Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Marea furişare şi cuvântul de oroare

Marea furişare şi cuvântul de oroare

http://youtu.be/a-oVFE3K-O4

Oamenii de bună credinţă care i-au votat pe autointitulaţii intransigenţi se freacă la ochi stupefiaţi. La nici o săptămână de la scrutin, promisa dreptate până la capăt pare a se răsfira ca nisipul printre degete. Cei pe care i-au mandatat să-i reprezinte arată ca nişte oameni dispuşi la aproape orice compromis pentru a pune mâna pe putere.

Trădare e cuvântul care se aude peste tot. În faţa revoltei şi a dezamăgirii publice, drumeţii de noapte fac pe principialii şi anunţă semeţi, la televizor, că ei au caracter, bună creştere şi nu dau din casă. Că-i treaba lor ce-au discutat cu omul-regim. Şi a noastră să-i credem că totul e-n numele interesului naţional, nicicum al vreunei dorinţe de parvenire politică. Transparenţii şi amabili de odinioară, degrabă ameninţători cu suspendarea preşedintelui dacă mişcă-n front, au căpătat, în doar câteva zile, o aroganţă sfidătoare. Tupeul e ieşit din comun. Găsesc justificări pentru orice, se oţărăsc la lume, descoperă duşmani în ziariştii care i-au dus în spate până la urne, joacă prost rolul neînţeleşilor (articolul integral, aici).

Comentarii

comentarii

Similar Posts

93 thoughts on “Marea furişare şi cuvântul de oroare

  1. Intrebare…….pentru ca banuiala mea este ca-l cunoasteti mai bine:Ponta este prost,nesimtit sau tradator ?
    Eu il banuiesc de toate trei.
    Isi bate joc de toti cei care-l urasc din inima pe basescu.

  2. Ce se intampla cu tara asta domnule Ciutacu.Ce se intampla cu noi? Pe noi ne-au tras in teapa acum Ponta cu Antonescu,ne-au prostit,am crezut in ei,in promisiunile lor.Au promis ca ne scapa de Basescu ,de PDL si de UDMR,ca doar acestia au nenorocit tara si acum ce face Ponta? Pentru functia de prim ministru o vinde si pe masa? Sa nu cumva sa creada ca va ramane nesanctionat de prostime.Nu vom mai astepta alte alegeri,in alegeri nu mai credem,se sterg la fund cu voturile noastre.Sa se mai linisteasca vremea asta,ninsorile si viscolele astea si cred ca vom fi hotarati sa iesim in strada.Eu in Ponta nu am crezut niciodata,precizez ca nu sunt membru nici a unui partid si nu am fost vreodata,dar nu stiu ce ma facut sa cred ca Antonescu este altfel,sau cred ca il v a trada si pe el Ponta.Acum sa ne spuna aceasta tanara ”speranta” Ponta,care este tradatorul el sau Gioana? Oricum,suntem oripilati de ce se intampla cu tara noastra si cu noi.

  3. Ponta a spus ca vrea sa fie diferit de Basescu. Ca om crescut intr-un mediu abuziv, sa iei abuzatorul ca reper e o idee foarte nesanatoasa, fie si reper negativ. Te concentrezi pe treaba ta, sa o faci bine, te gandesti cat mai putin la ei, ii eviti cat mai mult, ca sa nu le capeti obiceiurile si te inarmezi cu multa rabdare. Ca om care, in ultimul deceniu, nu si-a ascultat propriul sfat, nu stiu daca pot vorbi, dar o fac. Asta nu e o tara in care experienta mea sa fie iesita din comun, de-aia a si ajuns un abuzator la Cotroceni (again). Pariez si ca nu-i ultimul.

  4. Pacat , mare pacat , am crezut ca a venit timpul sa zimbesc dar plang mai amar ca inainte de alegeri .

  5. Sunt la sute de Km de Bucuresti(deci un om obisnuit, fara informatii/surse) insa intuitia imi spune ca basescu a vrut sa mai joace o data ALBA/NEAGRA ca la celebra intalnire “Geoana/Vantu” ca sa mai faca ceva VALURI in ROMANIA ca si atunci in 2009(valurile de la Bruxelles le-am vazut si am vazut si fetele mirate/dispretuitoare/perplexe/zeflemitoare ale conducatorilor europeni=ca la vederea unei stafii/clovn=si cred ca au compatimit poporul care este condus de un asemenea presedinte). Deasemeni, probabil presedintele a incercat sa-si asigure in viitor o anume imunitate(cu conditia ca sa=l nominalizeze pe Ponta).Insa nominalizarea lui Ponta era deja”acceptata si de cancelariile europene “asa cum am comentat(am avut intuitia) deja ,de o saptamana, pe blogul dvs.).Nu a obtinut NICIO promisiune de imunitate ci NUMAI asigurarea ca in cazul cand respecta legea(si nu trage de timp cu nominalizarea si formarea rapida a guvernului) nu va fi suspendat/demis.Deasemeni i s-a reiterat CLAR ca daca se abate de la votul popular va fi SUSPENDAT.Probabil ca in hartia fluturata era scris ca :apa este uda,cerul este albastru..presedentia trebuie sa respecte atributiile presedentiei…guvernul trebue sa respecte atributiile guvernului…deci adevaruri-adevarate si… apa de ploua …pe care Ponta sa le fii admis “in discutia informala” in principiu insa ORAL si fara sa semneze nimic(mi-as risca viata pentru acest lucru,asa cum v-am scris imediat dupa referendum=am si eu intuiitile mele care nu m-au inselat nicio data pana acum= ca CCR are deja scorul de 5:4 si ca va TRAGE DE TIMP pana cand va avea scorul de 6:5 si se vede ca INTUITIA nu m-a inselat).Tradari..tradari ..dar toate au o limita.Cred ca de data aceasta nu a fost nicio tradare.

  6. Bun text! Dens, incarcat, exprima toata dezamagirea noastra.

    Bine, ei cer combinarea cu UDMR desi au 67%.
    Iar daca aveau 43% ce faceau? Dar daca aveau 72% ce mai ziceau?

  7. se pare ca Antonescu nu mai vrea sa fie presedinte, daca merge in ritmul asta nu il mai voteaza nimeni… si cred ca nici constitutia nu le-o voteaza multa lume daca este facuta impreuna cu UDMR si tine cont de cererile acestora din urma

  8. bravo ciutace, bine zis, mi-a mers la suflet.

    nu-i trist ca iar am ajuns sa ne defulam prin voi…

  9. Eu cred ca exagerati.E intr-adevar extrem de ciudat tot ceea ce se intampla si m-a surprins si pe mine putin.Dar care ar fi logica unei intelegeri secrete cu presedintele acum dupa ce USL a castigat alegerile cu un asemenea scor?Nu stiu, dar nu cred ca ar trebui sa ne alarmam atat.Adica, nu vad care ar fi motivele pentru care liderii USL ar negocia cu Basescu numirea lui Victor Ponta premier din moment ce au o majoritate atat de clara?

  10. Zâmbăreţul de Ponta îmi spune mie, care l-am votat, de ce am (sau n-am) nevoie. De unde ştie el că eu n-am nevoie de o atitudine intransigentă faţă de exponenţii regimului băsescopat? M-a consultat? Nu! Mi-a spus însă, înainte de 9 decembrie că, dacă îl votez pe el, Zâmbăreţul, voi vota împotriva lui Băsescu şi a amicilor băsişti din UDMR. Şi ce face acum Zâmbăreţul Ponta cu buna mea credinţă? Cât despre Antonescu, dacă nu ia poziţie fermă împotriva acestei atitudini de aşa-zisă conciliere, s-a linms şi el pe bot de încrederea mea.

  11. Ca sa fiu inteles bine ,nu sunt liberal ci doar un simpatizant al lor, pentru ca:1.PNL a ramas singurul partid national cu merite istorice.2.Cred ca si liberalii au politicieni hoti/corupti dar mult mai putini ca PSD/PDL-ARD/UNPR iar hotii lor se multumesc cu parandarat de maxim 20% fata de PDL=ARD care au dus parandaratul la 60%.3.Mai au si ei comunisti/securisti dar foarte putini si nu organizati in gasca.4.Am impresia ca nu sunt asa de hamesiti/ahtiati de putere/avere/bani si lux ca cei portocalii.5.Cred ca n-au nici unul care sa manance vaca kobe din bugetul statului.6. Au militat intotdeauna pentru unitatea si suveranitatea statului roman si cred ca vor spune veto la dorinta lui Ponta de ai coopta pe UDMR-isti la putere(UDMR-ul este necesar sa ramana 4 ani in opozitie pentru a se reforma si pentru a-si alege in conducere numai oameni democrati/europeni/fara sovinism precum FRUNDA).7.Personal cred ca ANTONESCU(poate ma insel si rog pe cineva sa-mi argumenteze contrariul) nu este(sau este mai putin ca altii) hamesit/ahtiat dupa avere/bani/lux/linguseala/pupinkureala si cred ca a fost atacat dur de gasca portocalie(si uneori de gasca fsn-ista nostalgica dupa vremurile de odinioara)numai si numai ca simt ca le vor CADEA/sunt in pericol toate interesele/imbarligaturile ECONOMICE(uneori transpartinice vezi Cluj,Brasov…).Ar trebui ca atunci cand alegem politicieni(daca s-ar putea) sa mergem sa discutam cu vecinii lor,cu cunostintele lor si sa vedem daca sunt oameni de omenie/cinstiti/saritori la necazurile altora/cu spirit patriotic /suntumanitari=rusinosi/care nu te mint in fata si care sa aiba cei 7 ani de acasa.Atunci sunt sigur ca vom avea o ALTA clasa politica si viitorul nostru va fi altfel.Credeti ca Antonescu nu ar vrea sa se descotoroseasca de unii”rai” din partid? dar nu poate si nu are DEOCAMDATA ce face fiindca in loc de peste 30% ar ajunge imediat la 10% la suta(in politica este uzual scopul scuza mijloacele).Dar in timp sunt sigur ca va face acest lucru fara sa afecteze major scorul partidului.

  12. Domnule Ciutacu, impostorii astia de au castigat alegerile, nu s-ar fi intalnit cu Basescu acum douasaptamani nici picati cu ceara… Si tocmai pentru ca nu era ceva uzual, in obisnuitul cotidian, pot fi luati la intrebari si li se pot cere explicatii despre o astfel de intalnire, fie ea si informala. Raspunsurile insa, denota tupeu si aroganta, de parca era in firea lucrurilor sa se vada cu Basescu, asa, ca obicei saptamanal (poate ca se vedeau, cine stie…)! Se vede ca sunt din ce in ce mai iritati de intrebari…si nu o data m-am simtit luat la misto de raspunsurile lui Antonescu, Ponta sau Dragnea. Singurul perdant pare a fi domnul Voiculescu si electoratul fraierit.
    in rest, numai de bine…

  13. DA, din pacate s-a produs ceea ce era de anticipat. Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe buletinele de vot ca alesii nostri, care s-au vazut cu sacii in car, au marit taxele si s-au aliat cu escrocii.

  14. Salutari domnului Ciutacu. Am iesit de pe orice blog ramineti cu duhul cel bun. Aparati generalii si imputiti din europa cu e mic. Romanii printre care ma numar si eu si-au facut datoria. Puterea in Romania inseamna sa injosesti cetatenii cum poti mai bine

  15. am fost smenuiti de trepadusi politici, la ceas tarziu in noapte, la ceas in care de obicei se intalnesc curvarii sau talharii. cum putem sa intelegem ca pulimea ti-a dat totul, iar tu pe cai mari il ridici din glod pe bicisnicul hulit, si impingi in derizoriu tot ce-ai realizat? culmea iti asociezi la putere pe cel care mai ieri nu a iesit la vot (la referendum) din directiva straina, pe cel care-si doreste cu sarg dezmembrarea statului pe care ai ajuns vremelnic sa-l conduci…si atunci ce-ti ramane decat sa furi cu sarg, si sa afisezi o aroganta si un tupeu pe care-l credeam apus o data cu plecarea portocaliilor?…

  16. O doamna (evreica, incidentally 🙂 ) scrie o alta bijuterie memorabila, la care ar fi pacat sa mai adaug (deocamdata) ceva:
    ” (Recunosc: am dispărut, ca să-mi tratez lehamitea. Cu ce? Naturist, cu breakingnews-uri).Să recapitulăm: s-au băgat parlamentari proaspeţi. Şoriciul lor cere mai multă piele de Cordoba.Cum e prospătura? Uninominală de strânsură: tare-n clanţă, slabă de ţâţâni.Ce mai fac cocorifeii? Cum suportă victoria zdrobitoare Ponta şi Antonescu? Cu vertijuri şi palpitaţii. Cică miercuri în crucea nopţii, la ora când alegătorii dormeau tun, ar fi cedat nervos, l-au luat şi pe Dragnea (ca să nu-l ia DNA-ul cât lipsesc ei) şi s-au dus să se predea la Cotroceni.Shakespeare e un mic plagiator. Othello, batista şi Iago de Teleorman s-au strecurat în iatacul Băsescului, probabil de teamă că l-au înfrânt. L-au agitat atât de tare, încât ăsta s-a dus a doua zi cu stenograma informală a convorbirii la Bruxelles, încercând s-o îndese ba în buzunarul lui Schulz, ba în al lui Hollande, ba în al lui Barroso, de a ieşit mişcată poza de familie.Când s-au deşteptat, alegătorii s-au răsculat – pardon, răscolit, că doar suntem pe Dâmboviţa – şi au strigat cu bărbăţie: Trădare să fie, dacă o cer interesele partidelor, dar să ştim şi noi!Acum, că aţi aflat, puteţi sta liniştiţi.Lelia Munteanu este senior editor al ziarului Gândul”
    Onoare muncii! 🙂

  17. Eu am 45 de ani Victore nu stiu tu.Am fost membru al PNCTD in micul ,,meu,, orasel de pe Somes.Cineva mai importand dorea sa ma puna ,,sef,, la tineret.Nu am vrut.Cu CDR-ul am votat ultima data de atunci pauza.Mi-am dat seama ca toti sant la fel.Doar cand sant in opozitie sant altfel.DEMNITATE,PATRIOTISM,ONOARE,CURAJ,sant lucruri straine de ei.Lasitate,tradare,servilism,chiar anti-romanism,smecheriemasochism.Astea sant,, calitatiile,,Ajunge sa ne uitam in DEX la fiecare cuvant mentionat si orice BOU isi da seama unde se incadreaza astia..Au un talent de a se scuza de a invarti notiunea si sensul cuvintelor si a faptelor lor ceva de scarba.Ii prinzi cu minciune si ei o dau la intors.Filosofeaza cu ,cuvintele parca-s nebuni.Le intorc le sucesc si rasucesc.Albului ii zic negru ,negrului alb dupa cum vor ei sa cada bine.Noroc ca exista prosti sai creada si pacat ca exista putini ca tine si Badea.Oameni DINT-O BUCATA. Acel cu pancarta USL=ACEEASI MIZERIE stia el ce stia.O sa le iasa celor care i-au votat USL-ul pe nas.Si dupa 4 ani parca vad ca o sa-i revoteze pe pedelisti adunati sub alta culoare si sigla.Asta fac Romanii de 23 de ani.Prin rotatie aceeasi.Nu te lasa da cu ei de pamant.Brazii nu se indoiesc se FRANG.Cica pe Domnul Giurascu febletea lui Poanta ,iudomereul il dau in judecata.

  18. “Rolul nostru – al celor sătui până peste cap de aroganţa, tupeul, autoritarismul şi abuzurile băsiste – s-a încheiat. Şi pesemne că trebuie să facem ciocu’ mic, că-s ei la putere acum. ”

    Toti cei care ridica vocea vor fi haituiti si vanati mai rau decat au facut comunistii. Doar cei de la putere au girul majoritatii…pai nu? 67% in sistem pluripartit !!

    Cei 67% sunt cei care, daca au “tupeul”(curajul) sa ceara o viata mai buna, prin votul dat, si-au semnat condamnarea!

    Acum a inceput vanatoarea de vrajitoare!
    Eu spun ca semnalul l-a dat atacul marsav din partea USL la care este acum expus protestatarul de la Drobeta,Ion Olteanu, caruia puterea actuala (USL) i-a fabricat dosar penal.

    Nici regimul basescu nu a avut curajul sa o faca. Azi il ataca pe el, maine pe noi toti.

    Trebuie sa facem ceva sa oprim tavalugul bagatului pumnului in gura al regimului ponta. Acum este doar un bulgare mic, dar lasat liber ajunge in curand o avalansa greu de luat in piept.
    Victore, te rog faceti ceva voi de la Antena 3 si mediatizati situatia de la Drobeta!

    (PS Ion Olteanu a postat la Roxana Iordache pe blog problema lui la articolul “Sunteti niste prosti manipulabili!”)

  19. Sa se faca DREPTATE PANA LA CAPAT:
    HUNOR la CULTURA, CZECKE LA SANATATE, alaturi de oprea la ARMATA!!

    Atentie! Meapeneul fierbe !!!!!!!!

  20. USL-ul si-a intors fata spre iudomere si CURUL catre Romani.Nici nu erau la ciolan si uselistii minteau de inghetau apele.Ca nu primesc pedelisti sau uneperisti in aliante.Au primit ,ca porcul care-a zis ca nu mai papa rahat dar nuami asta ca-i cald.Ponta va mai amintiti cand toti nu au articipat la investitura lui agent 007 .Ponta nu ,hop si el.In criminalistica se invata cum sa faci erfilul unei persoane.Se utilizeaza tot ce se poate,actitudine,fata,miscariile corporale,scrisul etc etc.Totul este INFORMATIE.Ponta un mistocar,smecher,fudul,tipul titratului atot-stiutor.Capabil sa tradeze avand in vedere doar ambitia lui .Servil si las.Cum zicea bunica .Lui asta NICI OCHII NU-I STAU BINE IN CAP.Cand il vad ,il vad pe MRU.

  21. ha ha haa,ce i-a facut basescu :”BAAA! IA AM FOST GOLAN IN PORTURI BAA! MOR CU VOI DE GAT PANARAMELOR!BAG SHISHU IN VOI PANA VA IES PLAGIATELE,CASELE,DOSARELE SI MATELE AFARA. VA IERT DOAR DACA MA LASATI LINISTIT LA PENSIE SI RAMANETI VOI LA BUTOANE” si fraierii lacomi l-au crezut si au dat-o la pace. poporul? monede din botswana

  22. Ei, cred ca totusi n-au inteles ceva esential! Au castigat localele, au fost la un pas foarte mic de demiterea Presedintelui, au castigat parlamentarele…, tocmai datorita votului “contra” dat lui Base’ si clicii sale PDL-iste. si nu datorita unui vot “pro” bazat pe programe de guvernare bine gandite. Poporul s-a saturat de ciuma portocalie si a vrut-o indepartata de la guvernare cu orice pret!
    Si… mai este ceva ce poate n-au inteles! Poporul asta s-a cam saturat de mai toata clasa politica (nu numai de clica portocalie!). Iar asta… s-ar putea sa-i coste!
    Poporul a vrut un Parlament unicameral cu 300 de alesi? Cu ce ne-am ales? Cu aproape… 600!!! Salarii…, masini…, diurna…, cazare…, deplasari in strainatate… BLEAH!
    In conditiile in care n-ai reusit sa-l indepartezi pe Base’ tocmai din cauza UDMR-istilor care apareau la televizor si-si indemnau votantii maghiari la boicot…, tu te duci sa-i atragi la guvernare? Pe ei…, pe cei ce i-au stat lui Base’ alaturi in toti acesti ani? Chiar are nevoie USL-ul de UDMR in aceiasi barca?
    Si… nu-n ultimul rand, in conditiile in care il arati cu degetul pe Base’ ca fiind principalul vinovat de tot ceea ce s-a intamplat rau in asta tara… tu te duci la ceas de noapte la el… pentru o intalnire informala? Hmmm… bag seama ca Base’ iarasi isi rade-n barba ;a fel cum a mai facut-o si-n cazul lui Mircea Geoana.

    O-ntrebare retorica: In toata tara asta… oare se mai gasesc si oameni politici cu verticalitate? Sau… am ramas sa-i vedem cum se unduiesc precum trestia-n bataia vantului?

  23. Intilnire informala?Poate mergeau impreuna la curve si nu trebuia sa stie poporul.Dar la guvernare cu UDMR si (vad ca nimeni nu a amintit de altii),adica UNPR,care au fost la fel de ticalosi ca udmr-istii.Ca si ei au fost la guvernarea care a taiat salarii ,pensii si au trecut legile prin parlament cu ASUMARE de raspundere.Pai sa raspunda acum toti!Dar eu cred ca Basescu o sa faca asa fel sa se ajunga la alegeri anticipate,pina mai e el pe cai.Si atunci nu va mai primi USL-ul nici 20%.Astia nici nu au facut inaugurarea si deja s-au imbatat.Dar se vor trezi ei, prea tirziu.

  24. @garlic: incidentally, Lelia nu e evreica. si nici daca ar fi n-ar avea importanta

  25. Absolut corecte observatiile tale Victore si FOAAAARTEEE BINEEE ca “n-o sa aiba placerea asta …” ! 😛 … Ca deja m-or calcat rau pe bataturi cu comportamentul asta duplicitar si nenumaratele reevaluari ale USL-istilor , pe principiul : ” …las’ ca noi stim mai bine cum stau lucrurile si ce e mai bine pt. voi (dar MAI ALES pt. noi/ei), boilor care ne-ati votat!!!” . 😡

    Poate ar trebui sa-l chemam pe parlamentarul britanic Nigel Farage sa le explice cum sta treaba cu DEMNITATEA , CINSTEA si CORECTITUDINEA , cu UE-ul si cu presupusele “ajutoare” financiare europene , dincolo de acele asa-zise “interese nationale de moment” pe care , mai nou , lideri USL ni le tot baga sub nas ca la idioti ! 😳
    Eu propun sa si le bage mai bine ei in cur si sa ne mai lase cu aburelile din stilul basesco-pedelisto-PPEist. Au OFERIT CORECTITUDINE , DEMNITATE si BUN-SIMT contra votului nostru , ATUNCI SA-SI REPECTE DRACU’ PROMISIUNEA pt. ca noi NE-AM RESPECTAT-O pe a noastra (votul) !!!
    Iar pe rahatii din din Occident sa-i mai trimita la dracu , atunci cand acestia se mictioneaza pe poporul roman . Si , vorba lui Nastratin Hogea , “GRIJILE-S LA CREDITORI
    MAI MULT DECÂT LA DATORI” ! 😉

    Oricum , pt. cine nu a vazut interviul lui Adi Ursu din emisiunea Secvential , cu parlamentarul britanic Nigel Farage , a pierdut enorm ; merita sa vedeti inregistrarea emisiunii ! Nu pot spune decat :
    “Reverente domnule Nigel Farage . Tot respectul pt. acuratetea si corectitudinea celor declarate . Si felicitari Adi Ursu pt. interviu !” (scuze Victore pt. acest mic off-topic din final).

  26. Ei acuma sa te tii Romane.588 DE ,,ALESI,, Victore incepe o super piesa de tetru .Dansul plosnitelor 588 la numar.Ai material pt blogul tau si t emisiuniile tale.Be your self.Parca il aud pe Ponta .Sa iasa Romanii la vot sa-si ia tara inapoi))))Nu facem alianta cu iudomereul)))).Crin la fel.Sa stea in opozitie udmr-ul.Ce-si mai umleau gura cu promisiuni si patriotisme.Cineva i-a lovit cu maciuca im moalele capului si gata au uitat tot..Vorba lui bunica .Au uitat de la mana pan-la gura.Nici o coabitare cica .Ca e imposibil cu Basescu.Ei acum gata pare ca l-au tuns ,ras si frezat .=REABILITAT.Orice ,,minune,, tine trei zile.Sper sa nu va ,,bage,, pumnul in gura Voiculescu tie si lui Badea.Ca ziceti adevarul si adevarul doare .Tare cred ca va veni o zi cand se vor unii toti si o sa avem de votat intre ei si ei.

  27. Toate aceste dezamagiri tardive vin din faptul ca lumea a crezut ca poate sanctiona politic pe cineva, “urcand sacii in caruta” altcuiva, rationament care e, desigur, penibil.

    Cei pe care ii vedem ca ranjesc acum, pe sub mustati, asemeni lui Dragnea, sunt viitorii Boc, Udrea, Videanu, Anastase, etc.

    La intrebarea fireasca daca vom vedea vreunul din sobolanii lui Basescu in zeghe, Dragnea a raspuns senin, cu un mijit de zambet ca… “el spera ca Justitia sa-si faca treaba”….

  28. Faptul ca liderii partidelor din coalitia care a castigat alegerile se intalnesc cu presedintele si pun tara la cale nu mi se pare odios. Pana la urma, Basescu e presedintele conform cu procedurile constitutionale (sigur ca legitimitatea lui e mai mult decat discutabila dupa 29 iulie a.c., dar au mai fost ilegitimi ascunsi in spatele unor prevederi legale, nu e el primul). In schimb, gasesc … nefericita (ca sa nu zic altfel) decizia sefilor USL de a se intalni pe ascuns cu Basescu, in conditiile in care au venit la putere pe platforma “jos Basescu”. Ca sa nu mai spun ca e si o lipsa crasa de indemanare din partea lor, pentru ca daca ei ies prost, Basescu iese bine dupa intalnirea asta. In sfarsit, am incredere ca-i vei taxa de fiecare data. Cat timp il tin cu botul pe labe pe Basescu eu sunt multumit. N-am avut asteptari din partea nimanui, mie doar mi-a fost frica de ce putea ajunge Basescu daca nu eram atenti.
    PS: Eram convins ca Lelia Munteanu e evreica, scrie atatea editoriale despre Orientul Mijlociu. Dar, cum zici, n-are importanta. Ma gandesc ca daca-mi placea cand credeam ca e evreica o sa-mi placa si cand am aflat ca nu-i.

  29. Trebuie sa recunoastem ca Mircea Badea si Victor Ciutacu, au sesizat primii caracterul de blat cu baslaul, al fruntasilor USL, in frunte cu Ponta, incepand cu includerea in guvern a lui Ioan Rus, calul troian al bulibasei. Au continuat apoi cu simulacrul de la demitere, unde Ponta si Antonescu au facut tot ce a depins de ei, sa nu fie demis suspendatul.
    D-le Victor, cum sa coabiteze criminalul cu victima, violatorul cu partea violata, hotul cu cel furat, sau mai bine zis invers ? Nemernicul de ambasador al SUA, de ce nu i-a propus lui Obama sa coabiteze cu Bin Laden si apoi pe baza experientei capatate, sa ne recomande si noua? M-a apucat o scarba si de acesti fanarioti/farisei de la apus (UE/SUA), ca as dori sa nu mai aud de ei in vecii vecilor.
    Iar lui Victor Ponta, i-as recomanda sa nu mai caute tradatori in PSD si pana una alta, propun ca tradatorii din USL, d-nii Ponta, Antonescu, Dragnea sa fie dati afara, caci ei au fost la Basalau si au acceptat/semnat(?) CAPITULAREA NECONDITIONATA ! Tot ei au capitulat si in fata UDMR-ului, asa ca rusine sa le fie. In acest fel si-au batut joc de votul nostru, ceea ce ma face sa scriu cu toata convingerea USL=PDL=PPDD=UDMR= ACEEASI MIZERIE !
    Mare fraier am fost ca m-am dus sa votez USL .

  30. Lucrurile par exact aşa cum foarte bine le descrii în articol. Eu însă îi creditez pe liderii USL cu încredere; cel mai mult pe Crin. Că nici în vară nu ne-au dat raportul ce au de gând să facă, şi au făcut. Că nu le-a ieşit cel mai important lucru, e adevărat, dar se ştiu şi circumstanţele.

    Pe de altă parte, Dan Voiculescu s-a exprimat destul de clar în privinţa cooptării la guvernare a UDMR ( sigur, pe lângă noi, cei 67 la sută ). Dacă aş fi în locul liderilor USL, nu aş ignora deloc acest lucru. Procentul mare pe care l-au obţinut în alegeri, care îi responsabilizează până la Dumnezeu şi trei palme mai sus, i se datorează, în cea mai mare parte, ANTENEI 3. Adică lui Dan Voiculescu. Care le-a creat condiţiile de muncă unor oameni minunaţi, ce au reuşit să minimalizeze pe cât posibil, dezinformarea furibundă practicată de Băsescu şi regimul pe care îl patronează. Mijloacele lor de dezinformare şi manipulare se cunosc.

    Astea fiind spuse, trag nădejde că lucrurile se vor aşeza cumva şi vor fi mult mai puţin negre decât cum par acum.

  31. @ Victor Ciutacu: Sigur ca nu are importanta si nu am facut bineinteles vreo cercetare asupra ascendentei doamnei Munteanu, dar ce mi-am zis, recunosc, nu politically correct si cu mintea mea deformata de tipare culturale si istorice : domne’, femeia asta arata o cunoastere intima a problematicii societatii israeliene, a culturii si religiei iudaice, a conflictelor arabo-israeliene si totodata editorialele sale, perle jurnalistice, o arata ca fiind a naibii de desteapta, trebuie sa fie evreica…
    Acum, sigur, nu toti evreii sunt destepti 🙂 (ce sa mai zic de unii romani…). Dar totusi (cum se zice prin presa 🙂 ) noastra, sigur nu este?

  32. daca-i vor lua la guvernare pe udmristi, pnl va avea mai putin cu 3 voturi la alegerile prezidentiale din partea familiei mele.si mai stiu inca vreo cateva zeci…hai, intelege, talharismele de la miezu’noptii, da” nici chiar asa.

  33. Foarte bun articolul.Au reusit intr-o singura saptamana sa urineze pe votul si increderea celor care au votat cu ei.
    Zgonea la emisiunea domnului Tudor:”60% au votat proiectul usl”…asta se numeste nesimtire.
    Noi astia care mai avem un neuron ratacit,stim foarte bine cu cine/impotriva cui au votat romanii.
    Intr-o singura saptamana,astia au devenit inspaimantator de aroganti.

  34. In ziua votului, mi-a parut rau ca nu m-am putut duce. Acum ma simt multumit ca nu m-am dus…

  35. Victore scuze de limbaj.Scuze, sunt un om cinstit si care-mi iuvbesc tara.
    La astia de au “catigat” alegerile acuma nu le transmit cevat ca vreau sa se duca DRACU !
    Crin in care credeam ca in tata m-a scuipat in ochi cu eleganta !

    Daca l-as vedea acum , as vrea sa-l injur un pic. Serios eu sunt jignit si ingrijorat.

    Merci ca esti acid la adresa lor.Nu merita nimik altceva.

    O seara buna.

  36. Cum vb domnul Zgonea la A3. Radu T ii spune una el o tine ca un patefon stricat. Penibil.

  37. well, cind nu e vorba de “isterii hormonale”, e cu mictionari in averse…
    ne vedem in piata, ori unde se va iesi la manifestatii si impotriva astora.

  38. Sa inteleg ca se poate si mai rau decat cu Basescu? Macar de la el stii la ce sa te astepti.

  39. Am facut si facem fata ororii securiste care nu este altceva decat o oglinda intoarsa romanilor. Eu cred ca uneori basescu, in momente de luciditate, se minuneaza si el de cate i s-au permis si i se permit inca. Fiind genul de ticalos perfect, nu ramane niciodata fara slujba. Asa a ajuns paranoic. Face fata continuu unor ipostaze de putere care-i depasesc mult dotarile, pentru care nu e calificat, dar pe care si le doreste si pentru mentinerea carora ar face orice. Ca le-o trage sistematic tuturor, ca-i ridiculizeaza si ii expune asta se intampla numai pentru ca acestia sunt VULNERABILI. Sunt si ei niste doritori de putere, rupti in coate. Populatia romana, etern incapabila sa solidarizeze si sa formeze un popor – caz in care si-ar putea alege destinul – trebuie sa se multumeasca sa fie reprezentata de oameni mai mult sau mai putin vulnerabili si sa fie fericita daca acestia au mai mult de 50% bune intentii. Rezolvarea e civica – deci imposibila la romani si de-asta eu zic sa ne mai controlam gurile, ca suntem sensibili la idei si suntem totusi capabili de ceva: sa punem mainile pe furci si sa nu mai vedem inaintea ochilor de furie, un fel de razboi atomic al sufletului. Pe care eu nu vreau sa-l vad.
    Da, se minte cu disperare. Au inventat cuvinte (ex: intalnire “informala” – cat s-o dea pe baba Leana pe spate), atat de schizofrenic e jocul. Victor Ponta si-a angajat antemergator de cuvinte pe Crin Antonescu. Ca s-au spus prea multe cuvinte frumoase pana acum si numai Crin se mai poate descurca cu explicatiile. Rusine, Crin Antonescu!
    Ala paranoic, astia schizofrenici, in spitalul 9 numit Romania vine Craciunul (aoleu, si de Craciun e legata o poveste…) Oricum, dupa Craciun vine Pastele. Noi sa fim sanatosi. Eu cred ca Romania este singura tara unde e de bine faptul ca face parte din UE, cel putin in acest moment. Nu-i ziceti asta lui Farage…

  40. Ah, si mai e ceva. Cer ca base sa fie suspendat in regim de urgenta pentru ca si-a scuipat pe degete cand a rasfoit foile in fata lui Barosso. Nu a respectat protocolul, nu are maniere si a incalcat regulile de prevenire a infectiilor. Daca Barosso stranuta, face febra, vomita sau il doare burta in urmatoarele trei zile, sa stie de unde i s-a tras.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.