Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Nişte beţivi leneşi din România tropicală

Nişte beţivi leneşi din România tropicală

Suprinzător, uneori, în România, cunoscută ţară tropicală, iarna ninge. Nu chiar atât de des ca pe vremea când eram noi copii şi paralela 45 trecea prin mijlocul hărţii. Între timp, toată lumea s-a schimbat. Au picat în serie mai toate regimurile comuniste din estul Europei. Victoria Bucureşti şi Flacăra Moreni s-au desfiinţat. NATO şi UE s-au extins. China ţine pe bani SUA şi vreo juma de Europă. Gorbaciov a devenit analist. Dintre clasici, doar Fidel Castro ce mai rezistă. Dar gâfâie apăsat şi el, bătrânul. Fabricile şi uzinele au devenit mall-uri (pline) şi cartiere (goale). Capitalismul se pregăteşte să-şi dea obştescul sfârşit. Nimic nu mai e ca înainte.

Deloc suprinzător, de fiecare dată când România se confruntă cu acest fenomen meteorologic bizar, a cărui explicaţie ştiinţifică n-au găsit-o nici cercetătorii britanici, autorităţile sunt uluite. Statul cheltuieşte, cu fiecare an ce trece, din ce în ce mai mulţi bani. Pe care-i ia de la din ce în ce mai puţini salariaţi. Doar trebuie să se pregătească pentru bătăliile decisive cu omătul ucigaş. Pe care, deşi stă cu fundaşii călare pe linia de centru, invariabil, le pierde dramatic, în prelungiri; uneori, chiar la penalty-uri. Fiindcă-l încurcă nesimţiţii şi beţivii. Care plătesc impozite şi taxe. Ca să finanţeze existenţa şi confortul zilnic al uluitelor autorităţi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Nişte beţivi leneşi din România tropicală

  1. Achtung, domnule Ciutacu,

    Ponta a aflat ca francmasoneria de la Washington (care hotaraste cine iese presedinte si cine nu, in Romania, indiferent de votul popular) il doreste viitorul presedinte al aceste tari bananiere.

    Motiv pentru care, Ponta se comporta deja ca un viitor Basescu, vorbeste cand i se scoala, se exprima de nu-l intelege nimeni…etc. (adica precum escrocul de Basescu)…

    Si Basescu a aflat ca Ponta e urmasul, motiv pentru care pe Crin nici nu-l mai baga in seama, numindu-l pe Ponta “domnul Presedinte”….

    E tzeapa si escrocherie pe fatza ce se petrece la ora actuala in Romania (Basescu isi protejeaza urmasul la tron, cu pretul catorva luni in plus de mandat)…

  2. Iarna-n neolitic,decat sa-ti faci o masina timpului mai bine iti iei un bilet spre Romania. Iarna zapada omoara oameni,vara inundatiile omoara oameni si asta din cauza nesimtitilor si betivilor nu din cauza harnicilor si priceputilor ce conduc acest neolitic.

  3. Ooooo , multiple inchinaciuni Ciutacia-Voastra , superba epistola … 😉
    Absolut SUPERBA !:P Subscriu total la ea …!

  4. hehe, cum am zis de vreo 2-3 ori de-a lungul
    timpului la tine pe blog ca vietuim intr-o
    republica bananiera, cum au aparut comentarii
    la tv pe aceeasi tema, termenul fiind folosit. 🙂
    cine-si asuma aceasta neglijenta, apropo de
    stocurile de combustibil, de drumurile inzapezite,
    si mai ales de vietile pierdute ?
    e, sare cineva cu comentarii pe sticla ?

  5. Berca e caraghioso-patetic,Ungureanu e caraghioso-prost. Habar nu au cum “traiesc” unii oamenii . Stau la caldura,cica…daaa,cu siguranta … De-aia,numai azi s-au internat 16 persoane cu degeraturi si hipotermie. Si nu erau homelesi !

  6. @Victor:
    In postarea precedenta ma intrebam ca prostu’ care o fi fost mesajul codificat in discursul lui Ponta si cui ii era adresat. Cred ca ii era adresat lu Ghitzanstain. Pe scurt era vorba de ok, it’s a deal, nu’l suspendam, daca imi garanteaza marele licurici ca eu sint urmasul lui Don Chorleone. Oare delirez?

  7. Oare de ce nu deszapezim cu serviciile secrete, ca tot le-au crescut bugetele precum ciupercile dupa ploaie.
    De ce nu scoatem arma secreta de lupta impotriva atacurilor din exterior, mai ales ca avem la timona “specialist in informatii externe”, iar la comanda un “profesor in materie de cuburi de gheata”.

  8. din ciclul iarna nu-i ca vara!
    nu stiu de ce ai mai postat acest articol. nu iti este clar ca la noi, indiferent de ce se intampla, altul e de vina, din ciclul daca tu nu erai de vina, nici eu nu-s de vina!
    boagiu da vina pe anm! cat de idiot sa fii. frate, nu ai radare, nu ai nu stiu ce. te suiai intr-un elicopter, iti luai o zona si o patrilai, vedei unde satu prost si cfr si aia si aia etc. solutii sunt! chiar si mai batranesti, dar exista. nu se aplica, este altceva!
    indiferent de situatie, iarna nu-i ca vara! sa tii minte! 🙂

  9. toate ca toate, da’ de Victoria Bucuresti parca-mi pare rau…sau bine nu stiu excat

    si asta pentru ca ultimul presedinte al clubului a fost mitica dragomir… care ramanand fara job a trebuit sa-si caute de lucru

    si ui’ ce-a facut! 🙂

  10. A INCEPUT DE IERI SA CADA CATE UN FULG,
    ORASUL E SUB PAMANT
    O PAINE NU AM IN CASA ,
    LUI BASESCU NU II PASA.

  11. Nu va lasati orbiti de iarna, nu iarna e problema.
    Problema e ca se hotaraste la Washington cine zburda pe la Cotroceni… iar cei care afla ca au fost alesi incep DEJA sa se poarte ca niste ciocoi, inainte de a fi desemnati, intrand in cardasie cu Mafia care conduce Romania la ora actuala.

  12. Intro tara cu conducatori dilii, pusi doar pe capatuiala, e si normal ca lenesii si betivii ii incurca. Pai ce daca u platit taxe si impozite, ce daca au muncit ca vitele pe ogoarele patriei si in minunata industrie comunista? Vor acum la caldurica si n-au bunul simt sa isi ia zapada din fata bordeiului si sa o duca in debara, sufragerie, sau in nesimtitele de bai de zeci de metrii. Apoi sa iasa afara si sa dezapezeasca drunurile alea ce li se spune sosele, sa poat sa se plimbe alesii nostrii in masini de neam prost. Pai cu asa popor mie imi este frica ca o sa plece si ne lasa a nimanuia. Sa nu mai vorbim de faptul ca nu suntem in stare sa producem cit ei pot fura. Sa ne fie rusine!

  13. @Victor,
    Cum firesc a spus Mihai aseara, era prilejul lor sa epateze responsabilitate acum. Nu au facut-o. Nu ca daca ar fi facut-o, m-ar fi impresionat. Ba chiar spuneam intr-un comentariu al unui post nu prea vechi de-al tau… ca pe perioada interimatului acelui barbugiu s-a evitat instalarea unei situatii de urgenta – declarata sau nu – tocmai sa vina vitejii astia care muncesc de la 6 dimineata, ora la care cel mai probabil sinistratii erau deja treji, cu frica sa nu moara peste noapte.
    Sunt sigur ca Basescu a multumit tuturor zeilor ca a inceput sa ninga si sa se blocheze tara pentru ca astfel s-a redirectionat atentia – de la proteste la dezastru. Dintr-o foarte sinistra situatie se pare ca iarna e tot de partea protestatarilor.
    A, si sper sa te astepti si tu ca in primavara (dar inainte de inundatii) sa vina ageamii astia sa ne zica precum ca nu mai sunt bani pen’ca s-au cheltuit in iarna.
    Acum, ca ma uitam la Antonescu, asteptandu-ma sa zica ceva breaz, mi-am dat seama ca sansele sa fie ales conducatorul gintei Romania sunt foarte mici, pentru ca populatia nu vrea un om de bun simt ci un om providential. Poate un Dan Diaconescu, poate un Adrian Minune…

  14. Voi scrie câteva rânduri care mi se tot perindă prin cap în ultimele zile.

    Citeam pe net că Oprişan cere situaţie de urgenţă în Vrancea. Doar titlurile le citeam. Îmi ziceam, fiind mai degrabă cu ochii la demisia/demiterea lui Boc şi a clicii care se numea Guvern, că uite ce mai coace baronul PSD de Vrancea. Eu personal, m-am “trezit” deodată cu oameni care se dau pe tobogane de zăpadă pentru a intra în case. M-am întrebat de unde a răsărit, frate, situaţia asta, şi unde au fost şi ce au făcut autorităţile centrale timp de atâtea zile? Eu am rămas cu impresia că presa i-a descoperit pe oamenii sinistraţi, nu? Greşesc? De data aceasta, l-am judecat greşit pe Oprişan. Atât de greşit, că mi-e ruşine!
    Tot presa e cea care a mai mişcat lucrurile prin satele sinistrate. De jena camerelor de luat vederi, s-au mobilizat cei responsabili. De jena Sabinei Iosub, de exemplu, care a transmis două zile din “iadul alb”.

    Apropo şi de ce spuneai dimineaţă la A3. Eu, când mergeam iarna la şcoală, pe jos, mi se lipeau nările o mare parte din iarnă, în fiecare an. Atunci nu era o mirare că ninge iarna sau că e ger. Singurul lucru important care trebuie menţionat e absenţa unui imens număr de maşini în trafic; de aici decurg o serie de probleme.

    Dar…pe vremea lui Ceauşescu, în care am trăit 21 de ani, existau organizare, disciplină, competenţă. Că se făceau multe de frică, e adevărat. Acei secretari de partid ciufuţi, mare parte din ei, cu liceu făcut la seral, cel mult, unii cu “Ştefan Gheorghiu”, îşi cunoşteau lungul nasului. Oamenii cu care lucrau direct erau, cei mai mulţi, buni şi foarte buni în profesiile lor, directorii erau directori, specialiştii erau specialişti.

    De când Băsescu a pus mâna pe guvern, ne conduc proştii claselor, curvele, mediocrii. Cei cu facultăţi făcute la Particulară şi mai târziu. Aceştia, pentru a nu se simţi inferiori, şi-au ales drept colaboratori, pe unii mai proşti ca ei. Sau cu multe bube în cap, pentru a obţine aceeaşi obedienţă. ACEŞTI OAMENI NU AU CUM SĂ DUCĂ ŢARA ÎNTR-O DIRECŢIE CÂT DE CÂT NORMALĂ.

    Din căcat bici nu poţi să faci.

  15. @Crisy (si iti cer scuze de off-topic, Victore),
    Chiar si in cazul in care Washington e dracu’ pe pamant si saracu’ nen’tu Basescu vrea dar nu poate, nu-i justifica nesimtirea prin care se poarta ca si cum eu as fi angajatul lui, nu invers.
    Sectia “utopii” e-n stanga, mult mai in stanga. Mai la stanga decat inainte de ’89.

  16. Ok,
    uneori si autoritatile au vina lor, dar in principiu daca nu ai culoarea potrivita si chiar si atunci daca esti o comuna prapadita, adica 10 sate la o comuna si doar 3-4 mii de locuitori, deci neimportanta electoral, esti fiul … zapezii. N-ai bani nici de bilet la WC-ul din centrul orasului din apropiere. Ma intreb, de ce sunt bani la rezerva guvernului?
    De ce sunt rezerve de alimente si carburanti ale statului? De ce e legislatie pentru situatii deosebite la dispozitia Guvernului?
    Raspuns : pentru afacerile smecherilor si a baietilor destepti.

  17. Singura vina a acestui popor este ca n-a bagat la timp frica-n ei…da’ timpul nu e pierdut.
    Daca ne gandim ca doar cateva mii de oameni le-au dat cel putin palpitatii in ultimele saptamani,realizam oare ca daca ar iesi vreo…sa spunem…50 de mii astia din “poporul, stapanul nostru” nu ne mai scot?
    Sper sa nu ne obisnuim sa ne faca pe noi lenesi,betivi si limitati pentru incompetenta si prostia lor…nu trebuie sa acceptam asa ceva din partea unora care toata viata lor au muncit la stat si au acum averi de zeci de milioane de euro.
    O singura chestie nu inteleg eu…de ce cand un roman a trecut granita sa spunem…in grecia la o ferma de animale,sau in…spania in constuctii nu mai e lenes???E ceva cu pamantul din RO,cu aerul sau care-i faza?Asta e o propaganda penibila…ca romanu’ e lenes…betiv…sunt destui si din astia,nu zic nu,dar nu cred ca suntem mai lenesi decat alte popoare….DOAR mult mai prost administrati.
    Adevaratii lenesi si mai ales hoti sunt tocmai aia care ne conduc si care mai au si NESIMTIREA sa ne si injure.

    Repet…50 de mii in strada si astia din “poporul nostru,stapanul nostru” nu ne vor mai scoate…daca stam cum am stat si pana acum,vor continua sa fure si sa ne si umileasca in acelasi timp fara sa aiba vreun stres.

  18. Traim vremuri nasoale, dar pigmentate cu un umor negru de calitate. Ca de exemplu povestea cu betivii si crasmele. Din fericire tara asta e condusa de un nene bisericos, consumator de hebe, nu de unu’ care, stiu eu, ne-ar putea invata pe la televiziuni cum sa bem whiski fara sa ne facem pulbere, care sa ii invite pe negociatorii straini la un paharel, care sa conduca masini dupa un shpritz cu nea jiji sau care sa declare hahaind ca ia decizii ”sub influenta…”.

  19. Victore,

    Felicitari pt articol, foarte expresiv.

    Apropos, stii care a fost ideea ‘emanata’ in Piata Univeritatii pe care bashescu a pus-o in aplicare?

    Ofiterul Alexandru, dupa interventia minunata ‘Armata e cu Noi’. a dat cu bita-n balta si a recomandat preluarea temporara a conducerii tarii de catre Armata!

    Ce a facut bashescu, a adoptat idea si si-a pus in fruntea tarii propria armata, pe cea a Serviciilor-Securiste.

    Ajutat si de ponta. Normal!

    Pana una alta,
    JOS Ponta din USL sau
    ‘PDListi-USListi= Aceasi SECURISTI’
    ‘PDL-USL= Aceasi Mizerie

  20. Stai sa ma dau jos din banan,admiram panaramele!Pai,n-are basica telectualii aserviti vitei,de vie,nobile,din care s-a plamadit spritzul,cu lectii particulare dadute de filozofelu,patavievici?!Babuinul sef e full de carte,noi alba neagra,el,cartianu si pe fata si pe dos,si pe canturi.Deh,noi cu un coktail cu umbrelute,ce..ai de putut,lenevim constructiv,in galosi,cu lopeti,cu schimbul,ca… cozile le-am bagat pe foc. Tropical fiesta!

  21. Ati vazut ca tembelul cu privire goala ca o fantana secata, stia de vreme si s-a scapat?! Fratele din iad al marinarului il serveste si de data asta: sa mai crape niste nevolnici care doar cer si nu mai ofera nimic! Babele si mosii din fundurile de sate, locatari ai bordeielor din paianta vechi de dinaintea razboiului, respira, halesc si consuma apa degeaba. Il incurca pe fratele pamantean al lui sarsaila, il incurca grav, deci face tot ce poate sa usureze chinul oamenilor!Ca nici pt ei n-o fi vreo fericire viata. Si poate, daca ii mai aduce ceva ofrande lu’ frac-su, da si-un cutremur ori vreun asteroid, ca sa scape de cei ce cer agregate de curatat zapezi, apa minerala, paine, lopeti, aspacardin si smurd. Sigur, e mult mai simplu cand pretentiile se limiteaza la snowmobil, whisky, echitatie, botox si posete de mii de euroi! Cum zicea juramantul ala haios?! Asa sa le ajute Dumnezeu?!

  22. Vad chiar acum pe Antena 3 ca lumea se intraba de ce nu se declara stare de alerta sau necesitate!? Foarte simplu domnilor, daca se decalara asa ceva se vor cheltui banii cum vor primari, adica fiecare va decide ce va face cu banii alocatii iar firmele care au luat contractele babane, cu ajutorul puterii vor fi declarate nule, si de aici se vor duce bani in alte partii de cat vrea puterea!
    Daca firma x are contract de dezapezire care are doua tractoare, si alea inchiriate, va primii o suma fantastica pentru ca sa-au confruntat cu o iarna foarte grea, stiindu-se faptul ca acele utilaje sunt total depasite de asa ceva, iar dezapazirea se va face de aramata, jandarmerie sau firme private care sa-au oferit voluntar!
    Deci este vorba ca pe stare normala banutii se duc unde trebuie, pe stare de urgenta nu se mai poate controla!

  23. Detest din toata fiinta mea imbratisarea si limbile in urechi intre Basescu si Ponta… Nu exista ceva mai jalnic, mai fanariot si mai securistic, decat ce se intampla in tara asta sub sceptrul Amabasadei SUA la Bucuresti.

  24. Da, stimate domn. Romania e o tara de lenesi si betivi. Nemtii dupa al doilea razboi mondial au muncit sambete la rand moca si uite unde au ajuns. La noi stau si joaca ping pong in birt si asteapta sa vina fraieru de Becali si “ultrasii” sa-i deszapezeasca. Mai las-o dracu de treaba.

  25. parca mai mult mi-a placut comunicatu` prefectului de buzau, citez din minte: “primele drumuri deblocate au fost pana la carciuma…” saracu` – asa numeste el la o poteca facuta cu picioarele – drum.

    personal m-am cam saturat de nesimtirea autoritatilor in a da vina pe populatie – culmea cei care fac asta sunt NUMITI IN FUNCTIE.

  26. Aratati toata tara! Prezentati Mangalia! locul unde interesele politice portocalii sunt mai puternice decat faptul ca peste 20.000 de cetateni ingheata in propriile case! Se aduce combustibil si centralele nu-l primesc, pentru ce nu se gaseste un reprezentant al Primariei sa semneze!!! Este imposibil ce se intampla! Noroc cu primarul Tusac care, desi suspendat de prefectul PDL, a venit sa convinga un consilier PSD sa semneze de primire! RUSINE!

  27. Mai tineti minte poza aia de la inundatii cu rumanii in cizme, in apa pana la genunchi, stand la barul comunal la un sprit? Era trucata.
    Romanii de fapt mustesc de altruism si harnicie, la orice urgie a naturii fac coada la sapat santuri, la ridicat baraje si la deszapezit drumuri si case.

    Romanii nu se bat cand ajung camioanele cu alimente si nici nu vand la suprapret conserva pentru care s-au batut la coada cu doua ore in urma.
    Nici nu a cazut primul fulg si romanii deja sunt in strada, cu lopeti in mana, gata sa curete trotuare, strazi si masini.

    WTF? Ori sunt eu nebun, ori sunteti voi nebuni, ca altfel singura explicatie e ca traim in tari diferite.

  28. A, si am uitat, romanul nu pune gura pe alcool decat de Paste si de Craciun. Mai ales la tara, la sat…

  29. Coane ..eu zic c-ar trebui sa treci pe proza.Vibrez total cu ce-ai scris.M-ai aruncat in butoiul cu nostalgii..Victoria Bucuresti si Flacara Moreni jucau fotbal taica…Uita-te si tu la astia din actualitate.La alde Chiajna,Vaslui,Steaua lui Becali,Dinamo sub Borcea.Toti astia, fara osebire, joaca turca cu mingea de fotbal.Vin schiorii din Finlanda si Asociatia Sportiva a chibuturilor din Tel Aviv si te fac la tine acasa.

  30. Mi-as spala bocancii in creierii lui mircea toader
    la propriu
    fara gluma
    🙂
    batranul asta imputit va sfarsi urat…
    (pacat ca nu-i pot transmite personal mesajul)

  31. Batui-ar DUMNEZEU sa-i bata de nenorociti !!!…
    Daca i-as vedea morti in drum , m-as caca pe ei si le-as da cu piciorul !!!….
    CU TOADER IN FRUNTE !!!!!!!……

  32. Romania se imparte in 3 – “noi” puterea care trebuie sa ne justificam neputinta catre “voi” si sa va prezentam pe “ei”, vinovatii, care au fost pe rand – pensionarii, bugetarii, bolnavii, persoanele cu dizabilitati, noii nascuti, etc.
    In caz de calamitati, persoanele amintite nu pot fi prezentate ca vinovati si atunci s-au inventat “betivii, lenesii si nesimtiti”, lucru care a prins de minune la electoratul si aplaudacii portocalii.
    De data asta jignirea oamenilor a depasit orice limita

  33. definitiv, pd e un partid fascistoid.n-am stiut ca pd a incheiat contracte de deszapezire cu ‘betivii’ pd5 fata de tarile nordice.

    pd opereaza cu sofisme care ‘prind’ la populatie sau sunt niste ‘feromoni’ de comunicare preluate si transmise mai departede adunatura de giboni oranj.

    mru e as in dezinformare si comunicare securistica,fapt ce l-am intalnit, azi, la emisiunea de la europa fm a fostului vostru coleg, guran ,unde shleahta pdista a avut un procent devastator in a difuza feromonii mentorilor…

  34. Bună observație! Adică noi îi plătim pă ăștia să se mire? Sau ei se miră că noi ne mirăm că ei se miră… Mă rog, asta chiar nu e o glumă… Vreau să văd dacă ăștia vor pune la cale o reîmpădurire, o replantare a perdelelor de protecție… FIINDCĂ ESTE NECESARĂ!!!
    În altă ordine de idei: UN CETĂȚEAN AL ȚĂRII RĂMÂNE CETĂȚEAN AL ȚĂRII, CHIAR DACĂ E BEȚIV, CURVAR, DROGAT, HOȚ, TÂLHAR! CĂ ÎL VOTARĂ ȘI PE TOV. toader!

  35. Cineva trebuie să spună adevărul şi să le deschidă ochii oamenilor naivi şi creduli din ţărisoara asta…şi credeţi-mă,sunt mulţi….

  36. Și totuși, să nu uităm că Băsescu știa, de unde și proverbul „Iarna nu-i ca vara.”
    Mă mir că n-au dat vina pe Dumnezeu sau pe paralela 45, vorba ta.

  37. Victore, ma sparg de ras. Nu cred ca urmaresti emisiunea lui “Multumasc, Nalu” la care este invitat Titanul din Gagesti. In urma cu 3 minute, Ion Cristoiu l-a numit “ala micu” pe Daniel Constantin :))) De la inaltimea celor 2 metri ai lui, nea Cristoiu isi permite multe rautati la adresa celor mai micuti de statura:)))

  38. Am privit si eu, ca probabil toti cetatenii Romaniei ultimele stiri din tara despre cum nametii au ingropat efectiv sate intregi prin sudul Moldovei. Se stie ca iernile sunt foarte grele pe acolo dar de data asta parca le-a pus capac. Si tot uitandu-ma asa,apare distinsul domn prim ministru(nou investit),la tv, dupa o scurta vizita prin culoarele sapate prin zapada de 5 metri zapada. Cred ca daca Ceausescu ar putea sa vada ce demn urmas a lasat pe plaiurile mioritice ar fi mandru. Indignarea pe care am simtit-o vazand cum domnul proaspat prim ministru ii ocara pe bietii batrani bolnavi, infometati si resemnati in fata furiei ceresti,m-a facut sa revin pe blogul dumneavoastra d-le Ciutacu. Pentru ca atunci cand te revolti ai nevoie sa-ti strigi indignarea catre cineva care sa crezi ca rezoneaza cu tine si eu cred cu tarie ca d-voastra ma intelegeti. Poate sa aiba acest personaj cele mai inalte scoli si competente dar pentru mine e un nimeni de vreme ce, coborand dintr-un elicopter si urcand intr-un SUV,cearta niste bieti oameni batrani si lipsiti de puteri ca n-au iesit sa dea nametii de cativa metri la o parte. Oare el stie ca satele romanesti au ramas fara tineri si ca majoritatea sunt cei trecuti de 60-70 de ani? A aterizat din lumea lui si dupa ce ca,deja bietii oameni sunt ingenunchiati de ce s-a abatut peste ei el le mai da o ,,palma” ca sa-i doboare de tot. Oare banii publici sunt numai pentru confortul lor, a celor care ne conduc?
    Ar mai fi multe de spus dar nu vreau sa profit de spatiul blogului personal. Vreau sa va multumesc din suflet ca am gasit un loc unde am putut sa ma exprim deschis si fara teama ca-si putea fi injurata de sustinatorii fideli si profitorii din plin ai banilor publici, ai actualei puteri.

  39. @andrei: nu, esti penibil. pentru ca esti singurul care nu stie ca poza aia e din Polonia.

  40. Vad ca multa lume crede ca si mine ca Ponta vorbeste cu licuricii.
    Dar noi ineptii,viermii,pulimea, handicapatii psihic,de fapt betivii lenesi din Romania, nu ne prindem. Si domnule Ciutacu, lumea inghite in continuare! Eu astazi am venit inghetata din strada, plina de zapada , fara suflu de la strigaturi si scarbita de toti cei ce trec pe langa noi privind inainte. Nici urletele noastre , nici “vine, vine primavara” nimic nu-i scoate din drumul lor bine trasat INAINTE. Intr-un oras de 80.000 de locuitori, in jur de 60 de oameni am implinit astazi o luna de cand iesim si urlam in piata. Cam cati credeti ca au trecut pe langa noi intr-o luna? Destui! Si printre ei multi care in ultimii ani au venit la mine Stiti doamna, un serviciu…. Stiti doamna, niste bani…Cei mai multi cu guri mari in bucatarii sau pe canapele. Eu am iesit in strada urland impotriva acstor epitete care mi se pareau nedrepte la adresa romanilor. Dar astazi am si eu un epitet pentru romani : LASI.

  41. O intrebare: postacii portocalii sunt oameni?
    Pe cale de consecinta, cel ce posteaza, am fost pe punctul sa scriu prostituiaza, sub numele de “andrei” e om?
    Coane Victore, nu il stergi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.