizi sau grupuri, ci sistemul care îi naște! Adică, exact ceea ce s-a făcut prea puțin până acum!

    Ignorăm în mod fatal faptul că într-o societate democratică libertatea favorizează mai mult amplificarea Răului decât anihilarea lui! Mai ales dacă „oamenii de bine” stau în expectativă. Acum două decenii strigătul de libertate nu a fost urmat de o continuă luptă pentru victorie decisivă. Am sperat că libertatea și democrația se vor construi de la sine! Iar acum vizionăm cum ”profitorii” de libertate defilează prin fața ochilor noștri cu figurile lor mediocre…

  26. Angajati va rog un psiholog la A3 care sa va invete psihologie inversa. Cu cat il criticati mai mult pe Basescu cu atat el va fi mai iubit de oameni pentru ca este identificat cu victima. Din mine ati reusit sa faceti un pro Basescu dintr-un anti Basescu…dati-i bataie ca o sa il mai voteze lumea inca o data si daca nu va candida.

  27. Victor, ne mai mira ceva la Basescu? Omul si-a luat nasul la purtare atat de mult ca nici la aparente nu mai tine. Eu sper ca asta ii va grabi sfarsitul. Sfarsitul politic desigur.

  28. Nici mie nu-mi place Basescu,chiar il urasc si ii doresc tot raul, dar am o intrebare! Cati dintre voi faceti ceva din spirit de solidaritate? Exemplu: ieri a nins, cati dintre voi au iesit sa dea zapada din fata scarii de bloc sau din fata casei? Daca noi nu ne ajutam intre noi, at. nu va asteptati sa ne ajute Basescu sau oricare alt politician !!

  29. Un scurt mesaj ,cu dedicatie pentru Base,un gest facut ieri de cineva din Franta,un gest care nu mai era necesar si pe care il vad cu tinta spre cineva care a cerut :sunati-ne!Mi s-a urat ieri :la multi ani!,desi gestul era deja facut.Intrebare catre Baconschi:altceva?

  30. Victore ce drac nu-ntelegi? Este “justificata” ridicarea la cer cu elicopterul fiindca pe primul om al tarii il chemau urgent treburile tarii.Numai de aceea a intrerupt spritul. Sti care este partea buna pe care eu o vad? Basescu a inceput sa faca “antrenament” pentru retragere stategica cu elicopterul.Macar cind o fi timpul(sper ca acusica)sa-i urce cu el pe Oprea,Boc si toata sleahta.Nu se va lasa cu “calibre” dar cu ceva pari pe spinare tare mi-ar place.

  31. @Cristi: nu i-a cerut nimeni sa dea zapada, ci sa-i respecte pe aia care-i platesc traiul luxos
    @didi: acu’ noi nu putem fi responsabili si de ridicarea intelectelor sub medie

  32. nu i iau apărarea marinarului DAR nici năstase şorţuit albastru în adormire cu număratu a la cornu prin legisaltiv şi nici tăriceanu ăla de la coloana oficială din cauza căreia poliţiştii or fost atât de “scrofuloşi” la datorie încât o studentă o murit la merginea drumului, ca să nu mai zic nemotenie smintită ungurii care or ajuns să fie şi în administraţia română şi cetăţeni ai ungariei… toţi îs o apă şi o ţărână fărâmiţată în păcatul trădării naţiunii române

  33. cred ca de mai mergea cu masina vreo 20 km il linsau soferii din trafic…asta e explicatia elicopterului

  34. “…urmează un nou an de privaţiuni.” care privatiuni? va inselati amarnic! doar am iesit din criza iar anul asta vom trai in miere si puf

  35. LA MULTI ANI VICTORE, iti doresc un an cat mai bun sunt de 29 decembrie in belgia, la prieteni romani e atata relaxare aici de ma doare capul, alta viata dar cu toate astea i-am spus sotului meu ca nu as putea niciodata sa ma adaptez aici, duminica am fost la bruxelles si pe drum pe autostrada am vazut 3 dacii logan, mi-a crescut sufletul si cand colo ce citesc eu azi la tine pe blog ca base,iar le-a tras-o romanilor, el se urca frumusel in elicopter si prostii stau la coada.Vin saptamana viitoare acasa si dabia astept sa vad emisiunile voastre, din pacate aici nu vad nici un post romanesc, sa ne auzim cu bine, dana

  36. Cel mai grav aspect al acestui gen de sfidare, este acela ca gibonii s-au obisnuit si mai mult se apuca sa caute fel de fel de justificari, certindu-i pe cei care trag un semnal de alarma. Cei ce atrag atentia sint tratati ca niste nebuni sau ca necunoscatori ai legilor.De fapt, basistii se adreseaza prostimii, transmitindu-le mesajul ca asa e in toata lumea, astia cred totul si maninca orice e ambalat in staniol.
    Zi-le Loredana!

  37. LA MULTI ANI!

    Acum la subiect: naspa tara, naspa (auto)strazi,naspa presedinte. Sictir basescului care-si permite, cu ostentatie, sa se ridice dintre muritorii de rand, peste muritorii de rand, eventual sa-i si scuipe in cap de la inaltimea “functiei” sale prezidentiale.

    HAI SICTIR!

  38. Basescu a facut asta pentru ca poate…multi nu o fac pentru ca nu pot. Uite care dintre urmatoarele personaje politice crezi ca nu ar face asa ceva:Iliescu,Constantinescu,Vacaroiu,Nastase,Stolojan,Ciorbea,Radu Vasile,Isarescu,Tariceanu,Boc…eu cred ca Boc deoarece are probleme cu inaltimile

  39. Culmea e că tot apar pe aici unii care încearcă, mai mult sau mai puţin timid, mai mult sau mai puţin subtil ( evident, nu suficient de ), să ne schimbe convingerile în ceea ce-l priveşte pe Băsescu. Bine că, măcar, au trimis persoane care pun şi cratimele acolo unde trebuie. Cel puţin, majoritatea dintre ele. De aceea, nu-i pot suspecta de suficientă imbecilitate, ci mai degrabă de ticăloşie şi/sau diferite interese.
    Le transmit un mesaj, mai ales că am dat şi zăpada ( sau, mă rog, bărbatul meu a dat-o ):

    NICE TRY! 😛
    No offence, Cristi! 😆

  40. Ceea ce am vrut eu sa iti transmit prin psihologia inversa este ca atacandu-l printr-un limbaj dur si radical si gasindu-i nod in papura tot timpul nu faceti decat sa il transformati in victima. Spre exemplu la asta cu elicopterul pot presupune ca in realitate s-a intamplat astfel: Basescu a plecat cu masina din Predeal si a ramas blocat in trafic, SPP care raspunde de siguranta presedintelui a luat hotararea ca deplasarea sa se faca in contiunuare cu elicopterul pentru ca un presedinte blocat cu masini si in fata si in spate nu poate fi evacuat rapid in caz de pericol, in plus poate fi atacat de oricine chiar si cu pietre. Voi cei de la A3 nu ati intrebat pe nimeni de la SPP de ce s-a intamplat toata chestiunea si l-ati atacat fara a cere explicatii. Asta e un mod de a face din antibasescieni probasescieni.

  41. De ce Victore, imperios ne legam din nou de cei care au fost la vremea lor presedintii bietei Romanii?
    Ajuta asta la ceva, ne tine de foame, de cald sau pur si simplu refuzam sa acceptam ca “haul” in care suntem acum este atat de mare incat nici macar “BIETUL SI GREUL INCERCAT STAT” nu ne mai suporta pe noi astia multi,puturosi, lacomi si milogi pe deasupra?
    Se pare ca da, din moment ce asta nu-i scapa a preciza niciodata “intiiului si inaltatului” nostru cel mai solidar si auster locuitor al minunatei frunze de foarte multe sute de nii de euro!
    Si, te mai intreb ceva Victore!
    “Sa mancam cumpatat pentru ca este pacat sa investesti in mancare iar pe urma sa ajungi s-o arunci!”
    Dar oare pacatul suprem nu este acela de a-i sfida si injosi pe cei in slujba carora te faci ca prestezi?
    Nu stiu, intreb si eu!

  42. si totusi nu i-ai raspuns lui George ! ca sa fie linistita dana grecu dar si tu , cu ce ar fi trebuit sa mearga basescu?

  43. Ce sa se mai oboseasca sa se fereasca, sa nu fie vazut! La cat ne sfideaza si la cat nu ne ia in seama, nu mai este de mirare.

  44. Ba pe mine chiar nu m-a mirat deloc si nu m-a miscat deloc stirea. Este ceva firesc, nimic neobisnuit in Romania.S-a mai calatorit cu elicopterul pe bani publici la nunti, botezuri si petreceri, nu e prima data si nici ultima si nici singurul caz.A mai calatorit si Adomnitei cu alt ministru liberal,foarte reprezentativi si ei pentru situatia jalnica in care am ajuns azi, atat in tara cat si in afara. Intr-un astfel de regim, etalarea opulentei si sfidarea celor multi e litera de lege. Si dincolo de ratiunile ce tin de regim, sunt si cele de ordin personal.Daca eu, mare smecher al natiunii, sunt grav bolnav, si cu toti baniii mei, nu pot sa-mi cumpar nemurirea, cinismul imi dicteaza ca si prostimea din tara sa sufere in chinuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.