Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Gabi Firea, din fabulă, către un Gregoar: Mă doare că am fost judecată de un porc

Gabi Firea, din fabulă, către un Gregoar: Mă doare că am fost judecată de un porc

In urma incidentului pe care l-am avut cu deputatul Boureanu la ”Stirea zilei”, am fost atacata de diversi ”confrati” binevoitori. Dintre toti insa, s-a detasat, prin calitatea invectivelor pe care mi le-a adus, dl. Cartianu Grigore, cunoscut si sub numele de Gregoar Lecrivan. Consider ca este sub demnitatea mea sa-i dau o replica acestui domn, dar articolul sau mi-a amintit o fabula interesanta, pe care am citit-o cu ceva vreme in urma: Intr-o buna zi, in padure s-a dat de veste ca toate pasarile sunt chemate sa se intreaca pentru a se stabili care dintre ele canta cel mai frumos. Rand pe rand, ele au declinat invitatia, socotind ca nu au nicio sansa in fata privighetoarei. Cu o singura exceptie, insa: cioara, care a declarat ca are incredere ca vocea ei ”quality” se va impune in fata campioanei en-titre. Arbitru a fost numit mistretul, iar concursul a inceput in prezenta tuturor vietuitoarelor padurii. Dupa cateva runde, in care cele doua cantatoare au dat tot ce aveau mai bun, arbitrul s-a retras pentru deliberari. N-a durat mult si verdictul a fost prezentat: invingatoare este cioara! In fata unei astfel de decizii, privighetoarea a declarat doar atat: ”Nu ma doare atat faptul ca am pierdut, cat ma doare ca am fost judecata de un porc!”

Comentarii

comentarii

Similar Posts

139 thoughts on “Gabi Firea, din fabulă, către un Gregoar: Mă doare că am fost judecată de un porc

  1. Eu in locul Doamnei Firea, as tacea si mi-as vedea de treaba. Nu de alta dar a comis-o si dobi-bocul n-a iertat-o. Sigur ca toti portocaliii au sarit pe ea, noi astilalti i-am luat apararea . Dar Doamna Firea sa mediteze si sa se fereasca de situatii similare. La urma urmei, sa fie si ea mai atenta pe cine invita.

  2. Nu inteleg ce treaba are CNA-ul cu arbitrajul politic, la fel si obligativitatea catre televiziunile particulare de a mentine “echilibrul”. Tocmai am platit 1200 de lei in contul TVR (pt 2 ani de “servicii”), ca am si eu o firma mica de 2 angajati si suntem obligati sa platim, cu toate ca nu consum TVR nici la firma si nici acasa. Daca se plateste ca TVR-ul sa aduca cultura si mesajul guvernarii catre natiune, de ce sunt obligate celelalte televiziuni sa respecte reguli stupide, impuse de idioti? (Care, probabil, au primit memo-ul ala secret care impuna o campanie electorala permanenta)

    Probabil ca Gabi Firea s-a enervat, nu imi pasa. Nu e campanie electorala (oficiala), deci nu trebuie sa li se asigure invitatilor “timp egal” si, dupa mine, moderatorii sa fie cat de partinitori vor sa fie, atata timp cat o spun pe fata: asta-mi place, asta nu. Sper sa nu-l mai vad invitat vreodata pe Boureanu & co (la fel si M. Tatu) pe la voi, ca oricum nu au nimic de spus. Stiu doar sa tipe, ca sa acopere acuzele, si sa intoarca discutiile catre nicaieri. Sunt trimisi doar ca sa deranjeze emisiunile la care se duc, nu sa transmita orice.

  3. Gabriela Firea o sa aiba foarte mult de pierdut daca escaladeaza aceasta situatie. Binenteles ca Boureanu a fost infect, insa, ambele parti au gresit, chiar daca nu la fel. Am vazut emisiunea si cred ca Boureanu ar trebui sa isi faca o televiziune proprie ca sa mai apara pe sticla. Cu toate acestea, nu o sa se intample asa. O sa dispara o vreme, dupa care o sa ne scoata din sarite pe la alte emisiuni.

    Sa-l dea in judecata. Cand este gata cu procesul, daca mai traim, ne punem pe comentat.

  4. Halloooo, CETATENE DEZGUSTAT, sa nu ti se aplece atata dez(non)GUST!
    D-na Firea si-a venit in fire si a spus ca nu pe BOUreanu l-a invitat.
    Si daca tot te pui in locul d-nei Firea de ce nu taci tu?
    Toata stima pt. sustinerea lui Ciutacu!
    Iar Gabi Firea SA NU TACA!!!
    SI SA NU MAI TACA nimeni in tara asta, ca nu murira aia tineri “dangeaba” la revolutie,
    ca sa taca jurnalistii acum.
    Altfel, minoritatea non-manelista suntem extinct.

  5. Constat ca dna Firea persista in greseli. Lipsa de profesionalism din timpul emisiunii ii poate fi scuzata o data, insa credeam ca este destul de mare pentru a-si recunoaste greselile, suficient de desteapta pentru a invata din ele si indeajuns de tare pentru a le indrepta.
    Uite ca am citat si eu o dintr-o maxima, daca tot apreciaza citatele,maximele, cugetarile, fabulele …

    Pacat!

  6. Dar de ce intereseaza pe cineva parerea lui Grigore Cartianu?! Asta a dovedit, mai mereu, ca numa’ tampenii debiteaza.

  7. Ce-mi place de Gabitza Firea ! O prezenta extrem de placuta.
    Asistam cumva la o rebranduire a ei ??..”scandal”, pr
    Mie asa mi se pare .
    Tot inainte Gabi !!!!!

  8. Nu-s un fan de-al lu’ tanti Firea, chiar ma scoate citeodata din titini da’ d-aci pina la a o jigni in propria ei emisiune ii cale lunga. Numa’ ca pe vremea mea in aia 7 ani de acasa se tineau si cursuri. bou’reanu vaz ca i-o facut la FF. Am cetit si diferite alte pareri da’ pe a lu’ Gregoar nu! Ca nu stiu cine-i ala si nici unde scrie nu stiu.
    Vreu numa sa-i zic lu tanti Firea ca ce-si face omu cu mina lui se cheama lucru manual. Nu trebuia sa-l cheme si, mai ales sa, nu-i dea apa la moara daca tot l-o chemat! Sau o fi avut in cea zi chef de-o cearta si n-avea cu cine?
    Se zice ca omu’ destept invata si din greselile altora, pe cind prostu’ nu invata nici din ale lui! Sint covins ca tanti Firea nu se numara printre ultimii!
    Banzai!

  9. Nu ma mira,Cartianu asta in fiecare seara e pe la Nasul labe 1 si cum ,,cine se aseamana se aduna,, hop gruparea de ciudati; Moraru nasul, Cartianu, Bou si lista poate continua. Slugile umile se apara intre ele si isi slugaresc cu sarg seful,asta-i,, Ceata lui pitigoi, Trece mandra prin zavoi. Toti luptatori de soi, Dai intr-unul tipa doi. Aualeu ce taraboi, Dai intr-unul tipa doi. Aualeu ce taraboi, …,,

  10. E foarte tare fabula! E tare si stirea de pe A3 pe care am citit-o acum, care zice ce masuri ia guvernul pentru deblocarea afacerilor: cei care investesc un milion de euro sunt scutiti de impozit pe profit! =)) =)) Cata nesimtire…

  11. @akysha: Sa stii ca fanatismul e nociv indiferent de culoarea lui , dintr-un motiv FOARTE INTEMEIAT : acolo unde este fanatism nu mai exista ratiune si realism ! …Iar riposta ta este chiar una fanatica !

    Sunt un spectator de ani de zile al “antenelor” , mai ales A3 si A2 , si oricat mi-ar place realizatorii lor , NU AM SA EZIT NICIODATA SA-I “TRAG DE MANECA” (sau chiar “de urechi”) in cazul in care consider ca gresesc si “o iau pe aratura”…! Iar Gabi Firea (cu regret o spun), de mai mult timp a inceput sa se cam abata de la statutul de MODERATOR , culminand cu aceasta gafa uriasa care nu-i face cinste !!!
    De imbecilitatea , nesimtirea , tupeul agresiv si provocator al lui Boureanu n-am sa mai scriu pt. ca e ceva notoriu … ; dar un MODERATOR ADEVARAT TREBUIE sa stie cu cine are de-a face si NU ARE VOIE sa-si piarda cumpatul , altfel se coboara si el la nivelul invitatului !

  12. si-a facut timp Cartianu sa-si critice colegii de breasla? era ff preocupat cu Nasul de Revolutia din 1989
    in fine, e pacat ca un animal folositor cum e porcul e jignit pe aici. Cartianu nu poate fi categorisit

  13. PDL doreste ca presa sa taca, in definitiv de ce e nevoie sa caraie cineva pe la colturi? Daca trebuie neaparat sa zica ceva si nu se mai poate tine, atunci presa sa laude si sa ne sustina, altfel, miroase a tradare nationala. PDL doreste ca toata lumea sa taca, sa isi astupe ochii si urechile si sa creada, cu toata convingerea, ca ce spune PDL e singurul adevar.PDL doreste sa fie auzita numai vocea partidului si asta cat mai tare, pt ca sa poata ascunde un eventual murmur sarit pe alaturea cu drumul, din multime.PDL se straduieste sa fie asa cum este si cel care ii tine in viata, Basescu. Asa incat, de ce ne mai miram ca incercarile de evadare din inchisoarea mintilor sunt strivite exemplar? Ce s-a intamplat ieri la CNA dovedeste ca cei de acolo decid, in mod arbitrar si fara nicio justificare juridica, morala, profesionala si ce mai puteti adauga-lista e deschisa-,pentru viata unor jurnalisti care nu vor sa taca.e simplu, nu?

  14. Doamna Firea i-a raspuns mult prea delicat atat Domnului, daca poate fi numit asa, Boureanu, cat si lui Grigore Cartianu – om care a mancat de la Trustul Intact si acum il loveste cu manie proletara.
    Daca un barbat spunea ce a zis Gabriela Firea – au fost si situatii mai grave pe posturile TV, in dezbateri politice -, nimeni nu se scandaliza.
    Cel mult lumea se amuza. Dar asa, vai!, o doamna, si vaduva pe deasupra, sa spuna asa ceva?
    Vai, dar ce situatie?? Cum e posibil?? Un moderator cred ca este si om, are si el limitele lui, nervii lui, rezistenta sa la grobianism.
    Cand Boureanu i-a zis ca nu ii raspunde la intrebari, trebuia sa-l dea afara din platou. Ce i-a zis, a fost pre putin, fata de cat merita!
    Boureanu era intors cu cheia sa strice emisiunea. Dar ce sa facem? Traim intr-o tara in care misoginismul e in floare!
    Cica suntem egali dar totul e pana la a deschide gura.
    Barbatii pot sa zica orice si acasa si la TV, femeile trebuie sa taca si sa inghita, sa spele vase si sa aplece capul.
    Rusine celor care cred ca obraznicaturile din politica trebuie tratate ca la pension!

  15. MAJORITATEA P.D.Leilor SUNT GIBONI NESIMTITI. NU INTELEG DE CE O TELEVIZIUNE PARTICULARA ESTE OBLIGATA SA INVITE ASA SPECIMENE SI DE CE C.N.A-UL NU OPRESTE TOATE EMISIUNILE CRITICE LA ADRESA P.D.L RESPECTIV POSTURILE CRITICE SA FIE SUSPENDATE CACI ESTE demoCRATIE??????????????PEDELISTA SI C.N.A. ESTE O INSTITUTIE NEALINIATA POLITICA..ha..ha

  16. Prea multe prejudecati la poporul asta plin de pacate de altfel .. si de ce ma rog o femeie nu poate sa puna la punct un mitocan ? doar fiindca trebuie sa fie o ‘doamna’ ? in ce sens ? cratita, spalat, calcat si coafor ? hai sa fim rezonabili .. ce voiati sa-i faca boului ? sa-l evacueze din studio ? cum ? cu paza ? toti suntem oameni si sa comenteze negativ numai aia care in viata lor n-au injurat la locul de munca.. nu mai spun daca sunt si motive.

  17. @ VirtualKid
    Ce bine ar fi sa se rezolve lucrurile atat de simplu daca ii dam in judecata pe toti mijocii fara de Dumnezeu! Din pacate, politistii si procurorii nu reusesc sa faca fata unor infractiuni mult mai grele decat insulta si calomnia. Gabi Firea, chiar daca a avut si ea momentul ei de slabiciune, trebuie sa se apere. Ii felicit pe colegii ei care i s-au alaturat si ii dispretuiesc pe toti jurnalistii care, in loc sa fie solidari, au ales sa o puna pe Gabi la stalpul infamiei. Fiecare dintre noi putem avea simpatii si antipatii, dar a le face jocul politicienilor si a ne balacari intre noi este inacceptabil.
    Justitia nu rezolva astfel de probleme care tin pana la urma de caracterul omului. Din motive ce tin de complicitatile mafiote la nivel local, si eu ma aflu oarecum intr-o situatie asemanatoare cu a Gabrielei. Am facut plangere la Politie si astept rezultatul anchetei. Sunt sceptica insa cu privire la acesta si probabil voi actiona in civil. In timpul asta, individul a umplut internetul cu calomnii la adresa mea si va garantez ca, in astfel de situatii, e complicat sa te mai comporti civilizat, asa cum ar trebui s-o facem cu totii.
    Daca din buna crestere si demnitate refuzam sa ne coboram la nivelul acestor lichele care cred ca prin agresivitatea lor ii intimideaza pe aceia care ii critica, in curand vom fi acoperiti de acestea pentru ca oameni cu capul pe umeri, capabili sa discearna, sunt din ce in ce mai rari.

  18. Gabriela Firea e o frumuşică şi o deşteaptă. A reacţionat bine la obrăznicia lătrăului. În plus, l-a plesnit prompt pe boulean cu informaţia despre firma lui furnizoare de panouri pentru săli de sport.
    Mă aşteptam … totuşi …. la mai mult cavalerism … din partea bărbaţilor din platou … în sensul de a-l pune la punct … pe bădăran 🙁

  19. Să spunem că,probabil,fantele Boureanu este antrenat special la PD pentru diversiune;ideal ar fi să nu mai fie primit în emisiuni.Cât despre Cartianu,nu l-am auzit niciodată cu o idee de valoare,pe care să o si articuleze inteligibil până la capăt.De înteles enervarea de moment a doamnei Firea,în timpul emisiunii,dar poate ar fi mai bine să treacă peste si să meargă mai departe.

  20. Acum chiar m-am supărat. Jigniți porcii făcând trimiteri la Gregoar. El e trol. E primul trol care s-a născut în evuri, al doilea fiind Nasu. Ei doi, făceau până ieri emisiuni ce tratau subiectul de actualitate al “demascării” “criminalul” Iliescu, și a “crimelor” lui de la “așa-zisa” revoluție. M-a cam râcâit și pe mine faptul că ei își bat joc de revoluție, moment istoric care oricât ar fi fost de dirijat, susținut sau provocat de terți, rămâne în istoria așa cum e scris acum, pentru că așa e normal, și moral și mai ales pentru că el nu a însemnat prosperitate, ci un lucru mult mai important: libertatea de a învăța în școli și despre alte curente de gândire decât cel dictat de propaganda de stat. Revenind la cei doi troli, am chiar un mesaj pe care v-aș ruga domnule @Victor Ciutacu să i-l transmiteți tovarășului blogger (am înțeles că are blog) Ion Iliescu, și eventual să i-l și explicați, dacă-l veți întâlni: dont fid ză trols.
    @Un cetatean dezgustat
    Recte să fie atentă la cine-i bagă pe gât biroul de presă a PDL?

  21. CNA-ul este folosit de putere pentru,, a baga pumnul in gura,,,si pe altii ai ,,disciplina,, vezi Dan Diaconescu si OTV-ul care a fost,,lucrat,,de CNA pana s-a dat cu puterea.CNA-ul e un fel de ,,organ de opresiune,,de-a lui Ceausescu dar in democratie. Noroc ca avem net-ul ca altfel eram ca pe vremea lui Ceaus. Pentru CNA…. oxiurilor,slugi umile,bateti matanii, bateti matanii ca vine maria-sa.

  22. De ce sa taca ma Gabi Firea? Adica de ce e ea mai vinovata ca nesimtitul ala de boureanu(ca parca are nume predestinat) Adica cum de se intampla ca in tara asta adevarul sa te faca sa fii vinovat? Ca daca prestezi la patron nu e bine, nu? Ca trebuie sa fii echilateral sau cam asa ceva…Cand ii aplica cineva una un mufa lui Basescu and company?

  23. Frumoasa fabula. D-na Firea, de la mine numai respect. Si inca ceva: nu are rost sa va consumati pentru bou-reanul si alti derbedei portocalii. A fost in urma cu ceva timp o reclama foarte potrivita pentru aceasta situatie: n-ai cu cine ma, niste tarani. (Cava D’oro.)

  24. Victor sper ca ai observa. Deci am trimis trei mesaje pe tema. Al treilea mesaj pe invers in disperare de cauza.
    Nu pot pricepe cum pot pretinde niste boi, care stau la rand la abator sa se vorbeasca elegant si elevat cu macelarul. Cat sa fie de boi?
    Uite eu nu sunt de acord. Macelarul care va asomeaza intr-o scarba ashia, trebuie macar injurat. Si io macar nu stau la rand, trancanind, oracaind, behaind si guitand despre deontlogie in timp ce astept binecrescut sa binevoiasca sa ma taie si pe mine.
    ‘sa sufar eu pentru voi…’

  25. Toata admiratia pt dna firea, pt dna grecu, pt dna florea, dar si pt fetele mai putin vizibile, care tin ziua intreaga programul, fac fata plosnitelor portocalii si-si sustin cu argumente ideile! Toata admiratia si pt dvs, don ciutacu, desi, cunoscandu-va, era de la sine inteles ca o ve-ti sustine. Cat priveste povestea-n sine, noroc ca cna-ul n-o poate expulza ori executa, altfel ceve-ceva facea, ca-i portocaliu ca dracu’! Oricum, mitocanul obraznic si pupincurist ar fi trebuit sa aiba interzis la antene, dupa ce-n campanie s-a comportat ca o haimana si-un nesimtit! Sper ca macar de-acum incolo! Repet, daca eram in platou, ii aplicam un cap in gura de-i trece mania de-a considera toate doamnele dupa usuratica de nevasta-sa, care a fugit cu nasu’ plezirist. Chiar, felicitari sotiei si toata admiratia pt ca, dupa ce l-a pupat in bot si i-a halit tot, l-a si facut posesor al unei superbe si savuros de pubice perechi de coarne, ofticandu-l cu libidinosul, mai batranul si maxim disgratiosul epicurean!

  26. Buna fabula,dar eu tot i_as fi carpit 2 perechi de palme.Macar n-as fi platit amenda degeaba.

  27. A…uitasem. Scuza cu Boureanu ca nu a fost invitat ci trimis o descalifica inca o data pe tanti…Daca nu a fost invitat de ce l-a primit in emisiune? Daca l-a primit de ce l-a luat la 11 metri?

  28. Eu inteleg indignarea d-nei Firea: primesti in casa la tine pe boureanu,il lasi sa-si spuna parerea,sa o auda o tara iar el,drept multumire,incepe sa spuna mizerii despre tine.D-na a reactionat moderat,pe banii si timpul antenei 3 el incepe sa verse porcarii.
    Eu i-as fi spus direct: iesi dracului afara din casa mea!

  29. Pentru Andreea care spune ca Gabi persista in greseli:
    Pentru partea ei de vina, Gabi si-a cerut scuze. Textul de mai sus este doar o replica adresata unui “confrate” care s-a simtit dator nu numai s-o calce pe ea in picioare, dar a spus, si asta e inadmisibil, ca Boureanu e fost chiar elegant! Ceea ce e strigator la cer!

  30. BOU-reanu trebuia plesnit la propriu de Doamna Firea – ar fi fost tacamul complet in relatiile ¨insului¨ cu femeile . Stiu ca nu o putea face dar tare ar fi meritat animalul si la urma urmei de undeva trebuie sa inceapa bataia 🙂

    Cei care o critica sa lupte si ei impotriva marsaviilor comise de cei de la putere , oricare ar fi acestia ca sa vada cum se traieste cu frica fiecare secunda a vietii .

    Ceea ce faceti voi este cumva echivalent cu a fi in prima linie a unui razboi , incercuiti si cu mmunitia pe terminate – dar cine sa inteleaga asta ?

    Tot respectul pentru voi !

    Catalin Trandafir

  31. Nu intelegeam ce se intampla pana nu m-am lamurit ca gibonul e Boureanu. Ei azi, se impung, maine se iubesc.
    Cum e sa fii condus de oameni care nu au depasit gradinita: imi place Gabi, o bat?
    Scuza-ma Victore dar nici Firea si nici Boureanu nu par a fi in apele lor.
    Eu le prevad o mare casa de piatra.
    Amandoi sunt la fel de tupeisti.

  32. sa comentezi ce spune un retardat de serviciu portocaliu? Si vineri seara? E cam horror. Ehe, e departe ca Greogoar sa ajunga un porc ordinar.

  33. atunci cand v-ati luat de d-na Ritzi, pdl-ul a scapat-o din brate, la fel s-a intamplat si cu d-na vergu. La fel se va intampla si cu Boureanu, Funeriu. Ideea ar fi ca presa sa dea in aia mai mici, pentru ca la aia mici o sa puna umaru si nemultumitii din pd-l. Usor, usor, castelul din carti de joc al pdl-ului se va darama.

    bafta Victore. Iti multumesc ptr ceea ce faci zi de zi! Te rog transmite salutari si multumiri echipei de la Antena3 si Jurnalul.

    ps: te rog nu publica mesajul meu

  34. Am incercat sa scriu pe blogul emisiunii lui Gabi si nu reusesc deloc sa intru pentru ca sunt blocata.Se pare ca dupa caracteristicile pe care i le-am atribuit lui Base,nu mai am nici o sansa sa scriu mesaje catre voi.Nu stiu nici daca voi mai reusi sa scriu si pe blogul tau.Oricum situatia e grava.Base vrea cu orice pret sa isi impuna oamenii in CCR,fapt pe care nici macar Sarkozy nu ar indrazni sa il faca in Franta.Daca ar face asa ceva ,ar zbura in secunda urmatoare de la presedintia Frantei.E foarte grav ce se intampla.Avem sanse foarte mari sa fim dati afara din UE,daca se agraveaza lucrurile.Situatia Greciei ar trebui sa dea de gandit multora.Deja i se pune in vedere ca ar putea sa fie exclusa din zona euro.Astia de la pdl sunt chiar atat de nemernici?

  35. Domnu ‘ Vector,

    In legatura cu disputa aceasta, sa mergem pe ce se vede, vorba magarului…:) mult mi-ar pasa de ce zice scarba de gregoar…Ce sa zic, cati fani are el , cati fani are gabi Firea? este diferenta de categorie, in locul ei nici nu citeam, nici nu comentam ce zice gregoar…ce dracu’ acuma comentam si oracaitul broastei?adica , ce crede el, ce vrea el…da-l in ma-sa!

  36. Buna ziua,nu sunt un fan infocat al dnei Firea. Ii urmaresc undele din emisiuni, si am unele lucruri care imi plac,altele nu. Insa sunt uluita de reactiile unor persoane in raport cu ultimele intamplari. Vorbim totusi, de un om, o femeie care, pe langa problemele de fiecare zi a trecut printr-un eveniment traumatizant pentru oricine, si a facut-o cu mult, mult curaj si cu o putere deosebita pe care nu multi (multe) am fi avut-o. Ne-am obisnuit cu profesionalismul ei, prezenta ei constanta pe ecrane, si am uitat ca dincolo de toate e un om care poate fi atins, jignit,care poate avea reactii chiar umane (si dupa mine foarte de inteles in situatia data). Imi amintesc de o alta emisiune a dumneaei in care era Hoara, si in care Dl Ciutacu a avut o reactie fata de el pe care o aprob in totalitate, pentru ca in acel moment imi venea mie sa ii dau o pereche de palme acelui personaj ridicol ajuns secretar de stat.
    Am urmarit in direct emisiunea cu pricina, si de altfel l-am mai urmarit pe BOU reanu, in masura in care puteam (e aproape imposibil de urmarit fara sa ai planuri violente in legatura cu mutra lui). Ce sa-i faci, desi imaginile din emisiune au fost la fel de evidente ca si lovirea copilului de catre marele sef de stat Base, s-au gasit si aici, si in acel caz, personaje suspecte si dezaxate care sa sustina contrariul.
    Mult curaj. Apa trece, pietrele raman.

  37. @nostradamus, ma calca pe nervii cranieni faza cu antenele, si nu imi pasa pe cine tragi tu de maneca. Zau!
    Gabi Firea trebuia sa ii vorbeasca lui BOU…REANU pe limba lui, ca altfel era ca PRUTEANU cu manelistii. Adica “GOAGAL”, fratiuc!
    Ce daca esti moderator, e in fisa postului sa tolerezi marlania si manelismul unora?
    Eu l-as fi dat afara din emisiune.
    Aici nu e vorba de politica, domnule, e vorba de nesimtire, mitocanie si “bourism”.

  38. Nu inteleg de ce o tot judecati pe GVF. S-a inventat telecomanda “fratilor”. Tu si doar tu esti stapan la ceea ce apare pe sticla prin butoanele pe care le ai la indemana. Nu-ti place? Schimbi! Nu mai suntem pe vremea lui Nea Nicu…2 ore de program, eventual cu bulgari, unguri ori rusi sa ne tina de urat. Acum sunt atat de multe variante…nu cred ca cineva va tine pistolul la tampla sa urmariti un program anume. Spuneti ca sunteti liberi, puteti sa o demonstrati folosind telecomanda.

  39. Cel mai elegant ar fi sa nu mai spuna nimic pe aceasta tema. Dupa parerea mea, si asa a gresit invocand mereu (ca si in aceasta seara de altfel) acel episod. E in defavoarea ei. Chiar daca a ranit-o si stim cu totii ca a ranit-o, consider ca IGNORANTA doare cel mai mult si e si cea mai protectoare pentru “victima”, recte Caby Firea. Ea trebuie sa fie o doamna, indiferent de porcismele lor. Si atunci va castiga indubitabil.

  40. Doamna Firea, va rog sa primiti pe aceasta cale expresia intregii mele consideratii pentru tot ceea ce faceti.
    Sigur ca toate au o explicatie logica. Scotocind prin memorie gandesc ca in perioada ’96-2000 s-a deschis Cutia Pandorei. Si ma opresc. Mai actuala ca oricand este zicala “daca te bagi in tarate te mananca porcii”…

  41. Eu cred ca ne ocupam mult prea mult timp cu imbecilul asta.Fabula este graitoare,iar cei care macar din curiozitate s-au interesat de Gabi ce face si cum,nu mai pot comenta nimic negativ la adresa sa.Apropo de ton,m-a surprins ticalosia lui turcescu in interviul cu voiculescu.Frate,dar mult tupeu poti sa ai…indiferent cine era de partea cealalta a mesei,atata infatuare si scenarita rar mi-a fost dat sa vad.
    Doamne,de s-ar schimba odata ticalosii astia…sa ii vad cum isi schimba cururile de lins si cum devin umili,carpe,viermi.
    Si apropo de viermi,un banc super:

    2 viermi,mama si fiu locuiau intr-un cacat.
    Intr-o zi cel mic intreaba:
    -Mami,noi am putea locui intr-un mar?
    -Da,fiul meu.
    -Mami,dar noi am putea locui intr-o banana?
    -Da,fiul meu,am putea.
    -Atunci de ce locuim in cacatul asta?
    -Pt. ca suntem patrioti,mami…

  42. Se va duce si Boureanu la vale precum hoasca aia obraznica si tupeista de la ministerul lui Funeriu.

  43. Scandalul asta devine deja obositor. Nu astept nimic de la Boureanu, chiar nu am ce sau de la cine. Imi pare rau insa ca la Stirea Zilei se pomeneste prea mult acest incident. Personal consider ca dauneaza emisiunii. Dar e doar o parere personala…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.