Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Prima zi într-o ţară liberă de recesiune

Prima zi într-o ţară liberă de recesiune

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Emisiunea începe de la ora 22

De azi mă mut cu o oră mai devreme în geamul sticlei. Adică, după cum scrie în tabelele cu audienţe, în ultima oră de prime time. Ceea ce, pe de o parte, e bine. Fiindcă, din motive lesne de înţeles, găseşti mai mulţi români treji la 10 decât la 11. Şi pentru că, pe de altă parte, o să intru din mai sus, unde mă va lăsa Răzvan Dumitrescu (cum sper să-l las şi eu pe Vali Stan). Pentru astea două motive, unii mă felicită. Rău e că ora mea de emisie coincide cu ultima a megageneratorul de rating “Românii au talent”. Iar pentru asta alţii mă căinează. Şi fiindcă e un interval orar greu. N-am nici emoţii, nici bucurii, nici melancolii, e, pur şi simplu, o stare de fapt. Iau act de ea. O să mă lupt în continuare, cum o fac îndărătnic de 23 de ani, de când am plecat de-acasă. Cum am făcut-o şi cu “Dansez pentru tine”; şi n-am mai murit…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Prima zi într-o ţară liberă de recesiune

  1. PDL, Traian, Nuti, Emil+pleiada au iesit din recesiune in prima zi cand a venit la putere!
    Noi (oamenii normali care muncim pentru taxele pe care le dam statului ca sa TRAIASCA!) nu vom mai apuca sa iesim din recesiune, pentru EI vor sta la putere minim inca 10 ani (la cat suntem de PROSTI!).
    Traim intr-o tara de “smecheri” (asa ne credem!), in care de cand ne trezim din somn ne gandim cum sa pacalim (furam!), un magnet la contor, o presiune la apometru, etc.
    „Guvernul este ca un copil: Un tub digestiv cu un mare apetit la un capăt și nici un simț al responsabilității la celălalt capăt.”
    „S-a spus că politica este a doua cea mai veche meserie din lume. Eu am observat o izbitoare asemănare cu prima.”
    Ronald Reagan
    SA TRAITI CUM ATI VOTAT, ADICA BINE DACA ATI UITAT!
    MAI AVETI 10 ANI DE SUPORTAT!

  2. Propun sa o sarbatorim cu Basescu, Udrea, Boc si Anastase impartind niste baxuri cu Floriol… 🙂

  3. Cine ii crede la 1 Aprilie?
    Ma bucur ca s-a schimbat ora de difuzare a emisiunii. Va admir in continuare.

  4. Acum mi-a picat fisa: iesim din criza pe 1 Aprilie. Pacaleala mare, mare, mare
    Ma doare mintea cand ma gandesc ca inca mai sunt unii care cred in c…… si d…. astia

  5. Victore, io nu ies din recesiune pana nu o aduce bok la guvern pe Alba ca Zapada sa confirme si ea ca recesiunea s-a incheiat! Daca bok minte si io ies din recesiune doar sa aflu ca el o mintit apai trebe sa intru ‘napoi in ea ? Voi v-ati gandit ca poate bok minte?
    Adevarul e trist : bok e atat de idiot incat el crede ca povestile care le spune la culcare fetelor lui vor fi in stare sa adoarma natia si sa il credem. Nu glumesc.
    Cand bok a primit prima transa de bani de la FMI, s-a dus la un camin de batrani din
    judetul Cluj si acolo “s-a intretinut” cu ei. I-a intrebat : “Ce asteptati sa va aduca iepurasul?” (era cu cateva zile inainte de Pasti) ca mai apoi sa raspunda si el (neintrebat de nimeni) “Mie iepurasul o sa imi aduca bani de la FMI” ….
    va spun eu, numai pe Alba ca ZApada o mai putem crede in ziua de azi.

  6. Eu zic sa ne spuna si noua unde e usa aia pe care o iesit din recesiune ca nu o vedem nicaieri !

  7. chiar daca economia, per ansamblu iese din recesiune, ca deh base n-o poate controla, ca e privatizata, are boc grija s-o f..a cu jde mi de taxe. stati linistiti, la noi nu vor fi atentate, destul suntem loviti de base si ciracii lui.

  8. @cezar.inginer.fizician: daca stiau, o faceau demult. asa ca ramane sa ti le rezolve Basescu si Boc, pe care chiar pentru asta-i platesti

  9. Daca nu vom avea cu totii reactia francezilor, a englezilor, a grecilor, aceea de a iesi cu totii in strada si sa protestam, dar nu cu miile ci cu sutele de mii in toate orasele tarii, iarasi o “luam in freza”. Se forteaza trecerea legii votului prin corerspondenta, ideala ptr. fraudarea lejera a alegerilor locale si parlamentare din 2012. Basecu vrea sa umble si asta la Constitutie. Nu ma surprinde sa faca vreo “ghidusie” si sa ne trezim ca o sa candideze si al treilea mandat. Totodata, asa, cu majoritatea asta firava din parlament si plina de adunaturi si tradatori, ptr. bani, acestia se vor vinde si voteaza tot ce doreste Baselu, asa ca, toate “dorintele basesciene” vor fi indeplinite. In aceste conditii, cu legea electorala modificata dupa chipul si asemanarea pdl-istilor odiosi, mizand si pe “prostirea populatiei”, IN CIUDA TUTUROR SONDAJELOR DE OPINIEI, tot odiosii vor castiga. Deja avem instaurata o dictatura in toata regula … aparatul de stat in totalitate la dispozitia presedintelui, toate institutiile statului tot ale lui, televiziuni si 1001 de pupincuristi oficiali si neoficiali (de curiozitate cititi pe blogul lui Udrea sa vedeti cati pupincuristi portocalii sunt – va ingroziti). In afara de Antena 3, tot e acaparat de Basescu. In aceste conditii, repet, IN CIUDA SONDAJELOR DE OPINIE, mai spera cineva sa castige USL-ul alegerile ? Ma indoiesc. Abia s-au obisnuit cu fraudele electorale (vezi alegerile parlamentare 2008, europarlamentarele 2008 cand a fost scoasa inculta asta mica a lui Basescu europarlamentar si prezidentialele cu toata “panarama’ din diaspora, cu votul mortilor, cu cele 3000 de voturi de la Paris in 13-14 secunde). Deci, o singura sansa avem … sa reactionam cu sutele de mii, si miscarea imediata dupa aceea, SUSPENDAREA PRESEDINTELUI, marele “cancer” al Romaniei si spun asta deoarece PDL-ul executa orbeste ce spune Basescu. Din recesiune cu Basescu, Boc si PDL-ul in orice arc guvernamental, NU VOM IESI NICIODATA DIN CRIZA.

  10. Foarte bun invitatul :). Văd că de câteva emisiuni aveți invitați numai „stranieri” :).
    Poate puneți în practică și ideea aceea cu un „cântăreț” de muzică cu mesaj social. Știu că de obicei vineri seara nu prea-i găsiți pe acasă, dar acum că ați modificat ora, cine știe?
    A, nu știu cât de bine vă înțelegeți cu Becali sau cu Vadim, dar ar fi interesantă un interviu și cu ei în calitate de europarlamentari români. Poate-l prindeți și pe Tokes, la emisiune mă refer. 😀

  11. Chiar nu stiam ca este…europarlamentar!
    L-am avut ministru pe vremea cand prestam in “structurili” MApN.
    Sa fii fost oare anul de gratie 2004?
    Daca da, inseamna ca el ne-a semnat ordinul de desfiintare,in urma”argumentarilor foarte bine documentate” aduse de… un general de brigada pe care-l avantaja cu siguranta un loc de munca mai aproape de…capitala, adica de minister!
    PS.Asa-i ca nu ne pacalesti in legatura cu ora de difuzare a vorbelor grele?
    BAFTA!

  12. D’aia si-a cumparat bocuta pantofi noi,sa calce cu… dreptul in prima zi fara recesiune!Se vede ca a luat un laxativ,el a iesit mai repede decat noi!Salut ora de difuzare si salut invitatul!

  13. boc trezeste-te !! azi e ziua marii iesiri din recesiune. ce dracu faci cu coasa? maine urmeaza zdrobirea crizei !! se aude? ti-ai luat pantofi noi, sa ce? mergi la rachitele si uita sa te intorci, nici o paguba din asta, ba din contra.

  14. ce dreaq va plangeti ma ?! cand se anunta mitinguri nu iese unu sa-si strige nemultumirile !! Uitati aici nivelul de ipocrizie din Romania. Asa se protesteaza ? Trebuia scuipat si batut, nu sa te apuci sa-i spui problemele. Suntem prea pasnici atunci cand protestam!! Cu proteste de genul asta o sa se schimbe ceva in bine atunci cand o sa iasa Atlantida din ocean!! Dati-mi un AK-47 si puneti-i pe toti la zid ca va scap eu de ei!! Fara remuscari de constiinta !! Daca de vorba buna nu inteleg, atunci incercam cu forta !! Nu degeaba se zice ca suntem o tara bananiera !!

  15. Buna ziua,
    Schimbarea orei de difuzare imi face probleme in familie – trebuie sa ma lupt cu sotul meu pentru televizor. Dar sunt calita de viata, asa va o sa am castig de cauza.
    Cu respect,
    Oana

  16. chiar daca e euro.. si chiar daca are alte specializari poate ne poate spune invitatul punctul de vedere al USL referitor la desfiintarea spitalelor si ce vor face ei. Le vor reinfiinta??
    Parca nu-mi vine sa cred ca se intampla cu adevarat…

  17. Romanii sarbatoresc la 1 aprilie ziua marii iesiri din recesiune continuand bataia de la ulei si zahar, acum caftindu-se la detergent. Ca deh, daca ti-a crescut nivelul de trai peste noapte, incepi sa-ti mai speli si boarfele de pe tine …

  18. O intrebare in eter, alo Domozina, m-auzi?
    Poate-mi raspunde cineva. E bine si cu Gyuri Pascu invitat, dar parca e ‘petrecute’ moshu, ca tataia Iliescu.
    Deci cu bugetul. La sanatate 2-3%, la invatamant 3-4%, la aparare 2-3% si tot asa putin la suta la toate. Dar restul pana la 100% la cine merge domne? Daca aduni astea cu 2%, 5% ajungi la un maxim 20%, si-ai terminat cu toate sectoarele din Romania. Restul pana la 100% la cine merge domne? La securisti, la cotoronceni, la da doamne roberta sa moara, la cine?

  19. @maliik: nu-i Gyuri, e Ioan Mircea. iar bugetele se calculeaza % din PIB. insumate dau vreo 30

  20. Da, in sfarsit am iesit din recesiune.
    De acum, vom avea crestere economica in buzunarele lor. Pana acum, au furat cu moderatie.
    Ma ingrozesc sa vad cum Ministerul Transporturilor isi taie craca de sub picioare, trebuie sa -ti lipseasca o doaga sa-ti desfiintezi linii de cale ferata cand nu ai sosele, si nici alte cai de acces( de exemplu helioport) catre zone mai putin circulate. Tine de siguranta nationala mai ales in caz de calamitate. Japonezii isi refac caile de acces in zone pustii.
    Trebuie sa-ti lipseasca o doaga( sau sa-ti lipseasca sentimentul national) la Ministerul sanatatii sa desfiintezi spitale, obligand pensionari, cu pensii cat un bilet de transport, sa se deplaseze zeci de Km, pentru o pastila. Ii omori cu zile si aglomerezi alte spitale, riscand sa li se refuze internarea, cand ajung acolo.Atentat la sanatatea publica?
    Si o logica simpla : ce mai bagi in azilele de batrani? Sau le privatizezi….pe nimic?
    Cum d-na Udrea ne “povesteste” cum face ea turism medical, ma intreb daca nu cumva o saboteaza UDMR…Sau facem turism medical in…Ungaria?

  21. Am uitat sa mentionez Ministerul Invatamantului. Acolo e Funeriu care face praf invatamantul romanesc si prin scaderea salariilor, obligand valorile invatamantului romanesc sa plece. Oricum nu pricepe nimic din asta. Trebuie sa i se sopteasca de undeva.

  22. stiam ca s-a schimbat ora de difuzare, mi-a aparut pe fb felicitari pentru emisiunea de aseara, chiar daca ne-a prins miezul noptii la tv a-ti facut cu totii o emisiune pe cinste eu am ramas srprinsa cum s-au mobilizat 500.000 englezi ca nu le convin anumite chestii, noi nu am fost in stare sa ne strangem nici macar 10.ooo sa ne strigam nemultumirile. dana

  23. Aaaa. Bine.
    Dar unde produce Romania intern brut, 30% cat e bugetul pentru tooooot + inca 70% care-i PIB-ul. Unde domne produce Romania atatia bani? In ce domenii? Pai daca-ar produce Romania brut intern atata de mult, ar putea da de lucru la inca 10 milioane de oameni. Unde domne produce Romania atata de multi bani? Si unde-i pune? Unde? Dar e o minciuna!

  24. ce frumoasa este tara fara recesiune !!!!!!!!!afara sunt 19 grade ,dero s-a dat la promotie si s-au batut oamenii pe el ,salariile profesorilor[in treacat spus de ce am avea nevoie de ei cand avem cate cinci degete la o mana ,de pus amprenta]au inghetat ,cartofi costa cat portocalele ,iata ce minunata este iesirea din recesiune

  25. Intrebari;Ce vor face?Vor reinfiinta spitalele si scolile desfiintate de PDL?Nu se calca pe picioare intre ele,politie locala,jandarmerie,politie?In afara de rutiera si de judiciara pe restul eu nu ii simt prezenti in viata orasului.Cu angajatii pdlisti din prefecturi,CL,CJ,politistii care tineau tira la furat voturi in ultimele alegeri ce va face USL?Daca ii reevalueaza,n-am facut nimic.
    PDL le va mari salariile inainte de alegeri,iar ei vor fura din noui pt.PDL.Au in plan sa ii prinda la furat sau asteapta pina ii poate folosi si PSD-UL la rindul sau?

  26. Poate ar trebui sa acceptam ideea ca romanii nu sufera chiar asa de crunt cum credem noi. Cel putin nu indeajuns de crunt cat sa iasa in strada. Dictatura lui Basescu doar mai mult pe partea emotionala, cand te vezi condus de un imbecil care si-a pus curvele si marionetele la conducere. Doare incompetenta celor ce ne conduc, rusinea si umilinta de a trai intr-o tara unde nimic bun nu se mai intampla de ani de zile. Doare sentimentul ca traim intr-o tara blestemata unde nu se pune caramida pe caramida, unde nu se mai construieste nimic, doar se fura. Dar din pacate, aceste dureri, “ii chinuie” doar pe cei cu mai mult de 4 clase, care in timpul zilei nu au timp de meeting, si care in loc sa faca revolutii de cafenea sau feisbuc, prefera sa lucreze si sa-si faca profesia asa cum pot ei mai bine. Iar cei care ar avea timp sa iasa sa protesteze, sa faca demonstratii, ii doar in paispe’ de umilinta sufleteasca. Arunca-le un litru de ulei la promotie, si i-ai satisfacut.
    Situatia trebuie sa devina infinit mai proasta ca romanul sa simta intr-adevar nevoia sa iasa in strada.
    Si imi pare rau sa o spun…poporu’ niciodata nu o sa iasa in strada doar pentru ca se da Gadea sau Badea cu fundu de pamant. Never ever…ever ever. Ati pierdut mult din credibilitate la nivel de comunicare. Nu ma refer la obiectivitate, ma refer la nivelul de adresare care este gen OTV. Cu asa limbaj, nu veti putea niciodata scoate oamenii in strada.
    Raman la parerea mea ca Victor este singurul din trust care mai poate coagula o sustinere publica si care mai are crediblitate. Nu pentru ca ar avea stea in frunte, ci din simplul motiv ca este obiectiv, decent si cu picioarele pe pamant.

  27. “megegeneratorul” de rating?!?!? Ce-i aia nene Victore? 🙂
    Că-i e la 10 îi de bine! Sper să nu fie “decît” un accident.
    Banzai!

  28. Draga Victor, exista un nucleu care stie intotdeauna sa aleaga. Nu ai nevoie de urari de succes si alte alea… Doar de consecventa si ritm, nimic altceva. O seara buna! 🙂

  29. Victor , in locul tau nu mi-as face probleme !
    Exista , inca , foarte multi oameni care prefera ” detasat ” sa urmareasca o emisiune de calitate , in pofida tampeniei de ” Romanii au talent ” !… Poti fi sigur !…

  30. Salut, Victor. Trec direct la subiect !
    Prietenul nostru Andi are nevoie de transplant de ficat, ceea ce implica 150.000 EURO.
    Stiu ca blogul tau este unul foarte popular si cu siguranta ar ajuta daca ai pune un post despre cazul lui.
    Am scris un mesaj scurt, fiindca stiu ce inseamna timpul.
    Gasesti toate detaliile, inclusiv pentru donatii pe linkul de mai sus. Iti multumesc !

  31. dupa mine schimbarea orei nu-ti va scadea audienta – poate hai sa zicem pentru astazi ca nu multa lume e atenta si nu stiu ca ti-ai schimbat ora.

    astept emisiunea!

  32. @shogunu’: megA 🙂
    @Drujbaru: merci pentru aprecieri, dar sunt al dracu’ de subiectiv si nici nu am vreun chef sa coagulez ceva. cat despre iesitul in strada, lumea nu trebuie s-o faca de dragul lui Mircea sau al lui Mihai, ci fiindca o duce prost. si o s-o duca si mai prost

  33. Romanii sunt veriga lipsa!
    Bine deci. Oricum nu cred ca Roamia are un PIB atat de mare. E o vrajeala. Dar referitor la veriga. Maimutele actuale si oamenii actuali au un stramos comun. Descoperit. Intre acest stramos comun si oamenii de azi, lipseste o Veriga! Inca nu s-a descoperit. Dar iata, eu i-am gasit, bunaoara. Romanii sunt Veriga lipsa! Va demonstrez:
    Avem in tara o putere usor bine dictatoriala? Avem. Avem in tara o opozitie care ne ofera o alternativa viabila? Avem. Avem in tara o presa (macar o parte a ei), care dezvaluie toate nemerniciile puterii? Avem. Ce ne lipseste? Poporul. Ne lipseste un popor, care sa reactioneze, sa protesteze, sa prezinte o ‘societate civila’ cu atitudine.
    Deci v-am zis: Poporul roman e veriga lipsa!

  34. Conexiuni va fi de la 11 in locul tau? De ce schimbarea asta? Nu face rating Valentin Stan? In tara unde oamenii accepta fara rezerve -25% din salariu, nu ar fi ciudat sa nu faca rating ptr ca nu e o emisiune ptr oricine.
    P.S. Sper totusi sa ramana in grila emisiunea ptr ca de cand a inceput am ratat maxim 5-6 editii.

  35. NICI HITLER NU A MUTAT BOLNAVII , ORBII SI COPII DIN SPITALE ASA CUM FAC NENOROCITII ASTIA !!!!!!!
    SA-I BATA DUMNEZEU DE NENOROCITI !…

  36. @ Victor

    Se pare ca inca mai incape la capitolul trait prost. Altfel ne-am calca pe bataturi in piata urland la dictator.
    Poate ca esti subiectiv, dar in limitele decentei. Comentariile si emisiunile tale sunt decente si subiectivitatea nu ti-a intunecat ratiunea. Asta imi place la tine 🙂

  37. pai si de ce rocada, omoara audienta dl nea vali? e adevarat ca e cam plictisitor vorbind de unul singur…

  38. Chiar daca sunt departe de casa poate sa fie si la ore tarzii din noapte emisiunea d.voastra nu poate fi ratata.Iar in legatura cu spitalele inchise inca mai cred ca e un atentat la siguranta nationala si personal nu cred in corectitudinea udmr-ului.Tot mai visez la o ROMANIE condusa de romani adevarati.

  39. is this a kind of joke or what? de ce te tot muta pe tine de colo-colo ? se vede ca nu-ti convine, nici mie nu mi-ar pica tocmai bine. but, what we can do, sometimes life is a bitch.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.