Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

– Azi am văzut de ce a refuzat până acum Tiranul confruntările. E din ce în ce mai mic, e tot mai slab, nu mai are faimoasele replici la el. Iar josnicia cu sinuciderea fostei soții a lui Crin, dacă va fi bine exploatată mediatic (credeți-mă, voi avea grijă să fie!), poate deveni începutul sfârșitului politic dramatic al unui personaj sinistru. Trebuie dat în Jucător până nu se mai scoală de pe jos, îi tremură chiloții!

– Crin a fost în formă și, după ce l-a cam dominat Traian la început, a întors meciul și l-a băgat pe Jucător cu curu-n poarta autobazei. Flota, educația și economiile l-au făcut pământiu la față pe mitocan. S-ar putea ca, astăzi, Crin să se fi agățat la momentul oportun de ultima și, totodată, cea mai mare șansă politcă a lui.

Măruță e băiat bun, dar n-are anvergură. A fost timorat și a tăiat toată savoarea cu închistarea lui monahală. Iar Clujul e la o mie de ani de București. O dezbatere au avut și ei de organizat și-au făcut o tăiere de moț la căminul cultural. Mi-a plăcut că Nutzyka era neagră la față și că și-a dat toată măsura țățismului clefăind ciungă. Mai avea să facă baloane, dar încă știe să tragă-n ea în loc să sufle…

P.S. Astăzi, 21:30, ediție specială Sinteza zilei. Jegurile de la Hotnews omit cu bună știință episodul jenant cu aluzia sulfuroasă la sinuciderea soției lui Crin.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

  1. a mai primit cineva raspuns la mesajul trimis domnului presedinte ?Eu da .de la administratia presedentiei.Domnul presedinte a mai citi cartea si in 2004.Imi displac frazele smecheresti ale domnului Traian.le foloseste dupa bunul plac.

  2. Aceste minciuni nu il vor duce nicaieri pe Traian Basescu. Pe 22 noiembrie si pe 6 decembrie, romanii ii vor arata care este adevarul si il vor trimite intr-un concediu prelungit pe mare. Oricum se stie ca Basescu si-a creat un renum prin minciunile si trisare pentru ca deh e roman get pe get si trebuie sa isi arate adevarata fatza mereu!

  3. Bancul zilei…lunii…anului…

    un banc cu adevarat bun, desi nu e sigur…(ca e banc):

    Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic.
    Deodata, cineva ii bate in geam.

    – Domnule, teroristii l-au rapit pe presedintele Romaniei si cer 100 de
    milioane de dolari rascumparare. Altfel, ameninta ca il vor stropi cu
    benzina si ii vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem si noi o
    cheta.

    – Bine, bine, si cât da fiecare? intreaba omul din masina.

    – Cam 1 litru cred ca ar ajunge..!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.