Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Interviul integral cu Aliodor Manolea

Similar Posts

53 thoughts on “Interviul integral cu Aliodor Manolea

  1. @Nevinovatul, ai foarte mare dreptate, apa turnata in paharul de langa Ciutacu a fost momentul cheie al interviului, deoarece pe langa mesajul sublimal al paharului prea plin se stie ca apa este un transmitator extrem de puternic al energiei cu care este inzestrata, prin mesaje verbale si nu numai. Pe langa acest aspect, mai este de luat in seama si pozitia corpului, cu toate canalele energetice deschise catre PUBLIC, fata de Ciutacu inchis partial *(pozitia picior peste picior l-a inchis partial pentru Manolea si aproape total pentru public). Mesajele manipulative au curs ca apa din pahar, pot da un exemplu…faptul ca povestit ca i s-a slabit roata la masina si ca i-a fost frica, a pozat in VICTIMA, exact asa cum l-a invatat pe Basescu sa o faca, imaginea lui fiind asociata in mometul acestei confesiuni cu Basescu, victima referendumului. Faptul ca Udrea facea miscari lascive si d-na Base era chipurile deranjata, a fost tot in favoarea lui Basescu pentru ca l-a asociat pe Basescu cu Udrea, un tandem puternic candva si puternic si in acest context, Basescu s-a asociat cu ea intotdeauna, pentru ca sotia lui este un spirit infrant, fara putere si nu-l poate ajuta deloc, din contra. Mai sunt multe, multe de zis, se poate face un referat pentru ficare 5 minute din interviu.

  2. Felicitari pentru emisiune. Vraciul Manolea mi-a lasat un gust amar.Parca era o baba care barfeste la colt de strada.Nu a spus tot ce stie si uneori a “ametit” raspunsul.Daca noua ne este rau astazi, este si din cauza lui Manolea ,nu? Dar un lucru este clar : ca dl Basescu are mari probleme .Unde sunt medicii specialisti psihiatrii sa-i puna diagnosticul ?(si “dunga rosie in buletin”?)

  3. Wow, cu certitudine, interesant interviewul, nu împărtășesc paranoia cu energii paharul cu apă și alte bazaconii din categoria “flacăra violetă” de mai sus, cu toate astea cam tardiv, să vrei să faci pe curva virgină, domnu Manolea. Se impunea o întrebare despre conștiință la final, dar e ok și așa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.