Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Marii mafioţi transnaţionali Stancev şi Ciutacu

Marii mafioţi transnaţionali Stancev şi Ciutacu

Aseara l-am avut, in exclusivitate, prin telefon, pe marele “spion” international Stamen Stancev. Care ne-a povestit cum, dupa ce (in sfarsit) a reusit sa obtina permisiunea de a parasi tara, a revenit de 8 ori in Romania fara sa dea nimeni de la DNA (pe surse, logic) vreo stire la deontologi ca s-ar pregati sa nu se ma intoarca.

Si cum a facut deja o mica investitie, barul cu bulgari cantatori, si cum se pregateste sa faca si una mare, deocamdata secreta. Ca tot reprezinta un pericol social numai bun de fugit de frica dreptatii si a adevarului…

Evident ca bunii mei colegi n-au gasit de cuviinta sa remarce acest eveniment, aplicand principiul sacru “daca nu-i la noi, inseamna ca nu exista”. In schimb, au tinut sa ilustreze stirea cu “spionii si tradatorii” scapati de mana lunga a Justitiei cu imagini de acum 3,5 ani, in care apar eu, pe post de maleficul din spatele afacerilor cu energie hidro ieftina de la Portile de Fier; pe care nu le-au dat pe post de atunci, adica din februarie 2005. Motiv pentru care tin sa le multumesc public si sa le urez sa le dea Dumnezeu si Maica Domnului exact ce-mi doresc ei mie.

Avem a multumi, conform traditiei, Monitoring Media si Chinezariei

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Marii mafioţi transnaţionali Stancev şi Ciutacu

  1. Stil Basescian=nesiguranta,incurcatura,calomnie,trucaj,scrisoare,etc.Scopul:discreditarea adversarilor politici.De data asta nu i-a mers.DNA si-a facut datoria.

  2. Sa fie de vina Norica? Sa fi fost “virusate” convorbirile interceptate de SRI si SIE? Sa fie la mijloc probleme legate de “derapajul” – controlat! – de la Axa Washington-Londra-Cotroceni? Mai sti?! Cu “tehnica” asta sofisticata nici nu banuiesti cind iti rasare “musca pe caciula”(sa te asculte toata tara)! Chiar, cin’ sa fie de vina? Hai dle Ciutacu, “recunoaste odata”! Ai continuat sa tii legatura cu “agenturili” si sa “transmiti in eter” mesaje de la spionii noii noastre “orinduiri” ce se vrea “orinduita” dupa o anumita pofta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.