Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Elena, tu ori ne minţeşti, ori nu ştii lege

Elena, tu ori ne minţeşti, ori nu ştii lege

Motto: “Care-i capitala Basarabiei Saudite?” (unu’ de la ţară de la Vlad V)

Pisi mare şi nurliu ne trece la emoţii lacrimogene. Cică, de spaimă să nu-i crape de preaplin fiinţa preţioasă prin gropile lu’ Berceanu şi să rămână Borvizu’ fără şefă, direcţia SPP a Securităţii lui Băsescu i-a pus la dispoziţie întru augusta folosinţă o limuzinoacă. Le-ar fi luat pe alea din garaj, da’ cică n-o lasă protocolu’.

Elena, de ce vrei tu să strici părerea copilaşilor naivi despre Iepuraşul pufos de Paşte care se intuieşte-n spatele sufletului tău mare şi decoltat? Uite, în cazul ipotetic că nu ştii pic de lege de la postliceala pe care ai absolvit-o sau doar minţeşti, hai să te lumineze nea Victor. Unchiu’ Trăian, îl ştii tu, şi-a luat – olecuţă abuziv, da’ pe lege, nu pe protocol, că ăla-i de regulă la cramă – Mercedesu’ preferat de la Transporturi la Primăria Capitalei. La fel făcu şi văru’ Adriean (ăla de la Marmosin) cu Touaregu’ transferat întru utilizare de la Interne.

Se cheamă comodat şi nu-i masculinul de la comodă, draga moşului. Şi e valabil, spre exemplu, într-un caz ipotetic, şi la o relaţie contractuală între, hai să zicem, Dalli International şi Ministerul Turismului. Adică bordurienii dau maşina (fie ea şi blindată, cum poftești), iar statul plăteşte utilizarea (gazu’ şi reviziile), dacă eşti în stare să mă-nţelegi. Eu mă gândesc că, dacă tot te-ai apucat de dedulcit la favorurile statului, să nu ratezi bonurile de masă, să-ţi iei telefon câte un cu folosinţă nelimitată şi de la Orange, şi de la Vodafone şi să te cazezi pe bonuri de concediu la complexul ăla cu ape termale de la Snagov.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Elena, tu ori ne minţeşti, ori nu ştii lege

  1. Tonomatul se intoarce ! ( intr’adevar geniala precizarea cu privire la comodat )
    Nu stiu de ce ati intarziat atat cu un post despre doamna Udrea, avand in vedere ultimele sale aparitii de efect… Eu unul astazi i’am “dedicat” deja un articol, chiar 2 as zice!
    Chiar daca nu lasa’ti link’ul, eu il dau totusi

  2. @[D][S][N]: ti l-am lasat, dar cam ajunge. de-acum stai pe picioarele tale

  3. Multumesc pentru link!
    Am inteles ideea si promit ca de aici inainte ma voi limita la a comenta mai rar si fara a lasa adresa blogului.
    Mai vreau sa spun doar ca sunt constient de “consecintele” lasarii unui link aici, nu am de gand sa fac pe prostul, dar scopul meu nu era neparat promovarea blogului personal, care pentru mine este si va ramane doar un hobby, vroiam mai degraba sa va arat ceva complementar cu subiectele pe care le abordati aici.
    Inca o data, multumesc pentru intelegere!

  4. Stau de ce va vreme si vad ca ambii moguli, au la “Publicitate” reclama de la Ministerul Turismului.
    Deci parasuta da cu banii ministerului pe sticla (ca doar nu-s ai ei, dar cu ce rezultat.
    Si Smenarul Sef TB ne spunea el, cum isi petrece el zilele de Paste. Exact pe oferta japoratei.
    PS
    Kitchiurile alea trimise de fluturas la Guvern si la Cotroceni se vrea arta. s-au dilit.bani aruncati in vant…

  5. Incerc sa-mi imaginez ce-o fi in mintea unei fete de la tara, simpluta si nu geniala, cand, din cateva spagaturi intre doua sau mai multe paturi, se trezeste brusc in copac: bani, toalete, bijuterii, calatorii, masini, functii, publicitate. N-au rezistat oameni de geniu la ispita de-a deveni nesimtiti si obraznici la contactul cu cacalaul de bani si iesirea in fata, ce sa pretinzi unei blonde din plescoi, rea de musca si restransa-n intelect?! Oricum, e clar cristal ca cine se aseamana se si aduna si si rimeaza-n trairi si nesimtire. Sa asteptam cu interes urmarea, caci acesta-i doar inceputul unui sir de intamplari nemaiintamplate in ultimii, se zicem, 20 de ani!

  6. A linge curul lui Basescu se plateste bine!

    Cristian Preda se autopropune pentru functia de ministru de externe sau pentru cea de comisar european. Aceasta personalitate a spatiului public, acest lup moralist in haine de Cotroceni este ceea ce se numeste o CURVA! Cum asa? Pai a fost consilierul lui E. Constantinescu, ca mai apoi sa ajunga consilier al lui T. Basescu, cel care l-a atacat constant pe fostul sef al domnului Preda! Se pare ca functia de decan al FSP sau cea de europarlamentar nu-i ajung lui Preda! Vrea si mai mult! Dupa ce si-a indeplinit indatoririle de serviciu, de a-i desfiinta pe inamicii lui Base, Preda vrea sa-si ia tainul. Dupa ce si-a angajat nepoate si alte rude in cadrul Facultatii de Stinte Politice (a se vedea numele Berteanu), poate ca Preda va continua la fel si la MAE sau la Bruxelles… Dictatura sa fie asta? Nepotism? Nu. Se numeste morala. A regimului de trista amintire Ceau… scuze, Basescu!

  7. Ca care e problema lu matale nu poate si ea sa aibe succesuri si sa mintasca,mare ciudos mai esti,SAC:-))

  8. Daca m-as intalini cu aceasta doamna i-as spune galant ca e o “doamna sofisticata”. Cred ca ar rosi de emotie… De fapt, cam toti politicenii/artistii / vedetele noastre sunt…sofisticati. Atat am de spus despre aceasta doamna vis a vis de masina si alte traistute.

  9. Apropo de tentative de uns sticla.

    Stiati ca reclama cu Romprestul este facuta pentru 4 ani si se vada mereu inaintea si in timpul campaniilor electorale pe posturile de stiri?
    Se cheama PR Prigoana.

  10. Buna seara d-le Ciutacu,

    Frumos articol.
    Daca SPP-ului i se face mila,merita sa stau cu mana inatinsa?!
    Nu sunt ministru,chiar daca par fara modestie,sunt mai valoroasa decat Udrea.
    Va doresc o seara buna.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  11. nu veniti la Hunedoara d-ule Ciutacu sa vedeti (desi stiu ca stiti ce-ati putea vedea?) ce a lasat in urma Pogea din siderurgie? ce mai vrea? de fapt stiu….nimik!!!! offffff atatea ar fi de spus….

  12. Blonzimea ei, nu avea Q7 ? si banuiesc ca nu numai ala. Sau, banuiesc ca e de porc sa circuli cu masina ta in interes de serviciu ?!

  13. Femeia asta a fost in stare sa dea cu mopul in scoala, a crosetat la televizor, a fost amanta lui basescu, e in stare de orice! Ce pretentii au cetatenii de la o femeie care in stare de orice, cred ca ar vinde si pe masa numai sa fie in functii cheie!!!
    Dama asta de companie de unde sa cunoasca legi? Mopul nu a invatato legislatie……:(

  14. Lui Nuţi ar trebui să i se facă lui Nea Matrozu’ milă (ca de nevastă-sa) şi să-i trimită un “Răsfăţ” cu tot cu instructor, să vedeţi ce fericită ar ieşi din boscheţii Bănesei şi ne-ar lăsa şi pe noi în pace!
    Dacă nu-i ajunge instructoru’, poate lua exemplu din istorie (Maria Tereza) şi să treacă la răsfăţat calul!

  15. Cum, numa’ o limuzină a primit sărăcuţa? Da’ dacă nu-i încap poşetele de mii de euroi, şi nici portbagaju’ nu-i gol (că, deh, mai pică un ieduţ, sau poate un puiuţ de bou- că n-o pleca şi D-sa cu mâna goală din deplasările epuizante prin toată ţărişoara!), iar pe locu’ din dreapta nu se cade- că-i demnitar!
    Da’ sepepeii, primeşte şi ei săracii, la schimb aşa ca contraserviciu neşte ticheturi(- vedeţi ştiu pluralu’ la tichet) dă vacanţie! Pe criza asta, şi cu bugetu’ lor de tre’ să facă şi sediu şi bisericuţă, zău că merită şi ei!

  16. Şi dumneavoastră acuma! O bănuiţi de alte-alea, când Nuţica noastră vrea numa’ să vază cum (îi) şede ca presidentă.
    După ce nebunu’ s-o comparat azi cu Iisus, mă mai linişteşte că ministresa nu s-o declarat (încă!) Preşedinte. 😛

  17. Vedetzi bai ce SPP-isti milosi avem? Daca ar fi fost si aia ai lui voronin la fel altfel stateau lucrurile acum, se dadea tot moldoveanu’ cu masina ca mertzanu!

  18. :))
    iar m-ai facut sa “ma rad”:
    “comodat nu-i masculinul de la comodă”
    ahahahahahah :)))

    bine scris 😉

  19. propun o ordonanta de urgenta pt stimati nostri alesi pt urmatoarele produse:
    1. hartie igienica ca sunt cam slobozi la gura
    2.Eugenia poate asa o sa-si ocupe gura aia sparta
    3.pufuleti sarati ca sau cam acrit in ochi nostri
    4.cablu de tractat daca intalnesc o masina de asta comadata sigur o sa le trebuiasca
    5.salopeta pt doamne ca decolteele se poarta in divertisment nu in mafia politica
    6.batistute pt nas cand lacrimile ii dau cand mai renunta tare ubu la presedentie
    7. tot ce isi doresc
    alegatorilor adik mie si inca cativa revoltati o O.G. pt un singur produs:
    1. Uzzy stiti voi pt ce
    hai ca glumesc puteti schimba uzzy cu ce vreti voi.
    N.B.

  20. victore deloc n-ai rabdare cu ea… mai slabeste-o putin, s-o vedem si noi cum se misca, daca tot o promoveaza portocaliul cel mare asa intens

  21. @Rares: ei au rabdare la praduirea banului public? de ce-as avea eu cu ei?

  22. victor 2 intrebari.
    daca ii slabesti tu pe astia oare casa poporului v-a mai ramane la locul ei sau o transfera astia intr-un cartier rezidential?
    stii care e diferenta dintre un pirat si presedintele romaniei?

  23. Mda…vai ce m-am saturat de blonde si buzate proaste si fara nici un alt scop decat shopingu’ si curvasaria…iar tanti udrea si puicuta elena sunt campioane la astea…Doamne cat mai dureaza bataia asta de joc…chiar nu avem oameni de valoare pe care sa-i promovam…avem numai boarfe de dorobanti???

  24. Pot sa incerc eu un raspuns : si una si alta si a treia: lege? ce-i aia? Ei… cum va permiteti? Ca doar sint profesor (sau lector ) universitar in Drept ! Ia mai terminati-va …

  25. DOMNU VICTOR SA INTELEG CA DACA SUNTEM DE ACORD CU DOAMNA MINISTRU NU NE PUBLICI SI NICI DACA DE EXEMPLU NU IUBIM TURNATORII CARE AU MINCAT SI EI O PIINE?

  26. Exista vreo Elena in politica care sa aiba ceva in cap? Daca da, as vrea sa stiu, pentru ca tot mai mult cred ca acest nume este predestinat prostiei si penibilului..

  27. Cineva spunea aici ca incearca sa-si inchipuie ce poate fi in mintea unei fete simplute de la tara…ajunsa “brusc in copac”. Asta m-a facut sa mi-o amintesc pe Udrea in sandalutele ei de plastic, abia coborata din varful muntelui… la oras, la scoala. Sunteti atat de orbiti de misoginism incant nu mai puteti vedea si drumul de la Plescoi…pana-n varful tarii. La facut pt ca A PUTUT…a facut ceeace voi nu puteti sa faceti. Ma intreb, domnilor….daca ati avea trompe uterine.. ati mai fi la fel de virulenti?
    …Domnule Ciutacu, blonda Udrea cunoaste mult prea bine legea…si stie sa mearga pe “marginea ” ei. A luat masina aia pt ca i s-a permis sa o ia. …Si acum stau sa ma intreb: blonda e naiva pt ca si-a luat tot ce a “pohtit”…sau cateii care latra inutil la blonda luna?
    …Pana la urma ar trebui sa nu uitam ca avem la conducere exact ceeace meritam si ce am ales. Sa ne fie de bine!

  28. Pana una alta blonda asta , ale carei calitati sunt mai mult sau mai putin vizibile (depinde de anotimp) , blonda asta zic face ce vrea muschiul ei in tara asta . Muschiul fesier desigur.

  29. Ptiu’ drace, era sa ma inec de ras cu cafea. Ce aveti domnule cu ea , pe mine ma excita.

  30. Ganditi-va nitel la ceea ce cred acei oameni care citesc articolul… si nu cunosc legea.
    Eu mereu ma gandesc(cel putin de un timp), la mesajul trimis si la impactul pe care-l are asupra omului de rand.

  31. Coane Victore, talica nu stii ca obrazu’ fin cu cheltuiala se tine? Si-apoi, cum mai putea merge cu ea daca era desfranata? Masina, bine-nteles!

  32. Super!Trista povestea cu tantea Nuti,insa m-am umflat de ras!Excelent,domnule Ciutacu!

  33. De cand se stie puternicii zilei au avut “pupile”.Ceea ce nu se cunoaste insa este mecanismul prin care respectivele pupile ajung intr-o astfel de pozitie.Mai ales ca cele mai multe femei de acest gen nu au stralucit prin frumusete,inteligenta sau vreun talent vizibil.Au fost in general femei vulgare si ieftine,moralmente,deloc ieftine material insa.Trasatura lor comuna a fost/este ambitia de a deveni CINEVA.De a fi asociate cu puterea pe fata ba mai mult ambitia de a fi considerate ele insele PUTEREA.marele secret al lor a fost ca au reusit sa-i domine pe “ocrotitorii” lor care,indiferent ca au fost capete incoronate sau sefi de stat alesi, au sfarsit pana la urma in a fi victimele lor.Au renuntat pentru ele unii la tron,altii la orice urma de respect pentru propria familie.Cu rare exceptii(Bill Clinton a fost un astfel de caz)au fost trasi daca nu in mocirla atunci in uitare ceea ce pentru un politician adevarat este mai rau decat moartea…Rezultatul final insa a fost de cele mai multe ori dezastruos pentru cetateni!

  34. Foarte bine scris, foarte placut!
    Pacat ca citind asa ceva ai impresia ca mananci miere cu pelin – faptele relatate sunt atat de amare…

    Poate sa ma injure oricine, dar uneori am impresia ca nea jiji e mai teafar la cap decat blonda elena sau decat baselu.

  35. Pentru mine asta-i imaginea care face un milion de cuvinte…
    Fara alte comentarii…

  36. Hai ca mi-am luat portia de ras pe ziua de azi! E tare haioasa madam Udrea asta.

  37. Base e un bou si deci ii plac vacile, in consecinta. Iar vacuta Nuti are niste ugere tare apetisante, care i se vad prin decolteu. 🙂 Deci daca-i da laptic lu’ Baselu poate primi orice, nu doar o limuzinuca mica. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.