Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Invitaţie publică la o baie de mulţime

Invitaţie publică la o baie de mulţime

Pentru cariera unui politician eu cred că e extrem de important testul lipiciului; al lipiciului la popor, la români, cum obsedant declamă vârfurile actualei puteri. Cât timp ieşi liniştit pe stradă şi sepepiştii nu intervin decât, eventual, pentru a stăvili entuziasmul la pupat şi pozat al babelor (modificaţi voi, după preferinţe şi inspiraţie, cu săracilor, oamenilor simpli, pulimii), se cheamă că eşti pe val.

Dacă ieşi pe stradă şi nimeni nu întoarce capul după tine, iar câinii ţi se pişă la picioare ca pe stâlpul de telegraf, e clar că n-ai carismă, dar nici n-ai reuşit să iriţi mulţimea atât de tare încât să-i obsedeze chipul tău. Când, însă, indiferent în care dintre cele două stări de fapt anterior descrise te-ai bălăcit până acum, declari (ca Videanu) că ţi-e frică să ieşi pe stradă, nu mai mergi fără gărzi nici până la toaletă sau rupi total contactul cu asfaltul şi aerul proaspăt (ca Băsescu), atunci, oricâte strategii de reinventare ar pune pe hârtie consultanţii buni de imagine, se cheamă că trebuie să te laşi. Ori, dacă ai sânge-n instalaţie, să mai faci o ultimă încercare înainte să te duci în pas vioi la groapa de gunoi a istoriei. Astăzi sunt într-o dispoziţie bună şi am decis să mă ofer să ofer o nesperată şansă oricăruia dintre politicienii Băsescu, Boc, Videanu, Udrea sau Berceanu. Care iese la o baie de mulţime cu mine-n Piaţa Universităţii fără nici un bodyguard în jur beneficiază vreme de o lună de clemenţa mea necondiţionată de altceva şi autoasumată public.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Invitaţie publică la o baie de mulţime

  1. Pe o parte bine le face Base celor ce l-au votat! Ai stiut de la inceput in ce va bagatii.. lasa ca o duceti mai bine acum..macar cu PSD furam toti ..dar cu astia fura numai ei!

  2. Inteleg ca si Dvs. vreti sa faceti “testul lipiciului”. Spuneti-mi data ca particip si eu cu trupa cu tot.
    Am ceva totusi de obiectat.In poza postata nu vad prea mult entuziasm pentru “baia de multime”; privirea Dvs. mai mult a deznadejde decat a incurajare; dar poate va deranja ca n-ati purtat tricoul acela portocaliu pe care nu de mult l-ati primit

  3. Dati-mi si mie Link-ul acela cand a fost invitat Tataee la Vorbe Grele, am pierdut emisiunea!

  4. Cum va fi baia de multime a lui Basescu anul viitor?
    „Baie de mulţime”(plăcerea lui Băsescu)
    În România-i fericire.
    Sunt tot mai multe cimitire.
    Şi „face baie” printre cruci
    Băsescu şi-ai lui politruci !!!

  5. Timpul nu mai are răbdare cu noi…
    Nu avem cu cine. Guvernul trebuie să cadă, deficitul bugetar este manopera pdl-iştilor. Cât încasezi şi cât cheltui ? cam aşa stă treaba în România. La fiecare 100 de lei încasaţi prin impozite şi taxe, statul român cheltuie 123 de lei…

    ….ăsta e deficitul pe care Boc şi compania au reuşit să-l facă . În loc să forţeze investiţiile în ceva profitabil, ei doar au plătit salariile, dar nu au ştiut că vor fi nevoiţi să şi înapoieze banii luaţi ?

    ….suntem nemulţumiţi de miniştrii incompetenţi : Vlădescu, Şeitan, Funeriu, Udrea, Boc – păpuşa marinarului.

    …conform unui studiu făcut de o agenţie engleză ( parcă ) suntem pe locul 8 în lume dpdvd. al riscului de incapacitate de plată . Frumos. Doar Grecia şi Ucraina stau mai prost ca noi.

    La muncă băieţi. Moţiunea o să pice, guvernul nu o să cadă.

    Europa – Balcani – România – Atenţie, risc de prăbuşire.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.