Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Există oameni care…

Există oameni care…

Există oameni care cred că, atacându-mă în fiecare zi, mă decredibilizează şi-mi fac un mare rău. Greşit! Nu fac decât să mă legitimeze ca adversar, să-mi ridice la cer ego-ul de om plin de el care sunt şi să-mi echlibreze energetic fengshuiu’…

Există oameni care cred că ma simt cuprins ce vreo misiune divină şi/sau vreun comandament politic înalt. Greşit! N-am contract cu ţara în care m-am născut să mă sacrific pentru ea şi nici dorinţa de a intra-n istorie. Am doar interese private.

Există oameni care cred că, deoarece se bucură de amiciţia şi/sau aprecierea mea, vor auzi de la mine că albul e negru sau invers ori că sunt mai hărăziţi decât permit legea/bunul simţ. Greşit! Mi se pare fair faţă de un prieten să-i spui când e tâmpit.

Există oameni care cred că obrajii mei sunt un izvor nesecat de palme biblice. Greşit! Nu întorc celălalt obraz decât dacă şi când consider că merită; niciodată ireversibil. Sunt adeptul învăţăturii de şcoala vieţii că fiecare masă trebuie plătită.

UPDATE: Chavez de Murfatlar joacă bine electoral când cere, fix de prezidenţiale, referendum pentru Parlament unicameral şi reducerea numărului de uninominali. Pulimea urăşte “îmbuibaţii” de la Casa Poporului, iar el va fi cavalerul anti.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Există oameni care…

  1. “Există oameni care cred că, atacându-mă în fiecare zi, mă decredibilizează şi-mi fac un mare rău. Greşit! Nu fac decât să mă legitimeze ca adversar, să-mi ridice la cer ego-ul de om plin de el …”
    e un citat din basescu cumva? sau poate asta ai gandit chiar tu? ce coincidenta!

  2. @Corina Aldea:

    Eu cred că-ţi place de Ciutacu şi nu ştii cum să-l combini. Dacă scrii că te retragi şi n-o faci să zic că se trece cu vederea, însă dacă după asta scrii, “Aşa că mă retrag şi de data asta.” nu dovedeşti decât că ştii politică….comunistă, pe lângă faptul că îi desconsideri pe cei care cu stoicism îţi citesc inepţiile.

    Boapte nună!

  3. De acord cu unicameralu’. trebuie sa mai reducem din cheltuielile “nesimtite”. dar eu propun sa mai reducem si din ministere (se stiu ele singure care sunt).
    in alta ordine de idei, treaba cu pensionarea la 70 de ani nu-mi miroase a bine. adica dupa ce o viata cotizez la fondul de pensii (am calculat in cazul meu ca pana la 65 ani dau la stat peste 4 miliarde lei vechi pt pensie), vine “statul” acum si-mi zice ca nu o sa mai aiba bani sa-mi dea! aloooooo, statu’? pai banii aia ai mei unde sunt? nu trebuia sa fie intr-un cont “pe persoana fizica” al meu, cumva? adica mi i-ai luat si n-ai stiut ce sa faci cu ei?!? atunci sa nu ne mai opreasca deloc si ni-i administram noi cum trebuie, daca “statul” nu e in stare.

  4. Alooo tanti Corina Aldea faptul ca il sustineti pe “Consumatorul Prezidential” am vazut cu totii, faptul ca ii dai domnului Ciutacu lectii de jurnalism am vazut-o si pe asta dar spui sa nu te comparam cu Base mi se pare absurd. Hai tanti retragete odata ca devii antipatica exact ca seful vostru. Stiu ca toate ravniti sa deveniti macar 10% din ce e Elena Udrea acum, pacat ca nu se prea poate.Vorbeai de meterezele rosii sau galbene? Ei bine tin sa te anunt ca daca sunt contra sefului vostru asta nu inseamna ca am vreo culoare politica. Oricum daca doresti sa sustii cauza portocalie fa-o te rog cu o argumentatie serioasa ca sa ai macar o doza de credibilitate.
    P.S: Mare ti-e gradina Doamne dar mai mare iti e garajul…..

    Respect and honour..

  5. nush ce draq lasa astia commenturi de spe mii de idei cand ar trebui defapt sa zica SUPERB ,SUPERB ,SUPERB!

  6. MUMIA DIN FEREASTRA CASEI PRESEI LIBERE
    D-le Ciutacu. Vă pun o întrebare pe care o să tot o repet pt. a fi sigur că o citiţi.
    Până când “J.N.”, unde sunteţi redactor şef adjunct, va menţine colaborarea cu d-l I. Cristoiu? În ultimul timp a ajuns să-l înjure, indirect, pe “mogulul” care îl plăteşte.
    Ţin minte că, nu demult, făcea spume la gură infierând astfel de practici.
    Nu din acest motiv a renunţat şi la “Sinteza Zilei”?
    P.S. Nu sunt un admirator al d-lui I. Iliescu, dar cred că I. Cristoiu este ultimul om care are dreptul s’ îi spună “mumie”. Măcar şi pentru
    faptul că el este MUMIA DIN FEREASTRA CASEI PRESEI LIBERE

  7. @Nini: sunt chiar redactor-sef. pana cand cel care a semnat contractul cu el va considera ca partea cealalta l-a incalcat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.