Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Fie ca Lumina…

Similar Posts

72 thoughts on “Fie ca Lumina…

  1. Fie ca prezenta celor dragi sa-ti lumineze si sa-ti invioreze linistea Sarbatorilor Pascale , sa sarbatoresti in tihna si voie-buna cu toti cei apropiati ! Paşte Fericit! 🙂

    Romanilor le doresc pe langa Sarbatori fericite , sa dea Dumnezeu ca Lumina de Paste sa le lumineze gandirea , sa le domoleasca incrancenarea si sa le sporeasca iubirea de aproapele lor !
    Iar pt. cei care-si sarbatoresc , de Sf. Gheorghe , onomastica , un sincer “La multi ani cu multa sanatate !” 😛

  2. Sarbatori Fericite , draga Victor …
    Iti urez din toata inima un Paste frumos si linistit alaturi de frumoasa ta familie !!!…
    Esti cel mai bun !!!…

  3. SCUZE CA TOTUS SCRIU AICI DESPRE ALTCEVA,DAR E DERANJANT- CE CAUTA FLUTUR SI POTERAS IN GRUPUL PREOTILOR CARE AU COBORAT DIN AVIONUL CE ADUCEA LUMINA ???,CINE LE PLATESTE ACESTORA TRANSPORTUL???,IN LOC SA MUNCEASCA PENTRU JUDETUL IN CARE A FOST ALES …SE PLIMBA PE BANII CUI ???,OARE CE FACE DNAaul, PROCURORUL GENERAL ,AVOCATUL POPORULUI ???.

  4. Sărbători fericite alături de cei dragi vouă!

    PS – Sper ca măcar cu ocazia acestui “post”, să uităm de înverşunările politice…
    Măcar pentru câteva zile să uităm de existenţa unuia ca Băsescu, unuia ca Boc, a ministro-metresa prezidenţială Udrea, a numărătoarei din 2 în 2… Roberta Anastase, şi a încă multora asemenea lor!

  5. Un Paște fericit ție și,nu în ultimul rând, tuturor celor ce-ți citesc blogul!

    Despre lumină discutăm alt’dat’…

  6. sa ne faca mai buni decat suntem, mai intelepti decat am fost vreodata si sa ne dea putere sa induram ce ne asteapta!

  7. Oul de la “buzunarul galben”(că tot îs mondialele de snooker), adică stînga sus…
    Şi ţie, nene Victore, alături de tot “imperiul”.
    Banzai! 😀

  8. “Fie ca Lumina” “sa le lumineze mintile” parlamentarilor opozitiei pentru ca acestia sa reuseasca sa cunoasca regulamentul de functionare a camerelor reunite, pentru ca, astfel, sa nu li se mai respinga motiunile de cenzura in situatia cand parlamentarii nu participa, in mod efectiv, la lucrarea de vot secret prin bile, in numar de cel putin jumatate plus unu din numarul parlamentarilor celor doua camere.

    Validarea votului in astfel de situatii este de drept ilegala!!!

  9. …sa aiba un pret mai acceptabil?…sa li se stinga pdl-istilor? Paste fericit va urez!

  10. Sărbători Fericite Dom Ciutacu alături de cei dragi .Paște Fericit* Hristos a Înviat*

  11. Fie ca Sfintele Pasti sa aduca Lumina in sufletele tuturor.

    Hristos A Inviat

    PS. Norocu’ lu’ Boc ca de Sfintele Pasti nu se ciocnesc oua de … strut!

  12. Hristos a inviat!Paste fericit,lumina in suflet, sa fiti iubit! Si NU “Sa traiti bine”……

  13. Hristos a Inviat !
    Paste Fericit la toata lumea !
    Se intreba rica ce cauta Flutur si Poteras din avionul ce aducea lumina ? Avionul cu pricina a facut o escala pe la d.na Udrea de unde acesti doi “maimutoi” au luat lumina, ca asa e moda-n pdl-u. Procuroarea, DNA-ul si avocatul, cred ca-s bine mersi acum. Probabil, mult mai bine ca tine, ca mine si ca multi altii …

  14. …sa ne incalzeasca sufletele,sa ne lumineze drumul si mintea!Paste fericit,cu pace si tihna!Hristos a inviat!

  15. FIE CA LUMINA sa ajunga si in inimile negre ale guvernantilor sa faca lucruri bune pt oamenii acestei tari.TUTUROR le urez multa sanatate si putere sa treaca peste greutati si fiti mai buni tot anul nu doar de sarbatori

  16. ….din inimile fiecaruia,sa ne aduca liniste si poate cateva clipe in care sa reusim sa fim mai sensibili,mai buni,mai atenti la cei de langa noi aflati in necazuri sau suferinta,mai ingaduitori cu cei ce gresesc,mai iubitori cu cei dragi!
    Paste fericit alaturi de familie!

  17. … si Viata cea noua care ne vin de la Cel inviat din morti, sa se reverse imbelsugat voua tuturor si celor dragi ai vostri, spre bucurie deplina si spre folos !

  18. …cu Lumină să ne împărtăşim familiile, pe cei dragi, pe prieteni, pe cei apropiaţi, pe colegi, pe cunoscuţi. Să ne luminăm sufletele !
    HRISTOS A ÎNVIAT !

  19. HRISTOS A ÎNVIAT !
    Toate gândurile bune întregii familii Citacu.
    Lumina sfântă să va călăuzească paşii în viaţă şi în tot ceea ce veţi face.

  20. Sarbatori cu lumina si Paste Fericit! Intreaga familie Ciutacu sa aiba parte de toata bucuria din lume! Paste cu lumina!

  21. Urarea creștină referitoare la învierea Mântuitorului ar trebui să fie însoțită și de dorința propriei noastre ieșiri din bezna în care suntem ținuți ca sclavi. Din păcate, Evanghelia după Ioan confirmă o realitate pe care o negăm, dar în care ne complacem: „odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina!” Trăim în mod deliberat sub jugul răutății ce ne întunecă orizontul și în fața căruia rămânem impasibili. Lanțurile ne atârnă greu și le considerăm ca proprietate eternă…

    Și, totuși, există un farmec al „patimilor”. Și totuși, există IUBIRE!…

    Hristos a înviat! Și noi odată cu El!

  22. Cristos a inviat ! Viata frumoasa, plina de bucurii si de realizari, alaturi de cei dragi. Norocul sa va insoteasca pasii si scrisul !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.