Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Limita nesimţirii şi a tupeului e cerul!

Limita nesimţirii şi a tupeului e cerul!

Există în spaţiul public o specie de oameni fără vreo limită. Dup ce ăla şui şi ceacâr s-a dus luat în freză să vorbească poporului şi Marii Adunării Naţionale a celor 322, obrăznicătura aia mică de pe filmuleţele şi ambientalele DNA a prins grai. Parcă m-ar mai putea mira ceva când citesc în aceeaşi zi că, după ce Marian Iancu a vândut din pârnaie rafinăria către rusul cel bun al lui dragă Stolo, cel mai iubit fiu al poporului e gata să devină prieten cu Jafo. Cum rămâne cu oamenii Estului?

http://www.youtube.com/watch?v=mhtzak6T6KI

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Limita nesimţirii şi a tupeului e cerul!

  1. Basescu trebuie sa cada la iarna. Nu mai este nici macar comic…nu mai este nici macar motiv de pamflet. Basescu trebuie sa cada!
    Daca te opresti un pic din iuresul asta dement de zi cu zi, si tragi linie, poti sa observi unde s-a ajuns si efectiv ma ingrozesc. Constitutia, ordinea sau bunul simt sunt o gluma proasta. Daca infractoarea Ridzi a ajuns sa dea in judecata comisia de ancheta, iar presedintele vine BAUT in fata parlamentului…ce sa mai astept de la restul clasei politice?
    Nu stiu…nici macar nu mai sunt in stare sa-mi fie scarba. Sunt intr-o stare mixta de disperare si perplexitate.
    Basescu trebuie sa cada!!!

  2. e numai vina aluia sui si ceacar , domnule nu e rau sa fii inconjurat de bagaboante la o anumita etapa a vietii, mai ales daca esti marinar pus pe benchetuit si tras la masea, dar daca ajuns din intamplare la conducerea a orice, chiar si o amarata de tara chiar nu e nevoie sa iti pui curvele in functii de conducere ca oricum aveam destui cretini de genul masculin. dar el a dus onorabila meserie de altfel, de peste la nivel inalt aducandu-si suita de bagaboante pe langa el si scotandu-le la produs bani publici pe metoda adoarme-ti clientul cu somnifer si fura-i de prin casa.

  3. E intr-adevar culmea tupeului! Deja absolut nimic nu mai trebuie sa te mire in tara asta de rahat! Ce este cel mai frustrant este faptul ca oricata gura ar face presa si altii nu se intampla nimic! Ai impresia ca urli, pur si simplu, la luna! Toapele astea au depasit orice limita a bunului simt!

  4. Pleşu ce opinie mai are şi cu privire la asta? Că văd că e tare afectat de faptul că “intelectualii lui Gîdea” îi cresc cota marinarului în loc să-l dărîme. Adică, băi băieţi, daţi în Băsescu, da’ nu mai ziceţi de mine că sunt cu el… cîtă deontologie, cît bun simţ..

  5. Ce refuz sa cred.
    Refuz sa cred ca aceste actiuni, dovezi de tupeu golanesc, sunt rodul inteligentei. Puterea derbedeilor astora vine din faptul ca sunt multi. Niciunul dintre ei nu poseda un intelect cat de cat remarcabil. Marele Al Capone, de exemplu, a fost un mare dobitoc ce a beneficiat de mii de mafioti care faceau treaba. El singur nu era decat o gramada dezordonata de carne si tupeu. Orice structura mafiota are un cap care exceleaza prin tupeu. In istorie sunt doar cateva exceptii, precum Hoffa, care au sfarsit tot de mana celor multi. Nu vad de ce ar fi altfel in cazul lui Basescu. Ridzi e o tpa de o ingustime intelectuala nemaivazuta. Udrea habar n-are pe ce lume traieste. Sunt precum matasea broastei, functioneaza cata vreme mediul le este propice. In momentul cand se schimba brusc unul dintre parametri, pur si simplu dispar. Problema noastra este cand se va produce o schimbare aducatoare de aer curat si apa limpede. In hardaul de rahat in care traiesc jigodiile astea, curatenia le este fatala. Daca reusim sa-i epuram avem o sansa, dar trebuie sa tinem cont ca sunt al dracului mde multi microbii astia politici. Suntem infestati. Trebuie sa fim foarte temeinici in curatenia care e musai sa o facem inainte de Craciun.

  6. Nesimtirea este ridicata la rang de arta in Romania. culmea a atins-o si nesimtitul ala de Diaconu care a ajuns sef la stadionul “Lia Manoliu”. Ce sa mai zicem de alti tineri de viitor ai politicii romanesti.

  7. ere de asteptat ca nu va tacea, chiar ma intrebam ce era cu ea…
    nu poate sa fie ea singura care pierde, sa cada numai ea si blonda nu.
    intr-un final concluzia e aceeasi: nivelul de nesimtire in tara asta e de-a dreptul astronomic, nemaiauzit…

  8. de acord cu o curatenie vitala care este necesara… insa exista un “insa”. Cu cine ii inlocuim ? cu PSD-ul care n-a facut deloc curatenie? care este acelasi PSD de acum 5 ani … sa nu uitam totusi ca l-am votat pe Basescu pentru a nu vota PSD. Anul acesta ce vom face? iar PSD? asta e intrebarea intrebatoare! Basescu trebuie sa cada! ok ok .. dar cine o sa urce? propun sa desfintam functia de Presedinte (asta ar fi singura solutie pe care as putea sa o votez inainte de Craciun)

  9. Ce sens are acest demers? Nu cu mult timp in urma cerea sa se voteze pentru inceperea urmaririi si mai apoi sa mearga in instanta…ce facu, se razgandi, ha?!

  10. Trebuia sa se astepte cineva si la contraofensiva coardelor sensibile>De tupeu numai vorbim pentru ca e inutil , problema nr.1 este agresivitatea si violenta din campania care urmeaza, astia nu vor accepta sa piarda la masa adevarului constienti fiind ca fara Basescu sunt dead meat.Din pacate pentru ei, soarta le joaca feste. Shit happens !

  11. Las-o pe ritzi, uite aici “prindere de glas”:

    “Preşedintele Traian Băsescu a declarat că a avansat cifra de 11 milioane de asistaţi în România ţinând cont de faptul că şi oameni bogaţi care au locuinţe racordate la sistemul centralizat de încălzire primesc subvenţii.

    “Există segmente importante de beneficiari care nu se află în categoria persoanelor care să necesite protecţie socială specială. Fac o precizare, pentru că am făcut o afirmaţie legată de 11 milioane de asistaţi. Când acreditez această cifră am în vedere şi realitatea faptului că şi oameni bogaţi care sunt cuplaţi la încălzirea centrală la Bucureşti primesc subvenţia pentru încălzire. Eu cred că esenţa ar fi să focusăm mai bine resursele destinate protecţiei sociale. La ce i-o trebui lui Copos sau mie subvenţie la încălzire?!”, a declarat Traian Băsescu, referindu-se la necesitatea elaborării Codului Asistenţei Sociale.”
    ………………..

  12. “Prostu’ nu e prost destul daca nu e si fudul”
    Nu cred ca e vorba de nesimtire si tupeu.
    Cred ca e vorba despre PROSTIE!
    E atat de proasta incat nu realizeaza.
    Tupeul e pt oameni isteti:),tupeul comic as zice.

  13. S-a luat dupa Udrea…Hai sa-i contestam pe aia sa lungim treaba…
    Doar ca s-a trezit tarziu… si e frectie la picior de lemn…

  14. devine din ce in ce mai clar si orb e acela care nu vrea sa vada: lu’ baietii si lu’ fetele astea o sa le treaca numai cu niste 7,62. da’ din gros, fara numar!!!!!!!!

  15. Are tarfa/hoata si tupeu?! Se pare ca a facut rost de niste “cohones” noi, de a iesit iar in fata si nu sta in cotetul ei 🙂

  16. Din câte o ştiu, mă şi miram cum de tace cuminte-cuminţică. Nu c-ar fi rămas vreo filozoafă, dacă o făcea! Tocmai mi-a confirmat că poţi scoate omul din mahala, da’ nu poţi scoate (never ever!) mahalaua din el. ;P

  17. Din pacate filmul de groaza in care suntem si noi actori devine serial.In episodul viitor vom asista la distrugerea parlamentului ca institutie.Ma tem de imaginatia fara limite a scenaristului, ca de personaje negative nu ducem lipsa.

  18. da, exact: the sky’s the limit la nesimtirea astora! in fiecare zi, am impresia ca mai mult de-atat nu se poate si, tot in fiecare zi, se demonstreaza ca ba, se poate (si mai mare nesimtire)… @Drujbaru: bine zis!

  19. Da…Dupa tot circul de aseara, in Parlamentul tarii, astept sa vad ce mai POATE urma…Democratia a fost pusa cu botul pe labe (democratia a fost aSOMATA de guvernul Basescu-Boc), cu sprijinul nemijlocit al lui Geoana &company. Si ca un mot pe kkkat, a urmat penibilitatea prezidentiala…Azi, vine alta tuta, penibila si hoata…Ritzi…Ce mai urmeaza ?

  20. 🙁 🙁 🙁
    Poate ca e prea mult, chiar si pentru portocalii. Poate ca ar trebui sa vedem ceea ce urmeaza sa se intample si nu se vrea sa se observe. Eventual, ceva urme de uraniu saracit?…

  21. Nu vi sa parut ca prea a demisionat Ritzi repede? Nu parea un vis frumos faptul ca in sfarsit un politician, chiar si unul mai putin important, a fost in sfarsit nevoit sa demisioneze pentru cheltuirea in bataie de joc a banului public?

    E, a fost un vis frumos, acum s-a terminat, traim din nou in Romania cu care ne obisnuisem.

  22. Nene au astia un tupeu porcesc,nici Comunistii nu erau asa de tupeisti.Ori sunt nebuni, ori noi nu intelegem in ce lume traim.Fratilor treuie huiduiti cand apar in public poate pricep ca sunt penibili.

  23. Dooomnu’ Victor, nu va mai aratati, domnu’ Victor, asa ofuscat, ca le plezneste si fanilor pipota intransii de atata indignare si pierd, Doamne fereste, omenia din tarisoara!

  24. uite cine vorbeste!?
    si eu care propuneam ziaristilor eroi ai neamului (care le au “anchetat” pe ridzi si udrea) sa ancheteze privatizarile din 90 pana in zilele noastre. cata naivitate din partea mea! sa se ancheteze hotii pe ei insisi!

  25. Femeia e complexata, frustrata si de aici i se trag toate. Pacat de ea. Eu as trata-o ca un om in suferinta , nu ca un rauvoitor.

    De ce nu se fac presiuni si in cazul Elenei Udrea? cum s-au facut la ea.. a? Elena Udrea nu strica imaginea partidului? a?
    Mi se pare incorect cum procedeaza PDL in acest caz , avand in vedere prestatia partidului in cazul Rizti.

    Udrea trebuie sa-ti dai demisia , patezi imaginea partidului care te-a facut mare, ai putin respect fata de cei care ti-au dat prestanta de care te bucuri azi si te-au facut Doamna Ministru.

  26. Hm! Deci ‘limita nesimtirii si a tupeului este cerul!Si cum ajungi la el? Hoinarind prin Carpati, prin ascensiunea vreunui varf?.A atins cineva acest cer infinit, nemarginit cu degetul? Nici un om n-a reusit sa faca acest lucru, doar daca il studia din punct de vedere metafizic.Si atunci cum a reusit ‘nesimitirea si tupeul’ sa ajunga la aceasta limita, cerul?
    Prin ingaduinta lui TB, a Guvernului, a DNA, si toate celelalte institutii de stat.

  27. Numai cine nu vrea sa stie se indoieste ca doamna Ritzi a subventionat din bani publici o parte a campaniei prietenei politice EBA. Asta a trecut urmeaza…
    Daca dl. presedinte va fi reales are 5 ani in care pe linga stirnirea de conflicte va face tot posibilul pentru modificarea Constitutiei, in sensul ca va putea deveni presedinte in mandate nelimitate! Asta e scopul vietii sale. Sper ca vom scapa de acest dezastru si ca se va evita cumva furtul masiv ce se pregateste la votare!!!!

  28. Ex-ministra Ridzi n-a auzit de Domnul Einstein?
    Ia sa vedem ce zice dumnealui:
    “Daca A reprezinta succesul in viata, atunci A este egal cu x plus y plus z. Munca reprezinta x; y inseamna joaca; iar z – sa stii sa-ti tii gura.”
    Se pare ca dansei nu i-a reusit “A” 🙂 sa treaca in clasa I ca tot a inceput scoala !

  29. Buna seara d-le Ciutacu,

    Fac un pic de efort si va scriu ceva:”Limita nesimţirii şi a tupeului e cerul!” e incomensurabila in societatea de astazi de la noi.
    Azi a fost o zi grea pentru mine-sper sa mai rezist cativa ani,sa vad ce se mai intampla si de ce nu,sa ma mai pot bucura de putine lucruri;unul din ele e ca mai pot citi,scrie si asculta ceea ce comentati,scrieti Dvs.,chiar daca poate nu ma bagati in seama-dar imi place.

    Va doresc numai bine si SANATATE,cu acelasi respect,
    un suflet care trecu azi printr-o incercare,
    IoanaP

  30. super melodia!cat despre politica ,ma doare undeva de indivizii astia…nu mai citesc presa de multisor iar singura emisiune politica la care ma uit e Sinteza Zilei.la vot voi merge pt. ca am un meci de reglat;in rest sa traim mai bine!’tule muma-n cur.

  31. Nu va faceti mari iluzii,alegerile sunt aranjate,ajuunge presedinte Basescu,iar noi vom comenta încã cinci ani în pustiu.

  32. Au antrenament la scoala de tupeu predata de “diriginte”. De ex. s-au terminat afacerile cu parcarile dar…PD_L -ul e vigilent! Prin d-nul Poteras, in “batatura Lenutei U.” din sectorul 6, s-au scos frumusete de trandafiri si s-au plantat “papadii”( arbusti cu flori microscopice) si…bucati de gazon. Cat dracu’ or fi dat din banii nostri? Unde s-or duce facturile pe bucata de floare ofilita, inlocuita zilnic cu ardoare?

  33. A! Si inca ceva: ridzi n-are ambitie daca nu face plangere penala si procurorilor care o ancheteaza si judecatorilor care vor da solutia.Asta este exemplu pe care il da PDL-ul cetatenilor: anarhia. Sunt sigura ca vor da pana la urma o solutie, la cate probe sunt, altii sunt condamnati numai pe o declaratie.
    update: Lenuta e cu salvamontistii ,Basescu constata ca a vorbit prea putin ieri si continua azi, la TVR.Totul pe banii mei.

  34. PDL-isti cu aerele lor de oameni cinstiti ne cred prosti, sunt de o NESIMTIRE de la cei din guvern pana la reprezentantul din cel mai sarac sat.Uneori simt ca ne intoarcem de unde am plecat,DICTATURA.Aceste specimene nu au rusine,ne trateaza ca niste slugi si au pretentia sa-i si sustimnem,eventual sa-i aplaudam.
    Sa speram ca noi romanii vom lua atitudine si prin vot sa revenim la democratia pe care tot noi am pierdut-o anul trecut la alegerile parlamentare.
    As vrea sa intreb de ce s-a dat ordonanta prin care directorii de institutii publice sa fie pusi politic si daca dansii doresc sa stea la partid si sa faca campanie electorala in timpul programului de lucru sunt liberi.
    Eu nu cred ca este normal ca clientela politica a PDL-lui si PSD-lui sa faca campanie electorala ,dansii fiind platiti din BANI PUBLICI ai mei ,ai tai,ai tuturor romanilor platitori de impozite.
    Va multumesc si va rog sa intrebati ca sa aflam si parerea ator persoane despre acest lucru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.