Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Nu poţi juca la nesfârşit şah cu tablele

Nu poţi juca la nesfârşit şah cu tablele

L-au suspendat. N-am vreo satisfacţie. E şarpe. Ori îi zdrobeşti capul, ori bagă venin în tine. Urmează trei săptămâni oribile. Timp în care românii pot arăta că-s un popor.

Înregistrarea emisiunii

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

83 thoughts on “Nu poţi juca la nesfârşit şah cu tablele

  1. Nu este un secret ca serviciile au oameni sub acoperire in presa. Doar ca apare din ce in ce mai pregnanta folosirea acestora in scopuri politice, in batalia dintre Basescu/Presedentie si USL/Parlament.

    Agentia de presa presupus independenta Mediafax are o “stire” care enunta:

    “Van Rompuy a condamnat România în cursul unei vizite în Malta”

    Dar daca citim stirea mai atent apare clar ca nu Van Rompuy “a condamnat” Romania ci publicatia Malta Today din care Mediafax a preluat interpretatarea din publicatie ca Van Rompuy ar fi “condamnat” Romania.

  2. Sansele de-a scapa de blestemul asta sunt mari, dar asa cum spune si Ciutacu, vor veni 3 saptamani in care cele mai abjecte si diforme creaturi vor grohai pentru bashescu. De la Lady Gaga (sluta aia alcoolica de Macovei) si Cartianu, pana la Pora, Boureanu, ungurenii (Truli Ungureanu si micul securist) si coloneii din presa, toti acesti insi (care habar n-au sa faca altceva, sa fim bine intelesi; raman someri dupa caderea bashescului) vor rasturna haznaua in piata publica.

  3. @adi ciuche: nu numai ca ai facut foarte bine ca ai plecat, dar ar fi minunat daca nu te-ai mai intoarce nici din curiozitate si, si mai bine ar fi, daca te-ai abtine dracului si sa mai votezi vreodata de acolo, pt aici! Sunt convins ca te duci si pui stampila de fiecare data,patruns de convingerea ca esti miezul din dodoasca si ca ne faci un bine! Sterge-te la cur cu binele asta, si nici nu mai posta tampenii, esti rupt de realitate si paralel cu bunul simt, in plus probabil ca ai si uitat ce inseamna oameni simpli, tu fiind un mare si important smecher, fie si numai pt ca ai plecat!

  4. Jur ca emigrez daca romanii isi demonstreaza din nou prostia si-l voteaza pe Basescu.

  5. Toate ca toate, dar sper ca, pana pe 29, USL-ul sa vina cu ceva insi care stapanesc graiul si au ceva papagal, ca doar nu s-au pus toti primari sau guvernanti, iar Chiriac si Ciuvica nu pot fi ubicui.
    M-am saturat sa vad insi curatei care vin cu discursul invatat de acasa; vreau sa vina greuceni spurcati la gura, rezistenti la tavaleli impotriva goarnelor basiste.

    Ganditi-va ca atat Basescu insusi, cat si toata sleahta lui sunt liberi sa vorbeasca, sa spuna orice le trece prin cap, in timp ce Crin si Ponta nu pot din cauza functiilor pe care le ocupa acum.

  6. Sunt unii internauti care bat campii mereu, acuzand jurnalistii Antenei3 de apartenenta politica; nu este adevarat, Antena3 este afiliat CNN si acest post de televiziune cunoscut si recunoscut nu se incurca cu loaze tv. Despre cei care ataca mereu Antena3, inclusiv unii dintre membrii CNA, pot spune, dupa expierenta media din Romania, ca sunt ori platiti de “agenturile straine” sau nu au niciun fel de umbra de coloana vertebrala (vezi Ion Cristoiu). Dan Voiculescu este mandru de Antena 3 si nu cred ca va ingadui ingerente politice redactionale, chiar daca PC face parte din USL. Acest fapt ar trebui adus si la cunostinta Ambasadei americane de la Bucuresti, pentru ca excelenta sa dl ambasador sa nu mai “bata campii”, precum Monica Macovei, sau poate, Sandra Pralong.Eu, am plecat din Romania datorita PDSR, lui Adrian Nastase,Ion Solcanu, Viorel Hrebenciuc, dar nu pot ura Romania lui Ponta si Antonescu pentru aceste loaze.

  7. Presa straina e cretina. Le Figaro vorbeste de “Dan Voiculescu, colaborator al Securitatii”. E de altfel singurul lider USL pomenit, cel putin in insiruirea partidelor care-l compun. Si astora le scrie Macovei articolele???

    Ma uit mai jos si vad ca sursa lor e “unul dintre cele mai mari ziare din tara”, Adevarul. Bine ca n-au si tradus numele, sa inteleaga tot frantuzu’ ca-i sursa de incredere.

    Nu mai pot trai in tara asta, cu Basescu, Macovei si penibilul de MRU. Si cu toata propaganda lor nenorocita. Ma sufoc, si nu de la caldura..

  8. PDL-istii impreuna cu Basescu in urmatoarele 3 saptamini sint in stare sa dea foc Tarii,pentru a cistiga referendumul.Astia nu au iubit niciodata Romania si pe romanii care ii lasau in grija noului guvern cu lacrimi in ochi.Ca sa arate ca este cinstit si ca ii iubeste pe ROMANI,trebuia doar sa semneze demisia,ca sa demonstreze ca el nu doreste sa se faca asa o cheltuiala ,acum cind tot ei zic ca nu sint bani.

  9. @rotehund Deocamdata, pe 29, esti intrebat daca ti-a placut cu Basescu.

    Pentru cei multumiti/nemultumiti de USL, PDL si restul lumii, alegerile legislative se tin in noiembrie, anul asta. Aveti ocazia sa alegeti pe aia care va plac sau chiar sa va anulati votul pentru daca nu va plac nici unii.

    Observ ca postacii basisti se caznesc sa transforme intrebarea simpla “Il mai vreti pe Basescu presedinte?” in “Da ce, ailalti sint mai buni?”.

    Mult, mult mumu lor si celor care ii dirijeaza. Jos Basescu!

  10. Asa este. La referendumul din 29 iulie nu e vorba de Crin, Ponta sau Nastase. E vorba de Basescu si DOAR de Basescu. Va hotarati daca v-au placut acesti 8 ani de mandat ai lui Basescu si votati daca vreti sa fie schimbat cu “DA” sau “NU”. E simplu. Daca votati “DA” o sa aveti sansa sa alegeti altul mai bun, altfel ramaneti inca 2 ani cu Basescu pe cap!!!

  11. sper ca Udrea sa apara in aceasta perioada cat mai des la TV, sa faca cat mai des declaratii, si mai ales sa fie cat mai des vazuta in preajma lui Basescu(ma indoiesc, deoarece in campania din 2009 i s-a dat cu Flit si nu a avut ce cauta). Sper sa ii vad cat mai des ca aparatori ai lui Basescu pe : Rodzi, Anastase, Boc, Videanu, Olteanu, Hoara, Eba, ochi-umezi Macovei, Flutur, etc…. prezenta acestora e de ajuns pentru ca romanii sa stie cum trebuie sa voteze!!!…..

  12. Comparatia cu sarpele este foarte potrivita, e un om sinistru. nu m-am bucurat la suspendare de teama sa nu fie ca in 2009 la alegeri, cand seara m-am bucurat dar totul s-a naruit pana dimineata. Voi desface sampania daca va fi demis. Daca nu, nu pot spune ca plec din tara ca am plecat de multi ani, dar ar fi atat de oribil incat nici nu vreau sa-mi imaginez deprimarea si revolta. De aceea voi urma sfatul unor basisti care spuneau “nu mai intrebati ce face statul pentru voi, ci ce puteti face voi pentru tara”. Asa ca pun intrebarea “ce putem face pentru ca basescu si securistii lui sa plece in 3 saptamani”. Voi merge la vot si voi incerca sa imi conving toti cunoscutii sa voteze pentru demitere. Nu stiu ce altceva as putea face.
    Victor, te invidiez ca poti face mult mai mult si te admir pe tine si pe ceilalti de la a3 pentru ca v-ati asumat atatea riscuri si v-ati luptat cu ei cand parea o batalie pierduta.

    Cum au mai spus si altii, Antonescu m-a impresionat ieri. Dupa un om infect ca basescu, poate avem sansa unui presedinte cu totul altfel. Dar sa luam lucrurile pe rand, intai trebuie sa plece basescu.

  13. Si-acum urmeaza trei saptamani de Ciuleandra, “Am gresit? N-am gresit!” si dracu’ stie ce alte porcarii…? Bleah!
    Ce-mi pare rau e ca ieri mi-ati stricat finalul unei zile care promitea sa fie perfecta; in mintea mea, ziua asta ar fi trebuit sa se termine, in mod ideal, cu emisiunea lui Stan. As fi vrut sa vad cum o sa abordeze evenimentul zilei de ieri, dupa ce, acum cateva luni, demonstra doct ca e imposibil ca fraierii de la USL, consiliati de “propaganda de doi lei a USL” (adica Bogdan Teodorescu) sa reuseasca sa-l suspende pe Besia. Ar fi fost un spectacol de neratat; ar fi bagat el muzica si picturi la greu, dar tot n-ar fi putut sa umple o ora de emisiune, ceva-ceva tot ar fi trebuit sa spuna despre asta. Deci cine m-a lipsit de climaxul mult asteptat ? Tu, ca tonomat rasfatat al postului, ai vrut sa te lafai pe spatiul a doua ore de emisie ? Sau Stan si-a facut rost de scutire de la medic ca sa evite o situatie dificila pentru el si tu i-ai umplut spatiul ?

  14. Lovitura a fost pregatita de profesionisti ,frumos lucrat.Presupun ca aveau voie de la inalta poarta.
    Coana Europa isi pune poalele in cap si doar atat.
    Daca nu va fi demis tataie ,atunci va
    incepe haosul.
    In rest o vara fierbinte.Baietii destepti
    sa se bucure de banii furati in timpul anilor.

  15. nu poti juca la nesfarsit sah cu tablele dar poti chibita cu doua conditii: sa ai tigari si sa nu-ti puta picioarele. pacatosii astia portocalii put deja a cadavre politice, si oare cat poate supravietui un cadavru politic?

  16. Culmea nerusinarii sunt mitigurile organizate de pdl-isti in toata tara pentru sustinerea lui basescu intrucat sunt facute cu mitingisti platiti( la mitingurile pdl nu se duce nici dracul daca nu este platit) din banii nostri dati pe taxe si impozite marite an de an.Pai nici prostul prostilor nu poate crede ca organizarea mitingurilor si a campaniei de SUSTINERE se va face cu banii lui traian basescu,ioana basescu ai lui EBA sau banii personali ai lui udrea,videanu,flutur,pynalti…

  17. pt. toti basistii:

    n-o fi usl un panaceu, dar uraciunea si micimea sufleteasca a basistilor a ingrozit acest popor!jegosilor, stiti bine ca ati condus pina nu demult doar prin intermediul unor structuri de forta,prin santaj si dezbinare…

    o mica referinta pt. ‘intelectualii’ basisti:sunteti niste c.rve sinecuriste!

  18. acesti asa-zisi basisti care se tot declara’de dreapta’ ar trebui sa iasa pe piata libera, nu sa astepte de la icr pomeni…daca sunteti buni, cautati-va sponsori sa va tipareasca capodoperele, nu asteptati cu mina intinsa la stat!ce ziceti ?

  19. @radu (De radu pe 7 July 2012 la 19:46)

    Udreaq e pe facebook si are chilotii uzi din cauza fanilor care-o pamparisesc cu “stimata doamna”.
    o doare pipota de cele 95 milioane lei pentru referendum cand romanii se zbat in lipsuri si vai-ce pensii-ce salarii-ce risipa-sariiiti lume!
    ia nota si notite de la talpasi, se converseaza cu ei precum Aneta Duduleanu, se tine ca gaia matul de plagiatul lui Ponta (NUMAI al lui)…si tot asa.

    acum zic ca Baxe si clica merita sa guverneze pana la sfarsit, cu piata Universitatii plina-ochi de bobor.

  20. 3 puncte pentru europa:
    1.base lovind copilul si explicatia cu pixelii avandu-l pe funeriu academician al fizicii

    2.partidul lui base la congres cand baconshi o adula pe udrea

    3 base cu lacrima lui stolojan ,apoi sutul in dos aliantei ‘da’ ,care practic l-a facut presedinte

  21. Mie nu-mi pasa, sa fie
    demis daca asa vrea poporu’.

    Io vreau doar sa plece Victor, nu Ciutacu’ ci Ponta. E deja mult prea compromis si fara credibilitate. E o rusine pentru totzi doctoranzii care au muncit pentru diploma lor.
    Poate daca si-ar da demisia Ponta, Base n-ar avea de cine sa se mai lege si ar fi demis.

    Numa’ bine,
    za-k/

  22. au inceputlaturi(initial pe otv):
    – ponta o paraseste pe nevasta-sa cand naste si incepe idila cu daciana
    – psd scapa de crin (care demisioneaza), nu se implica la referendum
    ……
    n-o sa lucreze cu manusi, n-au furat, e vre-o dovada?
    apropo, unde dracu-s AUDITURILE?

  23. sper ca pe 29 sa simt o satisfactie,o eliberare?poate!o prima urma de bun simt ,o licarire a unui popor care de 22 de ani se complace in deziluzii.
    La revolutie aveam 5 ani,iar la ultimele alegeri prezidentiale am fost facut comunist,pentru ca mi-am spus opiniile in public,nu mi-a trebuit mult sa inteleg cu cine aveam de-a face ,si am pus stampila pe Geoana,nu pentru ca il sustineam ci pentru a incerca oprirea haosului.
    De atunci a trecut ceva timp, am luat licenta ,am terminat si masterul si am plecat din tara.
    De ce am plecat ?,de bine normal,din cauza dezinteresului unor parinti care se duc la vot si isi voteaza inconstient condamnarea copilului lor la o viata fara viitor.
    In concluzie sunt scarbit de falsitatea unora,care incearca sa induca o stare de neputinta (a nu putea fara Base),e injositor pentru niste obedienti fara scrupule.
    Victor,tine-o tot asa si opareste-l pe Base incontinuare .E bine de stiut ca mai sunt oameni ca tine in tara care gandesc si se exprima liber.
    numai bine!!!

  24. Si eu cred ca 0Tv va tine partea lui Basescu.
    Apoi mare atentie la CCR. Eu cred ca daca e adevarat ca sondajele arata rau atunci Basescu nu-si permite sa fie suspendat.Si nu va fi suspendat.
    Toata propaganda asta din ultimul timp va veni ca o pavaza peste CCR care va decide zilele acestea ce doreste “sufletelul ei ” 🙂
    Cine va indrazni sa conteste verdictele CCR ? Aia care vroiau sa-i aresteze sau demita ? Aia care au vrut sa dea o lovitura de stat ?
    Mare atentie la CCR.

  25. @Ioan

    😯 Puschea pe limba ! … desi sunt convins ca poti sa ai dreptate . 🙁

    Sper , totusi , sa le vina mintea de pe urma la cei din CCR , pt. ca stii vorba aia:
    “Pleaca nuntasii si ramane mireasa …! ” 😈

  26. Nu am apucat sa scriu, si mie imi venea sa topai de bucurie vineri, am stat cu ochii pe voi si pt asta inca o data multumesc.Sunt sigura ca in astea 3 saptamani v-a fi groaznic.Vineri mi-am permis sa trimit un sms de felicitari, care sa ajunga la un om f contestat zilele astea si anume VICTOR, mi s-a raspuns multumim, chiar are nevoie.Dar si eu imi doresc ca in astea 3 saptamani sa vad sange, sa vad usl uniti si cu oameni pregatiti pt ce o sa dezlantuie pdl istii.Din toti cei cu care am vb zilele astea, inclusiv cu rudele toti ne dorim sa scapam de basescu, si il doresc sa il duca la canalul dunare marea-neagra, ca tare bun era pe perioada comunista.Excelenta emsiunea lui Mihai de aseara, asa ceva ii trebuie poporului roman, sa nu uite marsaveniile lui baselu si gasca.Ca presa si realizatori tv.aveti 3 saptamani de foc .JOS BASESCU

  27. Tare titlul nene Ciutacule – “Șah cu tablele…”
    Am râs de m-am spart, deși puteai fi mai explicit: ”Șah cu pulurile…” – parcă așa le zice corect.

    Văd că prapaganda lucră – unii au mai sus treabă cu Crinu și cu Ponta. De-abia aștept să li se taie bugetu, să vedem dacă prestează pro-bono.

  28. Doresc sa vad o campanie mult mai agresiva a USL contra lui Baxe in ceea ce priveste demiterea. Cu bun simtul am vazut ce s-a intamplat – ne-am ales cu Baxe inca cativa ani plini de scandaluri si decizii cel putin dubioase, iar in multe cazuri clar neconstitutionale.

    Mi-as dori din inima ca acel copil care a fost palmuit sa fie readus in prim plan cu mai multa forta – sa fie ultra mediatizat, sa se vada in toata lumea ce a facut acest bataus. Un om care si-a scuipat in ureche un consilier in sedinta pe timpul cand era la Ministerul Transporturilor (da, nu e gresit in ureche ca si golanii de cartier care te obliga sa bagi degetul acolo ca sa-ti scoti flegma, umilintu-te inca o data), care a invitat in fata presei o ziarista sa se urce pe birou sa le arate el…, care a furat telefonul unei ziarite numind-o si citez “tziganca imputita”…., care a numit presa “vulnerabilitate publica” ….

    LUMEA CARE PRIVESTE VREA SA VADA “COHONES” LA USL NU BUNSIMT!

  29. apropo de “suspendare”……….vreau sa-ti spun(asa ,in secret)ca desi credeam ca voi avea o reactie vocala, tumultoasa,ceva de genul ‘au marcat ai nostrii!!’n-a fost asa.n-am facut nici un gest.doar m-a napadit o imensa stare de bine ,ca dupa o partida buna de sex!!mai vreau!

  30. In fine CCR si-a mai spalat obrazul !!!!Apropos de campanie electorala,cred ca USL ar trebui sa utilizeze toate clipurile cu “ispravile lui pospay marinelul”de 10 ori pe zi ,in special la TVR 1 , ca sa vada si cei din mediul rural…
    Nu ar trebui facute comentarii,ci doar prezentate clipurile cu “armazoanca” calare ,la mare la posete,la decolteu,cu coana Nutzi biciclista ,care a cazut si…si toate celelalte minuni,cu ridzzi care cica e de trei ori licentiata (la o VNIVERSITATE obscura din Petrosani)si in plus e si “dottressa”!!!!
    Si multe altele ,cu blejnar si alti acoliti,cu frate-su mircica, un escroc ordinar,cu deshteapta de fii-sa botulinizata, inclusiv faza cu lovirea copilului…
    Impactul vizual e mult mai puternic decat vorbele in cazul acesta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.