Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Nici măcar Răduleasca nu-i Highlander

Nici măcar Răduleasca nu-i Highlander

Nu mă străpunge absolut deloc invocata şi jelita golire a televiziunii de fostele staruri locale. Personal, pot coexista cu ele-n piaţă, la fel de bine cum cariera mea curge în acelaşi sens şi cu ele retrase benevol ori trase pe linia moartă din depou. Ce nu pot, însă, înţelege e cum nişte oameni inteligenţi mult peste medie refuză să ia act de unul dintre sacrele principii ale marketingului.

Orice produs are un ciclu de viaţă. Iar vedetele media şi emisiunile lor – ca şi politicienii, de altfel – sunt nişte produse, care se nasc, sunt promovate, strălucesc şi se sting. Se pot reinventa o dată, hai, de două ori, dar cam atât. Şi fără să mai atingă vreodată nivelul maxim atins. Excepţiile se cheamă miracole şi, până la urmă, tot aşa sfârşesc. Doar timpul de consum diferă. Un om raţional, când se apucă de televiziune, ar trebui să fie conştient de această realitate. Şi să ia în calcul, chiar dacă omeneşte e lesne de înţeles dorinţa de apărare a propriului teritoriu, faptul că toţi suntem muritori. Chiar şi pe sticlă, unde nu s-a descoperit încă nici un Highlander (foto JN).

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

82 thoughts on “Nici măcar Răduleasca nu-i Highlander

  1. Nu intotdeauna ratingul = calitate, macar la Monte Carlo se va mai linisti. De cand plang dupa o duminica in familia mea… Of, of, of…

  2. Da cum dracu se face ca David Letterman , Jay Leno , Oprah au peste 20 de ani de de televiziune si inca o fac cu succes in patria marketingului AMERICA ?????..iar la noi astia se retrag ca lesinatii !!!
    De fapt ce sa mai intreb..la asa tara ..asa vedete !!!!
    Vor ramane pe tv Nikita Sexy braileanca Ciumac Andresan

  3. La noi vedetele au viata scurta din cauza ca se satura de bine si nu pot face fata succesului, la fel a fost si Teo si Andrea Marin, Raduleasca daca nu va mai face televiziune e din cauza ca ii este mai comod sa stea la Monte carlo la soare si sa se distreze pe banii altora decit sa fie angajata intru-n loc unde sa munceasca pentru ei…vedetele nu trebuie plinse mai ales daca sint de sex feminin…vecina mea trebuie plinsa ca a lucrat o viata la CAP si acu are 300 de lei pensie..daca ar fi sa pling pe cineva nu ar fi Raduleasca in nici un caz

  4. Mihaela Radulescu se pare ca a facut tot ce este omeneste posibil sa para o pitipoanca! Probabil ca a incercat altceva, dar nu i-a iesit.
    Oricum nu este nicio pierdere pentru trustul Intact.

  5. Pot fi capricii de vedeta. Raduleasca are statutul de vedeta, il confera realitatea, nicidecum parerile unora sau altora.

  6. @ avi : Leno se retrage in saptamanile viitoare. Este bine. Politizase prea mult emisiunea sa in anul trecut cu avantaj vizibil doar intr-o directie.

  7. Este decizia ei si dorinta multora dintre noi.Ceea ce si-a dorit a obtinut.A fost ambitioasa si guraliva dar, dati-mi voie sa spun ca niciodata nu s-a dovedit un moderator de calitate.Nici pe de departe n-o plang, chiar o invidiez ca a avut sansa de a pleca din televiziunea romana pentru un scop nobil.Ce este mai frumos decat a-ti creste copilul intr-o lume la care nici in visele ei cele mai frumoase alaturi de Dani Otil nu si-a inchipuit?
    Nu mor de grija ei.Are grija mama natura s-o rasplateasca pentru ceea ce este .
    Eu cred ca pe coasta de azur, Mihaela se va imbraca adecvat situatiei in care va fi.
    Pe mine mai mult ma doare cum un ministru roman se imbraca intr-o vizita oficiala. Uitati-va la toate femeile lumii , cu functii politice sau sotii de diplomati cum se prezinta la intalnirile cu marii demnitari de stat.Exista un protocol.
    Este inadmisibil ca madam Udrea, ministereasa noastra intr-ale turismului sa se afiseze mai marilor lumii fara ciorapi si cu degetele picioarelor la vedere.Oare presedintele Frantei era in sandale sau de caldura s-a descheiat la camasa ?Caldura mare, mon cher.Din pacate este inca un exemplu ca topismul in Romania a fost ridicat la rang de politica de stat.
    Domnule Ciutacu,
    La intilnirea lui Basescu cu romanii din Franta,el s-a referit ca acestia au avut o optiune de dreapta si ca regreta ca a trebuit sa-i dezamageasca atat pe ei cat si pe el insusi aliindu-se cu stanga .
    Va rog sa transmite-ti domnului Gadea ca majoritatea romanilor din strainatate au votat dreapta dar nu PD_L ci PNL.

  8. Adevarul e c-am udat coispe seturi de batiste cand am citit stirea. Cata suferinta neica, ce pierdere…Pe urma mi-am dat seama ca de fapt imi curgea nasul si ma durea vag direct in p…ix

  9. Am inteles ca fostul sot, n-a fost bun, ca era nu stiu cum, si nu stiu ce facea…blah blah blah. Ok, pai daca el n-a fost bun, tot ce tine de el, nu ar trebui sa fie bun, recte, banii, averea, bunurile…Prin urmare si “casa” de la Monte Carlo n-ar trebui sa fie “buna”. Sau aia e? Ah da, aia e o casa, n-are sentimente. Asta e tipic profitoarelor de la noi, si de pe aiurea. Cineva, le lanseaza, le doteaza, si dupa aia, cand li s-a urcat “democratia” la cap, au ele impresia ca sunt deja vedete, si pot s-o apuce in viata, pe “propriile picioare”. Dupa care vine dezastrul.
    Astea nu sunt vedete de TV, sunt vedete facute pentru scandal si pentru tras tepe. Sau buruieni.

  10. Nu cred ca e vorba de vedete,oameni de televiziune de succes,etc.Cred ca presa tabloida scarmana in cacat pana se face praf,nu le dau liniste oamenilor.Probabil personajul din povestea asta v-a reveni in 1-2 ani.Alta poveste..

  11. Saru’mana,domnu nea Ciutacu,
    in durerea nucii mele cefalice si-a castanei lu’ tata,citind ce scrie altii pe aicia pe la matale,zic si io ca prostutzu’: ce era (sau ce trebuia !) sa se-ntample s-a intamplat ,in sfarsit…Ca zicea un bai,nene tot p-aici pe undeva ca tante Oprah Cressus-iana si nenea rabi Letterman Scriitoricu’ de ce cuvanta pe la televiziunile respective deatata timp…Pai nenea domnu’Victor, daca pot sa fac si io o vorbire mica,mica,io -ca si tata,bineneteles ! – cre’ ca nenea astia amintiti mai sus au succesuri pentru ca inca cu adevarat AU CE SPUNE !!! Si apoi, exista si treaba aia cu CUM O SPUN !!! si mai e una: depinde PENTRU CINE spun ce spun !!!Ca sa nu mai zic de: CU CINE o spun !!!
    Taticu zice ca diversitatea ideilor din tzacalie in alegerea subectelor de vorbire si ironia -sau chiar autoironia – FINA si nu mojicia sau strambaciunea sau superficialitatea sau agresivitatea asupra telectului privitoriului, verbala sau vizuala , sunt plamanii unei emisiuni de “long time”…Hm !Da’ oricum taticu zice ca singura vedeta cu adevarat tare e mamica -misto,nu !? si ca n-o sa ne-o ia nici o televizuina, never !
    Cat despre tanti Miha: ” ODIHNEASCA-SE CU PACE ! ” Sau cu Dani…

  12. Tare, sa vedem cine umple gaura acu! sa-i fie de bine mihaealei si cale batuta!

  13. servus
    subiect interesant si Raduleasca asta a Romaniei..
    adica despre:
    1. agricultura
    2. infrastructura
    3. invatamant
    4. sanatate
    (ordine aleatoare pt k au acelasi grad de importanta pentru Romania)
    nu mai e loc de discutii pentru k au fost epuizate, nu-i asa?

  14. De Ninu,Buna ziua!Mi se pare ca vorbesti asa…sa nu taci.Cine ti-a zis sa o plangi?!Nu pot face fata subculturii,si nu au vrut sa coboare in mocirla ca altii.

  15. Pai se pare ca a luat in calcul,doar se va retrage.Sau va refereati la moguli?

  16. De acord cu Ninu. Uite asa o sa ma zvircolesc in chinuri de grija posesoarelor de tite si cururi etalate la tv.

  17. E treaba ei ce face cu propria-i viata. Eu o respect pentru ca a stiut sa se descurce in viata ,fara sa aiba sansa sa se nasca intr-o familie bogata si cu influenta. Are si defecte ( cine nu are ) dar in cazul ei sunt mult mai putine decat calitatile. Cine o acuza pe Mihaela de orice din viata ei privata , sa se uite in viata lor si vor vedea ca urla frustrarea in ei.
    A ales sa traiasca in Monaco ? Bravo ei. A ramas mogulul fara reiting duminica. Ei si ? E plina tara de vedete-n devenire. Next !

  18. vip-uri? aaa, vine de de la very important p…. (fiecare pune feminin sau masculin, dupa dorintza)atunci cand apare o stire pe sticla este preluata si apoi incepe bulgarele sa o ia la vale. Creste, creste si se topeste.
    Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. nici o televiziune si nici un ziar sa nu mai scrie despre politicieni. Stii ce se va intampla? vor deveni niste necunoscutzi care nu fac nimic si asta ar fi adevarul. de lunea trecuta se desfasoara o campanie ecologica prin liceele din sectorul 1, e subiect bun dar nu aduce rating, fiindca asa e omul, vrea sa vada ceva care sa ii dea posibilitatea sa reactioneze, fie pozitiv fie negativ. cu cat este stirea mai extrema cu atat reactiile si ratingul cresc. cunosti fosrte bine accesarile de la momentul in care i-ai dat in mufa proastei aleia tupeiste care e la turism. reactia in momentul in care ai citit ultimul rand a fost o scurta “ezitare”. Nu conteaza, fiindca imi esti simpatic.
    vedetele le facetzi voi atunci cand consideratzi ca pot aduce rating si au potentzial de tupeu si agresivitate.
    poate odata o sa stam de vorba mai mult, fiindca ma pregatesc sa ajung la Colegiul Virgil Madgearu pentru manifestarea Eco Rock Fest. Daca ai timp astazi, pana la ora 13.30 sunt acolo. Biletul de intrare costa 5 pet-uri sau 1 kg. maculatura sau 5 doze metalice. Este pentru elevi si eu te consider tot elev la scoala vietzii, ca si mine.Acum plec pe traseu ca asa-i sta bine unei traseiste.

  19. Le vad totusi pe cele doua “rivale” intorcandu’se pe sticla dupa 20 de ani si prezentand impreuna la televiziunea deja “consacratului pana atunci” mogul Victor Ciutacu, o emisiune…nu stiu exact ce, daca nu ceva pe teme folclorice, atunci macar o emisiune gastronomica…, cu specialitati culinare din zona Moldovei.

  20. Iar Mihaela Rădulescu este raţională şi a ştiut cînd să spună stop.
    Mă enervează la culme comparaţia cu oamenii de televiziune din SUA, noi încă suntem undeva-n Balcani.

  21. De mishulescu ,de acord cu tine!Sunt multi cei care comenteaza,dar multi dintre ei nu au realizat niciodata si nici nu vor realiza vreodata,nici jumatate din cate a reusit ea.Eu o apreciez,mi-a placut intotdeauna,i-am citit cartea…imi place,intr-o lume in care multe nu stiu cum sa gaseasca cate un babalac cu bani,ea iubeste un tanar cu garsoniera,bravo ei!Cat despre casa de la Monaco,va sta acolo cu fiul lui,si…in toti anii astia a castigat si ea,ca nu a stat acasa,si sunt sigura ca nu i-a pus la ciorap.

  22. Buna ziua d-le Ciutacu,

    In viata noastra,totul este relativ…Niciodata nu stim ce ne aduce secunda urmatoare,minutul,ceasul,ziua…
    Sa fie sanatoasa,lucru pe care il doresc la toti.Restul,se adauga incet ,incet si TRAIM!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  23. Ufff! Bine c-am scăpat. Da’ parcă nu-mi vine să cred că nu se răzgândeşte sau nu se-ntoarce.
    Săracu’ Elan, o trimite depaaarte. Acu’ urmează să devină soacră… Brrrrr! Pe cine-o lovi beleaua?

  24. Am auzit ca vine Teo pe locul ramas liber.Daca la Raduleasca n-am urmarit nicio emisiune ever la Teo pot spune ca ma mai uitam functie de invitatul emisiunii.Dar acum zau ca nu m-as mai uita…s-a vindecat locu’ in sensul asta vorbind.
    😉

  25. Sa fim lucizi.
    Starurile si starletele sunt doar hrana cu care se-ntretin circumvolutiunile creierului public la un nivel de patinoar.
    Raduleasca a fost ceva mai spalatica decat Marin. Atata si nimic mai mult.

  26. Draga Victore,
    Eu zic altceva pentru tine:cate cariere ti-ai ratat tu pana acum?:)))
    Eu mi-am mai descoperit una acum cand termin facultatea:COMENTATOARE la ORICE:)))
    Asa ca bate palma zi-le tu mai bine ca eu de 2 sapt fac curatenie ( si la propriu si la figurat):)))
    O zi buna!

  27. Analijdii-media ne zic noua ca “Raduleasca e un monstru sacru ” Deci lasati bey indivizilor invidiosi chestiile astea.

  28. Fara suparare, nu prea te prinde poza asta de impartial cumpatat…
    Un titlu mai potrivit pentru postul asta cu Raduleasca ar fi fost, dupa mine, si-mi cer cu plecaciune iertare ca dau sugestii unui maestru in pus titluri (ca-i treaba grea!), “si caii se impusca, nu-i asa?”
    Ce atata tevatura?
    Femeia e de un histrionism aproape bolnavicios. Asta, ca sa nu discutam calitatea ei umana, ca nu ne priveste viata privata a semenilor nostri.
    E genul care si-ar simula o sinucidere in direct, dar nu s-ar multumi cu atat, ar da si anunt la mica publicitate, ca poate mai sunt unii care n-au televizor si n-ar sti ce pierd.

  29. WOOOOW, Blogul lui eba Nu Mai Exista? Daca asta e adresa corecta http://basescuelena.wordpress.com/ atunci apare urmatorul anunt:
    “The authors have deleted this blog.
    The content is no longer available.”
    Noi radem de ea, dar chiar e saraca, sa nu aiba ea 7 $/an pentru a-si plati un serviciu de host (gazduire) pt blog, ca sa nu utilizeze platforma wordpress gratis? Adica atat de zgarcita e, incat prefera numeleblogului.wordpress.com, numai ca sa primeasca gazduire gratuita? Valeuuuu, astea ne sunt vedetele shi tinerele sperante?

  30. Este limpede ca Mihaela Radulescu a incercat sa se reinventeze cu ajutorul lui Dani Otil , dar nu a reusit .
    Foarte multi se uitau la ” Duminica in familie ” pentru ca nu aveau alta alternativa tv la ora aia .

  31. @ cerasela petrescu :
    Pai nu ? E usor sa dai cu pietre. Mihaela e de admirat, mintea brici si toc inalt. 🙂

  32. eu cred ca se impune o clarificare: mihaela nu e jurnalist (cum spune ea cand ii convine sau cum comit altii aceasta confuzie) ci realizator de emisiuni de divertisment;
    jurnalisti sunt fie cei care (pt tv sau presa scrisa) merg la locul evenimentului, documenteaza, investigheaza sau cei care (analisti care au experienta si abilitati) despica apoi firul in patru fie in editoriale fie in dezbateri tv…
    cei care se ocupa de dedicatii muzicale, de emisiuni pt inimioara, sunt fie dj, fie vj, fie realizatori de divertisment…
    sunt tot activitati absolut onorabile dar trebuie inteles ca jurnalist e cel care se ocupa de adunarea si difuzarea informatiei iar ceilalti presteaza alte meserii…
    din pacate, in ultimul timp, se amesteca prestatiile si mesajele, confuzia aceasta daunand grav deontologiei jurnalistice.
    iar cei care sunt pseudo jurnalisti au o prestatie si mesaje duplicitare: cand le convine se dau jurnalisti, cand au chef tot ei sunt primii care-i ataca pe jurnalisti, numi-ndu-i pe toti paparazzi etc

  33. in america sunt cateva exceptii notabile,in special la cnn nbc si alte televiziuni mari,tipele alea de la the view sunt acolo de 20 de ani,ca sa nu mai vorbim de matusalemicul talk-show-ist larry king..nu cred ca era depasita numai ca felul in care s-a manifestat in ultima perioada aducand viata ei privata constant in emisiunile pe care le face sau la care participa au inceput sa iy indeparteze publicul,mama nu se mai uita la duminica in familie tocmai pentru ca nu o mai suporta cu atitudinea ei de victima a mediei
    ps:off topic dar merita vazut
    am dat peste ceva de o prostie inimaginabila,pe banii nostrii evident
    Pasajul de la Pipera este greseala secolului in constructii. Liniile de inalta tensiune sunt la acelasi nivel cu traversele de beton si astfel,
    pasajul nu mai poate traversa liniile de inalta tensiune. Lucrarile au fost oprite si saptamana trecuta un grup de oficiali chinezi de la fima
    care construieste pasajul au venit la fata locului si se minunau de parca ar fi vazut a Opta Minune a Lumii. Numai in Romania se poate intampla si
    practic nu exista solutie la problema.
    uita-ti aici foto ca sa vedeti despre ce este vorba(e atat de romanesc incat te apuca plansul)

  34. Poate Mihaela Radulescu incearca o regasire d.p.d.v. spiritual a propriei persoane si o sa revina cu o alta imagine si alt format al emisiunii cu invitati din inalta societate europeana care se perinda pe-acolo.(PRESUPUNERE)
    Si vom vedea atunci “Duminica in familia europeana”
    In alta ordine de idei, din curiozitate am dat un click pe adresa ebasescu.ro si primul lucru care mi-a atras atentia a fost “Bine te-am gasit! Sunt EBA.”.
    Nu stiu cum interpreteaza altii insa eu nu pot decat sa trag concluzia ca domnisoara este invitata permanenta acolo nu gazda(Bine ati venit!) jurnalului respectiv. In rest nimic… doar Photo Shop.

  35. Cat timp cascam gura la toate prostiile voastre despre NIMIC,aproate 1/5 din 20Mld Euro,au facut picioare.
    [Atunci,bine.]Hai sa mai vedem ce mai zice mintea in gandul ei.

  36. Mda, Mihaela Radulescu a facut niste lucruri prin televiziune, insa nu demne de a ramane in istorie sau altceva aproapiat de acest criteriu!
    In consecinta, nu exista o “gaura” lasata de Mihaela Radulescu, ci doar un loc, lasat de dansa, unora care pot face mai mult, sau mai putin!

  37. @Stanciu: Ca bine ziceti, domnule Stanciu… Cascam gura, ca de obicei, la toate prostiile iar despre lucruri esentiale nici amintiri nu mai avem…Ati concluzionat ffffff bine.

  38. @Stanciu & ioana: n-ati vrea sa va faceti voi un blog comun, interesant, profund si aplicat? parca va tine cineva legati aici si n-as vrea sa va incurc.

  39. F.bine, sa vedem cu ce umple Antena spatiul ei de emisie; si apropo DANI… ai ramas cu buza umflata-sau poate te retragi si tu din viata plictisitoare de pe malurile Dambovitei.

  40. @Stanciu&Ioana
    Si daca noi, astia puternici, care scriem pe acest blog, am discuta despre banii aceia care au iesit din tara…crede-ti ca se vor intoare repede inapoi de frica noastra?!

  41. sunt de acord cu tine. raduleasca renunta = marketing.

    ps: cum adica nu s-a descoperit niciun Highlander? Dan Diaconescu Direct :)))

  42. @Victor Ciutacu “@wickerman: nu-i ala al ei, ci asta”

    Pieri ispită! Mi-am spurcat istoria browserului.

  43. @ionut:
    :)) da, voi astia puternicii si multi care nu stie sa scrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.